FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakabiTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 mar 2019, 01:05

wobly92 je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Upravo mi je wobly92 poslao DM da ne smaram. Valjda je pretpostavio da cu govoriti istinu, a provoditi njegove lazi :) Gore od ovih vladajućih lopova su prijasnji lopovi
De im i reci infiltratoru sarajevski da znam ko si, da sam ti i to napisao, pa ti prpa sad, i pokušavaš se izvadit :)
Ako nastaviš ovu šaradu i dalje, prijava ide moderaciji, opširna, i to onima koji te znaju dobro, pa ćeš morat i deveti profil pravit ovdje da provociraš, nolajferu. :wave:
Wow, majstore, idi se lijeci. Zar mislis da ces tim infaltinim rečenicama nekoga diskreditovati, nekog ko je stalno na tribini? Wow, kakvo samoubistvo u dijalogu :)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2019, 01:15

Jesi na tribini možda, al u kojem gradu. :)
Al' se razočara frajer, a mislio je da se zezam kad sam rekao da znam ko je hahaha.
Završi s ovim večeras, i sačuvati ću ti "čast" koju si nekad imao i neću te oslovit javno ovdje ni na općenito temi, pa da ti se i tvoji čak s anam onog foruma smiju, i da ne znaju da si više od godinu dana glumio budalu ovdje.

Pretjerao si, sad se gubi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 mar 2019, 01:21

wobly92 je napisao/la:Jesi na tribini možda, al u kojem gradu. :)
Al' se razočara frajer, a mislio je da se zezam kad sam rekao da znam ko je hahaha.
Završi s ovim večeras, i sačuvati ću ti "čast" koju si nekad imao i neću te oslovit javno ovdje ni na općenito temi, pa da ti se i tvoji čak s anam onog foruma smiju, i da ne znaju da si više od godinu dana glumio budalu ovdje.

Pretjerao si, sad se gubi.
O čemu ti pricas!? Provaljujes se kao najvecci seljak, iako smo ti dali odstupnicu. Ovako, koji si ti seljak, o cemu pričaš, neartikulisan si.. Kult je još jak u tebi

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 16 mar 2019, 01:26

Dobro vas je, fino se igrajte.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 mar 2019, 01:47

Sisojin lakej, wobli, slobodno dodji na nasu tribinun:)

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 16 mar 2019, 01:56

Oooopaaaaa <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 mar 2019, 03:17

tuzlak1987 je napisao/la:Ako ste pratili situaciju znate da nije do nas. Oni kad su bili losi ovdje uvijek aplauz dobiju. Jednu utakmicu se nasi sprdaju sa druga liga (normala zajebancija). Ovi ne skontaju.
Cuj nisi skontali zajebanciju. Ljudi su nam davali najvecu podrsku dok smo igrali u 2. ligi, znaju kolika je tamo patnja i bruka i neumjesno je sprdati se s time prema nekome s kim imas OK odnose.
Istina, i nama je visio opstanak, ali opet...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 mar 2019, 07:50

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ako ste pratili situaciju znate da nije do nas. Oni kad su bili losi ovdje uvijek aplauz dobiju. Jednu utakmicu se nasi sprdaju sa druga liga (normala zajebancija). Ovi ne skontaju.
Cuj nisi skontali zajebanciju. Ljudi su nam davali najvecu podrsku dok smo igrali u 2. ligi, znaju kolika je tamo patnja i bruka i neumjesno je sprdati se s time prema nekome s kim imas OK odnose.
Taj dan i u tom trenutku je ta "zajebancija" mogla biti samo smijesna onom indijancu od tadasnjeg vodje i retardozama koje su ga pratile.
tuzlanska Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 mar 2019, 09:51

Nekad je bilo sasvim normalno da u kafićima oko stadiona s nama sjede i druže se navijači Čelika. Eh, sad kad se to pokvarilo i tacan razlog nemam pojma, ali kod starijih navijača oba kluba još je sve top 100%
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2019, 10:11

zlajci je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Taj dan i u tom trenutku je ta "zajebancija" mogla biti samo smijesna onom indijancu od tadasnjeg vodje i retardozama koje su ga pratile.
:clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 16 mar 2019, 10:18

wobly92 je napisao/la:
merak je napisao/la: Kakve veze ima skupstina, lopovi iz Uprave Sloboda sa potpuno odvojenim subjektom JU Stadion Tusanj ?
Haha, nema nikakve veze, samo ti banalan primjer dajem, mogao sam reći ne znamo ni djecu da, dobacuju lopte naći. Mislio sam da ćeš skontat poentu. Al i jesi, zato se vadiš na sitnice i mijenjaš temu kad sam ti fino napisao ono što te zanimalo.
Carko apsolutno mi nije namjera da branim ili da promovisem nekoga u ovom momentu. Kako da skontam ako u kontekst dovodis skupstinu Slobode, Upravu Slobode sa stadionom Tusanj u koji je savez bez ikakvih prepreka mogao uloziti ako to vec cini u Grbavicu sve vise i vise kako bi reprezentaciju odveli iz Zenice ?
Ukazujes na dimenzije stadiona prvobitno ja ti objasnim da Zapad i Sjever nemaju veze sa tvojim tvrdnjama.
Sta je falilo da se obnovi Zapad ?
Sta je falilo da se pomogne zavrsetak radova na Sjeveru ?
Sta je falilo da se zamjeni travnjak Tusnja kao sto se pomoglo Zelji ?
samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2019, 10:24

merak je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
merak je napisao/la: Kakve veze ima skupstina, lopovi iz Uprave Sloboda sa potpuno odvojenim subjektom JU Stadion Tusanj ?
Haha, nema nikakve veze, samo ti banalan primjer dajem, mogao sam reći ne znamo ni djecu da, dobacuju lopte naći. Mislio sam da ćeš skontat poentu. Al i jesi, zato se vadiš na sitnice i mijenjaš temu kad sam ti fino napisao ono što te zanimalo.
Carko apsolutno mi nije namjera da branim ili da promovisem nekoga u ovom momentu. Kako da skontam ako u kontekst dovodis skupstinu Slobode, Upravu Slobode sa stadionom Tusanj u koji je savez bez ikakvih prepreka mogao uloziti ako to vec cini u Grbavicu sve vise i vise kako bi reprezentaciju odveli iz Zenice ?
Ukazujes na dimenzije stadiona prvobitno ja ti objasnim da Zapad i Sjever nemaju veze sa tvojim tvrdnjama.
Sta je falilo da se obnovi Zapad ?
Sta je falilo da se pomogne zavrsetak radova na Sjeveru ?
Sta je falilo da se zamjeni travnjak Tusnja kao sto se pomoglo Zelji ?
Po nogometnom savezu nema pomoci za gradsku infrastrukturu nego samo za klubove. Nas stadion je u vlasnistvu grada te oni imaju izgovor da ne ulaze. Ista stvar je sa UEFOM. Stadin treba dati Slobodi na upravljanje ugovorom na 50 godina i onda bi klub mogao da konkurise za projekte.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2019, 10:30

I BP je od grada Zenica.

A stadion ce dobiti kriminalci jedino ako progurate cigu Batu za nacelnika ili nesto slicno. Samo sto se to nece nikada desiti.
A nece Probisvjece doci ni predsjednika sto casti mesom na racun kluba.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 mar 2019, 10:31

Probisvjet, imas link za svoje tvrdnje?!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2019, 10:40

Beduin je napisao/la:
Znam da je bila zezancija bez losih namjera jer prije toga godinu bilo "druga liga", pa odmah nakon toga "robijasi".
To je bilo vise u smislu nemojte se sikirati i da ispadnete.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2019, 11:08

ma to je "nas" In..r stari saljivdzija, tablicu mnozenja jos nije savladao ali mu humor ide od ruke :hmmmmm: kakva crna zayebancija (na taj nacin) moze nekom pasti na pamet a ljudima gorilo pod nogama :facepalm: posto je vecina raje u to vrijeme emigrirala sa sjevera, svi su se medjusobno gledali na zapadu u nevjerici :puke: kakvi su sve likovi bili na celu grupe tih godina dobro da uopce egzistiramo :kafa:
Sloboda Tuzla

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 mar 2019, 11:39

Je li vi to kukate za odnosom sa Robijasima kao picke ili se meni cini? Pa 95% vas ne zna a i kako da zna, da su Robijasi to "druga liga" nama skandirali 2008./09. u Zenici, da su sa njihovim 'Istokom' redovno bilo prepucavanja, yebatanja, gadjanja raznim predmetima pa cak i fajta... tad su odnosi sa njima bili 'nikad bolji' i niko se od nas nije nasao uvrijedjenim za takve stvari. To sto su oni ko uvrijedjene mlade i sto su im nasi delegati redovno pusili qrac i ulizivali im se to je njihov i delegata problem. Poserem ih, meni nikada nisu bili dragi, iz razloga sto su vjecito negirali dobro odnose sa nama i sto su pokojnog Nevena isfurali na najodvratniji nacin :) smrde zenicke!
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 mar 2019, 11:48

O tome vam ja pricam...
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2019, 11:50

pa ja se sjecam dana kad su krenuli ti "dobri odnosi", zapravo trebala je biti tuca a ispalo potpuno drugacije (znaju to stariji). tad su uspostsvljeni neki odnosi koji traju i dan danas. ja nit sam vise dio sjevera nit su ti zenicani dio juga ali poznanstvo je ostalo. i ako cemo o isfurama nemoj ziv bio o tome, samo cu reci da neki clanovi grupe koji su prozivani u Zenici nisu dzaba prozivani! samo je problem sto raja ne zna cjelokupnu pricu pa se nabrije i stane i zastitu "brace" s tribine. i da zahvaljujuci tim starim odnosima izbjegla se i ceka prosle godine :zviz: mosa Bodaslo :bih:
Sloboda Tuzla

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 mar 2019, 13:54

Zna li se sastav?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.