FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
joj sto je zima minus 2 ahahahaahahh
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hahaaaa EVO NAS NA -2 BODAAAA
IDEMO DALJEEEEEE
IDEMO DALJEEEEEE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zrinjski - Radnik 0:0 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Joj sto mi je drag ovaj celavi ( Petrovic? ), jedan od boljih strucnjaka u nasoj ligi.
ZZ
Toti rekoh li ja nerjeseno i Radnik i Sloboda a mozda Tuzlaci i zabiju u zadnjih 5 minuta sto nam nebi valjalo.
Imali bi sredinu da je nekako upariti Rustemovica,Ikandea i Radovca ( ili Kovacevica ). Tada bi imali jos vecu dominaciju u sredini kao prosle sezone samo tada bi morao opet da se Krste "trosi" na lijevom krilu. Idealno bi bilo ako bi Krste proigrao kao prava desetka to bi bio onda bingo !!!!!
http://www.****/tablica/jkwZIV ... Jcml/#live

http://www.****/tablica/jkwZIV ... Jcml/#live
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 sep 2015, 20:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovaj vikend ide iz boljeg u bolje samo! Jos da Sloboda otkine bod listici i ovo je vrh stvarno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da vam vas bracaaaa kazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[youtube][/youtube]
oooooo biceee zeljo quraaac sampioooooon
nanan nnaaa novi prvak je sa Koseva.

[youtube][/youtube]
oooooo biceee zeljo quraaac sampioooooon
nanan nnaaa novi prvak je sa Koseva.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
kengur je napisao/la:Toti rekoh li ja nerjeseno i Radnik i Sloboda a mozda Tuzlaci i zabiju u zadnjih 5 minuta sto nam nebi valjalo.
A ne neee. Siroki-Sloboda 0:0 takodjer! Sljedece kolo mi dobijamo komsije, zasjedamo na vrh tabele, otpocinjemo odmicat od ostatka krda, i pocinje stvaranje strasnog Sarajeva
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne mogu da vjerujem pa Sarajevo bi dalo ovom Radniku tri komada u domacoj utakmici i to kad bi bio Hurtic trener a sada pogotovo. Izgleda da ne postoji prava konkurencija ove sezone.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 sep 2015, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav za sve one koji su se oprostili od titule poslije poraza od Slavije 
Iz tvojih usta u Bozije usiFrancescoTotti je napisao/la:kengur je napisao/la:Toti rekoh li ja nerjeseno i Radnik i Sloboda a mozda Tuzlaci i zabiju u zadnjih 5 minuta sto nam nebi valjalo.![]()
A ne neee. Siroki-Sloboda 0:0 takodjer! Sljedece kolo mi dobijamo komsije, zasjedamo na vrh tabele, otpocinjemo odmicat od ostatka krda, i pocinje stvaranje strasnog Sarajeva
- muhamedhulk
- Kontakt:
u derbiju ne vazi pravilo ko ima bolji/losiji sastav, nego ko ima vecu zelju, i ko bude koncentrisaniji..
nadam se da cemo mi biti bolji, pokazati vise i pobijediti..
do tada nezz kako docekati 
ps. Shooter = Head ??
i ima li sabinho novi profil? cujem da su obojica trajni dobili...
ps. Shooter = Head ??
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma 4-4-2 samo treba igrati...
Preporodjeni smo, mislim da ce Ikande i Rustem odlicno funkcionisati..
Ne bih volio da Jesic mora da improvizuje samo da bi pojedini igraci morali igrati , tipa Radovca.
Imas priliku, ako je ne iskoristis ides na zacelje i cekas sljedecu priliku da se pokazes.
Definitivno nam 4-4-2 odgovara
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Preporodjeni smo, mislim da ce Ikande i Rustem odlicno funkcionisati..
Ne bih volio da Jesic mora da improvizuje samo da bi pojedini igraci morali igrati , tipa Radovca.
Imas priliku, ako je ne iskoristis ides na zacelje i cekas sljedecu priliku da se pokazes.
Definitivno nam 4-4-2 odgovara
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ćelo igrao za raju 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako je izgledalo, ova situacija sad je odlicna. Bodovno smo odmah iza Zrinskog, a uspjeli smo se i one ublehe rijesiti na klupi.
Do zimske pauze napravit cemo finu bodovnu razliku u odnosu na konkurenciju, ubijedjen sam. Polako stvari dolaze na svoje mjseto. Kvalitet kad, tad mora isplivati i doci do izrazaja.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Do zimske pauze napravit cemo finu bodovnu razliku u odnosu na konkurenciju, ubijedjen sam. Polako stvari dolaze na svoje mjseto. Kvalitet kad, tad mora isplivati i doci do izrazaja.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Nas brat uz Delaca najbolji danasBosniacum Lilium je napisao/la:Ćelo igrao za raju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Derbi igramo protiv favorita za titulu i samo da nam je sacuvati glavu, noge i bod uzeti. 
Po nogama cemo sigurno dobiti, a nadam se i oni po usima.
Po nogama cemo sigurno dobiti, a nadam se i oni po usima.
Neko je napisao vec, ali nije na odmet ponoviti. Svi mi koji budemo isli na iskopinu pamet u glavu. Bit ce sigurno provokacija i svega kao prosli put, pokusaja da se prekine utakmica ili nesto slicno. Gori im pod nogama, spremni su na sve, a lisice su to..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946