FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jan 2014, 20:44

bagrcavi je napisao/la:Po Sportu naš junior Kerim Memija potpisao ugovor.
znam tog momka, igra mislim i za reprezentativne selekcije :D sa srecom mu :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 jan 2014, 20:54

''Mi se ne možemo kupiti za male novce, jer vrijedimo mnogo više''

Grijesis Almire, ne postoji novac koji nas moze kupiti.

Gledam slike sa skupstine, nema Dzele.
NO PYRO NO PARTY

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 jan 2014, 20:58

Malo old schoola

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 jan 2014, 21:01

Mene ne interesuju ni nas ni njihov budzet. Ne zelim da znam koliko igraci imaju primanja, kad su im primanja i kolike su im premije. Tim sranjima neka se bave Greda, Amar i ostali uposlenici. Mene interesuju titule, Evropa, ciste stolice.

Sta me briga nikad prije rata nisam znao budzet niti svoje firme niti Zelje niti bilo cega. Niti se kad o tome pricalo. Sad kad bih u firmi pitao koji im je budzet rekli bi mi da fino spakujem svoje stvari i da se nikad vise ne vratim na posao.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jan 2014, 21:26

Gredić: Željo se ne može kupiti za male novce, mi vrijedimo puno više 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 09 jan 2014, 21:32

Ne zamarajte se previse tim budzetom. Polahko dolazi prozivka,najbitnije da svi ostanu zdravi,uz par EVENUTALNIH dolazaka vec najavljivanih ( Antolovic,Turkovic,.... ) i povratkom Benje,Zole i Kvese,mislim da bi nase najvece pojacanje bilo,naravno ako urade to sto se prica,popravka terena na Grbavici. U zenici se moglo vidjeti kako nasi igraci (sa igracem manje) mogu izvrsno da razvlace protivnika samo ako im teren to dozvoljava,jer sigurno imamo najjaci vezni red u drzavi,te da uz podrsku navijaca koji bi napokon trebali da se trgnu i vrate na stadion,ovo bi ttrebalo biti jos jedno PLAVO-BIJELO proljece :D
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jan 2014, 21:38

Samo da je više sposobnih ljudi poput Gredića u upravi sve bi mnogo bolje izgledalo.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 09 jan 2014, 21:40

likusa je napisao/la:Hodjic dvostruku strijelac
HoDŽić, a ne HoDJić, taj drugi ne igra za našu ekipu

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 jan 2014, 21:48

plavetniloo je napisao/la:
likusa je napisao/la:Hodjic dvostruku strijelac
HoDŽić, a ne HoDJić, taj drugi ne igra za našu ekipu
:mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 09 jan 2014, 21:51

Saurman je napisao/la:Samo da je više sposobnih ljudi poput Gredića u upravi sve bi mnogo bolje izgledalo.
Samo sam ovaj komentar cekao :lol: :lol: :lol:

Vratiš se 5 stranica unazad , psuje se Gredicu i Biscevicu na sve strane , a sad da ostanu :?

Ne znate bil pišali ili srali

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 jan 2014, 21:52

od kada je to mišljenje pojedinca relevantno da se uzima kao stav svih navijača
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 21:54

Kao i za Dzeku, dvojica mu govorila da je kloc a ostatak stadiona aplaudirao 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jan 2014, 22:03

aS_Roma je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Samo da je više sposobnih ljudi poput Gredića u upravi sve bi mnogo bolje izgledalo.
Samo sam ovaj komentar cekao :lol: :lol: :lol:

Vratiš se 5 stranica unazad , psuje se Gredicu i Biscevicu na sve strane , a sad da ostanu :?

Ne znate bil pišali ili srali
Ne znam ko normalan može nešto zamjeriti Grediću, čovjek je obrazovan i svoj posao obavlja kako najbolje može.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 09 jan 2014, 22:04

Mi navijsci konacno treba da se pocnemo baviti onim stvarima koje su "u opisu naseg radnog mjesta",a to je:kupi kartu,dodji na stadion i navijaj.Tu su naravno i druge stvari koje se ticu nas,tipa:cijene karata,uvjeti na stadionu...Tako je uvijek bilo,tako je i danas u svim normalnim drzavama,tako se i mi trebamo ponasati. Nesta se u zadnje vrijeme previse bavimo pitanjima koja nisu za navijace,tipa jesu li igraci dobili platu,projekcija budzeta,punjenje budzeta...Bar mi ne bi trebali da se bavimo tim temama,nas klub pobjedjuje,osvaja trofeje a zbog toga se igra nogomet. Za neke mi je i jasno,kad nista ne ide onda svi podju o svemu pametovati i raditi tudji posao,voditi i kadrovsku politiku kluba i finansijsku...
Zato,pustimo nase ljude u upravi kluba da rade svoj posao, a mi hajmo svoj na proljece raditi bolje nago jesenas.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 09 jan 2014, 22:05

fedeltafrotta je napisao/la:od kada je to mišljenje pojedinca relevantno da se uzima kao stav svih navijača
kako sam upratio ne pojednica nego vecine, cak ste nesto govorili da mu se i na utkamicama dobacivalo, al haj sta me briga onako kazem , brzo se misljenja mijenjaju kod nas sviju

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jan 2014, 22:07

aS_Roma je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:od kada je to mišljenje pojedinca relevantno da se uzima kao stav svih navijača
kako sam upratio ne pojednica nego vecine, cak ste nesto govorili da mu se i na utkamicama dobacivalo, al haj sta me briga onako kazem , brzo se misljenja mijenjaju kod nas sviju
Pa i nije neki radnik moglo je to punooo bolje ni ja nisam zadovoljan sa njim 100 % i kakve veze to sad ima. Nekome dobar nekome ne .

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 22:10

FKZ1921 je napisao/la:Mi navijsci konacno treba da se pocnemo baviti onim stvarima koje su "u opisu naseg radnog mjesta",a to je:kupi kartu,dodji na stadion i navijaj.Tu su naravno i druge stvari koje se ticu nas,tipa:cijene karata,uvjeti na stadionu...Tako je uvijek bilo,tako je i danas u svim normalnim drzavama,tako se i mi trebamo ponasati. Nesta se u zadnje vrijeme previse bavimo pitanjima koja nisu za navijace,tipa jesu li igraci dobili platu,projekcija budzeta,punjenje budzeta...Bar mi ne bi trebali da se bavimo tim temama,nas klub pobjedjuje,osvaja trofeje a zbog toga se igra nogomet. Za neke mi je i jasno,kad nista ne ide onda svi podju o svemu pametovati i raditi tudji posao,voditi i kadrovsku politiku kluba i finansijsku...
Zato,pustimo nase ljude u upravi kluba da rade svoj posao, a mi hajmo svoj na proljece raditi bolje nago jesenas.
Odlicno. Pa gdje ste onda vi navijaci naseg sampiona? Zasto vas je sve manje i manje?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 jan 2014, 22:14

Tako to radi pravi predsjednik, konkurentima u startu snove ugasis.
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jan 2014, 22:14

zasto samo 3 navijaca sarajeva stalno komentarisu i na nasoj i na svojoj temi. I jos 3 se ponekad jave nigdje nikoga vise. Jeste to vi sateliti poslani sa infa da unosite nemir i pisete gluposti ???

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 22:32

terabajt je napisao/la:zasto samo 3 navijaca sarajeva stalno komentarisu i na nasoj i na svojoj temi. I jos 3 se ponekad jave nigdje nikoga vise. Jeste to vi sateliti poslani sa infa da unosite nemir i pisete gluposti ???
Kunem se svim na svijetu, dabogda zeljeznicar imao sve ono sto zelim svom FKS, sto pozelio to i imao vazda u zivotu. Ali pogledaj ovo: Željo ima ono što nema niko u bivšoj Jugoslaviji 8-) pa covjece da jedan Mamic ovo izgovori vezano za Dinamo hebalo bi mu majku pola Zagreba zato sto se sprda s njima. Gredic je diletant i hostapler koji je zavrsio fakultet kao i svaka druga poznata javna licnost, na guzove. Covjek koji je zaduzen da od kluba napravi kompaniju, prodaje maglu i daje nebulozne izjave

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.