Fkt je uvijek tu ispod kosa i pokusava nesto al' mu ne ide, bar ne ove sezone.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Evansu 50 utakmica zaredom sa ovom minutazom bude mizerna statistika (osim skokova), Mirzi 1 od 15. Da igra svaku utakmicu sa minutazom slicnom sinocnjoj biljezio bi sigurno oko 10 pts po utakmici.KK_Bosna je napisao/la:kada reggie evans odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - evans kloc
kada mirza teletovic odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - mirza maestralan
Ja mislim da ga ni mati ne voli vise od tebemirzateletovicc je napisao/la:Uh da samo jednu tricu odma na pocetku da pogodi
Oh gaymirzateletovicc je napisao/la:Uh da samo jednu tricu odma na pocetku da pogodi
Paranojaa je napisao/la:Oh gaymirzateletovicc je napisao/la:Uh da samo jednu tricu odma na pocetku da pogodi![]()
hello , how are you tonihgt?
Provjeri cnn turk, (turksat 42E) , sinoc sam gledao LA - WA ....Ponos Torina je napisao/la:Da li prenosi neka tv na Satelitu ?
Dok nastimam Turk covjek poludiAdibhf88 je napisao/la:Provjeri cnn turk, (turksat 42E) , sinoc sam gledao LA - WA ....Ponos Torina je napisao/la:Da li prenosi neka tv na Satelitu ?
Ma salim se ja malo , znam na sta si misliomirzateletovicc je napisao/la:Bila greška kod pisanja ,nisam dobro napiso engleski .htje reci ovaj momak je jako talentovan. kad inace kaze inače kazu komentatori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.