Safet Sušić - Pape

Rockefeller
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Rockefeller » 23 mar 2013, 01:39

Najbolji selektor u našoj historiji! 8-)
slika

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 mar 2013, 01:39

Wisey je napisao/la:
Devil je napisao/la:Seca li se neko one smesne analize od nekih indijanaca kada se igralo protiv Francuske na Kosevu ?
Molim ih da opet naprave i nakon vecerasnje utakmice pa da mogu pojesti sve sto su iskenjali. ;)
To će i dalje ostati onako kako je bilo: potpuno promašeno i pogrešno odrađeno. I upravo od te utakmice počeo je Safet Sušić evoluirati kao trener. Prva i najvažnija stvar da je nakon što su ga njegovi pitarčići izviždali vratio repku tamo gdje pripada, druga malo se oslobodio poslije preopreznih izjava i shvatio kakav potencijal od ekipe ima (protiv Albanije smo išli na bod kod tadašnjeg Safeta, današnji Safet bi tamo otišo s nabrijanom ekipom po ništa drugo nego pobjedu), i tek treće da su mu legle neke taktičke ideje.

U svakom slučaju, Safet Sušić dao je puno reprezentaciji ali je jednako toliko i njemu dala reprezentacija. Samo se nadam da će to biti dovoljno za konačan odlazak na veliko takmičenje iako smatram da je ova generacija bila već zrela u prošlim kvalifikacijama.

A padobranaca je bilo i biće, pogotovo kod nas.
Vjeruj mi samo jedno, nije ovo nikakvo kontriranje ili nesto slicno. Ne moze reprezentacija, pa ni drzava ni blizu Susicu dati, koliko on moze drzavi i reprezentaciji. To je SP, za koje godinama zivimo i sanjamo. A mnogi ce da zale za Susicem, kad jednog dana ode.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 23 mar 2013, 01:41

slika
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 mar 2013, 01:41

Svrki je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:
Svrki je napisao/la:@haris

Jesi se ti zaljubio u Saju naseg ? Kako si kreno izgleda da ce ti napraviti djete. Pusti ljude da pisu koji nisu istog misljenja kao i ti, imaju i oni pravo da pisu ovdje. Imas 15000 u kojima samo branis Susica kao da ti je zena. Opusti se kralju, pa ce i nama lakse biti diskutovati, opet svako na svoj nacin.
Sve da je i tako, evo pokazalo se da je u pravu sto ga brani i ako idemo u dvije krajnosto uvije je bolja ona koja je ispravna...Ovdje su Susica olajavali na pasja usta, nama kakve mu pridjeve nisu nalazili, a sada nemaju hrabrosti doci i kazati: "jesam pogrijesio, popusim Safetu i svima vama koji ste me usmjeravali na pravi put, mogu li opet medju vas"?. Mi bi rekli, eto dobro nemoras nama pusti ali brate Safetu trebas za sve ono smece....i mirna Bosna. Ali jok oni se i dalje koprcaju, pokusavaju preokrenuti, izokrenuti...ma svasta nesta. BOSNOOOO MOJAAAAA DIVNAAAAAAA MILLLLAAAAAAA LIJEPAAAAAAAA GIZDAVAAAAAA, U TEBIIIII JE SAFET SUSIC... MAJSTOR FUDBALAAAAAAAAAA.
Kraljevicu, dosta faktora je zasluzno za ovaj rezultat, koji je ruku na srce dosao na vrijeme. Sto znaci da se Safet nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme. O Susicu kao strucnjaku bi se moglo svasta pisati, kao i njegovim uspjesima u trenerskoj karijeri. Ali, eto on je primjer koji pokazuje da nije bitno sto je s nekim turskim ekipama ispadao iz lige, bio na dnu tabele, a sada je s reprezentacijemo napravio nesto.

Znaci kao fudbaler je bio veliki igrac, jedan od najvecih a kao trener Boga mi ....

Savez, komitet, saradnja s uefom, jaci ljudi u komitetu odmah donose nesto novo. U ono vrijeme da smo imali Fergusona s onakom bagrom ne bi se moglo nista uradit, tako ima tu materijala za rasprave..
Kao trener? Dovoljno je pogledati rezultate i tebelu nase grupe i to je ono sto me interesuje. Nikakve price iz drugih turskih liga, za njima mi se y ko za lanjski snijeg, ako nas odvede na SP, bice velemajtor, Murinjo, Guardiola, Hiddink...i tu je kraj price.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 23 mar 2013, 01:43

emir79 je napisao/la:
Wisey je napisao/la:
Devil je napisao/la:Seca li se neko one smesne analize od nekih indijanaca kada se igralo protiv Francuske na Kosevu ?
Molim ih da opet naprave i nakon vecerasnje utakmice pa da mogu pojesti sve sto su iskenjali. ;)
To će i dalje ostati onako kako je bilo: potpuno promašeno i pogrešno odrađeno. I upravo od te utakmice počeo je Safet Sušić evoluirati kao trener. Prva i najvažnija stvar da je nakon što su ga njegovi pitarčići izviždali vratio repku tamo gdje pripada, druga malo se oslobodio poslije preopreznih izjava i shvatio kakav potencijal od ekipe ima (protiv Albanije smo išli na bod kod tadašnjeg Safeta, današnji Safet bi tamo otišo s nabrijanom ekipom po ništa drugo nego pobjedu), i tek treće da su mu legle neke taktičke ideje.

U svakom slučaju, Safet Sušić dao je puno reprezentaciji ali je jednako toliko i njemu dala reprezentacija. Samo se nadam da će to biti dovoljno za konačan odlazak na veliko takmičenje iako smatram da je ova generacija bila već zrela u prošlim kvalifikacijama.

A padobranaca je bilo i biće, pogotovo kod nas.
Vjeruj mi samo jedno, nije ovo nikakvo kontriranje ili nesto slicno. Ne moze reprezentacija, pa ni drzava ni blizu Susicu dati, koliko on moze drzavi i reprezentaciji. To je SP, za koje godinama zivimo i sanjamo. A mnogi ce da zale za Susicem, kad jednog dana ode.

Ma nece covjek nigdje. Jedino da ga Barcelona pozove pa da plati vise nego sto moze savez. Mislim, to je gotova stvar, jos najmanje jedan kvalifikacijski ciklus je Pape kormilar. I tako treba da bude i ostane.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 mar 2013, 01:48

Principatus je napisao/la:BlazKraljevic = Saban

Sad se sjecam, stari forumaski troll "Saban", Internet junak i stanovnik psihijatrijske klinike Jagomira. Prepoznali smo te upravo na zadnjim stranicama, po pisanju i onoj pjesmi, ali svaka cast, za nervnog bolesnika se dobro drzis Kraljevicu ili Sabane. Saban ti je nekako bolje stojao, nick.
:lol: :lol: Prepoznali ste me? Hehehe, jesu li tebi rekli da kad imas Firmu, moras sam sebe persirati? O ostalim budalastinjama ne bih raspravljao, uostalom nisi valjda pomislio da sam od prave Blaz Kraljevic :o

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 23 mar 2013, 01:51

DaBogda on nas odveo u Brazil, da i napokon nasu zemlju pratim na nekom velikom takmicenju. AMIN
Samo za mene nije neki trener. Gledam ga kroz cijeli njegov ciklus i sve njegove tekme od pocetka pa do Grcke. Grcka jedina odradena perfektno. Tu se nema prigovora ...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 23 mar 2013, 01:52

Svrki je napisao/la:DaBogda on nas odveo u Brazil, da i napokon nasu zemlju pratim na nekom velikom takmicenju. AMIN
Samo za mene nije neki trener. Gledam ga kroz cijeli njegov ciklus i sve njegove tekme od pocetka pa do Grcke. Grcka jedina odradena perfektno. Tu se nema prigovora ...
jel te stid :oops:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 mar 2013, 01:56

Ovdje jos ljudi protiv Papeta pricaju? Ah cudan smo narod. Hajde jedite da vas ne prekidam. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 23 mar 2013, 02:07

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Svrki je napisao/la:DaBogda on nas odveo u Brazil, da i napokon nasu zemlju pratim na nekom velikom takmicenju. AMIN
jel te stid :oops:
:oops: :oops: koji.... ma ko ga hebe.. :oops:
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 23 mar 2013, 02:10

Ovaj sa firmom moze da Papetu. 8-)
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 23 mar 2013, 02:16

Ako, reci mo, kad tad, Hadzic, Kolasinac, Bicakcic zaigraju za BiH....interesuje me kakvog ce tada materijala za pljuvanje imati hejteri? :|

Nista, preostaje da krenu kritike na njegove cipele/patike, sat, automobil, ime kucnog ljubimca, itd...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 mar 2013, 02:22

Safet Susic je postigao sa ovom reprezentacijom nesta sto ni jednom selektoru prije nije poslo za rukom, a to je mentalna snaga koju nasi reprezentatvci posjeduju, sto najvise dodje do izrazaja u ovako vaznim utakmicama kao sto je ova sinoc bila.

Zbog toga mu skidam kapu i nadam se da ce nas aBd odvesti u Brazil na SP naredne godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 mar 2013, 02:28

Medo10 je napisao/la:Ako, reci mo, kad tad, Hadzic, Kolasinac, Bicakcic zaigraju za BiH....interesuje me kakvog ce tada materijala za pljuvanje imati hejteri? :|

Nista, preostaje da krenu kritike na njegove cipele/patike, sat, automobil, ime kucnog ljubimca, itd...
Ispucali su jaknu ili kako su to oni nazvali, čini mi se šuškavac. :lol:

Ova reprezentacija je pod vodstvom Papeta naučila stizat i preokretat rezultate, igrati lijep fudbal, rutinski pobjedivati male reprezentacije... I hejbet nekih stvari. Sad konačno imamo i ugled. Po zapadu na našu reprezentaciju gledaju sa poštovanjem.

Fali nam još samo da se počnemo mlatiti velike reprezentacije i eto nas u ravnopravnoj borbi za trofeje. A, doće i to. Sve ide svojim tokom, trenutno rastemo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 02:29

Nego nek neko postavi onu od Dragojevica Olivera.
Ovi stari ili novi handratori s vremenom fakat ispadaju sve vise i vise smjesni.Hamelja je uvijek bilo i bice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 23 mar 2013, 02:31

gdje krutićari ona fotka PAPE odlazi da da PAPE odlazi al sa zmakevima za brazil :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 mar 2013, 02:34

http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo nas i u prvom sesiru za naredni Euro ako sam dobro skontao. :mrgreen:
Nego sta mislite, raja, jeli vrijeme da Susic ode?

Mislim do telefona i rezervise smjestaj u Brazilu... :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 mar 2013, 02:42

Dobar ovaj Zukanovic, dobra ideja Papeta da ga pozove, ojacao nam je defenzivni red. Kamo srece da je neko od ovih kriticara dosao jos ranije, prije Papeta na tu ideju...aaahh ili mozda ipak jeste... Izgleda da nije prosjecni, nepoznati igrac iz Belgije i smoto sada hm? ;) Nece ni Kolasinac biti, da i tu nije neki kruticar dosao ranije na ideju, da...

I tako dalje.
Ali kontanje, kontanje je bitna stvar. Ili kako rece Gero, neshvacenost nekih postova. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 mar 2013, 02:43

Safete, kapa do poda! Genijalna formacija, koja nije samo pružila otpor tvrdoj Grčkoj, nego je deklasirala! Vidi se da ima tu i Strauss sa Grbavice zasluga za postavljanje ovakve formacija i jako mi je drago vidjeti ih kako sudjeluju! Aferim! ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 23 mar 2013, 02:49

slika
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.