Vjeruj mi samo jedno, nije ovo nikakvo kontriranje ili nesto slicno. Ne moze reprezentacija, pa ni drzava ni blizu Susicu dati, koliko on moze drzavi i reprezentaciji. To je SP, za koje godinama zivimo i sanjamo. A mnogi ce da zale za Susicem, kad jednog dana ode.Wisey je napisao/la:To će i dalje ostati onako kako je bilo: potpuno promašeno i pogrešno odrađeno. I upravo od te utakmice počeo je Safet Sušić evoluirati kao trener. Prva i najvažnija stvar da je nakon što su ga njegovi pitarčići izviždali vratio repku tamo gdje pripada, druga malo se oslobodio poslije preopreznih izjava i shvatio kakav potencijal od ekipe ima (protiv Albanije smo išli na bod kod tadašnjeg Safeta, današnji Safet bi tamo otišo s nabrijanom ekipom po ništa drugo nego pobjedu), i tek treće da su mu legle neke taktičke ideje.Devil je napisao/la:Seca li se neko one smesne analize od nekih indijanaca kada se igralo protiv Francuske na Kosevu ?
Molim ih da opet naprave i nakon vecerasnje utakmice pa da mogu pojesti sve sto su iskenjali.
U svakom slučaju, Safet Sušić dao je puno reprezentaciji ali je jednako toliko i njemu dala reprezentacija. Samo se nadam da će to biti dovoljno za konačan odlazak na veliko takmičenje iako smatram da je ova generacija bila već zrela u prošlim kvalifikacijama.
A padobranaca je bilo i biće, pogotovo kod nas.
Kao trener? Dovoljno je pogledati rezultate i tebelu nase grupe i to je ono sto me interesuje. Nikakve price iz drugih turskih liga, za njima mi se y ko za lanjski snijeg, ako nas odvede na SP, bice velemajtor, Murinjo, Guardiola, Hiddink...i tu je kraj price.Svrki je napisao/la:Kraljevicu, dosta faktora je zasluzno za ovaj rezultat, koji je ruku na srce dosao na vrijeme. Sto znaci da se Safet nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme. O Susicu kao strucnjaku bi se moglo svasta pisati, kao i njegovim uspjesima u trenerskoj karijeri. Ali, eto on je primjer koji pokazuje da nije bitno sto je s nekim turskim ekipama ispadao iz lige, bio na dnu tabele, a sada je s reprezentacijemo napravio nesto.BlazKraljevic je napisao/la:Sve da je i tako, evo pokazalo se da je u pravu sto ga brani i ako idemo u dvije krajnosto uvije je bolja ona koja je ispravna...Ovdje su Susica olajavali na pasja usta, nama kakve mu pridjeve nisu nalazili, a sada nemaju hrabrosti doci i kazati: "jesam pogrijesio, popusim Safetu i svima vama koji ste me usmjeravali na pravi put, mogu li opet medju vas"?. Mi bi rekli, eto dobro nemoras nama pusti ali brate Safetu trebas za sve ono smece....i mirna Bosna. Ali jok oni se i dalje koprcaju, pokusavaju preokrenuti, izokrenuti...ma svasta nesta. BOSNOOOO MOJAAAAA DIVNAAAAAAA MILLLLAAAAAAA LIJEPAAAAAAAA GIZDAVAAAAAA, U TEBIIIII JE SAFET SUSIC... MAJSTOR FUDBALAAAAAAAAAA.Svrki je napisao/la:@haris
Jesi se ti zaljubio u Saju naseg ? Kako si kreno izgleda da ce ti napraviti djete. Pusti ljude da pisu koji nisu istog misljenja kao i ti, imaju i oni pravo da pisu ovdje. Imas 15000 u kojima samo branis Susica kao da ti je zena. Opusti se kralju, pa ce i nama lakse biti diskutovati, opet svako na svoj nacin.
Znaci kao fudbaler je bio veliki igrac, jedan od najvecih a kao trener Boga mi ....
Savez, komitet, saradnja s uefom, jaci ljudi u komitetu odmah donose nesto novo. U ono vrijeme da smo imali Fergusona s onakom bagrom ne bi se moglo nista uradit, tako ima tu materijala za rasprave..
emir79 je napisao/la:Vjeruj mi samo jedno, nije ovo nikakvo kontriranje ili nesto slicno. Ne moze reprezentacija, pa ni drzava ni blizu Susicu dati, koliko on moze drzavi i reprezentaciji. To je SP, za koje godinama zivimo i sanjamo. A mnogi ce da zale za Susicem, kad jednog dana ode.Wisey je napisao/la:To će i dalje ostati onako kako je bilo: potpuno promašeno i pogrešno odrađeno. I upravo od te utakmice počeo je Safet Sušić evoluirati kao trener. Prva i najvažnija stvar da je nakon što su ga njegovi pitarčići izviždali vratio repku tamo gdje pripada, druga malo se oslobodio poslije preopreznih izjava i shvatio kakav potencijal od ekipe ima (protiv Albanije smo išli na bod kod tadašnjeg Safeta, današnji Safet bi tamo otišo s nabrijanom ekipom po ništa drugo nego pobjedu), i tek treće da su mu legle neke taktičke ideje.Devil je napisao/la:Seca li se neko one smesne analize od nekih indijanaca kada se igralo protiv Francuske na Kosevu ?
Molim ih da opet naprave i nakon vecerasnje utakmice pa da mogu pojesti sve sto su iskenjali.
U svakom slučaju, Safet Sušić dao je puno reprezentaciji ali je jednako toliko i njemu dala reprezentacija. Samo se nadam da će to biti dovoljno za konačan odlazak na veliko takmičenje iako smatram da je ova generacija bila već zrela u prošlim kvalifikacijama.
A padobranaca je bilo i biće, pogotovo kod nas.
Principatus je napisao/la:BlazKraljevic = Saban
Sad se sjecam, stari forumaski troll "Saban", Internet junak i stanovnik psihijatrijske klinike Jagomira. Prepoznali smo te upravo na zadnjim stranicama, po pisanju i onoj pjesmi, ali svaka cast, za nervnog bolesnika se dobro drzis Kraljevicu ili Sabane. Saban ti je nekako bolje stojao, nick.
jel te stidSvrki je napisao/la:DaBogda on nas odveo u Brazil, da i napokon nasu zemlju pratim na nekom velikom takmicenju. AMIN
Samo za mene nije neki trener. Gledam ga kroz cijeli njegov ciklus i sve njegove tekme od pocetka pa do Grcke. Grcka jedina odradena perfektno. Tu se nema prigovora ...
Alfa_Muzijak je napisao/la:jel te stidSvrki je napisao/la:DaBogda on nas odveo u Brazil, da i napokon nasu zemlju pratim na nekom velikom takmicenju. AMIN
Samo za mene nije neki trener. Gledam ga kroz cijeli njegov ciklus i sve njegove tekme od pocetka pa do Grcke. Grcka jedina odradena perfektno. Tu se nema prigovora ...
Ispucali su jaknu ili kako su to oni nazvali, čini mi se šuškavac.Medo10 je napisao/la:Ako, reci mo, kad tad, Hadzic, Kolasinac, Bicakcic zaigraju za BiH....interesuje me kakvog ce tada materijala za pljuvanje imati hejteri?![]()
Nista, preostaje da krenu kritike na njegove cipele/patike, sat, automobil, ime kucnog ljubimca, itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.