NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Moguce ja sam dobio informaciju ovu da igraju sa Fazinom danas druga postava
- gradacac10
- Kontakt:
Hocemo novog trenera, nema rezultata 

1 : 1
Mujo za nas go daoo
IMAL MALO OPSINIJEG IZVIJESTAJA????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
rekao sam ja da ce bit jos ciscenja...nema potrebe da se gomilaju igraci koji nam nisu od koristiKvota je napisao/la:Evo sad sam dobio info da je tekma protiv Rudara iz Velenja odgodjena do sutra a danas igra druga postava da se iskristalise ko je za nas a ko ne !
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
2 : 1 za nas strijelac ugljesa Diataa 

-
- Kontakt:
Ako neko ima informaciju koja je posatva Zvijzde igrala danas, bilo bi dobro da napise?
Neko je napisao da je neki albanac dosao na probu, zna li se koji je igrac u pitanju ili koju poziciju igra?
Neko je napisao da je neki albanac dosao na probu, zna li se koji je igrac u pitanju ili koju poziciju igra?
je li ovo i konacni rezultat ove utakmiceludix je napisao/la:2 : 1 za nas strijelac ugljesa Diataa
IZGLEDA DA JEST?????N5555 je napisao/la:je li ovo i konacni rezultat ove utakmiceludix je napisao/la:2 : 1 za nas strijelac ugljesa Diataa
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
nemojte covjeka zvati ugljesa.diatta je nastavio po starom odlican je u ovim prijateljskim utakmicama.cekaju se jace utakmice da se vidi pravi kvalitet i mogucnosti nase ekipe
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I prije odlaska na pripreme se moglo znati koji su igrači od novih za Zvijezde.Bezveze je izlagati klub trosku u kontekstu provjere pojedinih igrača na pripremama.Aljukić nije bio za Zvijezde i nije ga bilo potrebno voditi tamo da bi se to skontalo.Ima jos Aljukića,ali će oni sigurno ostati i grijati klupu Zvijezdi.Ako neko otpane,biće to opet standardan igrač,poput Jakovljevića....Jednostavno,neko mora ostati ali i neko ko će izvlačiti klub u najjžešćim utakmicama i pravdati tatine sinove.elf1 je napisao/la:rekao sam ja da ce bit jos ciscenja...nema potrebe da se gomilaju igraci koji nam nisu od koristiKvota je napisao/la:Evo sad sam dobio info da je tekma protiv Rudara iz Velenja odgodjena do sutra a danas igra druga postava da se iskristalise ko je za nas a ko ne !
-
- Kontakt:
MOLIO BIH SVE NAVIJACE ZVIJEZDE DA SECOUBA DIATTU ILI BILO KOG DRUGOG IGRACA U BUDUCE NE NAZIVAJU UGLJESA ILI DRUGIM UVREDLJIVIM NAZIVOM JER JE TO UVREDA NA RASNOJ OSNOVI, A ADMINA STRANICE POZIVAM DA SVAKO BUDUCE VRIJEDJANJE NA TOJ OSNOVI SANKCIONISE BANOVANJEM.astra1922 je napisao/la:nemojte covjeka zvati ugljesa.diatta je nastavio po starom odlican je u ovim prijateljskim utakmicama.cekaju se jace utakmice da se vidi pravi kvalitet i mogucnosti nase ekipe
Pa neka bude SEKULA jbg mora imati neki nadimak !Bosanski zmaj je napisao/la:MOLIO BIH SVE NAVIJACE ZVIJEZDE DA SECOUBA DIATTU ILI BILO KOG DRUGOG IGRACA U BUDUCE NE NAZIVAJU UGLJESA JER JE TO UVREDA NA RASNOJ OSNOVI, A ADMINA STRANICE POZIVAM DA SVAKO BUDUCE VRIJEDJANJE NA TOJ OSNOVI SANKCIONISE BANOVANJEM.astra1922 je napisao/la:nemojte covjeka zvati ugljesa.diatta je nastavio po starom odlican je u ovim prijateljskim utakmicama.cekaju se jace utakmice da se vidi pravi kvalitet i mogucnosti nase ekipe
-
- Kontakt:
Odlicno, neka u buduce bude SEKULA!Kvota je napisao/la:Pa neka bude SEKULA jbg mora imati neki nadimak !Bosanski zmaj je napisao/la:MOLIO BIH SVE NAVIJACE ZVIJEZDE DA SECOUBA DIATTU ILI BILO KOG DRUGOG IGRACA U BUDUCE NE NAZIVAJU UGLJESA JER JE TO UVREDA NA RASNOJ OSNOVI, A ADMINA STRANICE POZIVAM DA SVAKO BUDUCE VRIJEDJANJE NA TOJ OSNOVI SANKCIONISE BANOVANJEM.astra1922 je napisao/la:nemojte covjeka zvati ugljesa.diatta je nastavio po starom odlican je u ovim prijateljskim utakmicama.cekaju se jace utakmice da se vidi pravi kvalitet i mogucnosti nase ekipe

sekula
upado sa stolice
ma sekouba diatta je bas lijepo ime lahko za izgovorit,uskoro ocekujem i skandiranje sa tribina kako je krenuo mogao bi sva ostala pojacanja ostaviti iza sebe

ma sekouba diatta je bas lijepo ime lahko za izgovorit,uskoro ocekujem i skandiranje sa tribina kako je krenuo mogao bi sva ostala pojacanja ostaviti iza sebe
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Znas li ono u filmu:Sekula ,Sekula nasto ćvrći hocemol bjezatastra1922 je napisao/la:sekula![]()
![]()
upado sa stolice
![]()
![]()

je li se igrala danas utakmica i da li netko zna rezultat ako se igrala 

Danas i pored dopadljive igre izgubismo 2:0!Sobzirom da nam je ovo tek druga jaca tekma i igra sa izmijenjenim sastavom drago mi je da je struka ipak zadovoljna vidjenim!
odlicno neka poraza neka odovic vidi na cemu smo .samo da nas ne snade kao prosle polusezone kada smo igrali sa slabijim ekipama i dozivili da su nas sve ekipe na pocetku sezone spustile na zemlju.malo me je iznenadilo da jos uvijek miksa ekipu ,mislim da je vrijeme da se nade prva ekipa i 3-5 izmjena i da se to uigrava.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.