Al koga onda izbaciti?dzenan01 je napisao/la:Da je na zimu dovesti još lijevog beka, gdje bi nam kraj bio.
Barzagli - extra forma
Bonucci - solidan + ima mjesta za napredak
Chiello - suvisno je za njeg govoriti ista - stijena
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Al koga onda izbaciti?dzenan01 je napisao/la:Da je na zimu dovesti još lijevog beka, gdje bi nam kraj bio.
harebianconero je napisao/la:Al koga onda izbaciti?dzenan01 je napisao/la:Da je na zimu dovesti još lijevog beka, gdje bi nam kraj bio.
Barzagli - extra forma
Vargas nidje veze star jos i nije sada nesto posebno, vidjeli ga protiv Juvea neki dan nije nista mogaoharis10 je napisao/la:kolarov i vargas i sampioni ste milino posto
Kolarov da, jer nam lijeva strana problem kada napadamo. Chielini sve to dobro zatvara, problemi nastaju kad igramo prema napred jer on nema ni centarsut a nema ni neku brzinu. Vargas, po meni precjenjen i nisam za njegovo dovođenje, a protiv nas nije nista pokazao. Obavezno dovesti lijevog beka u januarskom prelaznom roku, sto ce poboljasti nasu kvalitetu u odlucujucim utakmicama.haris10 je napisao/la:kolarov i vargas i sampioni ste milino posto
Kakav nam "panj" sjedi na klupi,Vargas, izgleda kao najbolji lijevi bocni u Evropi. Mislio sam na De< Ceglea...Bianconeri1988 je napisao/la:Ma opast će cijena Vargasu za par miliona svakako, jer će mu ostati godina manje ugovora, a bit će i stariji godinu dana, mi mislimo da je Vargas loš, ali jednostano se utopio u sivilio sa ostatkom ekipe, današnji fudbal nije takav da jedan čovjek može nositi čitav tim.
Dolazak Vargasa bi bilo idealno rješenje za poziciju lijevog beka, on takav kakav god da je jedan je od najboljih u Serie A...
harebianconero je napisao/la:Al koga onda izbaciti?dzenan01 je napisao/la:Da je na zimu dovesti još lijevog beka, gdje bi nam kraj bio.
Barzagli - extra forma
Znam ja da ti je drago kad izgubimo, jer smo najveci klub u Italiji!MaGiCa je napisao/la:
Premda mi je jako drago kad Juve izgubi. Sta da se radi, juce nije bio takav dan.
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma ima dosta igrača na tim pozicijama, sredina terena i nije toliki problem...
Ja bih volio vidjeti jedno krilo svjetske glase bilo Gotze bilo Hazard, to bi već bilo nešto.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.