FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

rodjak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la rodjak » 12 maj 2012, 21:11

ahmad_tz je napisao/la:Ako pobjedimo Velež 99% sam siguran u opstanak. Jednostavno tusanj ce bit pun ko sibica, i nek daju na sjever i to je gotovo :mrgreen:
Cestitke Slobodi na pobjedi,hebi ga moraju i oni vise ocepiti 8-) .Ne bi valjalo da jedan velikan BH fudbala ispane u nizi rang,ali brate iduce sezone morate te stvari popraviti na bolje

A ovo za utakmicu sa nama je veliko pitanje kako ce te proci jer ce mo mi zapeti :o protiv Ibrakoviceve Slobode.Inace mi smo opet kljuc Slobodi za opstanak, jer igramo sljedece kolo sa Slobodom a onda i sa njihovim glavnim konkurentom Goskom kod kuce zadnje kolo.Bio sam prisutan na Tusnju 87' kada je to zadnje kolo odlucivalo prvaka bivse YU(u slucaju da je Velez dobo Slobodu postao bi prvak a u tom slucaju Sloboda bi letila u drugu ligu) a u slucaju da Sloboda dobije ostala bi u ligi a Velez nije prvak.Desilo se sto se desilo,Velez vodio 1:0 i onda u drugom pol. sudija (Glavina iz Klisa :evil: )dosudi 2 sumnjiva penala za slobodu,mi napravimo nered tamo na stajanju i onda nas Niski specijalci prebiju i izbace sa stadiona :x Dugo cu pamtiti tu utakmicu.Zelim srecu Slobodi i da obezbjedi opstanak.
P.S.U prilog vama ide to sto ste se pridruzili u podrsci Velezu da se vrati pod Bijeli Brijeg i tada su bojkotovali play off radi Veleza(2001 ili 2002 godine ne sjecam se tacno godinu ,ali nismo to zaboravili,to je siguno) tako da mislim da ce se i o tome voditi racuna ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 12 maj 2012, 21:17

Hvala IBRAKOVICU I MOMCIMA na sreci koju sada osjecam.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2012, 21:18

to je bilo 1999/09 sezona kad smo bili 5 i mi i vi plasirali se u playoff..samo vi ste trazili da igrate na svom staidonu, ali vam nisu dozvolili...Sloboda je te godine bila mozd ai najaca ekipa i vjerujem da bi bili glavni konkurenti za titulu..Imali smo 9 uzastopnih pobjeda bez primljenog gola.Mi smo bili prva ekipa koja je digla glas da se ne igra playoff dok se Velezu ne vrati stadion i onda smo to naravno podrzali..ebiga na krjau kad pogledas jos se uvjek niste na zalost vratili tamo gdje pripadate
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 12 maj 2012, 21:22

Pola vas je vec vidjelo Slobodu u prvoj ligi federacije.. e eto vam sad u inat svima samo naprijed CrvenoCrni
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 12 maj 2012, 21:30

Prije svega da kazem da sam navijac Slavije.Cestitam vam na danasnjoj pobjedi i volio bih da je moguce da ostanemo u ligi i jedni i drugi.Mislim da je izmedju nasih klubova nikada nije bilo nekih netrpeljivosti i da smo se pazili da tako kazem.Vjerujem da je pobjeda regularna i izborena na terenu.Pozdrav

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 12 maj 2012, 21:35

Htjeo bi da cestitam Slobodi na pobijedi i realno gledajuci ,Gosk bi ma kraju i trebao u drugu ligu.Ibrakovic nije dzaba preuzeo odgovornost,a i Sloboda ima potencijala u juniorima i kadetima i mislim da ce biti veliko ime sledece sezone jer ima dosta mladih igraca koji su ponikli u njihovim redovima.Tuzlanski biznismeni treba malo da odrijese kese i da podrze klub i bit ce te pravi .Pozdrav iz Gradacca!!!!
:P

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 12 maj 2012, 21:39

rodjak je napisao/la: Cestitke Slobodi na pobjedi,hebi ga moraju i oni vise ocepiti 8-) .Ne bi valjalo da jedan velikan BH fudbala ispane u nizi rang,ali brate iduce sezone morate te stvari popraviti na bolje

A ovo za utakmicu sa nama je veliko pitanje kako ce te proci jer ce mo mi zapeti :o protiv Ibrakoviceve Slobode.Inace mi smo opet kljuc Slobodi za opstanak, jer igramo sljedece kolo sa Slobodom a onda i sa njihovim glavnim konkurentom Goskom kod kuce zadnje kolo.Bio sam prisutan na Tusnju 87' kada je to zadnje kolo odlucivalo prvaka bivse YU(u slucaju da je Velez dobo Slobodu postao bi prvak a u tom slucaju Sloboda bi letila u drugu ligu) a u slucaju da Sloboda dobije ostala bi u ligi a Velez nije prvak.Desilo se sto se desilo,Velez vodio 1:0 i onda u drugom pol. sudija (Glavina iz Klisa :evil: )dosudi 2 sumnjiva penala za slobodu,mi napravimo nered tamo na stajanju i onda nas Niski specijalci prebiju i izbace sa stadiona :x Dugo cu pamtiti tu utakmicu.Zelim srecu Slobodi i da obezbjedi opstanak.
P.S.U prilog vama ide to sto ste se pridruzili u podrsci Velezu da se vrati pod Bijeli Brijeg i tada su bojkotovali play off radi Veleza(2001 ili 2002 godine ne sjecam se tacno godinu ,ali nismo to zaboravili,to je siguno) tako da mislim da ce se i o tome voditi racuna ;)
Nikad neću zaboraviti one cigle na Tušnju :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 maj 2012, 21:40

nek' su im poderali gaće, ipak u slobodinih igrača jači konac bio :lol: , a iduće kolo se pripazite, jer dolaze Rođeni. moglo bi biti svašta 8-) mislim na tekmu :D volio bih da gledam Slobodu i iduće godine u Premijer ligi, al se nadam da nećete na nama skupljati bodove :) sretno :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 12 maj 2012, 21:47

tepsija je napisao/la:
rodjak je napisao/la: Cestitke Slobodi na pobjedi,hebi ga moraju i oni vise ocepiti 8-) .Ne bi valjalo da jedan velikan BH fudbala ispane u nizi rang,ali brate iduce sezone morate te stvari popraviti na bolje

Ma kakve cigle,necu nikad zaboraviti onu vrucinu (bilo je bar 35 C)a nigdje vode ni za lijeka,nikad u zivotu nisam skapo od zedji ko tada na toj utakmici(ja sam mislio da cu umrijeti od zedji :o )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2012, 22:32

Sacuvat ovu djecu i narednu sezonu zajedno sa Ibrakovicem bice pun pogodak ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 maj 2012, 22:36

ISKRENE CESTITKE OD SRCA NA POBJEDI,VISE PUTA SAM REKAO DA CE TE ZADRZATI PREMIJER LIGASKI STATUS I FALA BOGU DA SE TO I OBISTINILO.TUZLA I SLOBODA TO I ZASLUZUJU PRIJE MNOGIH DRUGIH I DRAGO MI JE STO NAS NISTE DOBILI U TUZLI JER BI SVEZNALICE I DUSMANI REKLI DA JE NASTIMANO.OVAKO DOBIJATE POSTENO DIREKTNE KONKURENTE I MOGU SAMO LAPRDATI BEZ OSNOVA.JOS JEDNOM CESTITKE ZA SLOBODARSKU TUZLU I IDUCE SEZONE BORBA ZA VRH DA BUDE INTERESANTNIJE.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 maj 2012, 22:43

Svaka čast braćo!

Danas kad je naš spiker rekao na utakmici u "Gabeli GOŠK - Sloboda 1:3" cijeli stadion (nekih 300 navijača :mrgreen: ) je sa oduševljenjem reagiralo i ispratilo tu vijest sa nekim mini aplauzom. :)

Nadamo se da ostajete u ligi. Pozdrav iz Zenice!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 12 maj 2012, 22:51

Bosco je napisao/la:Svaka čast braćo!

Danas kad je naš spiker rekao na utakmici u "Gabeli GOŠK - Sloboda 1:3" cijeli stadion (nekih 300 navijača :mrgreen: ) je sa oduševljenjem reagiralo i ispratilo tu vijest sa nekim mini aplauzom. :)

Nadamo se da ostajete u ligi. Pozdrav iz Zenice!
Hvala vam puno na podrsci.

Pozdrav za Zenicu !
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

armintz1997
Kontakt:

Post Postao/la armintz1997 » 12 maj 2012, 23:16

rodjak je napisao/la:
tepsija je napisao/la:

Ma kakve cigle,necu nikad zaboraviti onu vrucinu (bilo je bar 35 C)a nigdje vode ni za lijeka,nikad u zivotu nisam skapo od zedji ko tada na toj utakmici(ja sam mislio da cu umrijeti od zedji :o )
Tada sam prije početka meča bio iza Vas na stajanju, međutim neko pametan je predložio da se premjestimo na desnu stranu od ulaza na tadasnje stajanje (tada bila trava i drvece) radi sigurnosti. Bilo vas 1000+ i strašno ste navijali, čak sam prepoznao par momaka iz Mostara koji su bili na ljetovanju samnom u Zaostrogu ali bila je gužva pa nemadoh cohones da se javim :D . Strašnu ste ekipu imali tada...

Bravo Crveni, ovi zadrti bi opet mogli u drugu ligu, bože sačuvaj najave za meč. :shock:

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 12 maj 2012, 23:20

Čestitke na danasnjoj pobjedi! SN96 Bihać

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 12 maj 2012, 23:32

Imaju li gdje golovi ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2012, 23:59

AboveTheLaw je napisao/la:Imaju li gdje golovi ?
Tek sutra na sportskom pregledu ce biti ili ako neko ne nadje snimak golove prije 22:30 ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 13 maj 2012, 00:10

čestitam Slobodi, sad sam sigurna da ćete ostati u ligi! Bravo na hrabrosti, srcu, ove igrače trebate dizati u nebesa i tetovirati preko leđa, šta su sve iznijeli ove sezone. Biće sigurna sam bolje sljedeće, abd da se borimo sa Slobodom, Veležom, Sarajevom za titulu, sve su to velikani BH fubala/nogometa!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 13 maj 2012, 00:12

Nedamo da Sloboda ispadne .... !!! U inat dusmanima !!!!

Pozz iz ZENICE 8-)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 maj 2012, 00:48

SaltCityAttack je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Ako pobjedimo Velež 99% sam siguran u opstanak. Jednostavno tusanj ce bit pun ko sibica, i nek daju na sjever i to je gotovo :mrgreen:
ma sa sjevera je najbolja atmosvera grmi ocami..pa kad je bio prenos protiv Zelje grmi covjece ne cujes ni komentatora :)
Samo ljudi vise ne daju da se ulazi na tribinu, zbog baklji i svega sto unosimo.. ebes baklje i sve kad svkai idiot baci na atletsku stazu i razbijaju flase na tribini..sami smo sebi krivi ebiga
Da vidis protiv slavije kad smo bili, ona prva utakmica jesenje polusezone sto je odgodjena radi snijega.Prvi put na sjeveru. Nas koja je furka nas 50 isto ko da nas je 300 imas osjecaj. Jbg ja sam prvi za baklje na tribini samo da se ne bacaju na teren al najgore sto i to ne daju.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.