ahmad_tz je napisao/la:Ako pobjedimo Velež 99% sam siguran u opstanak. Jednostavno tusanj ce bit pun ko sibica, i nek daju na sjever i to je gotovo

Cestitke Slobodi na pobjedi,hebi ga moraju i oni vise ocepiti

.Ne bi valjalo da jedan velikan BH fudbala ispane u nizi rang,ali brate iduce sezone morate te stvari popraviti na bolje
A ovo za utakmicu sa nama je veliko pitanje kako ce te proci jer ce mo mi zapeti

protiv Ibrakoviceve Slobode.Inace mi smo opet kljuc Slobodi za opstanak, jer igramo sljedece kolo sa Slobodom a onda i sa njihovim glavnim konkurentom Goskom kod kuce zadnje kolo.Bio sam prisutan na Tusnju 87' kada je to zadnje kolo odlucivalo prvaka bivse YU(u slucaju da je Velez dobo Slobodu postao bi prvak a u tom slucaju Sloboda bi letila u drugu ligu) a u slucaju da Sloboda dobije ostala bi u ligi a Velez nije prvak.Desilo se sto se desilo,Velez vodio 1:0 i onda u drugom pol. sudija (Glavina iz Klisa

)dosudi 2 sumnjiva penala za slobodu,mi napravimo nered tamo na stajanju i onda nas Niski specijalci prebiju i izbace sa stadiona

Dugo cu pamtiti tu utakmicu.Zelim srecu Slobodi i da obezbjedi opstanak.
P.S.U prilog vama ide to sto ste se pridruzili u podrsci Velezu da se vrati pod Bijeli Brijeg i tada su bojkotovali play off radi Veleza(2001 ili 2002 godine ne sjecam se tacno godinu ,ali nismo to zaboravili,to je siguno) tako da mislim da ce se i o tome voditi racuna

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA