NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac1299
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac1299 » 21 sep 2024, 18:15

Mislim da će nam Radnički zapečatit sudbinu slijedeće kolo. Počinjem imati osjećaj de se ovo sve namjerno radi i onaj live od neki dan nije bio dzabe eto odjednom.
Ismet do gola bio na tribinama poslije toga je nestao, igrači nikad gori, iako sam kudio Imamagića on je pele za ove danas…
Toliko grešaka, toliko nezainteresiranosti nemam riječi više se ni ne vrijedi sikirat, napada i dalje nemamo Ljuca, Santos i Ogboke jedini igraju a ovo ostalo fiiina katastrofa.
Šeparović grozan tek kad je mali Smajlovic usao i Benjo bilo je nesto a ovo sve…
Ne znam al mirim se sa činjenicom da je ovo sve kraj

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 21 sep 2024, 18:28

Sto cu ja vise odvojiti 2 sata od porodice i svega da dodjem gledati ove pacenike. Ovo je sramota a dicimo se nekom tradicijom, da smo klub sa historijom. Ne isplati se ni komentarisati je li ko dobar bio kad su svi kolektivno goli k****.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 sep 2024, 18:31

Gasi sve moj Nanin, nisi ti za ovoga. Necu se ljutiti ni ako ugasis klub, trebao je to neko davno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 sep 2024, 18:44

Suđenje loše, ali ne u tolikoj mjeri da se nije moglo pobjediti.

Ako iz naredne gostujuće ne donesu tri boda i ovjere ih sa tri boda kod kuće ispali smo iz lige, jer ove godine najmanje ispada 5 ekipa.

Nanić je baš zalutao u nogomet. Ja ne pamtim da smo mi imali nesigurnijeg i lošijeg golmana od njega.

Ostali igrači po prikazanom su jedino zaslužili da ih klub opali po džepu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 21 sep 2024, 18:46

Psihicki ekipa na 0 , treba jedan dobar rezultat da ih digne,jbt zadnja pobjeda u julu protiv Kljuca ...

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 21 sep 2024, 18:50

Imal Vede na tribinama??

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 sep 2024, 18:58

NeRi_K je napisao/la:
21 sep 2024, 18:44
Nanić je baš zalutao u nogomet. Ja ne pamtim da smo mi imali nesigurnijeg i lošijeg golmana od njega.
Pa Nanic je skinuo 2 mrtva zicera danas druze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 21 sep 2024, 19:11

Razocarenje i ostalo nakon utakmice na stranu... NAJGORI TEREN U DRZAVI IMAMO.

Lakse bilo nogu slomiti nego uvezati kakav pas.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 sep 2024, 19:13

tropic je napisao/la:
21 sep 2024, 19:11
Razocarenje i ostalo nakon utakmice na stranu... NAJGORI TEREN U DRZAVI IMAMO.

Lakse bilo nogu slomiti nego uvezati kakav pas.
Mi imamo sve najgore u drzavi, yebo ti nas. Na tribinama smeca koliko hoces, smrdi jer se vrsi nuzda svugdje.

Igraci su u psihickom kanalu, vjerujem da i Adzem brzo dize sidro, nama trebaju 2 pobjede pa makar ih ukrali u sljedeca 2 meca.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 21 sep 2024, 19:40

Ma kakve 2 pobjede ljudi dragi nema ko dati gol, odbrana šuplja ko sir, veza ne postoji gledas sa velike tribine nema krila svi u sredini…a ma nema priče više jos imaju u srijedu kup protiv zvijezde znaci u subotu ni za k nece biti u lukavcu

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 sep 2024, 19:46

harden je napisao/la:
21 sep 2024, 18:58
NeRi_K je napisao/la:
21 sep 2024, 18:44
Pa Nanic je skinuo 2 mrtva zicera danas druze
Ma da je skinuo pet zicera, lik jednostavno ne zna gdje se nalazi, komunikacija sa zadnjom linijom nula, ispucavanje nula, na centaršuteve uopće ne izlazi. Lik zrači nesigurnošću i to prenosi i na zadnju liniju.

Nemoj mi samo reći da je ono što smo vidjeli od Nanića u ovih nekoliko utakmica dobro.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 sep 2024, 10:37

Mislim da je Nanic trenutno najgori od svih igrača. A niko dobar nije, gadi mi se sve i mislim da cu se odjaviti od jedinstva jedan period. Ovo fkt nema smisla.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 22 sep 2024, 11:13

Jučer ukoliko sam dobro primjetio na tribinama nije bilo gradonačelnika, iako je do sada dolazio svaku utakmicu.

Nanin je prvo poluvrijeme bio ispod lože, dok je u drugom sišao dolje u drugi red tribina.

Ugovor je gotovo spreman, ovo su informacije iz Grada, ali gradonačelnik nema vremena da se bavi Jedinstvom zbog obaveza oko izborne kampanje, iako Nanin već u tri navrata traži da se taj dio završi.

Prva greška je bila u startu, kada se na prijedlog Zije Tahrića na mjesto šefa stručnog štaba doveo Demirović, u startu je napravljena loša selekcija igrača, jeste da smo okasnili, ali moglo se i tada znatno bolje. Onda problemi oko registracije igraca, tako da je u prvih 6 kola u prvih 11 oprobalo se sigurno 30 igrača.

Adžem je stvarno kvalitetan kadar i gdje god je radio napravio je rezultat, daj Bože da se krene u neki dugoročni plan, ali ovakva nezainteresiranost može dovesti do većih problema.

Ja Naninog uopće ne poznajem, bio on tu ili neko deseti isti mi je vrag, ali u našem gradu veliki broj "navijača i simpatizera" jedva čeka da se nešto loše desi u ovome klubu. Umjesto da se okupljamo i pomažemo da napokon stanemo na zdrave noge, mi podmećeno i ismijavamo se.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 22 sep 2024, 12:50

Oni sto su radili iza ledja proslom vodstvu i rusili ga sad bi da svi njih podrze! :tokralju:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 22 sep 2024, 13:46

Ja ne znam jel neko treba pojedinim crtati I.H nema te pare za koje svi misle, čovjek je i prvi put tražio neke ugovore pa uzeo pare, nije on toliko moćan pa cavkan, ent, emir i drugi ga mogu iz jednog dzepa isplatiti… zašto on inzistira svaki put na nekim ugovorima pa će tek onda uložit pare ne znam i nije mi to logično, pare da postoje on bi ih obrnuo u sarajevu a ne u jedinstvu, priča priču da je već dao 20.000 KM glumiš paradžiju druze ne prolazi to ovdje…

Jedno je jasno ekipa se urušava totalno i neće dati rezultat za duži period, pre rok je zavrsen daj Bože da imamo 10 bodova do polusezone, ne treba niko glumit visoke sportske politike kad nam je vec svima sve jasno.

U Jedinstvo ljudi dirnu par mjeseci pokušaju nešto i onda svi pobjegnu i opet od novembra pauza do februara i zadnje 2 sedmice daj skupštinu daj upravu…

Dečki moji ja mislim da smo se mi zasitili Jedinstva, pregoriš od zelje i ljubavi jbg al ravna crta… dao Bog da bude bolje!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 sep 2024, 15:46

Ismet je prvi svoj mandat iskoristio tako što je napravio akciju za stolice, na tome je uzeo preko 100k KM , uz to da je bila utakmica protiv Veleža gdje je uzeo sigurno dobre pare na kartama i to mu je bio pocetni budzet. Takodjer uzeo je dosta para na dresovima i pomocu toga je napravio tu neku ekipu, uz svu tu pozitivnu pricu napravio koliko toliko dobar rezultat. Ovaj put mu to nije poslo za rukom. Priče o autobusu su gluposti. Na ovakav način ja cu voditi ovaj klub bolje nego svi oni zajedno. Uz gradske pare koje bi trosio na pošten način. Predsjednik kluba nit se vidi nit se čuje. Mozda gradonačelnik sa razlogom izbjegava potpisivanje ugovora. Na osnovu čega da ga potpiše? Taj ugovor bi morao biti JAVNO OBJAVLJEN da vide svi gradjani ovog grada, pa da se tek onda potpise. Jedinstvo nije ni od nekog Elvedina ni od nekog Ismeta nit ce ikad biti. Jedinstvo je naše.
Nije problem ako ce sad istupiti iz lige i krenuti ispocetka na nacin kako treba, ali koliko vidim sad trenutno nista nije kako treba. Ja i dalje ne vidim jednu pozitivnu stvar uradjenu od ove uprave. Vjerujem da tu ima dosta nekih zamki u koje upadaju jer drugi ljudi ne daju da klub prosise. Hasan je naš covjek, koji je radio pošteno pa su ga nasi ljudi otjerali.

Ovdje pod hitno treba smijeniti komplet skupštinu kluba, tu su isti ljudi 20 godina, koji nikad nista uradili nisu. yebe mi se što smo igrali dobro kad je hamdo bio tu prije 20 godina. Sve i jednog člana skupštine otjerati.

Ismet ako misli raditi u klubu, treba se vidjeti neki napredak. To sto bi pravili neke sobe ispod velike tribine koja se prepolila na tri dijela, kakve su to investicije. Pomocni teren se nece zavrsiti za pet godina. Smeće po tribinama, smrdi sve na sve strane, nemamo jedan obicni plasticni vc na stadionu.
Nisu u stanju ofarbati ogradu. Ovdje treba restart od ljudi. Mene ovi rezultati nisu iznenadili iako sam imao velika nadanja na pocetku sezone. Ali kao i svaki put brzo se spustim.
Krenuti ispocetka, od malih stvari prema velikima. Krenuti vracati obraz kluba, ali na smisljen način. Obrazovani i skolovani ljudi su potrebni kojih je jako malo. Na tom projektu treba raditi 100 ljudi, da se napravi plan kroz 5-6 godina i da se svi drze tog plana. Tko god bi radio pored toga, javno ga izbaciti iz kluba. Na zadnjoj pres konferenciji pricaju kako bi sljedece godine mogli biti kandidat za PL. Ja ne znam jel tu ima itko normalan ili misle da smo mi toliki glupani pa da se ponadamo tome.
Klub je u rasulu u sve i jednoj mogucoj stvari, i ni jedna obicna sitnica ne ide na pravi način, i to je rezultat svega ovog trenutno. Čak nas sudije pocele kod kuce yebavati sto se nikad nije moglo. Malo duzi post pisem, a imao bih jos svasta nadodati....

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 sep 2024, 12:46

Previse oprstrukcija i podmetanja oko Jedinstva ima.. Price o namjernom rusenju i porazima da se drugim kampanja radi itd..Uvijek je tu dezurnih 20 ak kriticara kojim ni City group ne bi odgovarao.. Tuzbe pristizu gdje su prijasnji upravni odbori potpisivali zajmove po 12 hiljada za hranarine ugovori sa vodoovodom od prije 10 ogidna za dugove itd.. Sta god da ko pocne u zid ce udariti..

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 sep 2024, 13:37

Ma po meni sa Ismetom ili bez njega za ovakvo stanje glavni dio krivice snosi Grad.

Primjera radi JU Vodovod i Komrad su osnovane od strane Grada Bihaća, samim tim i jedni i drugi izvještaj o poslovanju prilažu Gradskom vijeću.

Ako je NK Jedinstvo udruženje građana u vlasništvu Grada Bihaća ne znam zašto za početak uopće trebamo pričati o računima za vodu i kanalizaciju, odvoz smeća i održavanju stadiona. To bi na neki način trebalo biti "besplatno" ili bi te račune trebao plaćati Grad.

Da je klub u privatnom vlasništvu onda bi priča trebala biti ovakva kakva je sada, ima još masu ovakvih nelogičnosti i mi kao očekujemo napredak.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 23 sep 2024, 14:26

nebeskasila je napisao/la:
22 sep 2024, 15:46
Ovdje pod hitno treba smijeniti komplet skupštinu kluba, tu su isti ljudi 20 godina, koji nikad nista uradili nisu. yebe mi se što smo igrali dobro kad je hamdo bio tu prije 20 godina. Sve i jednog člana skupštine otjerati.
Pomocni teren se nece zavrsiti za pet godina. Smeće po tribinama, smrdi sve na sve strane, nemamo jedan obicni plasticni vc na stadionu.
Nisu u stanju ofarbati ogradu.
Krenuti ispocetka, od malih stvari prema velikima.Klub je u rasulu u sve i jednoj mogucoj stvari, i ni jedna obicna sitnica ne ide na pravi način, i to je rezultat svega ovog trenutno. Čak nas sudije pocele kod kuce yebavati sto se nikad nije moglo. Malo duzi post pisem, a imao bih jos svasta nadodati....
NeRi_K je napisao/la:
23 sep 2024, 13:37
Ma po meni sa Ismetom ili bez njega za ovakvo stanje glavni dio krivice snosi Grad.

Primjera radi JU Vodovod i Komrad su osnovane od strane Grada Bihaća, samim tim i jedni i drugi izvještaj o poslovanju prilažu Gradskom vijeću.

Ako je NK Jedinstvo udruženje građana u vlasništvu Grada Bihaća ne znam zašto za početak uopće trebamo pričati o računima za vodu i kanalizaciju, odvoz smeća i održavanju stadiona. To bi na neki način trebalo biti "besplatno" ili bi te račune trebao plaćati Grad.

Da je klub u privatnom vlasništvu onda bi priča trebala biti ovakva kakva je sada, ima još masu ovakvih nelogičnosti i mi kao očekujemo napredak.
Evo citirao sam zadnja dva posta tj dijelove od prvog i ovo je sustina svega, svih problema, ovdje je sve receno i nema potrebe da se ovdje pise u nedogled i da se ponavljate bezveze, ja ne mogu da vjerujem da je neko pomislio na neki napredak ili se ponadao bilo cemu prije pocetka ove sezone, nekako mogu da svarim simpatizere obicne ali ne kapiram drugove s tribine i SN. Svaka cascina za sve, momci se bore i trude, ali bolest i rane se ne lijece flasterima nego se lijeci i operise uzrok svega, ide se do srzi.

Sve je receno u ova dva posta, ovaj klub dise na skrge dvije decenije, bez plana, programa i sistema, transparentnosti, bez nedzornog odbora gdje se nagraduju posteni i radni ljudi, gdje se kaznjavaju i sankcionisu oni koji ne rade i grijese odstranjivanjem, gdje se tuze pljackasi i rusioci kluba itd.

Nema glave i repa.

Bolje funkcionisu i cisce racune racune imaju okolni mjesni i seoski klubovi nego Jedinstvo.

Kad tuzilastvo odradi svoje, sudovi i kad grad zaista stane iza kluba s planom i programom, postenim ljudima onda ce klub tek moci da raste par godina do neke stabilnost, a tek onda akon par godina ce biti ozbiljan klub koji ce mozda moci da bude konkurentan za povratak u PL, a onda i mozda stabilan ucesnik iste.

Ne moze se pita od *ovana praviti.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 sep 2024, 20:06

SoloControTutti je napisao/la:
23 sep 2024, 14:26

Bolje funkcionisu i cisce racune racune imaju okolni mjesni i seoski klubovi nego Jedinstvo.

Kad tuzilastvo odradi svoje, sudovi i kad grad zaista stane iza kluba s planom i programom, postenim ljudima onda ce klub tek moci da raste par godina do neke stabilnost, a tek onda akon par godina ce biti ozbiljan klub koji ce mozda moci da bude konkurentan za povratak u PL, a onda i mozda stabilan ucesnik iste.
Funkcionisu bolje jer se pita jedan ili dva covjeka, koji su uvijek tu, iako na kantonu nemas jedan klub koji funkcionise na normalan način. Da je koliko toliko sredjen. Potrebno je da tuzilastvo odradi svoje, ali ne moze jer ljudi koji unistavaju klub odredjuju izgleda i tuzilastvu sta ce raditi. Kad se zatvore ljudi koji su krali drva, koji su od klupskih (gradskih) para kupovali kondome, kad se zatvori i osudi onaj sto je uzeo pare za piliće, onda mozda i dodje neko bolji, onda se mozda i zamijeni skupstina koja je tu da krade i unistava klub. Skupstina koja nikad nista dobro nije donijela ovom klubu, a Bog dragi ih ne moze istjerati.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.