Saurman je napisao/la:Ovo je samo iskazivanje nemoći, -15 na polusezoni nisu očekivali pa im sad Bayern kriv za sve probleme u svijetu.
Sjecam se koliko je rumenko pljuvo po Borussiji kada smo osvajali prvenstva,ponizavo sjetio se posudbne i hiljadu nekih gluposti.
Iza vas bukvalno stoji drzava,drzite monopol nad citavom ligom,jer imate para,jer drzava stoji iza vas i povlasteni ste u odnosu na ostale klubove ma koliko god vi navijaci to poricali.
Najjace drzavne kompanije stoje uz vas i glavni dio kolaca uzimate,ostali klubovi dobivaju mrvice od tih kompanija,a onda se hvalite kako vi imate kako dobro poslujete,pa ja mislim i da nije tesko biti bogat kada stoji drzava i najjace drzavne kompanije iza kluba.
Vas drazva gleda kao njemacki brend,tako da se u takvim okolnostima vrlo tesko nametnuti da postoji jos neko ravan vama,rezultatski i kada se nametne i pobere simpatije citave europe pa i Njemacke, kao sto smo mi to uradili onda vi pokusavate na sve nacine sprijeciti daljni rast i razvoj,medjutim to necete uspijeti sprijeciti mi cemo rasti i rasti vi cete nas vjerovatno i dalje usporavati i kupovati nase igrace,ali vrijeme je na nasoj strani ne mozete sprijeciti ono sto je neminovno mi postajemo VELIKI u pravom smislu te rijeci i bitan faktor u Bl i u europi.