FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeli potpisao..imali ko provjerenu informaciu molicu ljepo..nagadzanja me nezanimaju..ljep pozdrav svima 

bice bicezeka_tm87 je napisao/la:vedran86 je napisao/la:strumfovi jel vas strah
tog izvjeznog muteta kurcukovica![]()
![]()
JOK

HZSA87
Cekamo da Hairlija dode sa presice. 

MUSTAFA dobro dosao
Ovo zasluzuje predstavlajnje da AFH pred vecim auditorijem jer nece moci svi stat u prostorije kluba

Ovo zasluzuje predstavlajnje da AFH pred vecim auditorijem jer nece moci svi stat u prostorije kluba

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Odakle tebi info za MUSTAFAadnanhz je napisao/la:MUSTAFA dobro dosao![]()
Ovo zasluzuje predstavlajnje da AFH pred vecim auditorijem jer nece moci svi stat u prostorije kluba![]()

Morace biti presica na Kosevu nek malo zonglira znas kako to rade veliki klubovi kad dovode velike igrace.adnanhz je napisao/la:MUSTAFA dobro dosao![]()
Ovo zasluzuje predstavlajnje da AFH pred vecim auditorijem jer nece moci svi stat u prostorije kluba![]()

SARAJEVSKI GALAKTIKOSI

NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).
7 UP - moje omiljeno piće

A cega bi nas trebalo biti strah,pa da je neka igracina nebi sigurno potpisao za sarajevo,vuca se po klubovima grije klupu a nemoze da izbori mjesto medu prvih 11 kod mese u grenoblu nije ni zaigrao et igracine al hajd vidjecemo.vedran86 je napisao/la:bice bicezeka_tm87 je napisao/la:vedran86 je napisao/la:strumfovi jel vas strah
tog izvjeznog muteta kurcukovica![]()
![]()
JOK
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- drajkula_zlo
- Kontakt:
Mustafa DOBRO DOSAO!!!
A ove ljubomorne dusmane molimo da lijepo odskakutaju sa teme i ne pisu nista za Mustafu jer je prosle godine taj isti Mustafa odbio male plave
...jer covjek naravno voli BORDO!!!!!!
A ove ljubomorne dusmane molimo da lijepo odskakutaju sa teme i ne pisu nista za Mustafu jer je prosle godine taj isti Mustafa odbio male plave

hahah dobarBORDO BOY je napisao/la:SARAJEVSKI GALAKTIKOSI![]()
![]()
![]()
![]()

po meni vise lice na neku borbenu ekipu ... sa dva tri extra tehnicara...

kucukovic 193???

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma hajd' pustite ih..nije im lako,sigurno.
Zamisli oni imaju svog "ubojitog" Lazara,a nama potpisao tamo neki "bezvezni" Kucukovic.
Kako god okrenes za vaseg svakog igraca je Mustafa Asim Ferhatovic,pa sada vi skontajte koje je to poredjenje
A brazilac jos kada se ukomponuje..opasno,stvarno opasno.Imat cemo u prvom sastavu minimum 5-6 nevjerovatno tehnicki jakih igraca. Samo ovakva borbenost,nastavak ovakve fanaticne podrske i idemo u borbu za grupnu fazu (bilo kojeg od dva UEFA takmicenja)
Zamisli oni imaju svog "ubojitog" Lazara,a nama potpisao tamo neki "bezvezni" Kucukovic.
Kako god okrenes za vaseg svakog igraca je Mustafa Asim Ferhatovic,pa sada vi skontajte koje je to poredjenje

A brazilac jos kada se ukomponuje..opasno,stvarno opasno.Imat cemo u prvom sastavu minimum 5-6 nevjerovatno tehnicki jakih igraca. Samo ovakva borbenost,nastavak ovakve fanaticne podrske i idemo u borbu za grupnu fazu (bilo kojeg od dva UEFA takmicenja)
iskreno iako vas ne mogu ocima smislit (mislim vas klub ) drago mi je da je da se u nasu ligu dovode kvalitetni igraci , sto bolja konkurencija bude u nasoj ligi , lakse cemo se nositi sa konkurencijom u evropi
KAŽU DA JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ SLIČNE GRAĐE KAO MUSTAFA KUČUKOVIĆ

NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

Ko je Zlatan Ibrahimovic???BORDO BOY je napisao/la:KAŽU DA JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ SLIČNE GRAĐE KAO MUSTAFA KUČUKOVIĆ![]()
![]()
![]()

-A- je napisao/la:Ko je Zlatan Ibrahimovic???BORDO BOY je napisao/la:KAŽU DA JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ SLIČNE GRAĐE KAO MUSTAFA KUČUKOVIĆ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahhahaahhahahaha JOOOOOJJJJJJJJ POCRKACE NAM KOMSIJE

-A- je napisao/la:Ko je Zlatan Ibrahimovic???BORDO BOY je napisao/la:KAŽU DA JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ SLIČNE GRAĐE KAO MUSTAFA KUČUKOVIĆ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa to ti je onaj igrac sto je sa nasim Brazilcem na probi u Milanu bio pa prosao.

ma pusti ih seru tu sad a guzice bi dali da njima dodzedrajkula_zlo je napisao/la:Mustafa DOBRO DOSAO!!!
A ove ljubomorne dusmane molimo da lijepo odskakutaju sa teme i ne pisu nista za Mustafu jer je prosle godine taj isti Mustafa odbio male plave...jer covjek naravno voli BORDO!!!!!!

HZSA87
M a jok vi cete osvojiti ligu prvaka kakva grupna faza kad cuju iz uefe da je potpisao KUCUKOVIC i procitaju ove vase komentare odma idete u grupnu fazu necete uopste igrat pretkola .-A- je napisao/la:Ma hajd' pustite ih..nije im lako,sigurno.
Kako god okrenes za vaseg svakog igraca je Mustafa Asim Ferhatovic,pa sada vi skontajte koje je to poredjenje![]()
![]()
![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Nije covjek potpisao,sta vam je nemojte da vas fata euforija jos!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, BungaBum, hase73, OzmoodPinglewood, rimljanin90, supervizor i 59 gostiju.