jos nepuna dva dana do srijede...jedva cekam

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma kakav PES sta ti jemiky_hz je napisao/la:Grbavica moj zivot je napisao/la:neznam jeli vec kinone stavio ali evo http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/prvi-tim.php
Ako smijem da pitam,jesul neki igraci ovdje virtualni ili ste vi doradjivali nesto preko photoshopa jel pola ih izgleda kao da su igraci sa PES-a....vjerovatno ste vi nesto doradjivali jel ih pola ne izgleda prirodno?
miky_hz je napisao/la:Grbavica moj zivot je napisao/la:neznam jeli vec kinone stavio ali evo http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/prvi-tim.php
Ako smijem da pitam,jesul neki igraci ovdje virtualni ili ste vi doradjivali nesto preko photoshopa jel pola ih izgleda kao da su igraci sa PES-a....vjerovatno ste vi nesto doradjivali jel ih pola ne izgleda prirodno?
ma brate..jel neko od nas reko da nije takvo nesto uradjeno...jeste neki program 100 % ali photoshop...nemoguce...miky_hz je napisao/la:Evo ja dajem zivot i sta hocete da su doradjeni u photo shopu,nemoras biti profic da vidis sta je stvarno a sta je doradjivano...
Al ok nebih u dalju raspravu nek ispadne da nisu doradjivani
Pozz
Pa?miky_hz je napisao/la:Evo ja dajem zivot i sta hocete da su doradjeni u photo shopu,nemoras biti profic da vidis sta je stvarno a sta je doradjivano...
Pozz
bistrikboy je napisao/la:Pa?miky_hz je napisao/la:Evo ja dajem zivot i sta hocete da su doradjeni u photo shopu,nemoras biti profic da vidis sta je stvarno a sta je doradjivano...
Pozz
kinone fercera ovo pravo
Da je Photo shop ne bih lazo imo bobuljice na licumiky_hz je napisao/la:Evo ja dajem zivot i sta hocete da su doradjeni u photo shopu,nemoras biti profic da vidis sta je stvarno a sta je doradjivano...
Pozz
nevjerujem da ce lazo zabiti kad je dobio crveni u sirokomChelseaFann11 je napisao/la:lazo ce u srijedu da zabije 2 gola...zapamtite sta sam vam reko...ucenici studenti...tekma je u 18:00..ko je druga smjena svi sa zadnja 2...znate sta to znaci...ima da nas bude minimala 9000 ko protiv celika..
ChelseaFann11 je napisao/la:lazo ce u srijedu da zabije 2 gola...zapamtite sta sam vam reko...ucenici studenti...tekma je u 18:00..ko je druga smjena svi sa zadnja 2...znate sta to znaci...ima da nas bude minimala 9000 ko protiv celika..
jbm...hahahha...dobro ima srijeda kolko oces..xD19TM87 je napisao/la:nevjerujem da ce lazo zabiti kad je dobio crveni u sirokomChelseaFann11 je napisao/la:lazo ce u srijedu da zabije 2 gola...zapamtite sta sam vam reko...ucenici studenti...tekma je u 18:00..ko je druga smjena svi sa zadnja 2...znate sta to znaci...ima da nas bude minimala 9000 ko protiv celika..![]()
jbg jarane mora se i to...nek je tebe miki nasmijo to je vaznosarajlija89 je napisao/la:hahahaha..a sto se ismija...![]()
cuj pes
![]()
....a isti zivota mi..joj miky hahhaha
![]()
e svasta cu ja u zivotu vidjet
Problem ce biti, niko nece to gledati jer ce mo svi na Dolini Ćupova navijatiSeyo_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/najave-i-i ... ijezda.php
Po prvi put posjetioci stranice fkzeljeznicar.com bit će u prilici pročitati izvještaj i pregledati fotografije na poluvremenu utakmice!
treba ga pozvati, da navija s nama... ko Zarate...TheManiacs je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:lazo ce u srijedu da zabije 2 gola...zapamtite sta sam vam reko...ucenici studenti...tekma je u 18:00..ko je druga smjena svi sa zadnja 2...znate sta to znaci...ima da nas bude minimala 9000 ko protiv celika..
Nece bolan![]()
![]()
Lazo je dobio crveni protiv sirokogne igra..
Pobrko si loncice![]()