Reptili
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesu pali su, a ev i da se prisjetimoSokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:42Samo malo nijedan udarni ni mali ni veliki nije pao Ultrasima i ne pričaj gluposti....a ovima je palo sve sto može pasti ...

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Pljacka nije isto kao i sacekusa. Valjda je to jasno. A pretjerivanja je bilo i bice, ali ono sto je istina to je istinatutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 22:19Pricamo o dokazima ORUZANE pljacke. Jos jedno pitanje, kako su majka i sestra od ovog mladog gospodina sto je bio u kuci? Tko ih je odvezao i jesu li istraumatizirani? Ili mozda nisu bili u kuci..Mozda je kuca sluzila za nesto drugokillafrommanilla je napisao/la: ↑06 maj 2024, 22:12A jel bila pljacka maestro ili sacekusa. Da je samo malo muda bilo pa sacekat u 21 ove sto su donosili transove u tu kucututankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 22:06Al jel moguce da vrh crvene armije cine ljudi koji se tolko busaju o prsa s tom ljubavi prema velezu i onda da za jednu-dvi linije prodaju citavu povijest/historiju navijacke grupe. Ovo je nevidjeno.
I usput, jos cekamo dokaze o "oruzanoj" pljacki. Sve sto dosad znamo su vase papagajske price i lazi i video od 2 minute
Al nema, jbg
Znaci, video nije dokaz pljacke jel![]()
![]()
A to je da nisu smjeli sacekati momke ispred kuce poslije utakmice kao oni njih nego upasti u 330 ujutro.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Pusti njihove izmisljotine, pricaju ovamo nema oruzja kod provale, al zato znaju da je njihov dobio degenek, bez ikakva video snimka ili nekog dokaza.Bistriksg je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:03Dobio je mali degenek, ali od svojih i on i brat munekoIzMostara je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:51Kao i vase lazi da je momak dobio degenek za cuma, dobio jedan samar i to je sve. Nije prijavljeno policiji, znaci nije se desilo, nemate snimak da je ista bilo, dok se za vas vidi kako ste dosli do transparenata.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 22:06Al jel moguce da vrh crvene armije cine ljudi koji se tolko busaju o prsa s tom ljubavi prema velezu i onda da za jednu-dvi linije prodaju citavu povijest/historiju navijacke grupe. Ovo je nevidjeno.
I usput, jos cekamo dokaze o "oruzanoj" pljacki. Sve sto dosad znamo su vase papagajske price i lazi i video od 2 minute
NEMA NAZAD
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovaj tjedan se i ovo vraca ako neko ujutro ustane kriziran.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:10Jesu pali su, a ev i da se prisjetimoSokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:42Samo malo nijedan udarni ni mali ni veliki nije pao Ultrasima i ne pričaj gluposti....a ovima je palo sve sto može pasti ...![]()
![]()

I prestanite ponavljati glupu pricu o puskama i pistoljima, i kako bi se svaka grupa mogla ugasiti na taj nacin. To je istina, ali oruzje niko nije koristio i zato probajte neku drugu pricu. Eto cak je ok da se zadrzimo na tome da nije ok upast u iznajmljenu kucu u 3ipo. Al sa oruzjem postajete presmjesni
-
- Kontakt:
Dobro vidim neko si ko puno zna,to je relativno istina,zanima me sad samo kako znas na obje strane desavanja striktno unutar grupe koja se odvijajuBistriksg je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:03Dobio je mali degenek, ali od svojih i on i brat munekoIzMostara je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:51Kao i vase lazi da je momak dobio degenek za cuma, dobio jedan samar i to je sve. Nije prijavljeno policiji, znaci nije se desilo, nemate snimak da je ista bilo, dok se za vas vidi kako ste dosli do transparenata.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 22:06Al jel moguce da vrh crvene armije cine ljudi koji se tolko busaju o prsa s tom ljubavi prema velezu i onda da za jednu-dvi linije prodaju citavu povijest/historiju navijacke grupe. Ovo je nevidjeno.
Prodaje pirotehniku maybeDirektorcic je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17Dobro vidim neko si ko puno zna,to je relativno istina,zanima me sad samo kako znas na obje strane desavanja striktno unutar grupe koja se odvijajuBistriksg je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:03Dobio je mali degenek, ali od svojih i on i brat munekoIzMostara je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:51
Kao i vase lazi da je momak dobio degenek za cuma, dobio jedan samar i to je sve. Nije prijavljeno policiji, znaci nije se desilo, nemate snimak da je ista bilo, dok se za vas vidi kako ste dosli do transparenata.

Znam ja mnogo vise od ovog sto sam napisao, ali nije sve za forumaDirektorcic je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17Dobro vidim neko si ko puno zna,to je relativno istina,zanima me sad samo kako znas na obje strane desavanja striktno unutar grupe koja se odvijajuBistriksg je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:03Dobio je mali degenek, ali od svojih i on i brat munekoIzMostara je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:51
Kao i vase lazi da je momak dobio degenek za cuma, dobio jedan samar i to je sve. Nije prijavljeno policiji, znaci nije se desilo, nemate snimak da je ista bilo, dok se za vas vidi kako ste dosli do transparenata.
Bistriksg je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:20Znam ja mnogo vise od ovog sto sam napisao, ali nije sve za forumaDirektorcic je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17Dobro vidim neko si ko puno zna,to je relativno istina,zanima me sad samo kako znas na obje strane desavanja striktno unutar grupe koja se odvijaju
Zadnja izmjena: zemuntrg, dana/u 07 maj 2024, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa postajete i vi smijesni sa pricom da je 10 likova napalo vaseg u haustoru. Znaci nije 10 i nije ga niko na cum poslao, nego je nakon otimanja transparenata vjerovatno sam pao. Postajete smijesni. A za ovo prvo iskreno nezz sta bi ti rrkaotutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17Ovaj tjedan se i ovo vraca ako neko ujutro ustane kriziran.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:10Jesu pali su, a ev i da se prisjetimoSokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:42
Samo malo nijedan udarni ni mali ni veliki nije pao Ultrasima i ne pričaj gluposti....a ovima je palo sve sto može pasti ...![]()
![]()
Pripazite malo na "vodje". Il im nabavite dobru robu il premjestajte transparente. Za malo droge ljudi svasta otkrivaju.
I prestanite ponavljati glupu pricu o puskama i pistoljima, i kako bi se svaka grupa mogla ugasiti na taj nacin. To je istina, ali oruzje niko nije koristio i zato probajte neku drugu pricu. Eto cak je ok da se zadrzimo na tome da nije ok upast u iznajmljenu kucu u 3ipo. Al sa oruzjem postajete presmjesni

Prestanite i vi prodavati pricu o drogi i ovisnicima dobro znas da to nema veze s vezom.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17Ovaj tjedan se i ovo vraca ako neko ujutro ustane kriziran.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:10Jesu pali su, a ev i da se prisjetimoSokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:42
Samo malo nijedan udarni ni mali ni veliki nije pao Ultrasima i ne pričaj gluposti....a ovima je palo sve sto može pasti ...![]()
![]()
Pripazite malo na "vodje". Il im nabavite dobru robu il premjestajte transparente. Za malo droge ljudi svasta otkrivaju.
Dijete drago gdje sam ja napisao da se ne trebaju ugasiti?zemuntrg je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:23Sta znas pises ultrasi se ne trebaju gasit jer su se kao ocistili s ovom kradjom sta gi jeBistriksg je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:20Znam ja mnogo vise od ovog sto sam napisao, ali nije sve za forumaDirektorcic je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17
Dobro vidim neko si ko puno zna,to je relativno istina,zanima me sad samo kako znas na obje strane desavanja striktno unutar grupe koja se odvijaju
Šta vam je ba ljudi, pa ja mislim da Ultrasi i nemaju udarni transparent ili se još nisu dogovorili koji im je udarni transparent, nikada nisu doživljavani kao ozbiljna navijačka grupa, već više furaju neki Cro fazon i većina istih bi taj svoj voljeni klub prodalo da se domognu Croatie. Pa ljudi okreću leđa himnoj države u kojoj žive i za koju na kraju krajeva nastupaju i u kojoj se takmiče ali je ne priznaju. Ako ne priznaju državu onda ne priznaju ni klub tako da oni i ne postoje.
.
RA je ovdje naivan ispao jer su kao krenuli u nekakvu kao navijačku borbu ali činjenica je to i neshvatljivo je kako do sada nisu skontali da se ne bore protiv navijačke grupe, jer kao takva ne postoji, nego se bore protiv H politike odnosno protiv vlasti koja bi vjerojatno sutra bila spremna i tenkove da pusti za vid "zaštite" odnosno održavanja političke strukture i zadržavanja vjernih glasača.
Prošli smo mi kao narodi ovdje mnoge gongule, tako da manite se čoravog posla i dječijih igranki jer sve vam mogu uzeti, sve vam mogu srušiti ali ono što je u srcu niko nije mogao niti će moći. To je dokazano više puta kroz historiju kada je u pitanju B faktor. S and H su uz dužno poštovanje trajni i uglavnom održivi dok je politika živa iza njih.
RA je ovdje naivan ispao jer su kao krenuli u nekakvu kao navijačku borbu ali činjenica je to i neshvatljivo je kako do sada nisu skontali da se ne bore protiv navijačke grupe, jer kao takva ne postoji, nego se bore protiv H politike odnosno protiv vlasti koja bi vjerojatno sutra bila spremna i tenkove da pusti za vid "zaštite" odnosno održavanja političke strukture i zadržavanja vjernih glasača.
Prošli smo mi kao narodi ovdje mnoge gongule, tako da manite se čoravog posla i dječijih igranki jer sve vam mogu uzeti, sve vam mogu srušiti ali ono što je u srcu niko nije mogao niti će moći. To je dokazano više puta kroz historiju kada je u pitanju B faktor. S and H su uz dužno poštovanje trajni i uglavnom održivi dok je politika živa iza njih.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
Ako si jak, oni su jači
Ako si brz, oni su brži
Oni znaju gdje stanuješ
Gdje ljetuješ, gdje zimuješ
I zato znaj kad ti dođe momaka par
Ni dobro jutro, ni dobar dan
Samo dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam
Oni tuku bezbolnim palicama
U glavu te biju
U glavu te biju, ej
Oni oko će za oko
I zub će za zub
Zato pazi dobro
Da im ne staneš put
Ako oko ćeš za oko
I ako zub ćeš za zub
Znaj da nećeš dugo
Kratak je to put
Oni love u mulju, u mutnom, bombom i strujom
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju
Jedna za laku noć
Ako si brz, oni su brži
Oni znaju gdje stanuješ
U glavu te biju
U glavu te biju, ej
Oni oko će za oko
I zub će za zub
Zato pazi dobro
Da im ne staneš put
Ako oko ćeš za oko
I ako zub ćeš za zub
Znaj da nećeš dugo
Kratak je to put
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju
Jedna za laku noć
-
- Kontakt:
Tuta i ja sam te pitao nesto. Sacekusa i pljacka, moze li se razlikovatitutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17Ovaj tjedan se i ovo vraca ako neko ujutro ustane kriziran.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:10Jesu pali su, a ev i da se prisjetimoSokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 23:42
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Svaka tebi cast na azurnosti,samo mi nekako glupavo ispa da znas desavanja unutar obe grupeBistriksg je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:20Znam ja mnogo vise od ovog sto sam napisao, ali nije sve za forumaDirektorcic je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17Dobro vidim neko si ko puno zna,to je relativno istina,zanima me sad samo kako znas na obje strane desavanja striktno unutar grupe koja se odvijaju
Sta se u lesinsrima desava,hoce li ih biti ikad vise od 50 po oblacnom vremenu? Ako moze neka info iz prve ruke
Taj odgovara samo što njemu paše. Kad ga neko ubije argumentima, okrene na zajebqnciju i kaže nisam u tim vodama. Ujko glupi.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:27Tuta i ja sam te pitao nesto. Sacekusa i pljacka, moze li se razlikovatitutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17Ovaj tjedan se i ovo vraca ako neko ujutro ustane kriziran.Pripazite malo na "vodje". Il im nabavite dobru robu il premjestajte transparente. Za malo droge ljudi svasta otkrivaju.
NEMA NAZAD
Loša roba izgleda?SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:27Ako si jak, oni su jači
Ako si brz, oni su brži
Oni znaju gdje stanuješ
U glavu te biju
U glavu te biju, ej
Oni oko će za oko
I zub će za zub
Zato pazi dobro
Da im ne staneš put
Ako oko ćeš za oko
I ako zub ćeš za zub
Znaj da nećeš dugo
Kratak je to put
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju
U glavu te biju
Jedna za laku noć
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.