FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 21 dec 2010, 23:16

gustavo veceras solidno drzao defanzivni vezni red...vidjelo se da im je on falio protiv wolfsburga, jer vidi se da s njim imaju vise cvrstine...nije nesto sad bio previse upadljiv, da ti ono mogu izdvojit neku bas toliko spektakularnu akciju, po neki pokusaj suta koliko se sjecam, al jedna za njega klasicna solidna predstava....jos bitno nakon utakmice izjavio da bi odmah da predje u bayern t.j. u zimskom prelaznom roku, rekao je da je to njegova zelja al da to sada vise nije do njega nego da se klubovi trebaju dogovorit...bolje odmah nego cekati ljeto, rekao je gustavo
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2010, 23:20

effe_sa je napisao/la:gustavo veceras solidno drzao defanzivni vezni red...vidjelo se da im je on falio protiv wolfsburga, jer vidi se da s njim imaju vise cvrstine...nije nesto sad bio previse upadljiv, da ti ono mogu izdvojit neku bas toliko spektakularnu akciju, po neki pokusaj suta koliko se sjecam, al jedna za njega klasicna solidna predstava....jos bitno nakon utakmice izjavio da bi odmah da predje u bayern t.j. u zimskom prelaznom roku, rekao je da je to njegova zelja al da to sada vise nije do njega nego da se klubovi trebaju dogovorit...bolje odmah nego cekati ljeto, rekao je gustavo
Nisam shavtio ovo tvoje"vidilo se da im je falio protiv Wolfburga".ja kako znam on je igrao i postigao super gol...il si ti ovo mislio u nekom drugom kontekstu? :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 21 dec 2010, 23:23

effe_sa je napisao/la:gustavo veceras solidno drzao defanzivni vezni red...vidjelo se da im je on falio protiv wolfsburga, jer vidi se da s njim imaju vise cvrstine...nije nesto sad bio previse upadljiv, da ti ono mogu izdvojit neku bas toliko spektakularnu akciju, po neki pokusaj suta koliko se sjecam, al jedna za njega klasicna solidna predstava....jos bitno nakon utakmice izjavio da bi odmah da predje u bayern t.j. u zimskom prelaznom roku, rekao je da je to njegova zelja al da to sada vise nije do njega nego da se klubovi trebaju dogovorit...bolje odmah nego cekati ljeto, rekao je gustavo
Nadovezao bih da je izmjenjen u 90-oj minuti,i ispračen ovacijama s terena,sad ta izmjena u 90-oj bi se mogla protumačit hmmmm :mrgreen: ,mislim da se nakon Božića već seli u Bavarsku. :mrgreen: :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 dec 2010, 23:28

van gall je napisao/la:
Nisam shavtio ovo tvoje"vidilo se da im je falio protiv Wolfburga".ja kako znam on je igrao i postigao super gol...il si ti ovo mislio u nekom drugom kontekstu? :D
mislio sam na ono kada je izasao, jer je izmijenjen zbog povrede protiv wolfsburga...na taj dio utakmice sam mislio da im je falio...nakon njegovog izlaska su pali

jos malo statistike: bayern je 10 puta igrao dupli duel (s istom ekipom , prvenstvo-kup, jedno iza drugog) i u tim slucajevima svih 10 puta pobijedio, u 70 % slucajeva kada su bile ovakve situacije bayern je osvajao na kraju kup

nadajmo se nastavku i gomezovog niza koji je u 23 utakmice u svim takmicenjima zabio 19 puta, a u zadnjih 15 utakmica cak 18 puta....3 puta je postigao hattrick protiv hannovera, cluja i upravo stuttgarta....
valjda ga nece ova prijeteca pisma izbacit iz takta, inace njegov otac je izjavio kako je ova pisma slala osoba koja mu je vec poznata od prije i da policija nece biti ukljucena
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 dec 2010, 10:48

Pozdrav braco Bavarci :D
Nisam odavno nista pisao, pa evo da se osvrnem na proslu utakmicu.
Pohvale za Gomeza i Milera na borbenosti, trudili su se maksimalno i svaka im cast. Po meni igrac utakmice je ipak bio Jusuf Bilal Muhamed (kako rece komentator sa ES :? ) Ribery. Bio je u svom elementu ;)
Mislim da cemo veceras mnogo lakse da ih dobijemo. Klose se vratio pa bi mogli probati i sa dva napadaca.

E sad da pohvalim secera za organizaciju kviza ;) i da se prijavim u isti ako nije kasno?

PS: Veceras Bayern mozemo gledati na ZDF-u ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 dec 2010, 13:04

Micho se povezuje sa Malagom (argentinski trener), a Braafheid sa Galatasarayom.
Rensing potpisao za Keln, a MvB se povezuje s nekoliko ekipa...

Ovo nam je tek 3. kup utakmica protiv Švaba. Prethodne dvije su ovako završene:
27/01/09, 20:30 VfB Stuttgart - Bayern München 1 : 5 3. kolo
10/11/04, 20:30 Bayern München - VfB Stuttgart 3 : 0 3. kolo
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 dec 2010, 17:25

demichelisov transfer u malagu skoro da je realizovan, bar se tako govorka, a brafheid bi mogao u galatu (nece li Bog dat da i on ode).....van bommel prema rummenigeu ce ostat do kraja sezone, dal to sada i u slucaju dolaska gustava, nije bas nesto jasno i precizno....nerlinger gledao bainesa u ponedjeljak, pregovarao dalje u utorak, pa se mediji u njemackoj pitaju dal je mozda danas vec sve gotovo i po tom pitanju?
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 22 dec 2010, 17:28

effe_sa je napisao/la:demichelisov transfer u malagu skoro da je realizovan, bar se tako govorka, a brafheid bi mogao u galatu (nece li Bog dat da i on ode).....van bommel prema rummenigeu ce ostat do kraja sezone, dal to sada i u slucaju dolaska gustava, nije bas nesto jasno i precizno....nerlinger gledao bainesa u ponedjeljak, pregovarao dalje u utorak, pa se mediji u njemackoj pitaju dal je mozda danas vec sve gotovo i po tom pitanju?
Ja kolko sam skonto Micho ide na posudbu u Malagau uz pravo otkupa za 3mil :)
Imal gdje prenos na kablovskoj veceras? ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 dec 2010, 18:14

ima prijenos na ZDF-u. Evo okrecem ovu satelitsku vec 2 sata nikako da ga nadjem :x

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 dec 2010, 18:37

van gall je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:demichelisov transfer u malagu skoro da je realizovan, bar se tako govorka, a brafheid bi mogao u galatu (nece li Bog dat da i on ode).....van bommel prema rummenigeu ce ostat do kraja sezone, dal to sada i u slucaju dolaska gustava, nije bas nesto jasno i precizno....nerlinger gledao bainesa u ponedjeljak, pregovarao dalje u utorak, pa se mediji u njemackoj pitaju dal je mozda danas vec sve gotovo i po tom pitanju?
Ja kolko sam skonto Micho ide na posudbu u Malagau uz pravo otkupa za 3mil :)
Imal gdje prenos na kablovskoj veceras? ;)
Kakogod, bolje nego da ostane. :D On i DvB jednostavno nisu više u planu za prvu postavu, pa bolje sad jamiti koju kintu, nego da "presjedi" rest ugovora (do ljeta) na klupi.
Milan nam je konkurencija za Bainesa (Capello ga predložio), dok se mladi Shaqiri vrzma nešto po Munchenu. :?
Vom Jäger zum Gejagten

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 22 dec 2010, 20:26

tekmaaaaaaaaaaaaaa :P :P
mozda pustimo labadijinim pulenima. jbg, i njima je potrebno samopouzdanje :oops:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 dec 2010, 20:36

Bommel već 2-3 puta gubi loptu na sredinii
Ooooootttl :D 1 0 sa nekih 20 metara :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 dec 2010, 20:38

Gooooomez :D 8 minuta
2 0 :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 dec 2010, 20:40

Odlican pocetak Bayerna jos to vec nakon 10 minta jedan siguran na kaldionici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 dec 2010, 20:40

Samo cu reci: Supeeer Mariooo !

Los ovaj Stuttgart u pm. :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 dec 2010, 20:41

Pa je li morate opet da ih na početku dotučete ?
Samo da ne počne pad kao prošli put. :P

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 dec 2010, 20:43

Ma ja sam reko 4:0 ima da tako bude :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 dec 2010, 21:04

2 1 :) Usput , Gomez je izasao zbog povrede . Nije ozbiljna ali za svaki slucaj... Gol primljen klasicno... Greska Ottla i onda Tymo kasni da zatvori Pogrebnjaka i 2 1 ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 dec 2010, 21:08

Hocemol se opet ganjat do 3-5..........

Odlican pocetak tekme....
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 dec 2010, 21:17

2 2 :shock: Šta im Pogrebnjak izradi sada :oops: :shock:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.