Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

adnan_hzsa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la adnan_hzsa » 12 feb 2011, 17:08

drH je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Kriticar sam Dzeke ali ovo pripisivanje njegovorg gola Silvi mi je smijesni i zalosno.
Bogami isto kao da bi poceli pripisavi go stativi ili precki !!!!!!!
Da nije Silvu pogodila, lopta bi otisla u aut!
to su teorije sad samo. silva cak nije ni vidio loptu da ide prema njemu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 12 feb 2011, 17:08

Dzeko je danas odigrao odlicno, pola sata igre i gol ili u najmanju ruku asistenciju. Sta vise ocekivati.

Super Edine. Gdje je taj mali mali mali mali lakonja? Nigdje bolan nigdje ga nema, ni na mapi. :lol: :lol: :lol:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 12 feb 2011, 17:11

Megamon je napisao/la:
drH je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Kriticar sam Dzeke ali ovo pripisivanje njegovorg gola Silvi mi je smijesni i zalosno.
Da si babi muda ?

Onaj ko uputi udarac i ako nekoga lopta pogodi prema golu gol se pripisuje onome k'o je uputio udarac.
To je samo kad LOPTA IDE U OKVIR GOLA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 feb 2011, 17:36

drH je napisao/la:
Da nema precke da lopta udari u precku i onda u go otisla bi preko gola !!! Slicna siuaicija igrac puca prtivnicki blokira lopta udje u go poslije bloka ciji je to go!!! Meni logika kaze ako igrac aktivno svjesno ne promijeni putnje lopte nije njegov go. Ovje Silva nije imao pojma sta se desava iza ledja njegovih. Al eto posto je SILVA SILVA mora da je njegov go.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 12 feb 2011, 17:38

slika

slika

slika

slika
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 12 feb 2011, 17:45

kimbo je napisao/la:
drH je napisao/la:
Da nema precke da lopta udari u precku i onda u go otisla bi preko gola !!! Slicna siuaicija igrac puca prtivnicki blokira lopta udje u go poslije bloka ciji je to go!!! Meni logika kaze ako igrac aktivno svjesno ne promijeni putnje lopte nije njegov go. Ovje Silva nije imao pojma sta se desava iza ledja njegovih. Al eto posto je SILVA SILVA mora da je njegov go.
kamera iz gola pokazuje da bi dzekin sut otisao u korner,a mozda cak i u aut.zato je silvi pripisan gol,a ostalo su gluposti...da je lopta isla prema golu,gol bi bio pripisan dzeki.ajd,sta frku pravite,nije dao sad,zavalit ce ga iduci put..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2011, 17:46

Ja cu samo da se osvrnem na onaj lakat Vidica i da pozelim da mu jednog dana iskoci kost iz istog.

Evidentno je bilo da je isao s namjerom. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 17:48

Dobra partija Edina,jbg sam sam pisao o tome da ga je Roberto čuvao kao džokera,to se ispostavilo tačnim,druga je stvar što oni jednostavno nisu izdržali u meču sa Unitedom.
A ja da se ne bi ponavljao,mislim da bi navijači Citya bili daleko zadovoljniji ukoliko u idućoj premijerligaškoj utakmici vide Džeku od prvog a Teveza na klupi.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 feb 2011, 18:07

Omerbavarac je napisao/la:Ja cu samo da se osvrnem na onaj lakat Vidica i da pozelim da mu jednog dana iskoci kost iz istog.

Cuj sa namjerom. Covjek skocio i slucajno udario Dzeku. To je engleski nogomet. Muski, ali fer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2011, 18:10

Cartman je napisao/la: Cuj sa namjerom. Covjek skocio i slucajno udario Dzeku. To je engleski nogomet. Muski, ali fer.
Da mi je to rekao neko ko nije navijac Uniteda, mozda bih i povjerovao, ovako nista.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 12 feb 2011, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 18:14

Cartman je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ja cu samo da se osvrnem na onaj lakat Vidica i da pozelim da mu jednog dana iskoci kost iz istog.

Cuj sa namjerom. Covjek skocio i slucajno udario Dzeku. To je engleski nogomet. Muski, ali fer.
Razbio covjeku glavu i nije faul, tipicno engleski.

Sto jednom komentator na Areni rece, u Engleskoj se samo pokusaji ubistava sude, a ovo ostalo nista.

Ocito posto je Dzekina glava bosanska, atak na nju se ne moze okarakterisati kao pokusaj ubistva, pa zato i nije sviran faul.
EDIT: Da neko ne shvati pogresno, ovo sam se malo salio, ni sam nisam siguran da li jeste faul ili ne, barem sto se tice Engleskih standarda, dok u nekoj drugoj ligi bi sudija MOZDA to i svirao.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 12 feb 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 feb 2011, 18:30

Omerbavarac je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Cuj sa namjerom. Covjek skocio i slucajno udario Dzeku. To je engleski nogomet. Muski, ali fer.
Da mi je to rekao neko ko nije navijac Uniteda, mozda bih i povjerovao, ovako nista.
aaa sta je to bilo nisaM gledao utakmicu dobio Edin udarac u glavu ili???
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 12 feb 2011, 18:34

Nevjerovatna je glupost reči da je ono bilo namjerno. U skoku se dešava svašta, Engleska je to. Mora se naviknuti, pa neće ga ljudi milovati. Isto tako se moglo desiti da i Džeko udari njega, ko zna. Šta ste stali cmizdriti odmah, muškarčina je to. Samo mu ovo sve danas može pomoči da ojača, još da su mu onaj gol dali, bilo bi super.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2011, 18:37

Megamon je napisao/la:
drH je napisao/la:
Da si babi muda ?

Onaj ko uputi udarac i ako nekoga lopta pogodi prema golu gol se pripisuje onome k'o je uputio udarac.
Baš me zanima kako si doš'o do ovog zaključka. Pa Inzaghi je pertlom zabio gol u finalu lige prvaka, a prije toga je puc'o Pirlo(svakako bi i njegova lopta završila u golu). Dakle, pusti se ti nekih svojih pravila. Ja nisam gled'o utakmicu, niti sam vidio gol, al' ako je lopta okrznula Silvu, onda je sasvim logično da se istom pripiše pogodak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 18:37

Sexmachineboy je napisao/la:Nevjerovatna je glupost reči da je ono bilo namjerno. U skoku se dešava svašta, Engleska je to. Mora se naviknuti, pa neće ga ljudi milovati. Isto tako se moglo desiti da i Džeko udari njega, ko zna. Šta ste stali cmizdriti odmah, muškarčina je to. Samo mu ovo sve danas može pomoči da ojača, još da su mu onaj gol dali, bilo bi super.
E to :D, pa dobro si mi rekao, evo sada odoh uzeti cekic, zapravcit se u grad i lupati cekicem koga god stignem, jer boze moj, to ce im pomoci da ojacaju :lol: :lol: :lol:.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2011, 18:39

Monolog je napisao/la:Da si babi muda ?

Baš me zanima kako si doš'o do ovog zaključka. Pa Inzaghi je pertlom zabio gol u finalu lige prvaka, a prije toga je puc'o Pirlo(svakako bi i njegova lopta završila u golu). Dakle, pusti se ti nekih svojih pravila. Ja nisam gled'o utakmicu, niti sam vidio gol, al' ako je lopta okrznula Silvu, onda je sasvim logično da se istom pripiše pogodak.
Ma ne samo da je okrznula, već totalno promijenila smjer kretanja.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 12 feb 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 12 feb 2011, 18:41

Sto se tice Edinovog "gola" realno Silva ga je zabio, da je lopta pogodila nekog od igraca Man Utd. onda bi gol 95% bio pripisan Edinu ali posto je lopta udarila njegovog igraca to je onda OK, bit ce sljedeci put aBd :D
Mes Que Un Club

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 12 feb 2011, 18:41

guber90 je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Nevjerovatna je glupost reči da je ono bilo namjerno. U skoku se dešava svašta, Engleska je to. Mora se naviknuti, pa neće ga ljudi milovati. Isto tako se moglo desiti da i Džeko udari njega, ko zna. Šta ste stali cmizdriti odmah, muškarčina je to. Samo mu ovo sve danas može pomoči da ojača, još da su mu onaj gol dali, bilo bi super.
E to :D, pa dobro si mi rekao, evo sada odoh uzeti cekic, zapravcit se u grad i lupati cekicem koga god stignem, jer boze moj, to ce im pomoci da ojacaju :lol: :lol: :lol:.
Očigledno ne kontaš. mislio sam na cijelu tekmu i sve to što se desilo. Utakmica je bila potpuno suprotna od svih koje je dosad odigrao tu. Mancini će ga, siguran sam, od sada stavljati od prve minute, ali sa ovim danas će steči dodatno samopouzdanje ali i podršku Mancinija. A to što si ti skontao nema veze s mozgom i onim šta sam ja želio reči.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 feb 2011, 18:41

sefer , rihter i hasebe su igracine za milnera ,berija i svp
Thomas Müller - Fußballgott

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 18:43

Sexmachineboy je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Očigledno ne kontaš. mislio sam na cijelu tekmu i sve to što se desilo. Utakmica je bila potpuno suprotna od svih koje je dosad odigrao tu. Mancini će ga, siguran sam, od sada stavljati od prve minute, ali sa ovim danas će steči dodatno samopouzdanje ali i podršku Mancinija. A to što si ti skontao nema veze s mozgom i onim šta sam ja želio reči.
De mi ti reci sta ima veze sa mozgom, pa napisi fino i razgovjetno sta mislis, a ne da ja pretpostavljam sta je "pisac" zelio da kaze. Cuj ovo sto se danas desilo, desilo se svasta nesto, sta znas jel Dzeko zaboravio otic u cenifu prije utakmice, pa skonto da od sada to treba uraditi.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []