RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nem73 » 05 apr 2012, 20:09

u pravu si, ni jedan u zadnji deset godina nije prodan u skladu sa njihovim kvalitetima

dok pak za ovaj drugi dio da Handžić, Hebibović, Zvonić itd mislim tj "nadam se" da nisi u pravu!

svi su oni mladi i perspektivni igraći,
a naše je da im vjerujemo i dajemo podršku i ne miniramo put do zajednićkog cilja
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 apr 2012, 20:20

Što se tiče Mrve...ne znam ni što su ga vraćali,iskreno.
Svaka njemu čast,znao je s loptom,zna i danas ali čovjek je van kondicije i forme totalno,imao je dugu pauzu...a uz to ne živi nimalo sportski.
Ja znam da nisu neka enormna primanja u Veležu ali ipak trebaš se malo posvetiti sportskom načinu života.
Svi znamo za Mrkvu,nije ni on sportski živio i to ga je,odnosno Veleža koštalo da gotovo uvijek nije bio 100% spreman.
Slična je situacija i sa Kajtazom.
Da se razumijemo,svi su oni dali dio sebe za Velež(Mrkva naročito)ali treba se malo više posvetiti sportskom načinu života.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2012, 20:28

karaiskakis je napisao/la:
nem73 je napisao/la:kakve crne mine, nisu ovo ni one dimne od ping pong loptica napravljenE...

dosadno i Bogu više :o

btw, Handžić je igrać sa solidnim potencijalom i kao što neko od hordaša ranije napisa
na njemu imamo šanse i koju banku uzeti,
naravno ukoliko ovaj proradi i odradi svoj period u našim redovima kako treba...

hiroš, pehlić i hasanović su veliki promašaji kao i naši domaći mrva te "jugo"
otići će za džaba ako igdje ode. kao i svi do sad. njima je velež odskočna daska. klub koji ih zbrine kad nemaju gdje. i to je godinama tako. a nedim kaže da idemo naprijed, da smo stabilni i da smo nadomak evrope. pošto sam ja mina nek neko kaže nekog igrača kojeg je u zadnjih deset godina velež prodao i na kome je zaradio
[youtube][/youtube]

A odgovor je "Majkic" - eto jedan. Ima jos, ali ne zasluzujes nego ono minimalno. :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 apr 2012, 20:30

a Drakul ?

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 apr 2012, 20:45

Oba za pre-sitnu lovu otisli
al ipak neku paru u klub u ona crna vremena donjeli...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 apr 2012, 20:55

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 05 apr 2012, 20:58

Samo da potvrdim 100% Tacno ..Handzic nikad nije kao sto neki pisu otjeran iz FK SARAJEVO vec je decko sam u svojoj glavi konacno neke stvari shvatio i vidio: DA SE OD LJUBAVI PREMA KLUBU NE ZIVI VJECNO dok igraju neki Krpici,Haskici,Matkici a njega ni na mapi...Znaci svugdje skoro ista situacija, igrat ce onaj kako NEKOME odgovara a ne onaj igrac koji to zaista svojim znanjem,trudom i Talentom zasluzuje !!! Rekao sam i ponavljam FK VELEZ moze uzeti velike NOVCE na ovom Handzicu razlog jednostavan: Jos uvijek je jako mlad al samo momka treba pustiti da svoj posao radi onako kako zaista umije,zna i razumije !!! Zivot je takav pogotovo za Javne licnosti gdje ce uvijek biti onih koji ih KUDE I onih koji ce Hvaliti a naravno svi mi imamo pravo na SVOJE MISLJENJE pa sad svidjalo se to nekom ili Ne Tako je !!!

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 21:16

glasnogovornik je duhovit. posto si dobro informisan reci mi moćnu cifru od majkića??? koliko ste uzeli za osmanagića kad je otišo vani, a koliko ste ga forsirali? koliko ste uzeli od džafića, šečića, kadića, rovčanina, okića, gadže, hasanovića, a koliko ste ih forsirali? više si ti puta guzio nego što je velež prodao igrača.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 apr 2012, 21:36

Osmanagic je bio na posudbi.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 21:43

vm22 je napisao/la:Osmanagic je bio na posudbi.
a toliko isforsiran. a neki njegovi vršnjaci koji su tada imali trogodišnje ugovore ili četverogodišnje su grijali klupu

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 apr 2012, 22:15

2500 hiljade kazna zbog propusta na utakmici Velez - Siroki .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 05 apr 2012, 22:18

Kojeg je igraca posljednji put prodao i zaradio nesto para, ja se ne sjecam osim Majkica nijednog
Limvo Likce

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2012, 22:33

vm22 je napisao/la:Osmanagic je bio na posudbi.
a toliko isforsiran. a neki njegovi vršnjaci koji su tada imali trogodišnje ugovore ili četverogodišnje su grijali klupu
Eto ti znas koliko je Velez dobio od Majkica koliko od Drakula koliko od Osmanagica koliko od ovog ili onog. Eto ti znas koga bi trener trebao uvest i ko bi trebao sjest. Eto ti si izmislio fudbal i fudbalsku taktiku. Kakav trener Varesanovic sta on zna, papak djelio sa Zidaneom svlacionicu, mala maca za tebe - sta on zna sta je fudbal, pa jel tako? De ti mu reci koga ce on uvest i ko ce sjest. :roll:

A da te pitam ovo - koji ti je broj donatorske kartice Veleza?
Clanske?
Koji ti je broj donacije za poklon za Velezov 90 rodjendan?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 05 apr 2012, 23:22

nem73 je napisao/la:kakve crne mine, nisu ovo ni one dimne od ping pong loptica napravljenE...

dosadno i Bogu više :o

btw, Handžić je igrać sa solidnim potencijalom i kao što neko od hordaša ranije napisa
na njemu imamo šanse i koju banku uzeti,
naravno ukoliko ovaj proradi i odradi svoj period u našim redovima kako treba...

hiroš, pehlić i hasanović su veliki promašaji kao i naši domaći mrva te "jugo"
otići će za džaba ako igdje ode. kao i svi do sad. njima je velež odskočna daska. klub koji ih zbrine kad nemaju gdje. i to je godinama tako. a nedim kaže da idemo naprijed, da smo stabilni i da smo nadomak evrope. pošto sam ja mina nek neko kaže nekog igrača kojeg je u zadnjih deset godina velež prodao i na kome je zaradio
ostrakovic 20,000 Eura, Danijel Majkic 25,000 Eura u Sovetov samara, Drakul u Tartan za 35,000 Eura. ovu su samo 3 igraca iz zadnjih 4-5 godina. da imamo barem jednog ovako svake godine bilo bi super.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 apr 2012, 23:24

Bolje jedan u tri godine za 250.000 eura nego jedan godisnje za 25.000 eura :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 23:27

ako je neko sa zidanom dijelio svlačionicu ne mora značit da je veliki i pravi trener. svaka mu čast za to i za sve što je kao igrač napravio. i kao trener sigurno može napraviti dobre stvari, barem ja tako mislim. ali kad treba graditi igru i napasti velež u zadnje vrijeme ne djeluje dobro. to je činjenica. činjenica je da je jučer sastav bio u najmanju ruku čudan. bez obzira na izostanke. činjenica je da zbog svoje sujete lik često radi protiv sebe. i da direktor ima prstiju pri određivanju ekipe!

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 05 apr 2012, 23:34

Mont0 je napisao/la:Bolje jedan u tri godine za 250.000 eura nego jedan godisnje za 25.000 eura :mrgreen:
posto je nasa liga tako jaka :) jedino da se novi pele rodi u bih da bi neko platio te pare za igraca iz nase lige.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 apr 2012, 23:37

Sto bola, vodjen primjerom Visce i Sehica sam to napisao, samo sto su oni jos vise placeni.
Support Velez, It's logical! ★

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 apr 2012, 23:47

vladavić je iz veleža otišao za 8000 u želju. on je samo jedan od onih koji su se mogli unovčit. bilo je puno igrača sa potencijalom koji su uništeni zbog ovih hiroša i hasanovića.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 05 apr 2012, 23:51

Mont0 je napisao/la:Sto bola, vodjen primjerom Visce i Sehica sam to napisao, samo sto su oni jos vise placeni.
jes modza u rate, stilicev transfer jos nije isplacen :P

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []