Gosk pametno, sada će ispasti i upast će u ligu 10 bez problema.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni je muka više od nekog povlačenja, čekanja, sabura i slično. Neka se pripreme dobro psihički, spreme taktički i da se izađe već jednom hrabro. Treba odmah nametnuti svoj ritam i biti dominantan tokom većeg dijela utakmice. Da mi je jednom doživiti da izađemo mudevito, uspostavimo svoju igru i odigramo kako treba.
Da dodam na sve ovo, gadi mi se ono što sam vidio pred kraj utakmice s Igmanom, ono zadržavanje i otezanje igre kao da smo Metalleghe ebote. Ne volim to ciganisanje.
Da dodam na sve ovo, gadi mi se ono što sam vidio pred kraj utakmice s Igmanom, ono zadržavanje i otezanje igre kao da smo Metalleghe ebote. Ne volim to ciganisanje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, pametnije je da sada ispadneš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Protiv malih:
Iliev
Began Anicic Soldo Radovic
Mustafic Buljubasic
Hasic
Kyeremeh Hamza Adalberto
Iliev
Began Anicic Soldo Radovic
Mustafic Buljubasic
Hasic
Kyeremeh Hamza Adalberto
- luckystrike
- Kontakt:
Ova odluka mijenja na stvari, sad se pojedine ekipe iz Premijer lige mogu hladno posvetiti da dočekaju što jači i spremniji Prvu ligu dogodine 

Super kup je smeće i bespotrebna utakmica, za "trofej".
Loš potez saveza.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
4-4-1-1 formacija gdje im zatvoris krila i sredinu i cao 
Beganovic - Celik - Matanovic - Radovic
Kyeremeh - Julardzija - Buljubasic - Andjusic
........................ Catakovic
...........................Oliveira
Dupliranje bekova kad se branimo, uz to da ovamo po strani prolaze Kyeremeh i Andjusic kad napadamo. Catakovic kao second striker sto mu najvise lezi po mom mišljenju. Grijeh bi ga bilo sad zakovati za klupu kad je u ovakvoj formi. Renan u špici jer je fizicki jak i brz protiv njihovih metuzalema, uz to bi imao vise prostora, jer bi Catakovic odvlacio na sebe barem 1 igraca.
Vidjeti onda u drugom ako bude remi ili da nedaj Bože gubimo imaš na klupi trio Hasica, Duljevica i Penarandu. Valjda bi njih 3 mogla odvuci utakmicu skroz u drugom smjeru. Ovako ako bi stavili Dulju ili Penu od prve imali bi koristi od njih 15-20 minuta posle piši propalo.
Hasic od prve takodje ne bi bilo dobro. Em bi ga oni medjedi izudarali, em bi ga duplirali, jer znaju od koga im prijeti uz Catakovica trenutno najveca opasnost.
A odbrana neka nam je Bog u pomoci. Primamo glupe i smjesne golove da je to za izucavanja. Koga god stavis medju ova zadnju 4 isto ti ga dodje. Zato bi povukao Matanovica na stopera uz odsustvo Djurickovica.

Beganovic - Celik - Matanovic - Radovic
Kyeremeh - Julardzija - Buljubasic - Andjusic
........................ Catakovic
...........................Oliveira
Dupliranje bekova kad se branimo, uz to da ovamo po strani prolaze Kyeremeh i Andjusic kad napadamo. Catakovic kao second striker sto mu najvise lezi po mom mišljenju. Grijeh bi ga bilo sad zakovati za klupu kad je u ovakvoj formi. Renan u špici jer je fizicki jak i brz protiv njihovih metuzalema, uz to bi imao vise prostora, jer bi Catakovic odvlacio na sebe barem 1 igraca.
Vidjeti onda u drugom ako bude remi ili da nedaj Bože gubimo imaš na klupi trio Hasica, Duljevica i Penarandu. Valjda bi njih 3 mogla odvuci utakmicu skroz u drugom smjeru. Ovako ako bi stavili Dulju ili Penu od prve imali bi koristi od njih 15-20 minuta posle piši propalo.
Hasic od prve takodje ne bi bilo dobro. Em bi ga oni medjedi izudarali, em bi ga duplirali, jer znaju od koga im prijeti uz Catakovica trenutno najveca opasnost.
A odbrana neka nam je Bog u pomoci. Primamo glupe i smjesne golove da je to za izucavanja. Koga god stavis medju ova zadnju 4 isto ti ga dodje. Zato bi povukao Matanovica na stopera uz odsustvo Djurickovica.
Zašto je bespotrebna utakmica, kad se u većini država igra i stvar je prestiža.
Nek nam kone izlobiraju da se igra u Saudiji, nek plate savezu 10 miliona dolara za tu privilegiju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
kakav crni prestiz, u svijetu je to svugdje revijalna utakmica, sasvim nebitna, osim lijepog izleta po lijepom vremenu.
Nije los super kup svaki trofej je bitan jos ako ga osvojis daje dobar vjetar u leđa pred početak sezone
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Riješenje za derbi, 2000+ karata nama, 1 tampon zona, spojen im sjever sa istokom, više karata i njima.

🇵🇸
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne moze, problem je sto nikako po njima na siguran nacin MUP ne moze sprovesti navijace na taj dio tribine
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- TurkishAirlines
Kad kazu Super kup bezveze tekma
Jel ima jace tekme i generalke od Super kupa.
Igras utakmicu za trofej, ljeto, lijepo vrijeme, pun stadion...

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Po njima? Po konama? Šta se oni tu pitaju? Posao MUP-a je da osigura to. Zar nisu prije par godina govorili da nije do njih i da mogu obezbijediti šta god se od njih traži? Mada obzirom da su prošli derbi odradili ono da sebi skrate posao ne bi me čudilo da i oni odbiju ovakvu ideju koja svakako nikad neće postojati jer kone to odbijaju bez razmišljanja.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 apr 2024, 17:17Ne moze, problem je sto nikako po njima na siguran nacin MUP ne moze sprovesti navijace na taj dio tribine
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Slazem se. Da je jednom docekati da postavimo dominantno na Grbavici. Nadam se da ce Rozman bolje odraditi ovaj put.GalileoGalilei je napisao/la: ↑08 apr 2024, 15:48Meni je muka više od nekog povlačenja, čekanja, sabura i slično. Neka se pripreme dobro psihički, spreme taktički i da se izađe već jednom hrabro. Treba odmah nametnuti svoj ritam i biti dominantan tokom većeg dijela utakmice. Da mi je jednom doživiti da izađemo mudevito, uspostavimo svoju igru i odigramo kako treba.
U pozitivnom smo tonu zadnje tri tekme, jos ako nam vrate tri boda. Pobjeda na derbiju bi bila super. Za zadrzavanje se slazem, nismo mi seljacki klub da se sluzimo tim glupostima.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Vec zamisljam kako nekad dizemo trofej koji nosi ime Ivice OsimaTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 17:28Kad kazu Super kup bezveze tekma![]()

Još jedna novost svakako je uvođenje Superkupa Bosne i Hercegovine od naredne sezone. On će nositi ime legendarnog pokojnog Ivice Osima, no ta odluka tek treba da se usvoji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo si fino opisao, generalka i to je to. Trofej ok samo što ne vrijedi. Dobiješ trofej i za kupove kantona, kup rs-a itd. Ni p od punog stadiona neće biti, nažalost.TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 17:28Kad kazu Super kup bezveze tekma![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Koliko znam, iz mupa su reki da nas mogu sprovesti ispod juga ako treba. Do njih nijeZutti je napisao/la: ↑08 apr 2024, 17:40Po njima? Po konama? Šta se oni tu pitaju? Posao MUP-a je da osigura to. Zar nisu prije par godina govorili da nije do njih i da mogu obezbijediti šta god se od njih traži? Mada obzirom da su prošli derbi odradili ono da sebi skrate posao ne bi me čudilo da i oni odbiju ovakvu ideju koja svakako nikad neće postojati jer kone to odbijaju bez razmišljanja.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 apr 2024, 17:17Ne moze, problem je sto nikako po njima na siguran nacin MUP ne moze sprovesti navijace na taj dio tribine
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk, Rule_hz i 19 gostiju.