Ne navijam ja za njih na Balkanu, zayebao si se ti nesto.Momciluk je napisao/la: Ma za Rusiju navijamo sve dok su dalje od Balkana al kad svoje prstice umijesaju ovdje onda samo za sebe navijam.. dok ce Tribalian i na Balkanu navijati za njih
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
imao 9 iz psihologijeTribalian je napisao/la:DANTES je napisao/la: evo malo laičke psihologije. nečista savjest![]()
![]()
![]()
poceo si i dijagnoze da dajes.
@ljevak no?
@bvb09 nisu još ali yebaće nas. analno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prevazidjena nauka, nisi trebao da se trudis toliko.DANTES je napisao/la: imao 9 iz psihologije
Naučio skriptu od 3 stranice, dobio 9, zamisli da je bilo šta višeTribalian je napisao/la:Prevazidjena nauka, nisi trebao da se trudis toliko.DANTES je napisao/la: imao 9 iz psihologije
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
bila dobra asistentica, kasnije je zamjenila ženska verzija majkla majersaTribalian je napisao/la:Prevazidjena nauka, nisi trebao da se trudis toliko.DANTES je napisao/la: imao 9 iz psihologije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Uneo bi onaj psihijatrijski krevet na forum.Dex je napisao/la: Naučio skriptu od 3 stranice, dobio 9, zamisli da je bilo šta više
DANTES je napisao/la: bila dobra asistentica, kasnije je zamjenila ženska verzija majkla majersa
Mene neće sigurno nez za tebeDANTES je napisao/la:@bvb09 nisu još ali yebaće nas. analno
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Navijas, navijasTribalian je napisao/la:Ne navijam ja za njih na Balkanu, zayebao si se ti nesto.Momciluk je napisao/la: Ma za Rusiju navijamo sve dok su dalje od Balkana al kad svoje prstice umijesaju ovdje onda samo za sebe navijam.. dok ce Tribalian i na Balkanu navijati za njih
This time next year we'll be millionaires.
dečko budi ozbiljan.Dex je napisao/la:Naučio skriptu od 3 stranice, dobio 9, zamisli da je bilo šta višeTribalian je napisao/la:Prevazidjena nauka, nisi trebao da se trudis toliko.DANTES je napisao/la: imao 9 iz psihologije
@trib vidiš da treba. evo recimo dexe ne nisi ti džinovski falus ti si student
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam opsjednut muškim polnim organomDANTES je napisao/la: dečko budi ozbiljan.
Ja se ovdje zayebavam, a ispit sutra
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Psihologija je pseudonauka. Najklimavija od svih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni je otadzbina na prvom mestu.Momciluk je napisao/la: Navijas, navijasprvo za Rusiju pa tek onda za Srbiju
DANTES je napisao/la:
E'o sta kaze covek.High je napisao/la:Psihologija je pseudonauka. Najklimavija od svih.
- samo_lijevo
- Kontakt:
alal ti veraTribalian je napisao/la:Prevazidjena nauka, nisi trebao da se trudis toliko.DANTES je napisao/la: imao 9 iz psihologije
znas onuDANTES je napisao/la:
@ljevak no?
ja nemam skole, niti drage svoje, ali za ***** kuca srce moje, ovo je pesma propaloga djaka
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
samo_lijevo je napisao/la:
alal ti veranek si mi rekao
![]()
zato ćeš položiti. oslobodiš se stresa. nego kakav sad ispit? kakav je to rok? đe studiraš? u travniku?Dex je napisao/la:Nisam opsjednut muškim polnim organomDANTES je napisao/la: dečko budi ozbiljan.
Ja se ovdje zayebavam, a ispit sutra
ne nisi opsjednut penisom već želiš biti penis. da bi opalio sve žene svijeta. sem rodica
@ljevak ooooo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakvi on.BvB09 je napisao/la:@Dantes koji si ti troll
- samo_lijevo
- Kontakt:
pa valjda mogu imati stav prema drugim strukama. Nesto ne mirisem psihologe.Tribalian je napisao/la:
Zar ti nisi gradjevinac ?
de, da cujem strucnu analizu.DANTES je napisao/la:
@ljevak ooooo
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
e ču sad. to su mi rekli samo cigani na temi kk mutant železnik diva zvezda beograd crvena i pripadnici the čopora. na temi kalčopoliBvB09 je napisao/la:@Dantes koji si ti troll
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da hoće Fury skinuti ovog Klička, ne mogu da vam dočaram koliko mi je to mrzak lik 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!