FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ko drug,Francesko ocito voli prije da dodje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo nije forum horde zla .Rinuka je napisao/la:Ja sam mislio da ste vi navijaci,a vi ste izgleda samo simpatizeri FKS.
Ovdje nas ima i sa sjevera i sa zapada i sa istoka! A ima i onih koji nikad ne idu na stadion al eto prate Sarajevo.
Ne mozes ti nikom rec da nije navijac jer ne ide u korteo ili ne stoji na sjeveru!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Isto vala, uci cu ranije ovaj put ko gospodin, a ne onako kosti ostavim ispred stadiona koliko se izguram..FrancescoTotti je napisao/la:Ni ja vala ne idem u korteo. Laganica prije svih udjem, ustekam se na kakvu dobru poziciju i mozemo da pocnemo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa ista je karta za sjever,znači ako će nama dati 2000 npr. na Skenderiji da kupimo ti ne moraš tu kupiti kupis na Grbavici jer je isto.bojler je napisao/la:Kako mislis bice kartki kolko mi uzmemo ?sarajevo46 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Manje karti a veci prostor,slovo O koliko sam ja skontao
Karti ćemo dobiti koliko mi uzmemo, niko nezz ko si ti kad kupuješ kartu. Prošli put su govorili kao bit će različite karte, a sve iste bile. Uvijek bude više raje nego što oni kažu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Al dal ce na grbavici bit prodavane karte za ulaz na njihov sjever ?Majkl je napisao/la:Pa ista je karta za sjever,znači ako će nama dati 2000 npr. na Skenderiji da kupimo ti ne moraš tu kupiti kupis na Grbavici jer je isto.bojler je napisao/la:Kako mislis bice kartki kolko mi uzmemo ?sarajevo46 je napisao/la:
Karti ćemo dobiti koliko mi uzmemo, niko nezz ko si ti kad kupuješ kartu. Prošli put su govorili kao bit će različite karte, a sve iste bile. Uvijek bude više raje nego što oni kažu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce
DAJJ GOOOOOOOO SARAJVOOOO NAMA VISE NE TREBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Uglavnom poenta price je da je ovaj momak mislio da ce nas bit 2000 u nasem kutku + ovi sto kupe ulaz za njihov sjever u njihovom kutku ?MortemHz je napisao/la:Hoce
A moje pitanje je npr Nas ulaz za nas dio sjevera je npr C1 , a njihov lupam C2 e ja sad vas pitam jel ja sa njihovom kartom ulaz C2 mogu se ugurat u nas C1 to je moje pitanje xd
Kako je krenulo, veca ce guzva bit prije ulaska kortea, nego kad korteo bude ulazio. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
jel ti mislis da ce te u onoj guzvi neko vratiti sa ulaza zato jer ti karta nije C1 nego C2 ?bojler je napisao/la:Uglavnom poenta price je da je ovaj momak mislio da ce nas bit 2000 u nasem kutku + ovi sto kupe ulaz za njihov sjever u njihovom kutku ?MortemHz je napisao/la:Hoce
A moje pitanje je npr Nas ulaz za nas dio sjevera je npr C1 , a njihov lupam C2 e ja sad vas pitam jel ja sa njihovom kartom ulaz C2 mogu se ugurat u nas C1 to je moje pitanje xd
Pyro is not a crime !
Pa dobro brate i nije bas guzva kad dodjes sa korteom koji se zaustavi od specijalaca sta prodje 20,30 ljudi prema kapijiTHEC je napisao/la:jel ti mislis da ce te u onoj guzvi neko vratiti sa ulaza zato jer ti karta nije C1 nego C2 ?bojler je napisao/la:Uglavnom poenta price je da je ovaj momak mislio da ce nas bit 2000 u nasem kutku + ovi sto kupe ulaz za njihov sjever u njihovom kutku ?MortemHz je napisao/la:Hoce
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje nije,zamal' nisam umro zadnji put 
Mene kad su specijalci zaustavili dobio sam stit u prsa hahahahah da je proslo ljudi da nmg proc do tamo hahah
- PitarBordo
- Kontakt:
Eki sad.... Evo ja na Koševo uđem uvijek prvi, svaku tekmu, bukvalno - je l' to znači da sam nikakav navijač? Nego samo simpatizer?Rinuka je napisao/la:Ja sam mislio da ste vi navijaci,a vi ste izgleda samo simpatizeri FKS.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Naravno da nisi, da si klubu nabio 18.500 KM kazni u 10 utakmica onda bi možda i bio.
1946
Ista je karta za čitav sjever nema po ulazima,tako je bilo prosli put.bojler je napisao/la:Uglavnom poenta price je da je ovaj momak mislio da ce nas bit 2000 u nasem kutku + ovi sto kupe ulaz za njihov sjever u njihovom kutku ?MortemHz je napisao/la:Hoce
ŠTA SE OVO DEŠAVA
BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno da nisi, da si klubu nabio 18.500 KM kazni u 10 utakmica onda bi možda i bio.
4.10.2009.
Ouuuu!BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno da nisi, da si klubu nabio 18.500 KM kazni u 10 utakmica onda bi možda i bio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko ne zapali baklju sve tekme do kraja pizdakoalem je napisao/la:![]()
BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno da nisi, da si klubu nabio 18.500 KM kazni u 10 utakmica onda bi možda i bio.