FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

kempes
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kempes » 09 apr 2024, 02:19

Bešić je idealno rješenje za ono što nam treba, aferim.

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 09 apr 2024, 07:16

Besic Buljubasic
Rahmanovic

Kad bi ovo dozivio :ljepota:
Bog Bosna i Bošnjaci

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 09 apr 2024, 08:04

HZbec je napisao/la:
09 apr 2024, 07:16
Besic Buljubasic
Rahmanovic

Hoćeš aBd :ljepota:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 apr 2024, 08:59

Ako cemo realno bez lozione na igrace koje imaju "ime", meni to nije put kojim trebamo ici. Muhamed sa 31 godinom i slabo utakmica u zadnje vrijeme je Vrancic u najavi.
Rahman je vec neka druga prica jos ima puno za dati i sigurno voli klub i ginuo bi.
Besica pa ni Pjanica nikad doveo nebi, naravno ne podjcjenjujuci fudbalske kvalitete.
Daj radije iskopaj nekog na DM sa 27 28 godina koji ima nesto iza sebe i zelju da se jos proda i napreduje.
Ne znam, nisam nikako za te opcije..

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 09 apr 2024, 09:16

Slažem se Noke u potpunosti, nisam uopšte da se dovode velika imena na zalasku karijere, koji bi bili veliko opterećenje za budžet a motivacija im je upitna.
Osim Ahmetovića ne znam da je iko bio pun pogodak u 30+ dobi.

Tu su uvijek velika očekivanja navijača i koliko god da pruže malo je.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 apr 2024, 09:25

HZbec je napisao/la:
09 apr 2024, 07:16
Besic Buljubasic
Rahmanovic

Rahmanovic vjerovatno nece doci,Besic je mnogo realniji u ovom momentu.Ima nasu ponudu na stolu pa cemo vidjeti

Realno doveli smo Duljevica 30 godina koji nema utakmice godinu dana,ne vidim zasto je problem Besic od 31 godine koji igra u Ferencvarosu.Ne igra redovno toliko ali igra.
Grahovac koji je stariji godinu dana od njega je najbolji defanzivni vezni lige a i on dosao godinu dana bez utakmice.Besic je izmislio fudbal za njega a osim sto bi prekucao ovu ligu donio bi nam itekako autoritet na terenu i imali bi pravog lidera.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 09 apr 2024, 09:43

Bešić bi bio premija za nas, a Rahmanović će sigurno imati ponude iz Turske tako da nema od toga ništa.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 09 apr 2024, 09:48

Bešić jeni bardo u vugla. Takvog igrača dovoditi nema nikakvog smisla. Nikad mi neće biti jasno dovođenje igrača kojeg je neki klub otpisao kao lošeg. Kako taj i takav igrač tebi može biti dobar?
Posebno povratnici! Zašto Duljević, čemu Rahmanović?!? Bešić, iako ne bio povratnik, posebno ne! Radi dvije utakmice koje odigrao za reprezentaciju iznad svojih mogućnosti?! Da probamo s Jozićem, Merdanovićem, Pašićem, Škorom, Tošom? Malo dok se prilagode, uhvate formu, nabiju malo kondicije, u ovoj liZi mogu igrati zadnjih 15-20 minuta. Ugasi omladinske pogone, koji će ti hurac!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 apr 2024, 10:08

luckystrike je napisao/la:
09 apr 2024, 01:32
Zna li neko može li se gdje pronaći snimak zadnje utakmice, treba da uzmem screenshot?

Ja imam i Moja TV i Super TV, pa da premotam ne znam može li se kako snimiti zaslon?

Hvala svakako.
Ako imaš MojaWeb TV pa pusti na komp ili mobil i onda uhvati zaslon.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 apr 2024, 10:11

Sta ce nam igrac koji je sklon ispadima, kako na terenu, tako i van njega?! Karakterno nam takvi ne trebaju, a ni fudbalski vala nije neka prednost. Uvijek bi bili kao na iglama jer za njega je dobiti crveni svakodnevnica. Druga je stvar sto se ovdje raja lozi na te neke fajtere, ali fudbalski on nama ne moze pruziti nista novo. Bio bi samo malo poznatiji Julardzija, dakle igrac sa minimalno kreacije, a koji u defanzivi pokriva neke rupe, s tim sto je i suvise agresivan. Bolje je forsirati Buljubasica, a ako ga prodamo, svakako da je bolje novog akademca na toj poziciji gledati, obzirom da se itekako ta pozicija, fudbalski receno, moze trpiti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 apr 2024, 10:36

VenamaHrabrih je napisao/la:
09 apr 2024, 09:48
Bešić jeni bardo u vugla. Takvog igrača dovoditi nema nikakvog smisla. Nikad mi neće biti jasno dovođenje igrača kojeg je neki klub otpisao kao lošeg. Kako taj i takav igrač tebi može biti dobar?
Posebno povratnici! Zašto Duljević, čemu Rahmanović?!? Bešić, iako ne bio povratnik, posebno ne! Radi dvije utakmice koje odigrao za reprezentaciju iznad svojih mogućnosti?! Da probamo s Jozićem, Merdanovićem, Pašićem, Škorom, Tošom? Malo dok se prilagode, uhvate formu, nabiju malo kondicije, u ovoj liZi mogu igrati zadnjih 15-20 minuta. Ugasi omladinske pogone, koji će ti hurac!
Hahahahahaha ma ja kakav Rahman daj ti nama jos Julardzija i Palica.E sta narod pise...S njima cemo sigurno nesto osvojiti samo nek su mladi.Mozda za 10 godina.Kakav omladinski pogon pa ne mozes imati 10 juniora u timu.Barcelona i Ajax izbace 2-3 igraca po sezoni i to NEKAD a ne mi.Moras imati provjerene igrace i mudonje u ekipi ako hoces nesto da osvojis i napravis pa kako hoce oni.Nek dovode sta hoce.Spoj mladosti i iskustva moze ali MORAS u prvi 11 imati 3-4 igraca 28+.Ne moze ti citav tim imati do 25 godina.Niko nikad titulu tako nije osvojio,necemo ni mi bit prvi.Mi nismo razvojna sredina koja proizvodi i adaptira igrace nego najveci klub u drzavi koji svake sezone ima za cilj titulu i kup.To mora bit jasno svima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 09 apr 2024, 10:39

Besic je u startu propast, hem je mrtav igracki (igra li on igdje uopste?), hem nije nikako dobar psihicki. Takav nam ne treba. Lik je skroz neozbiljan
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 09 apr 2024, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 09 apr 2024, 10:39

Dovesti Besica kao dirigenta i mentora za Buljubasica!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 apr 2024, 10:40

Sve na stranu,al’ kakav retardiran potez dovodjenje Matanovica pa i Julardzije,ovaj drugi ima snage za dvije tekme ali ucinak 0 bodova.
Ovaj prvi svaki put kad udje izgleda kao da mu je skinuta vreca s glave i da nema pojma gdje se nalazi.

I zasto je Mustafic opet sklonjen pa ne moze ni sa klupe uci?

Mehmedovic kao da daje znake zivota,ali ni on nista specijalno do sad.
Na dolazak Besica moze se gledati dvojako,s njim mozemo dobiti,ali i izgubiti neke stvari…
S takvim tipom igraca moras oprezno i uzeti sve u obzir.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 apr 2024, 10:51

Bolje iskeširati lištici 150.000€ za Ćavara.
Rahmanov povratak uvijek podržavam, ali uvijek ću se složiti sa @napoleonom u vezi toga da će se svi razočarati ako se vrati jer očekuju da ćemo osvojiti duplu krunu, ući u grupe i onda i grupe proći kad on dođe, jer eto, ima muda. A ta muda nas znala često puta doći glave( ne igranje protiv Celtica u Play offu ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 apr 2024, 10:53

Mustafić nije sklonjen već je zbog kartona propustio Igman. Mustafić će biti prevaga na derbiju.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 apr 2024, 10:54

TrofejiSuTu je napisao/la:
09 apr 2024, 10:40
Sve na stranu,al’ kakav retardiran potez dovodjenje Matanovica pa i Julardzije,ovaj drugi ima snage za dvije tekme ali ucinak 0 bodova.
Ovaj prvi svaki put kad udje izgleda kao da mu je skinuta vreca s glave i da nema pojma gdje se nalazi.

I zasto je Mustafic opet sklonjen pa ne moze ni sa klupe uci?

Mehmedovic kao da daje znake zivota,ali ni on nista specijalno do sad.
Na dolazak Besica moze se gledati dvojako,s njim mozemo dobiti,ali i izgubiti neke stvari…
S takvim tipom igraca moras oprezno i uzeti sve u obzir.
Nije sklonjen nego je protiv TC zaradio 3. žuti :)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 09 apr 2024, 10:56

Mustafić mora početi na derbiju. Mehmedovića bi isto volio vidjeti bar kao izmjenu.
Sa Beganovićem se mora malo popričati. Ona peta protiv Širokog pa poklon lopta igracima Igmana su nas koštale dva gola. Mora shvatiti da je njegova pozicija vrlo odgovorna i da ne smije griješiti. Dodavanje mora biti tačno i bez rizika. Ako nije siguran da to može onda je izbaciti što dalje.

Protiv Igmana smo oba gola dobili šutevima van 16 gdje smo imali igrace u bloku ali lopta prolazi. Mora se blize stajati i blokirati. Inace ova nova formacija dobro izgleda i ne dopušta opasne napade ali smo u problemu kada ne blokiramo šuteve iz daljine. Možda i golman da bude spremniji na takve šuteve.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 09 apr 2024, 10:57

kempes je napisao/la:
09 apr 2024, 09:43
Bešić bi bio premija za nas, a Rahmanović će sigurno imati ponude iz Turske tako da nema od toga ništa.
Kakva premija? Sta je premijerno sto dobivamo sa njim?
....sve drugo će proći!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 apr 2024, 11:13

Super. Promaklo mi je to da ima 3 zuta.
On nam je prijeko potreban,covjek igra od 16 do 16 metara,pokriva prednjeg i zadnjeg veznog,takvu sliku steknes gledajuci ga.
Ima ucinak i gore i dole.
Ova formacija je dobra ali nije za svakog protivnika.
Prelako primamo golove iz tranzicije i puno puse po stranama to i jeste mana ove formacije ako nemas bas super jake i odgovorne bocne igrace. Odnosno ekipa onda ima manu.

Mislim da ne bi trebali na derbiju igrati 352,da nije derbi svakako da,jer oni su obicna kanta,medjutim znamo da uvijek na derbiju odigraju iznad svojih mogucnosti i da bolje ulaze u tekmu,pogotovo dole.
Treba ih napasti svakako,ali i osigurati se pozadi.
Opet ako postavis igru na 4231 dobijes sigurnije bokove ali izgubis gore ovaj ubitacni dvojac Hamza-Frencis.
Simon ovaj put mora dosta mudrije pripremiti i uci u tekmu,ako to uspije ne sumnjam u pobjedu.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, bhfanatic14, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], hase73, JavierBosnia, Zeko87 i 76 gostiju.