Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat
Ja se mrznem i na -3, a kamoli -30°hodža je napisao/la:@golgeter
Pa bice neki docek na otvorenom sigurno. Ako ne bude -30°
Vise sam za ove zatvorene varijante.
Goalgetter je napisao/la:Ja se mrznem i na -3, a kamoli -30°hodža je napisao/la:@golgeter
Pa bice neki docek na otvorenom sigurno. Ako ne bude -30°![]()

I osjećat ćeš se ko da je +20. Još se sjećam dana kad sam znao po najvećoj zimi u potkošulji hodat. Onda sam prestao piti ovo predivno piće.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
@kawhi

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zaboravio si dodat, i završio na Podhrastovima na pulmologijiKawhi je napisao/la: I osjećat ćeš se ko da je +20. Još se sjećam dana kad sam znao po najvećoj zimi u potkošulji hodat. Onda sam prestao piti ovo predivno piće.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Za termine kakav je teren dole kod pennya negdje i koliko ako ko zna i na otoci?
U vistafonu je predobar teren,renovirali,40km dnevni,a 80km nocni,a nocni je poslije 4 il poslije 5,nisam siguran,meni bolji nego u pennyu teren..JoseMourinho je napisao/la:Za termine kakav je teren dole kod pennya negdje i koliko ako ko zna i na otoci?
Ma kakvi. Ojača ti imunitet.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zaboravio si dodat, i završio na Podhrastovima na pulmologijiKawhi je napisao/la: I osjećat ćeš se ko da je +20. Još se sjećam dana kad sam znao po najvećoj zimi u potkošulji hodat. Onda sam prestao piti ovo predivno piće.
Bio sam neku noć u vipu. Poluprazno bilo. Tebe nije bilo.CashMan je napisao/la:@kawhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Manje puta syebeš nogu na VistafonuNarin je napisao/la:U vistafonu je predobar teren,renovirali,40km dnevni,a 80km nocni,a nocni je poslije 4 il poslije 5,nisam siguran,meni bolji nego u pennyu teren..JoseMourinho je napisao/la:Za termine kakav je teren dole kod pennya negdje i koliko ako ko zna i na otoci?
Kako me nešto hoće ove parcijale
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
[youtube][/youtube]
- JoseMourinho
- Kontakt:
koliko se moze igrat 5 na 5 ili 6 na 6?Narin je napisao/la:U vistafonu je predobar teren,renovirali,40km dnevni,a 80km nocni,a nocni je poslije 4 il poslije 5,nisam siguran,meni bolji nego u pennyu teren..JoseMourinho je napisao/la:Za termine kakav je teren dole kod pennya negdje i koliko ako ko zna i na otoci?
jaaao, moj bivsi najbolji jaran, dzoniKawhi je napisao/la:
I osjećat ćeš se ko da je +20. Još se sjećam dana kad sam znao po najvećoj zimi u potkošulji hodat. Onda sam prestao piti ovo predivno piće.
znam da smo neke 3-4 godine imali svakodnevna druzenja
je li neko probao zlatni i zeleni?
ps.
crveni je taraba.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Re: RE: Re: Chat
Mozes ako pokosis, trava do koljena.JoseMourinho je napisao/la:koliko se moze igrat 5 na 5 ili 6 na 6?Narin je napisao/la:U vistafonu je predobar teren,renovirali,40km dnevni,a 80km nocni,a nocni je poslije 4 il poslije 5,nisam siguran,meni bolji nego u pennyu teren..JoseMourinho je napisao/la:Za termine kakav je teren dole kod pennya negdje i koliko ako ko zna i na otoci?
Mozes kako hoces,nece te oni provjeravat tamo jesil doveo 10 il 12 ljudi,sve je dozvoljeno..JoseMourinho je napisao/la:koliko se moze igrat 5 na 5 ili 6 na 6?Narin je napisao/la:U vistafonu je predobar teren,renovirali,40km dnevni,a 80km nocni,a nocni je poslije 4 il poslije 5,nisam siguran,meni bolji nego u pennyu teren..JoseMourinho je napisao/la:Za termine kakav je teren dole kod pennya negdje i koliko ako ko zna i na otoci?
Pa jest trava malo veca,al naviknes se,nista posebno..
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma ne to hocel provjeravat nego dimenzije sta je taman, koliko vi inace igrate 
Kakvog rođaka imam 
Frajer redom laže roditeljima da polaže ispite
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jel ovo legenda na usavrsavanju u Austriji?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Goalgetter
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ja se mrznem i na -3, a kamoli -30°hodža je napisao/la:@golgeter
Pa bice neki docek na otvorenom sigurno. Ako ne bude -30°![]()
Moze i tako.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Belmin mu može na roditeljski ići, već se uštelioDex je napisao/la:Kakvog rođaka imam
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..