I ovaj Vesely na nekim drogama na ovom turniru, Cilkan, Agut, Nole, Shapo. Barem da osvoji da krunise ovako dobar nastup.
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Izgubi ovaj kanadski ped.ercic iako je servirao za mec

I ovaj Vesely na nekim drogama na ovom turniru, Cilkan, Agut, Nole, Shapo. Barem da osvoji da krunise ovako dobar nastup.
⚽FK Garaže⚽
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 25 feb 2022, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uzet ćemo prijedlog u razmatranjeQUARTERBACK je napisao/la: ↑25 feb 2022, 14:45sta mislite da se ubaci tipovanje na pobjednika turnira, to bi bili neki bonus poeni a mislim da bi unijelo jos zanimljivosti jer bi nekad dosli u situaciju da moras igrati protiv svog favorita za osvajanjeeto od mene neki prijedlog koji bi mozda mogli staviti na diskusiju i razmatranje
![]()
#Punoljetstvo
Jedini skinuo 2-0 za Rafu, ajmo jos Vesely da koliko toliko izvucemo ovaj turnir, bar do bodova da je stići.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Ne mogu meda
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Završena je i prva ATP 500-ica u ovoj sezoni. Čestitke idu prvom igraču svijeta @Sylaru na novoj tituli s kojom je povećao vodstvo u odnosu na prve pratioce @Maestra i @bodija. Čestitke naravno i svim ostalim osvajačima bodova, a @arelinho je osvojio ujedno i svoje prve poene koji su ga stavili na ATP listu. Na rankingu nije bilo uopšte pomjeranja, ovi što su uzeli bodove su nekako svi sa vrha i ravnomjerno podijeljeni. Na race listi je vodstvo zadržao @Nirton sa 2000 bodova.
Vidimo se 10. marta u Indian Wellsu

Vidimo se 10. marta u Indian Wellsu

#Punoljetstvo
Čestitke Sylaru na titulu.
Napokon prvi bodovi u ovoj sezoni. Da sam malo bolje "igrao" u polufinalu mogao sam biti bolje plasiran.
Svaka čast na vođenju ove lige.
Napokon prvi bodovi u ovoj sezoni. Da sam malo bolje "igrao" u polufinalu mogao sam biti bolje plasiran.
Svaka čast na vođenju ove lige.
Dobar turnir za mene, nisam imao snage da u finalu pružim bolji otpor Silaru, umor me savladao nakon nekoliko teških mečeva, ko Veselog
Sad mi preostaje da ganjam titulu na IW i uzmem šta bodova jer onda idu Miami i MC gdje branim dvije titule i nema me nigdje
Sad mi preostaje da ganjam titulu na IW i uzmem šta bodova jer onda idu Miami i MC gdje branim dvije titule i nema me nigdje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koliko sam bodova izgubio jer sam slucajno na Lajovica tipovao? Nije valjda da sam trebao biti treci.BosniaBoston je napisao/la: ↑ -
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako bi tipovao 2-0 na Paula kao većina onda bi dobio 10 bodova jer je otišlo u 3 seta, bio bi peti jer bi imao isto bodova kao FCB ali lošiji TBJustin je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:35Koliko sam bodova izgubio jer sam slucajno na Lajovica tipovao? Nije valjda da sam trebao biti treci.BosniaBoston je napisao/la: ↑ -![]()
Sa 2-1 na Paula bi bio četvrti sa 15 bodova dodatnih odnosno 470
#Punoljetstvo
Znaci 40 atp boba vise. Haj i nije strasno.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:38Ako bi tipovao 2-0 na Paula kao većina onda bi dobio 10 bodova jer je otišlo u 3 seta, bio bi peti jer bi imao isto bodova kao FCB ali lošiji TBJustin je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:35Koliko sam bodova izgubio jer sam slucajno na Lajovica tipovao? Nije valjda da sam trebao biti treci.BosniaBoston je napisao/la: ↑ -![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jel ovo velika trojka na vrhu 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Cestitke pobjedniku. Molbe organizatoru da ne praktikuje duplo tipovanje jednog kola, malo je haoticno.
Max Allegri
-
haris123456789
- Kontakt:
Ma pohvale organizatoru. Fenomenalan posao i sve. Ali iskreno ja sam se pogubio sta i kad tipujem.haris123456789 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:51Takodje i dva turnira u jednom, pogotovo razlicitih vremenskih zona, sto manje, ostalo sve za 10.
Max Allegri
Pa stigne ti notifikacija i samo tipuješ. Ne može bolje od ovoga. Meni čim stigne ja odradim tipovanje i gotova stvar.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:04Ma pohvale organizatoru. Fenomenalan posao i sve. Ali iskreno ja sam se pogubio sta i kad tipujem.haris123456789 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:51Takodje i dva turnira u jednom, pogotovo razlicitih vremenskih zona, sto manje, ostalo sve za 10.
Jeste,slazem se. Ma ne kažem da nije pravedno, ali je malo zeznuto. Npr, dosla mi notifikacija nsvecer, ja je preletim u trenu i kasnije zaspem.arelinho je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:53Pa stigne ti notifikacija i samo tipuješ. Ne može bolje od ovoga. Meni čim stigne ja odradim tipovanje i gotova stvar.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:04Ma pohvale organizatoru. Fenomenalan posao i sve. Ali iskreno ja sam se pogubio sta i kad tipujem.haris123456789 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:51
Takodje i dva turnira u jednom, pogotovo razlicitih vremenskih zona, sto manje, ostalo sve za 10.
Max Allegri
Ja bih da se prijavim za Tennis tiping jer namjeravam da počnem igrati od Indian Wellsa. Pa ko vodi ligu nek me zavede u evidenciju. Poz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.