Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Danska

Pobjeda
74
44%
Neriješeno
38
22%
Poraz
57
34%

Ukupno glasova: 169

pinoglavi
Kontakt:

Re: Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2016, 13:08

Nije ovo bilo samo bez doskora jedina 2 napadača u reprezentaciji, bez doskora jedina 2 krila, bez Pjanića i Bešića koji su motor veznog reda, bez 2 najboljih i najiskusnijih stopera, a u finalu i bez čitave prve postave odbrane, i bez Begovića na golu.
Ovo je bilo i bez Bajića koji bi sigurno dobio šansu, Cimirota koji konkuriše za prvih 11 i kada su svi na raspolaganju, bez Prcića, Sušića, ni Hušidića nismo mogli isprobati, bez Bičakčića koji je u 3-4 najbolja stopera, bez Aničića i Graovca koji su sigurno kvalitetniji nego Kosorić. Kad uzmemo u obzir ''kratku klupu'' onda puno znači kada samo 1 od ovih fali kad već idemo bez prve postave, a ne kada fali nekoliko igrača i u ovoj B postavi.

Na mukama je Meša sada, puno igrača je opravdalo povjerenje. Pozdrav za sve forum stručnjake koji su pljuvali po selektoru, igračima, odlasku na kup bez najboljih.
Meša radi strašno dobar posao, nadam se da su to i dežurni pametnjakovići prepoznali. Postava je u 3 poluvremena izgledala kao da cijeli život zajedno igraju. Što se igrača tiče, Sušić razočarao, Bekić iznad svih očekivanja odigrao. Toliko navikani Grahovac je u rangu Hadžića. Bit će prava muka da se odabere Duljević ili Lulić na krilu.

Inače pljuvanje po Vahi i Edinu Džeki je odraz našeg seljakljuka.
Što nema Horića????? Što nema Miloševića???????? Meša veze sa životom nemaš, odlazi dok nije kasno.
Nad tobom sunce najljepše sja

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 08 jun 2016, 15:37

Tek mi sad zao sto nismo na EP.. skoro sva europa igra EP.. ali mi spadamo pod ovaj istocni balkan, ruske drzavice i ostatak nesposobne europe koja ipak ne igra..

slika

:cry: :cry: :cry:

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 08 jun 2016, 15:40

FliX je napisao/la:Tek mi sad zao sto nismo na EP.. skoro sva europa igra EP.. ali mi spadamo pod ovaj istocni balkan, ruske drzavice i ostatak nesposobne europe koja ipak ne igra..

slika

Jbg zajedno sa Holandijom

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jun 2016, 16:45

pinoglavi je napisao/la:Nije ovo bilo samo bez doskora jedina 2 napadača u reprezentaciji, bez doskora jedina 2 krila, bez Pjanića i Bešića koji su motor veznog reda, bez 2 najboljih i najiskusnijih stopera, a u finalu i bez čitave prve postave odbrane, i bez Begovića na golu.
Ovo je bilo i bez Bajića koji bi sigurno dobio šansu, Cimirota koji konkuriše za prvih 11 i kada su svi na raspolaganju, bez Prcića, Sušića, ni Hušidića nismo mogli isprobati, bez Bičakčića koji je u 3-4 najbolja stopera, bez Aničića i Graovca koji su sigurno kvalitetniji nego Kosorić. Kad uzmemo u obzir ''kratku klupu'' onda puno znači kada samo 1 od ovih fali kad već idemo bez prve postave, a ne kada fali nekoliko igrača i u ovoj B postavi.

Na mukama je Meša sada, puno igrača je opravdalo povjerenje. Pozdrav za sve forum stručnjake koji su pljuvali po selektoru, igračima, odlasku na kup bez najboljih.
Meša radi strašno dobar posao, nadam se da su to i dežurni pametnjakovići prepoznali. Postava je u 3 poluvremena izgledala kao da cijeli život zajedno igraju. Što se igrača tiče, Sušić razočarao, Bekić iznad svih očekivanja odigrao. Toliko navikani Grahovac je u rangu Hadžića. Bit će prava muka da se odabere Duljević ili Lulić na krilu.

Inače pljuvanje po Vahi i Edinu Džeki je odraz našeg seljakljuka.
Što nema Horića????? Što nema Miloševića???????? Meša veze sa životom nemaš, odlazi dok nije kasno.
Slazem se sa vecinom samo sa ovim nikako. Grahovac se ne boji duela kao Hadzic. Zna igrati lopte. Hadzic samo dodaje prvom do sebe. Grahovac, kad je jednom Seo otisao naprijed, uze loptu, okrenuo nekog danca i fino izveo loptu naprijed. Nesto slicno poput Besica. Normalno nije ta klasa. Solidan igrac.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2016, 18:54

soko je napisao/la: Slazem se sa vecinom samo sa ovim nikako. Grahovac se ne boji duela kao Hadzic. Zna igrati lopte. Hadzic samo dodaje prvom do sebe. Grahovac, kad je jednom Seo otisao naprijed, uze loptu, okrenuo nekog danca i fino izveo loptu naprijed. Nesto slicno poput Besica. Normalno nije ta klasa. Solidan igrac.
Jesam preuvelicao i to namjerno, jer pojedinci su zamisljali da je spisak bez Grahovca katastrofalan i predstavljali Srdjana kao novog Gattusa. Realno je bolji od Hadzica ali je stvarno nista posebno ni naprijed ni nazad. Nek su Cimirot i Besic zivi i zdravi da Srdjana nikad ne gledamo blizu prvih 11.
Nad tobom sunce najljepše sja

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 08 jun 2016, 19:22

AnelMid je napisao/la:
FliX je napisao/la:Tek mi sad zao sto nismo na EP.. skoro sva europa igra EP.. ali mi spadamo pod ovaj istocni balkan, ruske drzavice i ostatak nesposobne europe koja ipak ne igra..

slika

Dovoljno mi je da vidim Island i da mi se smuči život. Ljudi u zadnjih 10 utakmica imaju sedam poraza i tri pobjede ali eto učestvuju na EURU.
Mi bi bez problema prošli u osminu finala a nakon one jučerašnje uatkmice u to sam 100% siguran.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 jun 2016, 21:56

Treba nam ozbiljnost od prve do zadnje minute.
Moramo igrati za gol vise, ta gol razlika nas je odvela u brazil.
Protiv estonije ome mlade momke kao iz japana i zabit ce im najmanje 5 komada. Dok bi se ovi prvotimci zaistavilj na 3 komada
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 08 jun 2016, 22:38

FrancescoTotti je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:

Sve zavisi od odgoja.
Ma ja. Buducnost naseg fudbala cemo prepustit odgoju roditelja... nek nam liga bude u rangu kambodzanske!
Moramo se ugledati na Hrvate. Sto se dijaspore tice.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jun 2016, 22:52

FrancescoTotti je napisao/la:

Sve zavisi od odgoja.
Ma ja. Buducnost naseg fudbala cemo prepustit odgoju roditelja... nek nam liga bude u rangu kambodzanske!
Moramo se ugledati na Hrvate. Sto se dijaspore tice.
Trebamo se ugledat i po pitanju infrastrukture, al se ne ugledamo. Hajde sto se u njih necemo da ugledamo, al ni u albance, cak i oni imaju bolje terene od nasih.

Al da ne idemo u off, znam na sta mislis, a nadam se da znas i ti na sta ja mislim :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

xinxee
Kontakt:

Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.

Post Postao/la xinxee » 09 jun 2016, 03:09

DeeWa je napisao/la:
xinxee je napisao/la:Mi imamo Baggia :kafa:
Jesi siguran?
ipak ne :plac: :pinokio: :hmmmm:

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 09 jun 2016, 08:26

[youtube][/youtube]

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 09 jun 2016, 14:13

BoixosNois1899 je napisao/la:
AnelMid je napisao/la:

Dovoljno mi je da vidim Island i da mi se smuči život. Ljudi u zadnjih 10 utakmica imaju sedam poraza i tri pobjede ali eto učestvuju na EURU.
Mi bi bez problema prošli u osminu finala a nakon one jučerašnje uatkmice u to sam 100% siguran.
dovoljno je vidjet rumuniju da ti se smuci zivot :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 jun 2016, 14:17

AnelMid je napisao/la:

slika

prve tri iz grupe prolaze dalje. Samo zadnje 4-to plasirane neidu dalje i 2 najslabije 3-ce plasirane neidu dalje iz grupe. Znaci moras biti bas totalno levat da ne prodjes dalje. jos bi mi bili i jedan od nosioca.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 jun 2016, 14:37

SafetSajo je napisao/la:
AnelMid je napisao/la: Jbg zajedno sa Holandijom

dovoljno je vidjet rumuniju da ti se smuci zivot :D
Hahahaha sve biser do bisera :facepalm: Da ne spominjem Sjevernu Irsku i Mađarsku. Za Albance još ne vjerujem da su se plasirali.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 09 jun 2016, 14:47

E Safete šta nam napravi...

Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 jun 2016, 23:54

Woho, imamo i mi trofej, wohoo... :lol:
Sve čestitke kompletnom timu.na postignutom uspjehu. Iako Kirin Kup nije neko naročito značajno takmičenje, nama je itekako poslužilo jer se pokazalo kako i sa relativno slabijim timom, možemo biti ravnopravan protivnik selekcijama u najjačim sastavima. Ovoj omladini pružilo je iskustvo i priliku da se dokažu, što su neki od njih vrlo dobro i iskoristili, iako su manje-više svi dali svoj maksimum.
Zbog toga je, u neku ruku i ispalo veoma dobro, to što smo igrali bez nekoliko standardnih prvotimaca, iako sam ja i dalje mišljenja da im ništa nije falilo biti članovima putnika u Japan, ali eto, njima na čast. Ovako, umjesto uigravanja ekipe za SP, barem smo dobili nekoliko , za sada, izglednih kandidata za kvalifikacije, a možda ih u budućnosti bude i još.
Gledali smo neku novu Bosnu i Hercegovinu, neke nove momke, neku novu mladost i budućnost što je zaista bilo i lijepo osvježenje. U svakom slučaju, tim za kvalifikacije iz ove perspektive djeluje sasvim solidno, i ako Meša to posloži na pravi način, možemo očekivati dobre rezultate. :bih:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 09 jun 2016, 23:55

Mislim da će nam KONAMI dati doživotnu licencu na PES-u.
Mes Que Un Club

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2016, 01:51

hule_barca je napisao/la:Mislim da će nam KONAMI dati doživotnu licencu na PES-u.
Sad ako je ne budemo imali nek gase igricu :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 10 jun 2016, 10:14

hule_barca je napisao/la:Mislim da će nam KONAMI dati doživotnu licencu na PES-u.
Kad Đurića nakucaju na 99 :lol:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jun 2016, 11:37

slika

Vidi face
Phahahahahahahahahah :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bavariapivo i 16 gostiju.