Nurkic?lumani je napisao/la:Meni se jutros javi momak koji ceka 7 godina na poziv i nije mu jasno zasto ga ignorisu..
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Nedzad Sinanovic 100%
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
nerkolfc je napisao/la:Nurkic?lumani je napisao/la:Meni se jutros javi momak koji ceka 7 godina na poziv i nije mu jasno zasto ga ignorisu..
Nije Sega ozbiljan sam.Vrijeme je da zovemo najbolje a i Dusko mnogo sere.
Bassha je napisao/la:Kapelan ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- invincible1921
- Kontakt:
Zimicnerkolfc je napisao/la:Nurkic?lumani je napisao/la:Meni se jutros javi momak koji ceka 7 godina na poziv i nije mu jasno zasto ga ignorisu..
=\_1921_/=
Kapelan treba biti pozan. Ne znam sta seru sa ovim spiskovima. Ovo danas nije bilo najbolje sta imamo i sa ovim svim otkazima.
nerminh74 je napisao/la:Bassha je napisao/la:Kapelan ?![]()
:salut:nije momku jasno zasto ga ignorisu 7 godina.Da je Neno forumas ovdje moglo bi se pomoci,Ako ima netko od vas kontakt sa Savezom upitajte narode.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 29 jun 2018, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jasta nego Diego. Rekao je brat Lumani da ima kontakt s njim, a otprilike je proslo 7 godina kad je veliki Sabe pozvao njega i onog Hodzica iz Amerike. Svakako da Kapelan zasluzuje poziv.nerminh74 je napisao/la:Bassha je napisao/la:Kapelan ?![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nama nista ovaj prolaz ne znaci ako ne dobijemo Belgiju i ne prenesemo 3 pobjede, a i sa tim cemo tesko na SP
Mada s ovakvom ekipom, cak i nemotivisani Belgijanci su nivo iznad nas. Valjda Dule skrati rotaciju, nema potrebe da Talic, Muratovic, Alibegovic dobijaju i jednu minutu
Mada s ovakvom ekipom, cak i nemotivisani Belgijanci su nivo iznad nas. Valjda Dule skrati rotaciju, nema potrebe da Talic, Muratovic, Alibegovic dobijaju i jednu minutu
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne treba posebno komentarisati,jos manje prosipati neku pamet, a tek najmanje likovati ove igrace i selektora za partiju veceras. Svima je sve jasno.
Sad ovo pomalo stidljivo govorim, ali na kraju cinjenica da smo prosli u drugi krug i da cemo nastaviti sa kontinuranim okupljanjima i "uigravanjima" (valjda ne svaki puta 10 novih igraca) i narednih 8 mjeseci jeste ono sto je najbitnije za odrzavanje i opstojnost kosarkaske reprezentacije BiH (mozda bukvalno i kosarke u nasoj zemlji)
Mi u ponedjeljak igramo nevjerovatnu bitnu utakmicu gdje bi nam, da je srece kao sto je nije, eventualna pobjeda pruzila zaista jednu realnu, zdravu nadu da mozemo cak i na SP, a ja ne vjerujem da ovaj nas tim moze vise od poraza od nekih -25 razlike
Sad ovo pomalo stidljivo govorim, ali na kraju cinjenica da smo prosli u drugi krug i da cemo nastaviti sa kontinuranim okupljanjima i "uigravanjima" (valjda ne svaki puta 10 novih igraca) i narednih 8 mjeseci jeste ono sto je najbitnije za odrzavanje i opstojnost kosarkaske reprezentacije BiH (mozda bukvalno i kosarke u nasoj zemlji)
Mi u ponedjeljak igramo nevjerovatnu bitnu utakmicu gdje bi nam, da je srece kao sto je nije, eventualna pobjeda pruzila zaista jednu realnu, zdravu nadu da mozemo cak i na SP, a ja ne vjerujem da ovaj nas tim moze vise od poraza od nekih -25 razlike
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nadam se da je Dusko uvidio sta se desava kada Bukvetina i Sinisa sasatvljaju spisak i da ce se ubuduce licno ukljuciti u dovodjenje novih igraca.
Svojom licnoscu i renomeom mora privuci par odbjeglih i potencijalnih igraca.
Svojom licnoscu i renomeom mora privuci par odbjeglih i potencijalnih igraca.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prosto ne vjerujem da je ovo najjači tim kojeg trenutno imamo a da su svi dostupni i zdravi. Ovo je užasno. Dule se treba uključiti u sastavljanje spiska a ne dozvoljaviti da ovi iz saveza to rade jer njima nije bitna država već pare. Dobro je pa idemo dalje pa dok ima šanse za SP treba se boriti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da slucajno Menso ne sastavlja spisak 
Nikad ljepse potrosena cvaja,odes na tekmu bez nekog naboja,znas da ce nas rasuti,malo se smijes nasim potezima i nemoci,a uzivas gledajuci zvijezde protiv Batuma,De Colo,Diaw,Gobert

Ee ovako nesto

Ee ovako nesto
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kobe24 je napisao/la:Jasta nego Diego. Rekao je brat Lumani da ima kontakt s njim, a otprilike je proslo 7 godina kad je veliki Sabe pozvao njega i onog Hodzica iz Amerike. Svakako da Kapelan zasluzuje poziv.nerminh74 je napisao/la:Bassha je napisao/la:Kapelan ?![]()
Ovo je sramota brate,dotakli smo dno...50 razlike,ne gubi Kosovo.
-
boomerang5
- Kontakt:
nadam se da kikanovic i atic prije svega nece ovako kriminalno odigrati protiv belgije u pon u superbitnoj utakmici, prebitnoj za nas.
realno ako ne mozemo dobit Cesku dva puta,pa i Finsku dva puta...jel Island jos prolazi tamo?ma kako nam tradicionalno ne lezali ovi sjevernajci,i ne zasluzujemo svjetsko
u punom sastavu,favoriti smo za 5 od 6 pobjeda....ali puni sastav mozemo imat samo u septembru i sljedece ljeto..a i to je veliko mozda....ko kaze da ce Musu pustit u septembru i da ce se on potrudit da dodje?Nurkcu vjerujem da ce doci ako potpise dugogodisnji ugovor
ko da gledam kostace nas poraz u Belgiji....i onda cemo godinama kleti igrace koji nisu htjeli doci ...jer uz Stipu i Gordu,mozda bi mogli izvuc pobjedu protiv nemotivisanih belgijanaca,da obojica odigraju po 35 minuta...tacnije gordic svih 40
u punom sastavu,favoriti smo za 5 od 6 pobjeda....ali puni sastav mozemo imat samo u septembru i sljedece ljeto..a i to je veliko mozda....ko kaze da ce Musu pustit u septembru i da ce se on potrudit da dodje?Nurkcu vjerujem da ce doci ako potpise dugogodisnji ugovor
ko da gledam kostace nas poraz u Belgiji....i onda cemo godinama kleti igrace koji nisu htjeli doci ...jer uz Stipu i Gordu,mozda bi mogli izvuc pobjedu protiv nemotivisanih belgijanaca,da obojica odigraju po 35 minuta...tacnije gordic svih 40
Koliko ekipa prolazi na svjetsko iz tih novih grupa?Pip je napisao/la:realno ako ne mozemo dobit Cesku dva puta,pa i Finsku dva puta...jel Island jos prolazi tamo?ma kako nam tradicionalno ne lezali ovi sjevernajci,i ne zasluzujemo svjetsko
Rusija ,Francuska i jos jedna valjdahrn je napisao/la:Koliko ekipa prolazi na svjetsko iz tih novih grupa?Pip je napisao/la:realno ako ne mozemo dobit Cesku dva puta,pa i Finsku dva puta...jel Island jos prolazi tamo?ma kako nam tradicionalno ne lezali ovi sjevernajci,i ne zasluzujemo svjetsko
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dusko sigurno nebi ovakve parmake dovodio da nas brukaju...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.