SS.BA Fantasy Basketball liga - 2. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako,BernardBarnjak
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 2. liga
Ja da sam na joseovom mjestu stavio bi petak 22h i kraj priče. Očigledno se ne možete dogovoriti
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Što si nervozan? Vidiš da kulturno glasamo o svemu.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja da sam na joseovom mjestu stavio bi petak 22h i kraj priče. Očigledno se ne možete dogovoriti
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Meni petak u 22 još i najviše paše 
Samo da nije subota

Samo da nije subota

Fakat.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja da sam na joseovom mjestu stavio bi petak 22h i kraj priče. Očigledno se ne možete dogovoriti

Uglavnom, već je, prije krajnjeg roka, odlučeno da će draft biti u nedjelju (imamo 6/12 glasova za nedjelju, tako da i u slučaju neriješenog ishoda ostaje onaj termin koji smo ranije izglasali) i da će biti dozvoljeni trejdovi 2:1.
I ja u ponedjeljak ustajem u 6:30, ali vala mogu ostati budan bar do ponoći (a draft će sigurno završiti ranije).
Dakle, nedjelja u 22 sata (eto neki kompromis) i gotovo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Stavite 30 sek ko kod nas i draft gotov za pola sata
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Azpi je napisao/la:Stavite 30 sek ko kod nas i draft gotov za pola sata

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
vidim nista novo se ne desava, @vain i dalje hoce da sve bude po njegovom da na prevaru pobijedi
samo sot mu sad arelinho nije komesar pa ce mu teze prolaziti prevare

samo sot mu sad arelinho nije komesar pa ce mu teze prolaziti prevare

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Protiv.Azpi je napisao/la:Stavite 30 sek ko kod nas i draft gotov za pola sata
- Vainglorious
- Kontakt:
Takav rječnik ostavi za ukućane. Imat ćeš vremena da se ispričaš sa njima.
I like this.
Podsjetnik za svejose je napisao/la:Dakle, nedjelja u 22 sata (eto neki kompromis) i gotovo.

- Donnie Darko
- Kontakt:
isaiah nabijem te odma
- Donnie Darko
- Kontakt:

ehh, ok je

S obzirom koliko sam nepripremljen ušao u ovo danas mislim da sam odlicno odradio.Tj.moram još sjest i vidjet jel mi kompatibilna ekipa,ali na prvu izgleda dobro.
EDIT: Zašto me zadnjeg projicira

EDIT: Zašto me zadnjeg projicira

Sarmel uopšte nije birao pa ga prvog projicira.SiamoNoi je napisao/la:S obzirom koliko sam nepripremljen ušao u ovo danas mislim da sam odlicno odradio.Tj.moram još sjest i vidjet jel mi kompatibilna ekipa,ali na prvu izgleda dobro.
EDIT: Zašto me zadnjeg projicira![]()

Evo moje ekipe
Zašto si Millsa uzeo ispred K.Andersona?Bio sam uvjeren da ćeš mi ga uzet ispred nosa
Čekao sam ga i onda skuzim ti biraš točno prije mene i očekivao sam da ćeš njega.

Pa zar mi ne vidiš pattern u ekipi? U čemu sam najjači?
Anderson je previsoko projiciran. Ne razumijem zašto. Mills je bio da imam jednog Spura.

Anderson je previsoko projiciran. Ne razumijem zašto. Mills je bio da imam jednog Spura.

Najjaci sam stae
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Najgori dio u svemu ovome je što sad moram pratit je*ene Lakerse zbog LeBrona.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 08 okt 2018, 08:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.