Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

samoposmatram
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la samoposmatram » 23 jun 2018, 09:38

mma_hz je napisao/la: Ma ovo su tipovi debila koji kazu da je Alija kriv sto se zaratilo,tipovi koji kazu da je zapad kriv za srebrenicu,da smo sami granatirali Markale i Tz kapiju.
Ugl srbijanski uvlakac za pivu ili dvije zavisi.

A ovo su tipovi debila zvani dzumadzematlije koji vreba svaku priliku da zajebe i rodjenog za marku vise. I vozi nesto iz VW grupacije, ako nije BMW.

Momak je pokusao da se ogradi od sljama ali nije leglo svacijem ukusu. Srbi su srbi, ili ih prihvati ili pati zbog njih dok se neodcjepe.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 jun 2018, 09:38

Doso vikend a oni svejedno na haparatima, e jeste pogani :lol:
filuj iz zrinja ljubavi moja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 jun 2018, 09:42

Jutro. Ono kad se čupaš protiv Brazila.

slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jun 2018, 09:45

Ferdo je napisao/la:Ja nisam ničiji uvlakač rekao sam svoje i izvinuo se ljudima. Usred Bosne da se navija za neku Švicarsku pored komšijske Srbije po meni nije prirodno ni normalno. Haj samo sad skontajte da je Jugoslavija i dalje reprezentacija kako bismo jaki bili ne bi nam ni Njemačka ni Brazil ništa mogli. Samo skontajte koji bi to sastav jak bio.

Vrijeme je da se pruži ruka pomirenja. Volio bih da Sarajlije koje sad žive u kotline pruže ruku svojim prijeratnim komšijama koji sad žive u Istočnom Sarajevu, pa da se negdje recimo na Ferhadiji napravi fan zona Srbije i da svi ljudi tu dođu kako iz Sarajeva kako iz Istočnog Sarajeva i da skupa navijamo za Srbiju. Evo ja bih prvi došao muhaem radi tog.
Na kojim si ti drogama ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jun 2018, 10:00

Ferdo je napisao/la:Ja nisam ničiji uvlakač rekao sam svoje i izvinuo se ljudima. Usred Bosne da se navija za neku Švicarsku pored komšijske Srbije po meni nije prirodno ni normalno. Haj samo sad skontajte da je Jugoslavija i dalje reprezentacija kako bismo jaki bili ne bi nam ni Njemačka ni Brazil ništa mogli. Samo skontajte koji bi to sastav jak bio.

Vrijeme je da se pruži ruka pomirenja. Volio bih da Sarajlije koje sad žive u kotline pruže ruku svojim prijeratnim komšijama koji sad žive u Istočnom Sarajevu, pa da se negdje recimo na Ferhadiji napravi fan zona Srbije i da svi ljudi tu dođu kako iz Sarajeva kako iz Istočnog Sarajeva i da skupa navijamo za Srbiju. Evo ja bih prvi došao muhaem radi tog.
Blago receno si kontroverzan. I ako je prosinecki selektor vranjes u prvoj postavi i misimovic jedan od najveci legendi Srbija se nikad nece bodriti medju bosnjacima, mozda medju ljudima islamske vjeroispovjesti jer su u stanju oprostiti i nekriviti nove generacije. Srbi kao i hrvati i bosanci imaju kicast nacin navijanja, jer svaka grupa ima onaj sloj sa dna kace. To te sad proganja.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jun 2018, 10:01

Helem, šipci karaju srbe u mozak i to je to, što se prije naviknu biće im lakše, vidio sam da srbi nosaju majice s Mladicevim likom, ne mogu se oteti utisku da jedino oni još na utakmici ovakvog nivoa veličaju zločine, al zamislite Austrijanci nose majice sa Geringom, pa i Hrvatice više ne skandiraju za kuću spremni, jedino oni žive u svom zločinu i sa svojim zločincima, i nek su im pekari šuknuli, nisu mi oni nešto dragi al neka

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 23 jun 2018, 10:04

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 jun 2018, 10:05

A trebamo navijati za komšije koje su silovale i klale po Bosni.
Usput yebo vam balija mater.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 23 jun 2018, 10:05

Niko te nikad mrziti nece, k’o sto te mrzim jaaaaaaaa....Srbijo,Srbijo....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jun 2018, 10:05

alan_kardec je napisao/la:X najrealniji, al ybga. ovaj drugi gol nam nije trebao nikako. Sve je bilo na stolu, 1:0 imaš na poluvremenu, imaš igru, imaš rezultat, i ljudi ti preokrenu bez metka ispaljenog. Sergej ništa, Matić nula pomnožena, uzeli nas na iskustvo... čega sam se i plašio.
Protiv Brazila hrabro pa kolko primimo :mrgreen: :lol: :lol:
Ma nije najrealniji, da se ne lažemo. Doduše, ni x ne bi previše značio Srbiji (naravno, unaprijed upisah pobjedu Švicaraca nad Kostarikom), osim možda što bi bili pošteđeni sramote (nije sramota izgubiti, ali u ovom slučaju to nema veze sa sportom, već sa nekim drugim stvarima). Švicarci su poznati da daju gas u drugom poluvremenu. Rastrčani, sa jasnim planom i ciljem. Bukvalno su znali da će postići gol. Srbi? Jedno veliko ništa. Ali bukvalno. U drugom poluvremenu su bili statisti. To je Krstajićeva greška (doduše, greška je i igranje Kostića, koji je u ove dvije nepune utakmice bio jedan od slabijih igrača).

Vaditi se protiv Brazila, a da nisi Njemačka = nerealna očekivanja. Mada, iskreno - zbog Neymara bih volio da Srbija dobije i prođe u osminu finala. No, male su šanse da se to desi.

I, da, smijem valjda i ja nekad imat slobodan dan. :mrgreen: Evo, uz jutarnju kaficu rješavam ove problematične postove i forumaše. Iznenadio bi se koliko ih je poslano na sedmodnevni boravak u Banovićima. Al' hajde, slobodno prozivaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jun 2018, 10:12

samoposmatram je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Ma ovo su tipovi debila koji kazu da je Alija kriv sto se zaratilo,tipovi koji kazu da je zapad kriv za srebrenicu,da smo sami granatirali Markale i Tz kapiju.
Ugl srbijanski uvlakac za pivu ili dvije zavisi.

A ovo su tipovi debila zvani dzumadzematlije koji vreba svaku priliku da zajebe i rodjenog za marku vise. I vozi nesto iz VW grupacije, ako nije BMW.

Momak je pokusao da se ogradi od sljama ali nije leglo svacijem ukusu. Srbi su srbi, ili ih prihvati ili pati zbog njih dok se neodcjepe.
Ne kaki.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 23 jun 2018, 10:17

Moze li broj tvog dilera? hvala unaprijed

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2018, 10:22

Rigoletto je napisao/la:Doso vikend a oni svejedno na haparatima, e jeste pogani :lol:
filuj iz zrinja ljubavi moja
A sta drugo raditi kad nam je Kipar okrenuo? :bih: :x
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 jun 2018, 10:31

Petković je satro Krstajića u nastavku i tjt. O tome sam i pisao prije utakmice, neiskustvo Krstajića. Pisalo se i o Brychu, sad vidimo da je i to bilo sa razlogom.
Švajcarska će dobiti Kostariku, u to ne sumnjam, a Srbiji sva ova naknadna priča koja se priča, ne može donijeti ništa dobro.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 jun 2018, 10:35

slika
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Jiestifo
Kontakt:

Post Postao/la Jiestifo » 23 jun 2018, 10:42

mma_hz je napisao/la:Zbog onih majica sa likom Mladica treba da budu momentalno izbaceni sa svjetskog.To su te moje komsije jel,fuj gov.nari,a jos su gore ove Balije sto im se iluziju jebli vas oni.Nista s njima nemam nisza,sto neko napisa blizi mi je kozojeb sa istoka.Bar nije ubijao i pravio genocide nad mojim narodom a onda to slavio kao slavu.zagrli se balija sa njima i kaze zavadi nas zapad majku im jer smo bili najjaci.Pa ko nam pokla i pobi 70 hiljada dusa?Ko silova onolike zene?Ko pobi preko 30 hiljada civila?I ko se i dalje sprda s tim i velica ljude koji su ih pobili.**** balija Aliju,Dudakovica,Orica itd jer ih prvi zavadi sa bracom a ostali jer se branise od brace.Nismo se trebali braniti,nebi nas oni kaki.**** ti sve balijo glupa.
.Na ove majice treba da reaguju zvanicno ove drzave,al jok mi samo sprdnju malo napravimo i nikom nista Ovo su ozb stvari ljudi nas kazne za trans "nevere forget Srebrenica".
Ono mora sportsport.Klix,avaz,faktor objaviti i traziti da drzava za to reaguju pa makar izvinjenje.
A od fife ne novcanu vec kaznu izbacivanjem.
Nauciti vise stoku STA je STA.
Konacno neko da napise nesto pametno

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2018, 10:44

alan_kardec je napisao/la:Petković je satro Krstajića u nastavku i tjt. O tome sam i pisao prije utakmice, neiskustvo Krstajića. Pisalo se i o Brychu, sad vidimo da je i to bilo sa razlogom.
Švajcarska će dobiti Kostariku, u to ne sumnjam, a Srbiji sva ova naknadna priča koja se priča, ne može donijeti ništa dobro.
Mozete nauciti nesto iz ovoga, kad vec niste u Brazlu naucili od BiH. I nama je tada bio kriv sudija i ofsajd sto nismo uspjeli. I vama ce sudija i penal u Rusiji. To je problem koji imaju i Srbija i BiH, mentalitet koji nemamo. Hrvati su tu svjetlosnu godinu ispred nas oba zajedno, cak su i Albanci ispred. Svi su drugi krivi samo mi ne. Zasto repku ne vodi covjek koji ju je i doveo na SP? Krstajic je super lik, on nije kriv ni za sta. Zasto Spahica onaj Nigerijac otrese onako za prvi gol? Zasto jedan od navodno najskupljih veznjaka danasnjice odigra na nivou Jovana Blagojevica? Zasto lopta protiv Francuske nije izbijena ranije? To su samo neka od pravih pitanja na koja strateski niko u Srbiji Ili BiH nece odgovarati jer je uvijek lakse kriviti druge. Pusti se ba penala, kako je zajebao vas tako je mogao Svicarce. Amnestiranjem odgovornih za neuspjeh samo ces dovesti do njegovog ponavljanja, a bolji nikada neces postati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 23 jun 2018, 10:45

Opet vas Ferdo troluje :mrgreen:

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 23 jun 2018, 10:50

Rooney88 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Petković je satro Krstajića u nastavku i tjt. O tome sam i pisao prije utakmice, neiskustvo Krstajića. Pisalo se i o Brychu, sad vidimo da je i to bilo sa razlogom.
Mozete nauciti nesto iz ovoga, kad vec niste u Brazlu naucili od BiH. I nama je tada bio kriv sudija i ofsajd sto nismo uspjeli. I vama ce sudija i penal u Rusiji. To je problem koji imaju i Srbija i BiH, mentalitet koji nemamo. Hrvati su tu svjetlosnu godinu ispred nas oba zajedno, cak su i Albanci ispred. Svi su drugi krivi samo mi ne. Zasto repku ne vodi covjek koji ju je i doveo na SP? Krstajic je super lik, on nije kriv ni za sta. Zasto Spahica onaj Nigerijac otrese onako za prvi gol? Zasto jedan od navodno najskupljih veznjaka danasnjice odigra na nivou Jovana Blagojevica? Zasto lopta protiv Francuske nije izbijena ranije? To su samo neka od pravih pitanja na koja strateski niko u Srbiji Ili BiH nece odgovarati jer je uvijek lakse kriviti druge. Pusti se ba penala, kako je zajebao vas tako je mogao Svicarce. Amnestiranjem odgovornih za neuspjeh samo ces dovesti do njegovog ponavljanja, a bolji nikada neces postati.
Pa boga mi švajcarce već evo drugi meč ne da ne zayebu već im fino pomognu. Prvo im priznaju gol nakon faul protiv Brazila, sinoć im ne sviraju penal. I ne samo penal. Čovjek im nije dao žuti karton. A znaš kako oni igraju i biju. I od našeg gola svaki **** centaršut je sudio faul u napadu. Srbija je napravila neke teške greške. Počev od prvog gola, do postavke nakon vodstva. Ali to ne pere tendenciozno suđenje.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 jun 2018, 10:51

Ova tema ima sve manje i manje stranica. :rol:

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.