RSD Velež - Igrački kadar i transferi

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la mozak » 01 feb 2021, 22:22

OldFashioned je napisao/la:
01 feb 2021, 22:20
A ljubi te majka tako plemenitog.
Ako imaš problem različitih mišljenja različitih ljudi, fino napraviš sebi viber grupičicu klimača glavom i dobro tebi a Boga mi dobro i nama koji ne bolujemo od te vrste problema.

@mozak Da, sad sam kivan na upravu kada pogriješi, do sada sam i ja klimao glavom.
Haj kreni sa argumentima!
Reci sta je dobro, a sta nije.
Preporucujem ti da krenes unazad 5 godina.
Opleti.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2021, 22:24

Jedini koji ovdje ima problem s različitim mišljenjima si ti, jer vidim da nisi u stanju podnijeti moje (ili ako hoćeš naše) u sklopu kojeg se smijem glupostima koje dobronamjerni kritičari pišu.

Vi pišete gluposti, mi vam se smijemo i sve ok, razmjena mišljenja. Deal with it.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 feb 2021, 22:30

mozak je napisao/la:
01 feb 2021, 22:22
Ako imaš problem različitih mišljenja različitih ljudi, fino napraviš sebi viber grupičicu klimača glavom i dobro tebi a Boga mi dobro i nama koji ne bolujemo od te vrste problema.

@mozak Da, sad sam kivan na upravu kada pogriješi, do sada sam i ja klimao glavom.
Opleti.
Pisao sam ranije, ne bih se ponavljao.
Uprava faktički radi odličan posao ali je dojam da tu fali još ljudi, jer ovi koji trenutno brigu vode o pojačanjima očito ili svoj posao ne znaju ili ne želimo platiti dodatnog čovjeka ili dva.
Druga je stvar što se bolidi kao ovaj Baader zalijepe za svakog' ko iznese dobronamjernu kritiku za klub koji navija, odnosno ljude koji ga vode.
Baader je napisao/la:
01 feb 2021, 22:24
Jedini koji ovdje ima problem s različitim mišljenjima si ti, jer vidim da nisi u stanju podnijeti moje (ili ako hoćeš naše) u sklopu kojeg se smijem glupostima koje dobronamjerni kritičari pišu.

Vi pišete gluposti, mi vam se smijemo i sve ok, razmjena mišljenja. Deal with it.
Ti si burazeru zaostao u vremenu i prostoru, plus imaš problema sa vlastitim karakterom jer ne posjeduješ vlastito mišljenje.
Za sebe govoriš "mi". Svi smo mi individue, nama zajedničko jedino može biti ljubav prema Veležu samo što tebi neke stvari ne idu u glavu.

U pravu si, ne podnosim kada se iznese dobronamjerna kritika i onda dođe neko ko ne zna sastaviti više od dvije rečenice, čitaj, TI i kaže kako smo mi debili, nemamo pojma, ne volimo Velež. Šta je iduće da nam tražiš člansku ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 01 feb 2021, 22:34

Druže opusti se, ima još do početka sezone. Uostalom, ako u klubu 90% stvari valja a 10% ne valja, ja ću ga prihvatiti kao što majka prihvati svoje dijete ili kao što se eventualno nadamo poslu u firmi sa takvim okruženjem. Malo poređenja.

Nigdje nismo zakasnili, sve ide svojim tokom.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2021, 22:36

Dečko malo si nepovezan, malo nervozan, malo lažeš, malo izmišljaš, malo vrijeđaš. Skuliraj se, kliziš po forumu.

Prvi si nas prozvao u množini, dva grama mozga su bila potrebna da se shvati na šta se odnosi mi.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 feb 2021, 22:37

Baader je napisao/la:
26 jan 2021, 13:51
Svi su ili zaposlenici HL ili rođaci uprave :rol:
Kakvi debili hodaju ovim gradom, ovo nisu istine.

Zdravo, doviđenja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 01 feb 2021, 22:38

ovde ako nisi borg, onda se pokrene lavina klimoglavaca, ali sta ce, mora se, tako je naredeno. ne zelim da nikoga imenujem jer nema potrbe da se spustam na taj nivo, niti da citiram bilo koga, pa ni mucenika koji svoju intelektualnu ogranicenost ili visak kompleksa, skriva iza toboze nekog, nazovi "sarkazma". ovo je zadnje sto cu reci off topic, a moderacija ako smatra potrebno, neka brise. o ostalim koji su nepismeni, a ocigledno rade blizu uprave, ne zelim ni govoriti, govore oni sami, a to sve govori zasto je takva situacija kakava je sada, jbga podobni nepismenjaci nam vode i drzavu, a sve je slika i preslika. nazalost.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2021, 22:41

Naređeno nam je da na pauzi rezanja loze moramo braniti interese uprave na ss.ba forumu. Težak je to leba', ali što se mora mora. Zato svaki mjesec pet stoja u pađe drug moj.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2021, 22:44

01 feb 2021, 22:37
Baader je napisao/la:
26 jan 2021, 13:51
Svi su ili zaposlenici HL ili rođaci uprave :rol:
Kakvi debili hodaju ovim gradom, ovo nisu istine.

Zdravo, doviđenja.
Kliziš momak. Ili ne shvataš. Možda se i zalijećeš.

Kako god, ja ti ne mogu i neću pomoći.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 01 feb 2021, 22:58

RacioEmocionalan je napisao/la:
01 feb 2021, 22:12
Baader je napisao/la:
01 feb 2021, 21:56
Ja režem lozu u vinogradu, a kolege su skladištari u HL-u.
Na Selexu u 7 kafurina kao i obično?
Moj red za castit sutra :kafa:
#musvdg

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 01 feb 2021, 23:00

Čuj radimo za upravu..ovo neka zajebancija?
Pun mi je kofer ovih sta bi trebalo, a 20 godina se nije čivija zakucala.
Ja nemogu da vjerujem dokle ljudi idu.
Argumenti 0.
Plusevi :
- stabilnost kluba
- radovi na stadionu i oko njega
- marketing
- borba za evropu

Minusi?
- Treba zaposliti jos ljudi?
- Stubovi ?
:hmmmmm:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 02 feb 2021, 00:48

01 feb 2021, 22:30
mozak je napisao/la:
01 feb 2021, 22:22

Opleti.
Pisao sam ranije, ne bih se ponavljao.
Uprava faktički radi odličan posao ali je dojam da tu fali još ljudi, jer ovi koji trenutno brigu vode o pojačanjima očito ili svoj posao ne znaju ili ne želimo platiti dodatnog čovjeka ili dva.
Druga je stvar što se bolidi kao ovaj Baader zalijepe za svakog' ko iznese dobronamjernu kritiku za klub koji navija, odnosno ljude koji ga vode.
Baader je napisao/la:
01 feb 2021, 22:24

Ti si burazeru zaostao u vremenu i prostoru, plus imaš problema sa vlastitim karakterom jer ne posjeduješ vlastito mišljenje.
Za sebe govoriš "mi". Svi smo mi individue, nama zajedničko jedino može biti ljubav prema Veležu samo što tebi neke stvari ne idu u glavu.

U pravu si, ne podnosim kada se iznese dobronamjerna kritika i onda dođe neko ko ne zna sastaviti više od dvije rečenice, čitaj, TI i kaže kako smo mi debili, nemamo pojma, ne volimo Velež. Šta je iduće da nam tražiš člansku ?
Pa druze ne mozemo za 2 godine postati Bayern Munchen, polako. Bili smo na dnu u debelom minusu ne tako davno i sada konstantno rastemo na svim poljima. I ja bih volio, a vjerujem i ostali, da iskesiramo fine pare za 2 3 kapitalca, da nema stubova i svasta nesto ali polako, doci ce sve na svoje. Bitno je da klub raste finansijski, infrastrukturno i igracki iz godine u godinu. Ovo nam je druga godina u prvoj ligi i vec se borimo za europu i imamo velike sanse da je izborimo ako ne bude mutnih poslova, a zamisli tek kakvi cemo biti u skorije vrijeme ako se nastavi raditi ovim tempom.
Forzza Velez

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 02 feb 2021, 02:00

Nisam ni rekao da možemo ili da bi trebali.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 feb 2021, 02:05

ma nije mi bolje nikad bilo, nema odakle ne kapa da pisem po forumu jer sam blizak upravi

svaki, ali svaki ko je iole ista s velezom prosao je u sustini zadovoljan sa svim ato smo postigli od 2015/6. kad se sjetim onog beznadja ispod starog na sastanku, kad sam s posla izletio rizikujuci otkaz da nastiklam 10 cigara ispred bristola, kad su mi svi govorili da sam majmun sto sam auto unistio poslije nebitnog poraza od olimpika, ne mozes bola zamjerit nista, apsolutno nista, kad rapidno rastes i stitis klub do maksimuma. i onda mi se nadje pametnjakovic i prozme mi svoj post ublehasko hinjavim spominjanjem ega i slicnih idiotarija ija bih ga trebao uvazavati? pun ih je mostar, sto su se okoristili pa im malo zavrnuta pipa, a ima ih i sto probleme na licnoj osnovi pokusavaju rijesiti preko kluba. hvala, ali ne hvala, ne bih uvazavao nikog niti icije misljenje s primjesama licnog problema.

S normalnom kritikom cu se uvijek slozit, ali imam i ja nesto u vugli kao i pojedini forumasi da prepoznam dobronamjernu kritiku od podlosti
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 02 feb 2021, 02:40

Puno smo se nasekirali hoće li jedan nepismenjaković uvažiti nečije mišljenje ili ne.

Pojma nemam kako ću zaspat' noćas. :lolno:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 feb 2021, 08:27

killafrommanilla je napisao/la:
02 feb 2021, 02:05
ma nije mi bolje nikad bilo, nema odakle ne kapa da pisem po forumu jer sam blizak upravi

svaki, ali svaki ko je iole ista s velezom prosao je u sustini zadovoljan sa svim ato smo postigli od 2015/6. kad se sjetim onog beznadja ispod starog na sastanku, kad sam s posla izletio rizikujuci otkaz da nastiklam 10 cigara ispred bristola, kad su mi svi govorili da sam majmun sto sam auto unistio poslije nebitnog poraza od olimpika, ne mozes bola zamjerit nista, apsolutno nista, kad rapidno rastes i stitis klub do maksimuma. i onda mi se nadje pametnjakovic i prozme mi svoj post ublehasko hinjavim spominjanjem ega i slicnih idiotarija ija bih ga trebao uvazavati? pun ih je mostar, sto su se okoristili pa im malo zavrnuta pipa, a ima ih i sto probleme na licnoj osnovi pokusavaju rijesiti preko kluba. hvala, ali ne hvala, ne bih uvazavao nikog niti icije misljenje s primjesama licnog problema.

S normalnom kritikom cu se uvijek slozit, ali imam i ja nesto u vugli kao i pojedini forumasi da prepoznam dobronamjernu kritiku od podlosti
Čista suština, nema potrebe za spoilerom.

Prva stvar, osnovna: s Veležom se morao proći pakao da bi znao cijeniti ovo što se "danas" događa.
Druga stvar: debili su gurnuti na margine i onda koriste i sitnice da bi popljuvali klub i ljude koji rade u njemu.

Kraj priče.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 02 feb 2021, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 02 feb 2021, 08:29

Ja dobro poznajem situaciju oko Veleža od rata na ovamo i činjenica je da nismo bolje stajali u zadnjih 25 godina.Da ova uprava nije savršena, to stoji, ali i da je najbolja poslije rata, i to stoji 100%.Ja ne režem lozu niti vozim kombija u HL-u, i zaboli me kita i za Hasića i ostale članove uprave ali je činjenica ovo gore što sam naveo.Isto tako nisam, niti ću ikad biti simpatizer neke stranke!Ako ima boljih ljudi, daj predložite da ih dovedemo, otjerat ćemo ove odma.Ako bi se vraćali u vrijeme braće Ćemalovića, Tanovića i sličnih, onda bih volio da se odma ugasimo.DOveli su bili Velež na nivo klubova tipa Travni, Vitez, Zvijezda Gradačac i slični.Pogledajmo malo stanje oko nas **** mu miša, nikome ne cvjetaju ruže.I nemojte neke privatne ili političke nesuglasice prebijati preko Veleža.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 02 feb 2021, 08:59

Ovde ljudi odma neke teorije urote sklapaju ako imaš mišljenje koje se ne podudara sa glasnom "većinom".
Ne mogu da pojme da neko može biti neovisan, kakvi bivsi cemalovici ili privatni odnosi, ako ste tako jadni da privatne odnose riješavate na sportskom forumu sa virtuanim likovima, vama nema pomoći. Paranoja je zajebna stvar, unutrašnji i vanjski neprijatelji, ubačeni elementi vrebaju sa svih strana. Opustite se, ne pripadam nikome, niti me zanimaju. privatno nikad nisam imao vezu sa bilo kime iz Veleža, sada ili prije, samo navijacki.
Dakle, ljudi smanjite frustracije i mislite svojim glavom, znam da vam nije lako pojedincima, ali trenirajte. Podrzavam sve što je dobro i korisno, ali ovaj amaterizam koji se ponavlja oko dovođenja igrača jasno i glasno kritikujem.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 feb 2021, 09:14

Lako je tebi reć' trenirajte i smanjite frustracije, a kako ćemo mi koji provedemo 10 sati na viljuškaru?

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 02 feb 2021, 09:18

Ti si druže jedino aktivan na forumu kad treba nešto kritikovati. Ako treba pohvaliti, nema te nigdje. Slučajnost ili ne, ostavimo drugima da prosude sami. Naša transfer politika, neznanje, nazovi ga kako želiš nas još uvijek drži jako visoko i imamo tendenciju konstantnog napredovanja na zamišljenom dijagramu. Ako tebi to nije dovoljno, ne slažeš se sa mišljenjem većine bez navodnih znakova, jer, zaista smo većina, kažem, onda ti ne mogu pomoći.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.