Djecak, zar nisi na utakmici?Crkvice1988 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:34Druze mi i fukare ne mozemo u istu recenicu nikako. Ljudi u 9 kolanisu bili ni na jednom gostovanju. Relavantniji su ovi atomski s desna od fukarestina
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Volim tebe, više od sebe
U suštini dobro suđenje, bez navlačenja. Akteri u obje ekipe također korektni.
Realno ni TOŠK ni Čelik ne prste od nekog kvaliteta, plus na lošem terenu, teško je očekivati previše.
Vrhunska je brojka Robijaša, za ovaj nivo, uslove, svaka čast. Niko osim sarajevskih grupa ovo nema što se brojnosti tiče, ni blizu. Fukara vala na svim gostovanjima skupa nigdje i nikad nije bilo ovoliko. Uostalom, vazda je to tako bilo.
Realno ni TOŠK ni Čelik ne prste od nekog kvaliteta, plus na lošem terenu, teško je očekivati previše.
Vrhunska je brojka Robijaša, za ovaj nivo, uslove, svaka čast. Niko osim sarajevskih grupa ovo nema što se brojnosti tiče, ni blizu. Fukara vala na svim gostovanjima skupa nigdje i nikad nije bilo ovoliko. Uostalom, vazda je to tako bilo.
antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:10Djecak, zar nisi na utakmici?Crkvice1988 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:34Druze mi i fukare ne mozemo u istu recenicu nikako. Ljudi u 9 kolanisu bili ni na jednom gostovanju. Relavantniji su ovi atomski s desna od fukarestina

Mo'š misliti imaju i mobilni podaci.
Jbt. ja u Njemačkoj živim pa opet više gostovanja u sezoni od Fukara...
-
- Kontakt:
Ne znam da sam tebe ista pitaoschalke je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:15antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:10Djecak, zar nisi na utakmici?Crkvice1988 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:34
Druze mi i fukare ne mozemo u istu recenicu nikako. Ljudi u 9 kolanisu bili ni na jednom gostovanju. Relavantniji su ovi atomski s desna od fukarestina
Mo'š misliti imaju i mobilni podaci.
Jbt. ja u Njemačkoj živim pa opet više gostovanja u sezoni od Fukara...
Jedino ako si na pogrešan profil usao, pa s njega odgovaras
Volim tebe, više od sebe
Nisi me pitao, nego onako kažem. A ti se poklopi, najveći "gavaclji" forum...
Realno više od boda nismo zaslužili. Pogotovo drugo poluvrijeme bez šanse...
-
- Kontakt:
Prati utakmicu, a ne da ti ja budem prioritet i da meni repliciras.
Nema potrebe da se poklopim, poklopi se ti sa tim idiotskim terminima, idiote
Volim tebe, više od sebe
Bod kao kuca, Durmo nas spasio nekoliko puta plus i penal skida. Nas povreda Telalovica kostala, pozicije morao izmijesat i to nije dobro izgledalo.
Penal prije da nije bio al srecom nije odlucio tekmu.
Robijasi poderali, da smo jos mi bolje igrali tek bi bila ludnica.
Idiot ti ko te napravio...antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:27Prati utakmicu, a ne da ti ja budem prioritet i da meni repliciras.
Nema potrebe da se poklopim, poklopi se ti sa tim idiotskim terminima, idiote
Ubio ih Tosk, rak rana Celika gostovanja i to od 2000 do danas.
- sagitarius
- Kontakt:
Ti se debil uvijek hvatas “sto nisi na tekmi” pa **** te usta retardirana boli te k ko je na tekmi ko nije! Imamo mobitelete picko!antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:10Djecak, zar nisi na utakmici?Crkvice1988 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:34Druze mi i fukare ne mozemo u istu recenicu nikako. Ljudi u 9 kolanisu bili ni na jednom gostovanju. Relavantniji su ovi atomski s desna od fukarestina
To sto tvoja grupa propada nije krivica nas navijaca/robova…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Čelik jeste bio bolji u prvom, ali realno 4 gola Durmo skinuo u prvom, dok smo mi dvije 100% imali samo...
-
- Kontakt:
Ljubi antisisoja svog agresivnog robasagitarius je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:46Ti se debil uvijek hvatas “sto nisi na tekmi” pa **** te usta retardirana boli te k ko je na tekmi ko nije! Imamo mobitelete picko!antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:10Djecak, zar nisi na utakmici?Crkvice1988 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:34
Druze mi i fukare ne mozemo u istu recenicu nikako. Ljudi u 9 kolanisu bili ni na jednom gostovanju. Relavantniji su ovi atomski s desna od fukarestina
Volim tebe, više od sebe
TOSK nespretno nije uzeo tri boda...Celik ispod prosjecna ekipa......kaze Regoje zasluzen bod.... 

- sagitarius
- Kontakt:
Samo ti meni ljubi jajaantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:54Ljubi antisisoja svog agresivnog robasagitarius je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:46Ti se debil uvijek hvatas “sto nisi na tekmi” pa **** te usta retardirana boli te k ko je na tekmi ko nije! Imamo mobitelete picko!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
-
- Kontakt:
Jako duhovitosagitarius je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:58Samo ti meni ljubi jajaantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:54Ljubi antisisoja svog agresivnog robasagitarius je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:46
Ti se debil uvijek hvatas “sto nisi na tekmi” pa **** te usta retardirana boli te k ko je na tekmi ko nije! Imamo mobitelete picko!

Volim tebe, više od sebe
Kakvo navlacenje Tosku za svaki kontakt kakv god bio njima faul , par puta kod faula za nas pusta im kontru i stvarqju prilike.Da je sudija bio realan nebi Tosk imao ni pola sansi.Kad su nam Telalovica par puta osakatili i povrijedili do tad nisu prisli 16, sudija im dopustao masakre, zato bod ko kuca
U suštini teren je oranica gdje se logično domaća ekipa bolje snalazi jer igraju na njemu svaku drugu sedmicu, teško je imati neku igru i graditi akciju kad lopta skače po terenu na svako dodavanje. U drugom Čelik gledao da ne izgubi, baš bezveze prema naprijed odigrao ali eto, bilo je borbeno, vrijedilo je boda uz zahvalu Durmi na prvom mjestu.zaostrog je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:13U suštini dobro suđenje, bez navlačenja. Akteri u obje ekipe također korektni.
Glavni sudija standard za njega malo domaćinski odsudio al to radi svugdje. Pomoćni je signalizirao penal jer je vidio ruku u kaznenom ali zato u drugom nije vidio očigledan prekršaj na dva metra od njega kojeg je istina vidio glavni pa dosudio kako treba.
Fukare nisu vrijedne pomena, nije tu ni poenta samo u brojci ili u tome što ih nema na gostovanjima,tragedija je u mentalitetu sadašnje garniture, od jedne sise do druge za pet milja se kreću, ko će s takvima u kop da stane.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 13 gostiju.