FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Gdje mi je Sanja 

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 39730.html
Krenulo je krenulo.
Gazprom dao pare za pojacanja i pocela licitacija,postali gori od Citya.
Sutra ocekujem dodatnih 5 imena,i tako svakim danom do juna,a onda cemo da dobijemo "kopace krompira" iz Crne Gore ala Reljic i ostala Rajina ekipa.
Krenulo je krenulo.

Sutra ocekujem dodatnih 5 imena,i tako svakim danom do juna,a onda cemo da dobijemo "kopace krompira" iz Crne Gore ala Reljic i ostala Rajina ekipa.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Klub za koji ti navijas, ne moze ni u mladjim kategorijama da dobije vecitog rivala.legenda reala je napisao/la:
nek ste i vi više pobedili![]()
bar i u mlađim uzrastima ako ne možete u seniorima

Madrid cabron, saluda al campeon! - S.Eto'o
[youtube][/youtube]
Joj setih se ovoga klipa.Kako je lik up'o u kanal ja jos ne verujem,dobro obratite paznju.
Joj setih se ovoga klipa.Kako je lik up'o u kanal ja jos ne verujem,dobro obratite paznju.

-
- Kontakt:
Tek sad shvatih da je pao lik sa tribine hahahahahahahaha 

- NukeR_G1970
- Kontakt:
Hahahaahah
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Da se najezis,ovako ce aBd i na mojoj svadbi.

Da se najezis,ovako ce aBd i na mojoj svadbi.

-
- Kontakt:
Koja ce se ba za tebe udat sta ti je 

Jel' bogati,ne znas ti jos mnogo toga o cika Stefanu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Koja ce se ba za tebe udat sta ti je

-
- Kontakt:
Djes ciko nisam te prepoznoDevil je napisao/la:Jel' bogati,ne znas ti jos mnogo toga o cika Stefanu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Koja ce se ba za tebe udat sta ti je

Dolazim za Djurdjevdan dan-dva i onda moram ici,imam dogovoren jedan "poslovni" put.Samo F.K.S !! je napisao/la:Djes ciko nisam te prepoznoDevil je napisao/la:Jel' bogati,ne znas ti jos mnogo toga o cika Stefanu.Samo F.K.S !! je napisao/la:Koja ce se ba za tebe udat sta ti jeKad ces u Sarajevo dolazit klosaru beogradjanski

-
- Kontakt:
Zar neces sa bracom ciganima slavit vas praznik ? 

JAVOR-CRVENA ZVEZDA
Subota 02.04,13:00
Stadion u Ivanjici
Prenos:Arena Sport 1
Najduze gostovanje u ligi je pred nama.Gostujemo jednom od najstarih klubova u Srbiji,udaljenom 230 km od Beograda.Javor je uvek bio nezgodan protivnik po nas ali sa klupe im je otisao Curcic a dosao "nas" covek Zoran Njegus,u novije doba pomocnik Milorada Kosanovica na nasoj klupi.Javor je nakon duze godina rasterecen u drugom delu sezone 11 bodova je iznad zone ispadanja i lagano privodi kraju tako da iskreno ne verujem da ce zapeti protiv nas.U ovaj susret ulaze oslabljeni nekoliko veoma bitnih igraca im ne igra od toga oba zadnja vezna,tako da kako Njegus kaze priliku ce da dobiju neki mladji likovi umesto njih.
Sto se nas tice veoma bitna utakmica,kada smo prisli na 3 boda,seriju moramo da nastavimo i u Ivanjici,a igracima su misli vec na Marakani u sredu,tako da nece biti lako.Robi je kako smo i navikli od njega dzentlmenski izdiktirao sastav za sutrasnju utakmicu.Tako su se u protokolu nasli:
Bajkovic,Ninkovic,Vilotic,Tosic,Reljic,Mijailovic,Lazovic,Kadu,Borja,Kaludjerovic,Jevtic.
Na klupi su Stamenkovic,Mikic,Cosic,Isah,Evandro,Vesovic,Binic,Perovic.
Ocekuje se lepo vreme,a utakmicu sudi Dejan Santrac,ovo ce za mnoge da bude zanimljiva informacija jer je on sudio i prethodna tri duela ove dve ekipe,sto je uz Radomana koji je svirao nekoliko derbija zaredom jedan raritet u nasem fudbalu.Momci za rodjendan mi donesite pobedu,pa makar i 0:1.

IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI!!!!!!!!!!!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Javor - Crvena zvezda 0:2 (Jevtić i Kaluđerović)
Detaljniji izvještaj očekujem od @devila koji je pratio meč.

Detaljniji izvještaj očekujem od @devila koji je pratio meč.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Totalno nezasluženo. Zbog čega?
Čist crveni karton je Bajković trebao dobit,ako je već sudija svirao faul van šesnaesterca. Jednostavno nagradjeni ste sa žutim i onda naravno došli do pobjede,to je prelomilo utakmicu,da se razumijemo Zvezda je jači klub od Javora.
Al protiv nas slijede novi termini 18+.
Čist crveni karton je Bajković trebao dobit,ako je već sudija svirao faul van šesnaesterca. Jednostavno nagradjeni ste sa žutim i onda naravno došli do pobjede,to je prelomilo utakmicu,da se razumijemo Zvezda je jači klub od Javora.
Da bi komentarisao nešto moraš poznavati pravila fudbalske igre.Crveni karton se daje kad "ZADNJI" igrač pravi faul.Pošto Bajković nije bio "ZADNJI"(imaš snimak) onda se daje žuti karton.Prati malo i ne lupajtikvan je napisao/la:Totalno nezasluženo. Zbog čega?

A što se tiče tog 18+ , da se prebrojimo ?

P.S.Ko o čemu **** o poštenju

"Indija,Pakistan..."
I to lik 'ladno bez ijednog smajlija rece da je pobeda nezasluzena,ponekad se stvarno pitam sta ljudi gledaju na TV-u.
Odmah da se ogradim i da kazem da zbog "rodjendanskih poslova" nisam stigao odgledati utakmicu,vec sam samo pogledao statistiku i pregled sa Arene.I sta se vidi,cista i apsolutno zasluzena pobeda.Ne mogu da komentarisem ovaj prekrsaj,na snimku sa Arene se ne vidi i da ga je udario,Bajkovic nije bio zadnji igrac odbrane,niti je igrac Javora bio u izglednoj situaciji za pogodak,jer je Ninkov pokrio ugao.Crveni bi mogao da se da,i u jacim ligama bi se dao,ali ovo u JSL nije crveni karton.Ako ste toliko realni setimo se Stojkovica mislim protiv Jagodine na JNA,kada je bio faul cisti od ovoga dobio je samo zuti,setimo se Dzodze protiv Metalca mislim,samo zuti karton...Ako pratite JSL znali bi da sudija ne daje crveni za ovo,iako bi trebao,a jos ako znate da je danas Santrac svirao,onda vam je sve jasno jer taj nebi propustio da nas osteti,setimo se proslog meca protiv Javora.
KAzes nezasluzena,ja na ovim snimcima nisam video priliku Javora,video sam samo ovu Petrova mislim kada je sutirao umesto da posalje pas igracu.A sta je Zvezda imala.Ispred Borje u poslednji trenutak izbijena lopta,kod 0:0 i pre tog "crvenog kartona",pa onda Jevtic tik pored stative,pa prilika Kadua na otvaranju drugog dela,pa Perovic na asistenciju Jevtica kada se ne snalazi na 5 metara od gola,pa stativa nakon makazica Perovica,pa onda kada je krenuo da lomi odbranu Javora iako je imao superizglednu poziciju za sut...
Verovatno je Santrac "kriv" za sve to.
O ostalim detaljima cemo kada i ako pogledam snimak,posto na Areni u narednih sedam dana nema,nadam se da ce ipak na YT izaci cela utakmica.
Odmah da se ogradim i da kazem da zbog "rodjendanskih poslova" nisam stigao odgledati utakmicu,vec sam samo pogledao statistiku i pregled sa Arene.I sta se vidi,cista i apsolutno zasluzena pobeda.Ne mogu da komentarisem ovaj prekrsaj,na snimku sa Arene se ne vidi i da ga je udario,Bajkovic nije bio zadnji igrac odbrane,niti je igrac Javora bio u izglednoj situaciji za pogodak,jer je Ninkov pokrio ugao.Crveni bi mogao da se da,i u jacim ligama bi se dao,ali ovo u JSL nije crveni karton.Ako ste toliko realni setimo se Stojkovica mislim protiv Jagodine na JNA,kada je bio faul cisti od ovoga dobio je samo zuti,setimo se Dzodze protiv Metalca mislim,samo zuti karton...Ako pratite JSL znali bi da sudija ne daje crveni za ovo,iako bi trebao,a jos ako znate da je danas Santrac svirao,onda vam je sve jasno jer taj nebi propustio da nas osteti,setimo se proslog meca protiv Javora.

KAzes nezasluzena,ja na ovim snimcima nisam video priliku Javora,video sam samo ovu Petrova mislim kada je sutirao umesto da posalje pas igracu.A sta je Zvezda imala.Ispred Borje u poslednji trenutak izbijena lopta,kod 0:0 i pre tog "crvenog kartona",pa onda Jevtic tik pored stative,pa prilika Kadua na otvaranju drugog dela,pa Perovic na asistenciju Jevtica kada se ne snalazi na 5 metara od gola,pa stativa nakon makazica Perovica,pa onda kada je krenuo da lomi odbranu Javora iako je imao superizglednu poziciju za sut...
Verovatno je Santrac "kriv" za sve to.

O ostalim detaljima cemo kada i ako pogledam snimak,posto na Areni u narednih sedam dana nema,nadam se da ce ipak na YT izaci cela utakmica.

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN
Stadion Marakana
sreda 06.04,17:00
Prenos:RTS,RTS sat
Dugo smo cekali dvomec u kupu vecitih,dugo smo cekali i docekali,nije bitno kako ce zavrsiti,bitno je da je dokazano vlastima,Brankici i ostalim protivnicima da navijaci nisu stoka i da bodre svoje klubove.Dugo smo cekali dve kvalitetne fudbalske predstave u 3 sedmice pred lepo ispunjenim stadionima,dugo smo cekali i docekali.
O istoriji smo rekli u proslom mecu pa ne vredi da se zamaramo opet,vracamo se u sadasnje vreme.
Komsije su u odlicnoj utakmici vise sretno nego spretno dosli do "ogromne" prednosti koja bi mogla da bude i presudna.Nakon nekoliko mrtvih zicera koje smo masili,ostaje nam samo nada i vera u dobar rezultat sutra na Svetinji,ostaje nam nada da ce da se ponovi Dinamo Tbilsi.
Crvena Zvezda oslabljena neigranjem Adya,Tosica i Koromana,ali pojacana samopouzdanjem da mogu da "tuku" vecitog rivala.
Kod oba tima ima problema u sastavljanju timova,osim vec pomenutih kod nas,Stanojevica brine Vukic koji gotovo izvesno nece igrati,te situacija sa Adiyiahom i Tagoeom i dilema da li ce igrati ili ne bice poznata veceras.
Ako budemo ponovili igru kao sa proslog derbija mozemo se nadati,kao sto sam bezbroj puta ovde napisao,a mnogo puta se u toku proleca pokazalo kao istinito,Partizan ima izuzetan problem nebunkerisanja ekipa,skoro pa neresiva enigma im je to i veoma lose igraju kada protivnik krene da organizuje napade,sto pak sa druge strane nama ne smeta,jer mi bolje igramo kada se protivnik malo vise otvori i dobijemo sirinu napred za nasa krila.
Kapacitet Marakane je smanjen za nekih 10% sto znaci da je sada otprilike oko 48000,a posetu koju ja ocekujem je nekih 35-37000.
Zato:
[youtube][/youtube]
ali i da izgubis ne brini se jer:
[youtube][/youtube]
U BOJ KRENITE JUNACI SVI...........!!!!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
Stella Rosa danas uzima...pa vrijeme je...
a hoce li proci vidjecemo...
da se nadovezem za ovaj "nedosudjeni" crveni karton Bajkovica...on nije bio posljedni igrac odbrane,tako da je sudija ispravno postupio dodjelivsi mu zuti....i nema govora da je pobjeda Zvezde nezasluzena..
gledo sam tekmu....rutinski je to bilo...na vrijeme golove zabili i lagano priveli tekmu kraju
@Devil
jel ovaj stadion u Ivanjici najamnjeg kapaciteta u ligi....vidio sam na poctku tekme,da spiker moli navijace zvezde da se "zbiju" kako bi svi mogli uci....
btw...bilo je par dobrih treba na tribinama
al mal stadion brate...
Ocekujem pobjedu zvezde danas...

da se nadovezem za ovaj "nedosudjeni" crveni karton Bajkovica...on nije bio posljedni igrac odbrane,tako da je sudija ispravno postupio dodjelivsi mu zuti....i nema govora da je pobjeda Zvezde nezasluzena..

@Devil
jel ovaj stadion u Ivanjici najamnjeg kapaciteta u ligi....vidio sam na poctku tekme,da spiker moli navijace zvezde da se "zbiju" kako bi svi mogli uci....

btw...bilo je par dobrih treba na tribinama

Ocekujem pobjedu zvezde danas...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.