FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
8%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
11
19%
1/4 finala
10
17%
1/2 finala
4
7%
Finale
2
3%
Schalke osvaja titulu!
23
39%

Ukupno glasova: 59

amho
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la amho » 15 jun 2011, 07:31

Hamo je napisao/la:Raja ima li kakvih novih vijesti :?:
pander haman prelazi kod slomke....

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 jun 2011, 21:52

hoger iz alemanie je dosao,fuchs iz meinza,vratili se s posudbe zambrano,holtby i moravek....platsikas,deac, posudba....
scmitza su prodali werderu za milion eura....boze sacuvaj,momak standardan 2 sezone iskustvo igranja lige prvaka ,nema ni 23 godine i vise nego odlican igrac i da kosta milion eura :roll: :roll: ..to je definitivno transfer stoljeca..

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jun 2011, 23:26

gruezi je napisao/la: scmitza su prodali werderu za milion eura....boze sacuvaj,momak standardan 2 sezone iskustvo igranja lige prvaka ,nema ni 23 godine i vise nego odlican igrac i da kosta milion eura :roll: :roll: ..to je definitivno transfer stoljeca..
Računaju na Escudera i Sarpeia, bum videli hoće li Schmitz valjano popuniti rupu u Bremenu.
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 jun 2011, 01:24

geronimo je napisao/la:
gruezi je napisao/la: scmitza su prodali werderu za milion eura....boze sacuvaj,momak standardan 2 sezone iskustvo igranja lige prvaka ,nema ni 23 godine i vise nego odlican igrac i da kosta milion eura :roll: :roll: ..to je definitivno transfer stoljeca..
Računaju na Escudera i Sarpeia, bum videli hoće li Schmitz valjano popuniti rupu u Bremenu.
Fuchs i Escudero su prvi izbor, a za Schmitza tu nije bilo mjesta.Cijena jeste mala, ali ko zna kakve klauzule sadrzi njegov ugovor.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 jun 2011, 18:08

tonnies opet se razbacuje velikim rijecima, govori kako je u klubu potrebno jedinstvo kojeg nije bilo prosle sezone (aludirajuci na magatha)....a velika fudbalska sveznalica tonnies je vec zaboravio da bez magatha jednog raula nikad ne bi doveo u schalke....evo schalke ove sezone slabo da ce koje zvucno pojacanje dovest iako je tonnies tvrdio da ce zaradjeni novac iz CL uloziti u kadar (izmedju ostalog)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 jun 2011, 21:38

Pa ako cemo realno cristian fuchs je I vise nego dobro pojacanje. 3 godine standardan oko 100 utakmica u bundesligi ima zestoku ljevicu tesko smo za te pare mogli naci boljeg. Hoger isto je ok, moze biti veliki pogodak a moze bit I promasaj. Uostalom imamo matipa I annana na toj poziciji I hoger je tu da zaostri konkurenciju. Fali nam jos jedna 8ca I krilo posto su prodali scmitza.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 jun 2011, 00:45

gruezi je napisao/la:Pa ako cemo realno cristian fuchs je I vise nego dobro pojacanje. 3 godine standardan oko 100 utakmica u bundesligi ima zestoku ljevicu tesko smo za te pare mogli naci boljeg. Hoger isto je ok, moze biti veliki pogodak a moze bit I promasaj. Uostalom imamo matipa I annana na toj poziciji I hoger je tu da zaostri konkurenciju. Fali nam jos jedna 8ca I krilo posto su prodali scmitza.
Krilo ste dobili u Holtbyu, a i poziciju osmice jednako dobro igra.Sve ostale pozicije su poprilično kvalitetno popunjeni.KAd su prekidi u pitanju Fuchs je jedan od najopasnijih igrača u Bundesligi.Njegovi ubaci su prestrašni.Hoger je vrlo talentovan mladić koji bi mogao biti veliko iznenađenje u novoj sezonu.I pored toga sto je sestica on je vrlo opasan igrač po gol protivnika (prošla sezona 10 golova i 9 asistencija).

-----------------Raul---------Huntelar-----------

Holtby----------------------------------------Farfan

---------------Jurado---------Jones(Hoger)-------

Fuchs------Howedes--------Papadopul----Uchida

----------------------Fährmann----------------------

ili:

-----------------------Raul---------------------

Draxler--------------Holtby--------------Farfan

--------------Juardo------Jones(Hoger)--------

Fuchs------Howedes--------Papadopul----Uchida

----------------------Fährmann----------------------

Po krilu može igrati Edu i Gavranović, u sredini Matip,Kluge,Moritz i Annan, na lijevom beku Escudero, desno Hogland,Zambrano i Matzelder stoperi.Schalke od prodaje igrača ima još 18,25 mil eura na raspolaganju, a mogući su odlasci Plestana,Sarpeia,Moraveka,Baumjohana...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 21 jun 2011, 17:19

Ma jurado je klasicna 10tka nema on sta da trazi na poziciji 6ce. A jones isto nema sta da trazi pored hogera I matipa plus ga blackburn zeli zadrzat I ako se to ostvari to ce bit najvece pojacanje schalkea.a za baumjohana sumnjam da ce ici jer je igrao dobro u ligi prvaka mnoge je iznenadio I u njemu imamo solidan back up na poziciji 10tke.a od krila imamo farfana draxlera holtbija I fali jos jedan. Hao I qenia ce vjerovatno na posudbu a trenutno nijedan nemaju kvalitet za schalke.a za hogera njegova najveca prednost je ta sto igra sa obje noge velilk je dugog koraka pa se nije bas lahko nosit s njim

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 jun 2011, 19:41

gruezi je napisao/la:Ma jurado je klasicna 10tka nema on sta da trazi na poziciji 6ce. A jones isto nema sta da trazi pored hogera I matipa plus ga blackburn zeli zadrzat I ako se to ostvari to ce bit najvece pojacanje schalkea.a za baumjohana sumnjam da ce ici jer je igrao dobro u ligi prvaka mnoge je iznenadio I u njemu imamo solidan back up na poziciji 10tke.a od krila imamo farfana draxlera holtbija I fali jos jedan. Hao I qenia ce vjerovatno na posudbu a trenutno nijedan nemaju kvalitet za schalke.a za hogera njegova najveca prednost je ta sto igra sa obje noge velilk je dugog koraka pa se nije bas lahko nosit s njim
Juardo je igrao na ovoj poziciji u finalu Kupa i odigrao jako dobro.

-----------Raul-----Huntelar---------

Draxler--------------------------Farfan

----------Jurado----Kluge-------------

Jonesa sam stavio jer mislim da će dobiti šansu kod Rangnicka, ali ako i ode Schalke neće biti na gubitku.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 22 jun 2011, 21:43

Negdje sam citao da arsenal nudi za jurada 7 I po milki I kad mi nije stomak pukao od smijeha. Pa mi tog igraca platimo 11 miliona prosle godine on nas dovede do polufinala lige prvaka I sad da mi njeg prodamo za duplo manje para a ima jos 3 godine ugovora. Ovi englezi stvarno su pateticni .na zimu davali hamburgu za eliu 5 miliona sad hoce jurada za 7 hahhaha boze sacuvaj krembila

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 22 jun 2011, 21:46

I da ribery igrao je tu poziciju I moze je igrat ali protiv slabijih ekipa. Nema sanse da protiv recimo bajerna moze tu igrat daj ba on da se tuce sa schweinijom 90 minuta nema sanse.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 22 jun 2011, 22:57

gruezi je napisao/la:Negdje sam citao da arsenal nudi za jurada 7 I po milki I kad mi nije stomak pukao od smijeha. Pa mi tog igraca platimo 11 miliona prosle godine on nas dovede do polufinala lige prvaka I sad da mi njeg prodamo za duplo manje para a ima jos 3 godine ugovora. Ovi englezi stvarno su pateticni .na zimu davali hamburgu za eliu 5 miliona sad hoce jurada za 7 hahhaha boze sacuvaj krembila
Šta se čudiš Rakitić vam je išao za 2 miliona,Schmitz ode u Werder za milion,Ozil 4 miliona,danas vrijedi 10 puta više,a da ne pričamo o Altintopu,Kuranyu koji su besplatno otišli....ne znate s novcem :)kad bi Arsenal uistinu htio toga Jurada nisu budale da daju 20 miliona za njega,kad takvih imaš stotine...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 jun 2011, 00:30

rakita je imao jos pola godine ugovora to je najveca magathova greska sto ga nije prodao vecna ljeto...a za jurada da ima stotine takvih hheheeh...da sa 25 godina imaju finale evropa lige i polufinale lige prvaka u nogama? boga,i je malo takvih...plus profulao si poentu, mi smo lika platili 11 miliona prije godinu dana i oni bi ga sad za 7 i po kontas a bio nam jedan od glavnih igraca u pohodu na polufinale...protiv valencie asistencija,protiv intera u obe je imao po asistenciju gol protiv man u itd...ovom momku je mana sto zna odigrat lose protiv slabijih a protiv jakih je redovno nas ponajbolji igrac...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 29 jun 2011, 15:18

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sch ... lica/59746 ima li išta od ovoga,ja bi iskreno volio Štila je dobar igrač.Volim Želju,a simpatišem S 04 tako da bi volio da dođe i radi Želje jer bi i Željo dobio para od transfera,a drugo S 04 bi dobio zaista kvalitetnog igrača. Dođi nam Štila :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 jun 2011, 19:11

Hamo ja mislim da je ovo za stilica budalastina obicna. Mislim imamo jurada,baumija I moraveka za pozicije 10tke I sad jos da stilica dovodimo nidze veze. Uostalom taj momak uopste nema kvalitet ni za puno slabije ekipe od nas,posteno gledajuci ,na stranu sto je nas. Nerijetko I u lechu sjedi na klupi. Imamo seada kolasinca u u19 timu I ja stvarno nevidim gdje bi profa mogao naci mjesta za stilica

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jun 2011, 19:21

Da je Magath ostao trener Schalkea ovo bi bila itekakao udarna vijest, ovako tesko da ce neko povjerovati i na kraju krajeva da ce se ostvariti, iako se nikad ne zna.
Stila moze komotno igrati u Schalkeu ali problem predstavlja veliki broj igraca koje Rudari imaju u svojim redovima, tako da bi bilo nelagodno gomilati vec uveliko popunjen roster.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jun 2011, 21:21

gruezi je napisao/la:Hamo ja mislim da je ovo za stilica budalastina obicna. Mislim imamo jurada,baumija I moraveka za pozicije 10tke
Gdje planiran Holtby?
Howedes najvjerovatnije novi kapiten, te nestašnog dečka Farfana čeka ponuda za produžetak ugovora do 2015.
Vom Jäger zum Gejagten

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 jun 2011, 23:27

Pa na krilu brate gdje ce drugo. I da draxler produzio do 2016te . Cool . A stila nemoze igrat u schalkeu pa ako u lechu cesto nije standardan kako ce onda u schalkeu igrat pored gore nabrojana 3 igraca koja su za 2 klase bolji od njeg.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jun 2011, 00:39

gruezi je napisao/la:Pa na krilu brate gdje ce drugo.
Auf welcher Position möchten Sie am liebsten eingesetzt werden?

Ich fühle mich im Mittelfeld wohl, kann aber auch im Sturm spielen. Mir ist es gar nicht so wichtig, wo ich spiele. Dort, wo der Trainer mich einsetzt, werde ich alles geben, damit wir gemeinsam unsere Ziele erreichen. Der Erfolg der Mannschaft steht über allem. Dazu will ich meinen Beitrag leisten.

Dobio je desetku na leđima.

http://www.schalke04.de/aktuell/news/ei ... ckelt.html
Vom Jäger zum Gejagten

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 jul 2011, 08:51

Kaan ayhan 90 minuta danas u pobjedi u 17 protiv amerike.noah korczovski je ostao na klupi.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.