OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- delpiero20
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Bice bolje jbg...niste vi losi, ali pod hitno morate srediti stadion i to bi vam puno znacilo..
-
- Moderator
- Kontakt:
ZUKIĆU ADNANE TI SI MOJ IDOOOOOOOLLLLLLLLLL
dodaješ loptu protivničkom igraču koji zabija za 2-2 idemoooooooo bravisimoooooooo
dodaješ loptu protivničkom igraču koji zabija za 2-2 idemoooooooo bravisimoooooooo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
ne vjerujeeeeeem , omg omg
i kako onaj sudija pusta igru.. a nas igrac lezi na zemlji a oni izvode korner i daju gol..
igraci iz slobodine skole nas povalise, to jest nasi igraci koje je sadikovic ubacio..
i kako onaj sudija pusta igru.. a nas igrac lezi na zemlji a oni izvode korner i daju gol..
igraci iz slobodine skole nas povalise, to jest nasi igraci koje je sadikovic ubacio..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
cestitke na bodu komsije vidi se da se dizete sretno u nastavku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Momci su danas dali max od sebe, steta sto ispustismo bod, tj zuka ispusti jbgastra1922 je napisao/la:cestitke na bodu komsije vidi se da se dizete sretno u nastavku
svaka cast njima,ako ovako nastave nema sanse da ispadnemo.. i zeljo i ostale ekipe ce se pravo namuciti da uzmu bodove..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nego kako je dole, jel bio ulaz bespaltan za navijaceBenjo_AFC86 je napisao/la:Momci su danas dali max od sebe, steta sto ispustismo bod, tj zuka ispusti jbgastra1922 je napisao/la:cestitke na bodu komsije vidi se da se dizete sretno u nastavku
svaka cast njima,ako ovako nastave nema sanse da ispadnemo.. i zeljo i ostale ekipe ce se pravo namuciti da uzmu bodove..

Bolje nego u Gradaccu vjeruj mi,bas se ono osjecas domacinski 

Super kad ste se skrasili, a sta je sa ulaza jel dzabazuka_TM je napisao/la:Bolje nego u Gradaccu vjeruj mi,bas se ono osjecas domacinski
-
- Moderator
- Kontakt:
Nekako je ljepse gledati utakmicu gore u Orasju.. ne znam zasto, mozda i zbog tribine onde kako je i to sve..zuka_TM je napisao/la:Bolje nego u Gradaccu vjeruj mi,bas se ono osjecas domacinski

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
pa neke hvala bogu radi vas navijaca su vasi i promijenili domacinstvo 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
dobar vicastra1922 je napisao/la:pa neke hvala bogu radi vas navijaca su vasi i promijenili domacinstvo

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
E brate drago mi je vidim ima napretkazuka_TM je napisao/la:Bolje nego u Gradaccu vjeruj mi,bas se ono osjecas domacinski

de mi recite, sta ima inace 

-
- Moderator
- Kontakt:
GOŠK 0-0 Slavija
Radnik 0-0 Zvijezda
Idu na ruku rezultati
Radnik 0-0 Zvijezda
Idu na ruku rezultati

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Šteta što nismo pobijedili Širokog..još nemogu da vjerujem..
Stvarno nam je sreća okrenula ledja..protiv Širokog primamo gol u 90..gubimo protiv onako lošeg Veleža,kojem smo u prvom poluvremenu trebali dat tri komada..Protiv Goška i Olimpika sudac nam nesvira čiste penale..
Red bi bio da nam se sve to vrati protiv Travnika..da i nas sreća posluži..

Stvarno nam je sreća okrenula ledja..protiv Širokog primamo gol u 90..gubimo protiv onako lošeg Veleža,kojem smo u prvom poluvremenu trebali dat tri komada..Protiv Goška i Olimpika sudac nam nesvira čiste penale..
OFK Gradina Srebrenik
brate nemoj da se brines bilo i proslo,ja danas gledajuci utkamicu iz bijeljine sam uvjeren da mi ostajemo..realno zvijezda i radnik su po kvalitetu igre ispod nas,mi nismo imali srece,idemo dalje bitno je da ekipa dobija moral i da iz utkamice u utakmicu igraju sve bolje i bolje...Brcko87 je napisao/la:Šteta što nismo pobijedili Širokog..još nemogu da vjerujem..![]()
MOdric..MOdric..MOdric..
Odavno se ne nasmija sladjeLuka je napisao/la:brate nemoj da se brines bilo i proslo,ja danas gledajuci utkamicu iz bijeljine sam uvjeren da mi ostajemo..realno zvijezda i radnik su po kvalitetu igre ispod nas,mi nismo imali srece,idemo dalje bitno je da ekipa dobija moral i da iz utkamice u utakmicu igraju sve bolje i bolje...Brcko87 je napisao/la:Šteta što nismo pobijedili Širokog..još nemogu da vjerujem..![]()
Tesko da u Travniku mozemo uzeti bodove, poznati su kao iskljucivo domacinska ekipaBrcko87 je napisao/la:Šteta što nismo pobijedili Širokog..još nemogu da vjerujem..![]()
-
- Moderator
- Kontakt:
Ali nisu ni Barca.PirloSTB je napisao/la:Tesko da u Travniku mozemo uzeti bodove, poznati su kao iskljucivo domacinska ekipaBrcko87 je napisao/la:Šteta što nismo pobijedili Širokog..još nemogu da vjerujem..![]()

Ako ovako budu igrali i u Travniku za očekivati je pozitivan rezultat

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Joj imam osjecaj da cemo izgubit u p. m. hehehe :p...plavi..plavi..plavi..plavi..Jurissssssssssss!!!
Sta je sa Nikolom Mikeliniom,hocel on zaigrat..ja sam cuo da je poceo trenirat ev ima mjesec dana...
Sta je sa Nikolom Mikeliniom,hocel on zaigrat..ja sam cuo da je poceo trenirat ev ima mjesec dana...
MOdric..MOdric..MOdric..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.