AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Padovan » 09 apr 2011, 22:54

Pa dobro nisam ni ja rekao da su to sad bile neke drastične greške, ali ipak ih je bilo, meni su te dvije nekako najviše ostale u sjećaju, meni se učinilo da je Burdiso vukao Coradia, ali možda nisam dobro vidio :?

edit:

nisi dobro vidio :lol: al ja jesam :mrgreen:

by sarajlija :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 apr 2011, 22:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Iako mi kao navijaču Juventusa itekako odgovara ovaj rezultat, ali treba biti fer i priznati da je sudija bio na strani Rome i tačno mi je žao što je Udinese nekako izgubio na onaj način...
+1

Suze Di Natale-a su rekle sve. :(

Roma slika, ali bolje oni nego Udine u LS. Udinese ce, svakako, rasprodat ekipu.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 09 apr 2011, 22:58

sarajlija89 je napisao/la:
samadhi je napisao/la:Koji cigani, obicni ciganu su ovi iz Rome pa to je smijesno za reci. Kako im sudije namjestaju da se dokopaju cetvrtog mjesta pa to je gore nego ovdje sto Svinjskom namjestaju, 1029 penal za cige ove sezone, neke sumnjive situacije u kaznenom ciga sudija ne vidi. E karinu ce dobiti a ne cetvrto mjesto.
A nemoj zaebavat..cist penal i sve ostale odluke su korektne..Mozda malo previse sjeckannja igre,ali sudija nije utjeco na rezultat...

A na kraju,i vama Lazialima ovaj rezultat ide na ruku..nezz sto se bunis :lol:

a cekaj...cime je sudija ostetio Udinese..sve vas pitam,sto se "bunite"??
Daj bolan pa Corradi kad je usao sve duele je svirao protiv njega a onaj mu Juan visi na vratu. Drugo, kod ponistenog gola Udina, bek Rome gura igraca Udinesea i ovog minimalno dotakne. I neke sitne situacije sve su isle u korist rome. Penal za romu je sumnjiv, onaj udarnik Pizzaro pada ko picka kakva cim ga neko dotakne. Ako je vec odredjeno da romi uzmu cetvrto mjesto, nek se odmah kaze da raja ne gubi zivce. Ovo postaje lakrdija, koliko je sumnjivih penala roma dobila zadnjih mjeseci, pa i corav insan vidi na koji mlin voda gura. Goni sve u pm.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 apr 2011, 22:58

Po stoti put ponavljam kako me nervira sto cuvamo ebeni rezultat, ebote udinese sanse nije stvorio 85min, daj im drugi i zavrsi pricu, a ne neshto se dodaju, izmotavaju se i onda fasuju amaterski gol

Ako Mirko nije povrijedjen, ja cu ga potpuno shvatit ako ode. Pa ebu ga u zdrav mozak u pm. Gledaj ovo, kad vec igra od prve minute i ti vodis, protivnik napada sto covjeka ne ostavi u igri, pa kontrom moze rijesit tekmu, sto puta bolje od Boriela. E sad ako gubimo pa treba napast ovo ono, onda razumijem ubacivanje Boriela. Drugacije protivnik razmislja kad napada kad mirka ostavlja samo gili boriela. shvatite to vishe treneri
nema potpisa

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 22:59

Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 09 apr 2011, 23:00

Admir_Sa je napisao/la:
samadhi je napisao/la:Koji cigani, obicni ciganu su ovi iz Rome pa to je smijesno za reci. Kako im sudije namjestaju da se dokopaju cetvrtog mjesta pa to je gore nego ovdje sto Svinjskom namjestaju, 1029 penal za cige ove sezone, neke sumnjive situacije u kaznenom ciga sudija ne vidi. E karinu ce dobiti a ne cetvrto mjesto.
Ko ti kavez drma :roll:

Sta ces kad smo dominantni pa nas moraju rusiti u 16 metara, dominacija jarane
Ma Magdalena kakva dominacija, nego je Rosella pustila mindzinog soka celnicima FIGC-a, pa joj udovoljavaju sada. Oralno ih je podrzala stara hanuma.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 23:01

Ma jbo ba Udinese...nek Roma ide,ako vec Juventus ne moze...

Sutra Parma jos da uzme bodove laziu.. i mi pobjedom dolazimo na - 5 udinesu..al jbg,tezak,pretezak raspored,kao i cinjenica da su 3 ekipe ispred nas...ne ide nam na ruku nikako

Al stari mi govori sad ce ga Totti u 95. zavalit...joj kad ga zabi...odusevljenje :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 apr 2011, 23:02

samadhi je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
A nemoj zaebavat..cist penal i sve ostale odluke su korektne..Mozda malo previse sjeckannja igre,ali sudija nije utjeco na rezultat...

A na kraju,i vama Lazialima ovaj rezultat ide na ruku..nezz sto se bunis :lol:

a cekaj...cime je sudija ostetio Udinese..sve vas pitam,sto se "bunite"??
Daj bolan pa Corradi kad je usao sve duele je svirao protiv njega a onaj mu Juan visi na vratu. Drugo, kod ponistenog gola Udina, bek Rome gura igraca Udinesea i ovog minimalno dotakne. I neke sitne situacije sve su isle u korist rome. Penal za romu je sumnjiv, onaj udarnik Pizzaro pada ko picka kakva cim ga neko dotakne. Ako je vec odredjeno da romi uzmu cetvrto mjesto, nek se odmah kaze da raja ne gubi zivce. Ovo postaje lakrdija, koliko je sumnjivih penala roma dobila zadnjih mjeseci, pa i corav insan vidi na koji mlin voda gura. Goni sve u pm.
slika
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 apr 2011, 23:06

@sarajlija nemoj mi prkositi sa tim moderatorskim mogućnostima :P :D

Pa i ja kad sagledam bolje i Roma nego Udinese, jer ipak imaju neku ekipu, a i sigurno će se pojačati za narednu sezonu. Dok bi se sa Udineseom moglo desiti isto kao i sa Sampdoriom prošle sezone. Ali nadam se ja potajno da Juve uskoči na to 4.mjesto :lol:

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 23:10

Mislim da ce se izmedju Rome i Juventusa odlucivati o tome 4. mjestu...iako su 6.,odnosno 7....ipak,misljenja sam da Udinese ima pretezak raspored i da nece moci izdrzati...dok ce tekma Lazio-Juve biti vrlo vazna u isto vrijeme...

Roma je favorit mislim,al vidjecemo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 09 apr 2011, 23:12

@samadhi ljubomorna ****, kad naučiš objektivno sagledat stvari vrati se ;)
@juventus 0244 ono kad je Corradi pao pored Burdissa, kad su se vukli, moglo je bit svirano i za jednu i za drugu stranu, al svakako je bilo izvan 16 ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 23:13

Oca mi vi slusate navijace Juventusa koji pricaju o penalima, pa zar vam nije dovoljno da su njih i zbog tih stvari i smjesnih penala i izbacili u ligu gdje i pripadaju !

Oni o postenju :lol:

Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 apr 2011, 23:17

Dirk je napisao/la:Oca mi vi slusate navijace Juventusa koji pricaju o penalima, pa zar vam nije dovoljno da su njih i zbog tih stvari i smjesnih penala i izbacili u ligu gdje i pripadaju !

Oni o postenju :lol:

A koje to spomenuo da penal nije čist ?
juventus 0244 je napisao/la:Čist penal.

Realizacija :o , svaka čast Tottiu, nije loš ovaj rezultat :D !
Evo ti moj post za vrijeme utakmice ;)

FC Ljuta Krajina

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 09 apr 2011, 23:47

BatigolASR je napisao/la:@samadhi ljubomorna ****, kad naučiš objektivno sagledat stvari vrati se ;)
@juventus 0244 ono kad je Corradi pao pored Burdissa, kad su se vukli, moglo je bit svirano i za jednu i za drugu stranu, al svakako je bilo izvan 16 ;)
Napusi se smokija baja, ko o cemu nego romanista o objektivnosti. :ugeek:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 apr 2011, 00:35

[youtube][/youtube]

sva dalja diskusija je nepotrebna

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 apr 2011, 00:39

O neuobičajenom načinu izvođenja najstrože kazne Totti je rekao:

"Veliki igrači uzdignu se kada je najvažnije. Želio sam dokazati da još nije došao moj kraj, da još uvijek mogu sve. Fizički se osjećam sjajno, bolje nego kad mi je bilo 20 godina. Penal sam izveo na takav način jer sam želio reagirati na sve kritike koje sam primio. Zaboljele su me one. Tako reagiraju šampioni, tako Roma odgovara svojim kritičarima."
Boggggggggggg
nema potpisa

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 apr 2011, 00:55

Nenadjebivi Totti 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 apr 2011, 03:20

Au lude tekme...najbitnije 3-boda...Mirka-nepotrebno izvadiio iz igre...DDR-dobar,polako vraca dobru formu...do kraja je najbitnije da se izbori ta 4 pozicija(ipak su u L.P-pare :)).onda na ljeto sastaviti jednu dobru ekipu,koja moze biti konkurent za titulu u Serie A...!!!

[youtube][/youtube]

TOTTI-objasnio :lol:

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 11 apr 2011, 10:30

zadnjih 6 golova što je roma postigla dao ih je TOTTI :o

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 11 apr 2011, 23:26

Cini mi se da legendi fale jos 3 gola pa da prestigne baggia, svaka cast ;)
1942 1983 2001

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.