edit:
nisi dobro vidio
by sarajlija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
+1Bianconeri1988 je napisao/la:Iako mi kao navijaču Juventusa itekako odgovara ovaj rezultat, ali treba biti fer i priznati da je sudija bio na strani Rome i tačno mi je žao što je Udinese nekako izgubio na onaj način...
Daj bolan pa Corradi kad je usao sve duele je svirao protiv njega a onaj mu Juan visi na vratu. Drugo, kod ponistenog gola Udina, bek Rome gura igraca Udinesea i ovog minimalno dotakne. I neke sitne situacije sve su isle u korist rome. Penal za romu je sumnjiv, onaj udarnik Pizzaro pada ko picka kakva cim ga neko dotakne. Ako je vec odredjeno da romi uzmu cetvrto mjesto, nek se odmah kaze da raja ne gubi zivce. Ovo postaje lakrdija, koliko je sumnjivih penala roma dobila zadnjih mjeseci, pa i corav insan vidi na koji mlin voda gura. Goni sve u pm.sarajlija89 je napisao/la:A nemoj zaebavat..cist penal i sve ostale odluke su korektne..Mozda malo previse sjeckannja igre,ali sudija nije utjeco na rezultat...samadhi je napisao/la:Koji cigani, obicni ciganu su ovi iz Rome pa to je smijesno za reci. Kako im sudije namjestaju da se dokopaju cetvrtog mjesta pa to je gore nego ovdje sto Svinjskom namjestaju, 1029 penal za cige ove sezone, neke sumnjive situacije u kaznenom ciga sudija ne vidi. E karinu ce dobiti a ne cetvrto mjesto.
A na kraju,i vama Lazialima ovaj rezultat ide na ruku..nezz sto se bunis
a cekaj...cime je sudija ostetio Udinese..sve vas pitam,sto se "bunite"??
Ma Magdalena kakva dominacija, nego je Rosella pustila mindzinog soka celnicima FIGC-a, pa joj udovoljavaju sada. Oralno ih je podrzala stara hanuma.Admir_Sa je napisao/la:Ko ti kavez drmasamadhi je napisao/la:Koji cigani, obicni ciganu su ovi iz Rome pa to je smijesno za reci. Kako im sudije namjestaju da se dokopaju cetvrtog mjesta pa to je gore nego ovdje sto Svinjskom namjestaju, 1029 penal za cige ove sezone, neke sumnjive situacije u kaznenom ciga sudija ne vidi. E karinu ce dobiti a ne cetvrto mjesto.![]()
Sta ces kad smo dominantni pa nas moraju rusiti u 16 metara, dominacija jarane
samadhi je napisao/la:Daj bolan pa Corradi kad je usao sve duele je svirao protiv njega a onaj mu Juan visi na vratu. Drugo, kod ponistenog gola Udina, bek Rome gura igraca Udinesea i ovog minimalno dotakne. I neke sitne situacije sve su isle u korist rome. Penal za romu je sumnjiv, onaj udarnik Pizzaro pada ko picka kakva cim ga neko dotakne. Ako je vec odredjeno da romi uzmu cetvrto mjesto, nek se odmah kaze da raja ne gubi zivce. Ovo postaje lakrdija, koliko je sumnjivih penala roma dobila zadnjih mjeseci, pa i corav insan vidi na koji mlin voda gura. Goni sve u pm.sarajlija89 je napisao/la:A nemoj zaebavat..cist penal i sve ostale odluke su korektne..Mozda malo previse sjeckannja igre,ali sudija nije utjeco na rezultat...samadhi je napisao/la:Koji cigani, obicni ciganu su ovi iz Rome pa to je smijesno za reci. Kako im sudije namjestaju da se dokopaju cetvrtog mjesta pa to je gore nego ovdje sto Svinjskom namjestaju, 1029 penal za cige ove sezone, neke sumnjive situacije u kaznenom ciga sudija ne vidi. E karinu ce dobiti a ne cetvrto mjesto.
A na kraju,i vama Lazialima ovaj rezultat ide na ruku..nezz sto se bunis
a cekaj...cime je sudija ostetio Udinese..sve vas pitam,sto se "bunite"??
A koje to spomenuo da penal nije čist ?Dirk je napisao/la:Oca mi vi slusate navijace Juventusa koji pricaju o penalima, pa zar vam nije dovoljno da su njih i zbog tih stvari i smjesnih penala i izbacili u ligu gdje i pripadaju !
Oni o postenju
Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti ,Totti , Totti , Totti , Totti , Totti
Evo ti moj post za vrijeme utakmicejuventus 0244 je napisao/la:Čist penal.
Realizacija, svaka čast Tottiu, nije loš ovaj rezultat
!
Napusi se smokija baja, ko o cemu nego romanista o objektivnosti. :ugeek:BatigolASR je napisao/la:@samadhi ljubomorna ****, kad naučiš objektivno sagledat stvari vrati se
@juventus 0244 ono kad je Corradi pao pored Burdissa, kad su se vukli, moglo je bit svirano i za jednu i za drugu stranu, al svakako je bilo izvan 16
BogggggggggggO neuobičajenom načinu izvođenja najstrože kazne Totti je rekao:
"Veliki igrači uzdignu se kada je najvažnije. Želio sam dokazati da još nije došao moj kraj, da još uvijek mogu sve. Fizički se osjećam sjajno, bolje nego kad mi je bilo 20 godina. Penal sam izveo na takav način jer sam želio reagirati na sve kritike koje sam primio. Zaboljele su me one. Tako reagiraju šampioni, tako Roma odgovara svojim kritičarima."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.