Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

anelkabvb
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la anelkabvb » 28 jan 2013, 20:40

Elegant je napisao/la:Falit ce nam protiv Grcke, daj Boze da se nađe rjesenje za to.

Kvesic, nisam bas siguran. :|
Mozda Zukanovica prebaci na lijevog beka,mislim da bi on to mogao da odigra....al opet ce Sejo falit,nadam se da ce ovo bit zadnja povreda do utakmice sa Grcima...mada mi ni Pjanic ne djeluje bas stabilno,svako malo nesto ne igra.....

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 28 jan 2013, 21:01

Salihovic je po meni najvazniji za nasu igru uz Pjanica. Svaki napad Spaha dodaje njemu na stranu a on kombinuje dalje sa Lulicem i probijaju po strani . Da ne pricam koliko radi defanzivno i koliko kondicije ima. Moliti Boga da se vise niko ne povrijedi i da Sejo ozdravi . On ce i poluspreman odigrat barem pola utakmice na nivou . Iskusna je najjaca Ljevica u Njemackoj 8-)
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 28 jan 2013, 21:11

Podrska za Seju :D

P.S.
Ozdravi treba te Repka za Grke ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 28 jan 2013, 21:14

http://sportsport.ba/ino_fudbal/salihov ... rcku/97291" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak na Grke bez Seje :D e J.B.G
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jan 2013, 21:17

Nesmijem sebi zamisliti, kako bi se ona utakmice protiv Grcke odvijala, da Salihovic nije igrao i orao teren. Pa ako je ista islo onda po lijevoj strani. Stvarno sebi nemozemo priustiti, da on ne igra, ali nemoguce je da bude stvarno spreman do tada. Mozda Vranjesa na desnog beka, Mujdzu na lijevog, Spaha i Zukanovic stoperi. Salihovica ionako treba pomijeriti na DMa kasnije, Zahirovica na klupu, Kolasinca na lijevog beka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jan 2013, 21:52

Ja sam rekao da nema ništa od njega čim je prva info procurila da je oporavak od 6 - 8 sedmica.
Nažalost, bez Seje se mora, al sigurno da repka ista neće biti bez njega.
Fantastičan profesionalac, u njegovu zalasku karijere ćemo ga veličati kao i Papca, Rahimića, koji još uvijek nije rekao posljednje zbogom repci.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 jan 2013, 21:57

Meni je sejo kao osoba super drag ne znam zasto zraci necime i izgleda kao osoba koja ima puno duha i volje. Na terenu veliki radnik , zna nekad izgubit zivce al to sve u zaru borbe. Ne predaje se do zadnjeg atoma snage nisam ga nikad vidio da se vuce po terenu ni u klubu a kamoli u repci. Steta ogromna , mnogi ne vide kolko on doprinosi svojom trkom pa i centarsutevima koji i nisu bas precizni u zadnje vrijeme ali svakako stvaraju pritisak na zadnju liniju. Zao mi ga je pravo ne ide ga nista ove godine sad jos ovo. Cito sam odma na netu o opravku i pisalo je ako nema gipsa moze za 2 sedmice da pocne trenirat ali ako ne onda 6-8 sedmica ocito je da je to. **** imamo igraca koji ce ga zamjenit al cisto sumnjam da ce neko moc odigrat na njegovom nivou pogotovo protiv grka , to bi oni itekako mogli iskoristit. Jedino sto ohrabruje je to da lula igra dobro ponovo...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 jan 2013, 22:06

Veliki hendikep, ne zbog toga sto ce neko drugi igrati lijevog beka već sto nece igrati na def veznom. Uvjeren sam da mu je to mjesto Pape bio namjenio.
Zaha nije ni približan kvalitet.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jan 2013, 00:38

Veliki hendikep.Nadam se da ce protiv Grka na lijevog bocnog Pape postaviti Mujdzu,a desno Ogija.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 jan 2013, 11:41

Batko je napisao/la:Veliki hendikep, ne zbog toga sto ce neko drugi igrati lijevog beka već sto nece igrati na def veznom. Uvjeren sam da mu je to mjesto Pape bio namjenio.
Zaha nije ni približan kvalitet.
U kakvom je stanju Rahimić, on u svakom slučaju može pomoći na toj poziciji, a pogotovo protiv Grčke jer su oni relativno spori.Po mom mišljenju najbolja opcija ako misliš pobijediti.Samo sam laik, a vjerujem da bi Rahimić još uvjek mogao pomoći, kako god, on je po meni najjači igrač kojega je BiH imala u novijem vremenu.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jan 2013, 11:42

Rahimić je na pripremama sa CSKA trenutno, a mislim da može još uvijek dati za repku.
Operisao je čir, i oporavio se.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 jan 2013, 11:48

zizu1991 je napisao/la:Rahimić je na pripremama sa CSKA trenutno, a mislim da može još uvijek dati za repku.
Operisao je čir, i oporavio se.
Da, vjerujem da bi on mogao, 60 minuta, valjda ćeš rješiti u poluvremenu utakmicu, zapravo sa Grčkom i moraš, oni su takva ekipa da se kroz cijelu utakmicu dižu, njima vezni u 35' i 75'-toj idu u presing, zanimljivo koliko već dugo igraju na taj način, love taktički, samo izađu, nema ih nigdje, pa izađu na presing, a Rahimić je racionalan igrač, koji teži jednostavnom rješenju, što je veliki plus.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jan 2013, 11:51

Njegovo iskustvo nam je potrebno. Ne bih se niti malo iznenadio da odigra čitavu utakmicu, jer nije ovo prvi put da sjedi na klupi CSKA, a da igra čitave utakmice za naš nacionalni tim.
Rahimić je nenadyebiv, žali Bože godina njegovih, šteta što nije ranije igrao za nas, to nikada prežalit' neću

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 jan 2013, 11:58

Moje mišljenje da ga se u tako važnoj utakmici može uključiti, zapravo kad je lopta okrugla pa se milion stvari može dogoditi, al' je i psihološki pritisak na igraču koji je zamjena Salihoviću, ovako da se ništa ne kocka , zoveš Rahimića najbolje rješenje, valjda.Šteta što se to desilo, izrazito bi volio da se BiH plasira, to može dovesti samo do poboljšanja, a ovako kad kreće nizbrdo, nije lako.Sada se treba i Sušić dokazivati, a išlo ga je, ipak velika je distribucija preko Seje, ima problem.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jan 2013, 12:03

Sejo je od prošlih kvalifikacija i prvog baraža sa Portugalom, što zbog crvenoga kartona i 4 utakmice suspenzije, pa kasnije zbog ozlijede većinu utakmica pregledao na tv - u.
Kasnije je igrao protiv Bjelorusije tamo, pa onda 'vamo se opet ozlijedio ako se ne varam.

Već duži niz utakmica igramo bez njega.
Možda bude neka rokada sa bekovima i stavi Mujdžu na LB, Vranješa na RB, Zuka i Spaha štoperi, a u veznom redu će se nekako snaći.

Jedan od onih u veznom bi mogao da bude Rahimić, opet, ko zna kako će Pape postaviti formaciju, vrlo je moguće da opet Misimovića vrati na teren, jer je rekao da računa i na Rahimića, i na Misketa, i na Muslimovića protiv Grčke u martu, tako da je sve moguće.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 jan 2013, 12:11

Sumnjam da će Vranješa na RB, kada je Grčka dijagonala na Samarasa tamo, zapravo to im je najjači dio igre, ovaj se izvuče na lijevo krilo pa ide dijagonala, tri puta prođe ta dijagonala i to su tri prilike, uvjek jednu iskoriste.A Pandža u kakvom je on stanju, on bi mogao pokriti desno, što je sa njim?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jan 2013, 12:12

Mislim da je previse rizicno vracati Rahimica i Papca, s obzirom da nisu igrali i trenirali duze vrijeme.

Misimovic i Muslimovic obavezno trebaju biti pozvani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jan 2013, 12:14

Pandža tek sredinom marta kreće u trenažni proces, on je otpao za ovu utakmicu.
Nek' Pape misli, to mu je posao, ja samo rekoh moguće promjene.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jan 2013, 12:45

Trenira Rahimić @elegant sa svojim CSKA, trenutno su na pripremama, igrao je i prijateljsku, jedno poluvrijeme, nosio kapitensku traku 8-)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jan 2013, 14:03

zizu1991 je napisao/la:Trenira Rahimić @elegant sa svojim CSKA, trenutno su na pripremama, igrao je i prijateljsku, jedno poluvrijeme, nosio kapitensku traku 8-)
Jucer je bila neka prijateljska vidio sam da je dosta igraca uslo sigurno 7-8 njega nije bilo ni na klupi mozda je tako nesto dogovoreno bio je neki cup nesto beze neam ni ja pojma neke pripreme.Ugl I ja sam za to da rahimaga igra ima veliko iskustvo a sto je najbitnije i sam se trudi i siguran sam da daje maximum na treninzima da bi ostao u dobroj formi da moze pruziti jos koju partiju za reprezentaciju.I sto neko gore napisa , da ce veliki pritisak bit na igraca koji zamjeni salihovica to je istina a ja zaista ne bi volio da ta pritisak nosi vrsajevic , kvesic ili neko peti deseti. Jedini je problem sto nezz kako bi rahimic i pjanic skupa funkcionisali. Misketa ne bi volio u prvih 11 nikako , volio bi da igramo sa stevanovicem bez obzira na rizik ali momak se vraca nazad i ok je i u defanzivi.Sta ja znam sve u svemu volio bi ako je ikako moguce da se salihovic vrati , vidim da je i susic zapeo za njega i ja sam siguran da ga je planirao za zadnjeg veznog i da mu to kvari planove al sta je tu je. Meni jedina realna opcija pored rahimica za DMF--a je hadzic i to sam piso vec momak sa 130+ utakmica u austrijskoj ligi jako mlad a sigurno je stekao i odredjeno iskustvo igrajuci u austriji ipak nije to kazahstanska liga il sta ja znam.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.