Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Protiv Spanije se nije imalo sta izgubiti, ljudi melju... ne bih me cudilo da uzmu i SP 2014.
FORZA NAPOLI
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ja sam nesto uvjeren da ce to Argentina uzet ili barem do finala doci.Bulkin je napisao/la:Protiv Spanije se nije imalo sta izgubiti, ljudi melju... ne bih me cudilo da uzmu i SP 2014.
Spanija je sjajna al i Italija joj je dosta dopustila da sija i italijanska nesreca u finalu.Portugal je pokazao da je ovo po meni zadnje veliko takmicenje gdje ce ta generacija Spanije da melje, sve ce im biti teze.Zapravo vec je, Hrvatska , Italija i Portugal su to pokazali.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Pusti ArgentinuJuvelandia je napisao/la:Ja sam nesto uvjeren da ce to Argentina uzet ili barem do finala doci.Bulkin je napisao/la:Protiv Spanije se nije imalo sta izgubiti, ljudi melju... ne bih me cudilo da uzmu i SP 2014.
Spanija je sjajna al i Italija joj je dosta dopustila da sija i italijanska nesreca u finalu.Portugal je pokazao da je ovo po meni zadnje veliko takmicenje gdje ce ta generacija Spanije da melje, sve ce im biti teze.Zapravo vec je, Hrvatska , Italija i Portugal su to pokazali.
Tvoja prica za Spaniju stoji, manje vise iz zelje da oni padnu.. ali ljudi melju, nema padanja, uhvatili su taj pobj. duh.. u K.O fazi nisu primili gola od 2006 = Zizu.
Tesko im je zabiti gol, a da ne pricamo o pobj. fakat imaju mill ideja u malom dzepu, pa ljudi prokucali EP 2012 bez napadaca, brko i njegova tvrdaglava
FORZA NAPOLI
-
Juvelandia
- Kontakt:
pa kako je onda Torres prvi strijelacBulkin je napisao/la:Pusti ArgentinuJuvelandia je napisao/la:Ja sam nesto uvjeren da ce to Argentina uzet ili barem do finala doci.Bulkin je napisao/la:Protiv Spanije se nije imalo sta izgubiti, ljudi melju... ne bih me cudilo da uzmu i SP 2014.
Spanija je sjajna al i Italija joj je dosta dopustila da sija i italijanska nesreca u finalu.Portugal je pokazao da je ovo po meni zadnje veliko takmicenje gdje ce ta generacija Spanije da melje, sve ce im biti teze.Zapravo vec je, Hrvatska , Italija i Portugal su to pokazali.oni prodju 1/8 vec ih hvata trzavica da su prvaci, nemaju oni taj pobj. duh..
Tvoja prica za Spaniju stoji, manje vise iz zelje da oni padnu.. ali ljudi melju, nema padanja, uhvatili su taj pobj. duh.. u K.O fazi nisu primili gola od 2006 = Zizu.
Tesko im je zabiti gol, a da ne pricamo o pobj. fakat imaju mill ideja u malom dzepu, pa ljudi prokucali EP 2008 bez napadaca, brko i njegova tvrdaglavakapa dole.
Jedno je prokucat finale Eura a drugo prokucat Euro 2012.Finale su prokucali jer su super igrali i Italija je bila umorna i prepadnuta, a da su ostali dio Eura prokucali, eeeee....
Torres zabio ircima 2 cini mi se.. i 1 sinoc kad je tekma bila gotova, ma kako god okrenes finale o citavo prv. pa ljudi samo jedan gol primili i to u 1 tekmi EPpa kako je onda Torres prvi strijelac
Jedno je prokucat finale Eura a drugo prokucat Euro 2012.Finale su prokucali jer su super igrali i Italija je bila umorna i prepadnuta, a da su ostali dio Eura prokucali, eeeee..
FORZA NAPOLI
-
Juvelandia
- Kontakt:
Prepadnuti jesu bili, to sam vidio po kretanju stopera i zelji da igraju do noge.Poceli su da je nabijaju jer su se bojali greske sto nije bio slucaj u utakmici protiv Njemacke ili Engleske.Umorni takodje jesu bili, i iz tog umora se najcesce i radjaju greske.Jer Italiju koju si gledao u grupnoj fazi protiv Spanije mozes zahvalit iskljucivo sjajnoj trci gdje su sredinu Spanije dobro zatvorili i pritisli sto je rezultiralo onako dobrom utakmicom za Italijane.Samo kad se sjetim Marchisia i svjezine njegove dok valja spansku sredinu gdje sebi kreira sjajnu priliku.Ili Balonjin presing na ramosa gdje on takodje stvara sebi priliku, a u finalu??? U finalu Chelini sporo odreagova i primise prvi gol, sto je rezultat preranog vracanja sa lijecenja povrede i umora, kao sto i ispostavi se tacno jer Chellini ode na klupu, Tiago isto tako.Jbga poklopilo se Spaniji dosta toga, raspolozeni su bili, Prandeli pravio uzasne zamjene, povreda, brzi gol, ma sve im je islo na ruku,Di Natale fula... sve.Bulkin je napisao/la:Torres zabio ircima 2 cini mi se.. ma kako god okrenes finale o citavo prv. pa ljudi samo jedan gol primili i to u 1 tekmi EPpa kako je onda Torres prvi strijelac
Jedno je prokucat finale Eura a drugo prokucat Euro 2012.Finale su prokucali jer su super igrali i Italija je bila umorna i prepadnuta, a da su ostali dio Eura prokucali, eeeee..finale je jedno, posle se moze pricati umor ovo ono..ali prepadnuta, nikad Italija nije bila.. Njemacku su vidjeli u finali ali.. takav je nogomet, mogu i oni reci umorni ovo ono.. spanci su bili dosadni, pazljivi protiv portugalaca, niti su nadigrali niti su nadigrani.. tokom prv. ti si mozda vidio 2,3 razlicita lica Spanije, ali nazalost u finalu nema se sta reci.. najgore je tvrditi da je Italija zbog umora o da se nekog prepala pa izgubila, hvala bogu pa sudije nisu imale nikakav uticaj u finalu EP
Prepadnuti jesu bili, to sam vidio po kretanju stopera i zelji da igraju do noge.Poceli su da je nabijaju jer su se bojali greske sto nije bio slucaj u utakmici protiv Njemacke ili Engleske.Umorni takodje jesu bili, i iz tog umora se najcesce i radjaju greske.Jer Italiju koju si gledao u grupnoj fazi protiv Spanije mozes zahvalit iskljucivo sjajnoj trci gdje su sredinu Spanije dobro zatvorili i pritisli sto je rezultiralo onako dobrom utakmicom za Italijane.Samo kad se sjetim Marchisia i svjezine njegove dok valja spansku sredinu gdje sebi kreira sjajnu priliku.Ili Balonjin presing na ramosa gdje on takodje stvara sebi priliku, a u finalu??? U finalu Chelini sporo odreagova i primise prvi gol, sto je rezultat preranog vracanja sa lijecenja povrede i umora, kao sto i ispostavi se tacno jer Chellini ode na klupu, Tiago isto tako.Jbga poklopilo se Spaniji dosta toga, raspolozeni su bili, Prandeli pravio uzasne zamjene, povreda, brzi gol, ma sve im je islo na ruku,Di Natale fula... sve.
Ispada da su spanci cuvali snagu za finale, pa poceli EP sa 50 % snage, otom potom
Prandeliju se nema sta reci, digao je ovu repku na noge.. protiv Spanije se jednostavno nije moglo, jos sam nadao ako brko bude human tj. tvrdoglav kao sto je citavo prv. pa pocne bez napadaca da je to sansa talijanima.. kapa im dole, imaju mill ideja u malom dzepu.
FORZA NAPOLI
-
Juvelandia
- Kontakt:
Pa naravno, opste je poznato da se Italijani ne boje Njemaca,a protiv ovakvih Spanaca stoperski par mora imat straha sto sam ja licno uocio.Ako mislis da Barzagli, Bonucci,Chellini i Abate nisu imali treme a prvi put igraju jedno finale i to protiv dominantne Spanije onda si naivan.A to da se Spanija cuvala, to je za prica za malu djecu, cuvali se za penale protiv Portugala, e vala toliko jaki nisu da mogu znat da ce dobit i na penale 
p.s. to oko pocetka "bez napadaca" je obicna smijurija, jer da su poceli sa jakim napadacem italijanskoj odbrani bi bilo lakse.Eto Spanija se smilovala pa krenula bez napadaca, ponekad imam osjecaj da su sve sama djeca na ovom forumu, bez uvrede.
p.s. to oko pocetka "bez napadaca" je obicna smijurija, jer da su poceli sa jakim napadacem italijanskoj odbrani bi bilo lakse.Eto Spanija se smilovala pa krenula bez napadaca, ponekad imam osjecaj da su sve sama djeca na ovom forumu, bez uvrede.
Jel Conte Antonio dobio otkaz nakon ove katastrofe u finalu
sve u svemu vrlo dobar nastup Azzurra na turniru,Prandelli je uradio odlican posao i u buducnosti cemo gledat sigurno jos bolje Talijane,a najvise mi se svidja ovaj pomak u igri i naravno jos jedno guzenje Svabica
kad stasaju Longo i Rannochia mozemo ocekivat i titulu,ovaj roster igraca je dobar ali za trofej prevagu donose Interisti

sve u svemu vrlo dobar nastup Azzurra na turniru,Prandelli je uradio odlican posao i u buducnosti cemo gledat sigurno jos bolje Talijane,a najvise mi se svidja ovaj pomak u igri i naravno jos jedno guzenje Svabica
kad stasaju Longo i Rannochia mozemo ocekivat i titulu,ovaj roster igraca je dobar ali za trofej prevagu donose Interisti
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Prandelli ringrazia il blocco Juve: Abbiamo preso il meglio, complimenti a Conte e società
Nel corso della conferenza stampa post finale, Cesare Prandelli ha affronato diversi temi elogiando il blocco Juve: "Nessuno ha condizionato la Nazionale, sono ragazzi seri e professionali. Con un gruppo che lavora sempre insieme, come la Juventus, prendi il meglio: sono arrivati con dedizione, con capacità di soffrire, devo fare i miei complimenti a Conte ed alla Juventus. Voglio far capire che abbiamo voglia di cambiare, di rinnovare: dobbiamo farlo per lungo tempo, non vivendo solo grazie ad una vittoria di un Europeo. Ma forse non siamo ancora pronti: quando lo saremo, vinceremo ancora ed ancora, con continuità, evitando i picchi e poi gli anni bui". Il commissario tecnico ha anche parlato di Pirlo: "Dobbiamo cercare di programmare e di valutare i giocatori che hanno la potenzialità di prendere il posto di ragazzi come Pirlo, anche se spero che giochi altri due anni con noi. Vicino a lui serve un ragazzo che tra due anni possa essere pronto, ma se non gioca a livello europeo, come si fa a farlo crescere? Noi vogliamo lavorare con loro, non vogliamo modificare i programmi, vogliamo verificare ogni due mesi circa la crescita dei ragazzi. Come ha fatto il settore giovanile, dobbiamo farlo anche noi. Se devo fare tre allenamenti ogni otto mesi, non so se sono all'altezza: sono un allenatore di campo, avrei la necessità di far crescere il movimento lavorando così, in questo modo" Sulla Supercoppa: "Se giochiamo il 15 agosto con l'Inghilterra, la Supercoppa Italiana quando si gioca? Il 12 agosto... Dove giocano? A Pechino... Ci vuole sensibilità nei confronti della Nazionale, a nessuno frega niente degli Azzurri e tutti sono patrioti solo durante l'evento"
Zadnja izmjena: Federer, dana/u 02 jul 2012, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
A zelis reci da je Spanije kao trebala da saceka da oni odigraju neko finale..Juvelandia je napisao/la:Pa naravno, opste je poznato da se Italijani ne boje Njemaca,a protiv ovakvih Spanaca stoperski par mora imat straha sto sam ja licno uocio.Ako mislis da Barzagli, Bonucci,Chellini i Abate nisu imali treme a prvi put igraju jedno finale i to protiv dominantne Spanije onda si naivan.A to da se Spanija cuvala, to je za prica za malu djecu, cuvali se za penale protiv Portugala, e vala toliko jaki nisu da mogu znat da ce dobit i na penale
Nema kad strah nisu imali "oni grci" u sred Portugala uzeli im EP 2004, a likovi samo poznati u staroj Grckoj, gdje su njihova finala mozda iz grckog kupa Pant-Olyp. P o Paok.
Ne kazem da se Spanija cuvala, ali je igrala mudro, na kraju dokazala moc, steta
FORZA NAPOLI
-
Juvelandia
- Kontakt:
E stvarno si dijete, ako Grci nisu imali strah to ne treba da imaju italijani? Ne mozes ti znat karakter svakog covjeka koji se bavi fudbalom ponaosob pa da znas kakav je u kljucnim trenucima.Ova prva recenica oko cekanja da odigraju finale ti je van konteksta i pomalo infantilna, jer ja nisam tako nista rekao nego ti pokusavas da mi nesto nabacis da sam rekao, samo sam konstatovao da nisu igrali niti jedno finale i da je to nesto novo za njih i da ce osjecat veci strah i pritisak od finala nego spanski igraci koji su pretezno odigrali nekoliko takvih finala.Bulkin je napisao/la:A zelis reci da je Spanije kao trebala da saceka da oni odigraju neko finale..Juvelandia je napisao/la:Pa naravno, opste je poznato da se Italijani ne boje Njemaca,a protiv ovakvih Spanaca stoperski par mora imat straha sto sam ja licno uocio.Ako mislis da Barzagli, Bonucci,Chellini i Abate nisu imali treme a prvi put igraju jedno finale i to protiv dominantne Spanije onda si naivan.A to da se Spanija cuvala, to je za prica za malu djecu, cuvali se za penale protiv Portugala, e vala toliko jaki nisu da mogu znat da ce dobit i na penale" Barzagli, Bonucci,Chellini i Abate"
Nema kad strah nisu imali "oni grci" u sred Portugala uzeli im EP 2004, a likovi samo poznati u staroj Grckoj, gdje su njihova finala mozda iz grckog kupa Pant-Olyp. P o Paok.![]()
Ne kazem da se Spanija cuvala, ali je igrala mudro, na kraju dokazala moc, stetauostalom ovaj sistem brko je testirao protiv Italije u prvoj tekmi, istina u nekima je poceo sa Torresom u spicu da bi uvijek zavrsio po svome.
Sad sam i dijete*E stvarno si dijete, ako Grci nisu imali strah to ne treba da imaju italijani? Ne mozes ti znat karakter svakog covjeka koji se bavi fudbalom ponaosob pa da znas kakav je u kljucnim trenucima.Ova prva recenica oko cekanja da odigraju finale ti je van konteksta i pomalo infantilna, jer ja nisam tako nista rekao nego ti pokusavas da mi nesto nabacis da sam rekao, samo sam konstatovao da nisu igrali niti jedno finale i da je to nesto novo za njih i da ce osjecat veci strah i pritisak od finala nego spanski igraci koji su pretezno odigrali nekoliko takvih finala.
FORZA NAPOLI
-
Juvelandia
- Kontakt:
Naravno da je Italija mogla vise od 0:4 sto je i pokazala u prvom mecu.Bulkin je napisao/la:Sad sam i dijete*E stvarno si dijete, ako Grci nisu imali strah to ne treba da imaju italijani? Ne mozes ti znat karakter svakog covjeka koji se bavi fudbalom ponaosob pa da znas kakav je u kljucnim trenucima.Ova prva recenica oko cekanja da odigraju finale ti je van konteksta i pomalo infantilna, jer ja nisam tako nista rekao nego ti pokusavas da mi nesto nabacis da sam rekao, samo sam konstatovao da nisu igrali niti jedno finale i da je to nesto novo za njih i da ce osjecat veci strah i pritisak od finala nego spanski igraci koji su pretezno odigrali nekoliko takvih finala.jer ti mislis da si upravu tj. da su talijani bili prepadnuti, ti si po tome zakljucio karakter ovih nogometasa nakon sto su izgubili jedno veliko finale protiv bolje momcadi helem protiv momcadi koja je na vrhu manje vise 3 zadnja prv. duzi niz godina 1 na FIFA rang. Finale je iza, Spanije je jos jednoc pokazala da su daleko ispred sviju, ma koliko se to nama bilo ucinilo da Italija moze nesto vise..ali ispade da su se prepali i bili umorni, ne nazalost nisu, treba biti realan..
Mozda, mozda da se veceras igra finaleNaravno da je Italija mogla vise od 0:4 sto je i pokazala u prvom mecu.
FORZA NAPOLI
-
Juvelandia
- Kontakt:
Moguce, bili bi odmorniji a Chiellini ne bi se onako lako povrijedio.Bulkin je napisao/la:Mozda, mozda da se veceras igra finaleNaravno da je Italija mogla vise od 0:4 sto je i pokazala u prvom mecu.
Juvelandia je napisao/la:Moguce, bili bi odmorniji a Chiellini ne bi se onako lako povrijedio.Bulkin je napisao/la:Mozda, mozda da se veceras igra finaleNaravno da je Italija mogla vise od 0:4 sto je i pokazala u prvom mecu.
FORZA NAPOLI
-
Juvelandia
- Kontakt:
Totti: who said Casillas is the better than Buffon after the four goals, don't forget the 5, 6 vs Barcelona.
Francesco kad ti odgovori....
Italijanski napadač Mario Baloteli imao je verbalni sukob sa kapitenom Đanluiđijem Bufonom posle finalne utakmice prvenstva Evrope.
Razlog sukoba je to što je Baloteli za ubedljiv poraz od Španije sa 4:0 u finalu okrivio igrače Juventusa u timu ’azura’.
Italijanski mediji navode da je Baloteli izleteo sa terena odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka u Kijevu, ali da se ubrzo vratio na ceremoniju dodele medalja.
Baloteliju je bilo teško da sakrije razočaranje i nezadovoljstvo zbog poraza, pa je u svlačionici posle dodele medalja napao članove italijanskog tima koji nastupaju za Juventus, šampiona Serije A.
Odmah je reagovao Bufon, koji je takođe član torinskog kluba, a rasprava dvojice fudbalera trajala je desetak minuta, pre nego što su se strasti smirile.
U startnoj postavi Italije za finale Evropskog prvenstva našla su se šestorica igrača Juventusa – Bufon, Đorđo Kjelini, Leonardo Bonući, Andrea Pirlo, Klaudio Markizio i Andrea Barzalji.
Baloteli je sada član Mančester Sitija, ali je do pre dve godine igrao za milanski Inter.
-b92.net
Extra, samo je jos to falilo.
Razlog sukoba je to što je Baloteli za ubedljiv poraz od Španije sa 4:0 u finalu okrivio igrače Juventusa u timu ’azura’.
Italijanski mediji navode da je Baloteli izleteo sa terena odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka u Kijevu, ali da se ubrzo vratio na ceremoniju dodele medalja.
Baloteliju je bilo teško da sakrije razočaranje i nezadovoljstvo zbog poraza, pa je u svlačionici posle dodele medalja napao članove italijanskog tima koji nastupaju za Juventus, šampiona Serije A.
Odmah je reagovao Bufon, koji je takođe član torinskog kluba, a rasprava dvojice fudbalera trajala je desetak minuta, pre nego što su se strasti smirile.
U startnoj postavi Italije za finale Evropskog prvenstva našla su se šestorica igrača Juventusa – Bufon, Đorđo Kjelini, Leonardo Bonući, Andrea Pirlo, Klaudio Markizio i Andrea Barzalji.
Baloteli je sada član Mančester Sitija, ali je do pre dve godine igrao za milanski Inter.
-b92.net
Extra, samo je jos to falilo.
Demantovao je Gigi na Fb profilu, a bio je i dosta sarkastičan, kralj Gigi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.