HzDv95 je napisao/la:mostarski dobro ako je to nesto jace ali da ne ulazimo u off i sam znas ako si iz mostara ko si i sta si i da nemas nikakve veze s Hrvatskom sem mozda sto su tamo ljudi " neki " katolici kao i ti . Ako je to veza logicno bi bilo da navijas za : Njemacku , Englesku , Spaniju , Italiju i bruku zemalja . Ako si doselio u Mostar iz Hrvatske onda svaka čast ili ako sad zivis . Ali nemogu shvatiti te ljude ali eto

! Kako , god svako ima svoje misljenje nemam ja nista protiv toga samo ti navijaj BiH je slobodna zemlja nazalost , u smislu " slobodna " jer svak smije donositi neke tamo : Turske , Hrvatske ili Srpske zastave i svakakvih priča ali eto sredi se i to jednog dana ako bog da da ne idem vise da pricamo o Nogometu .
Pa bogami mostarski neznam kako bi vi Belgijance dobili mi ih jesmo razorili bilo je malo i srce , nasi su ginuli ali vjeruj mi u onoj utakmici da ste bili Vi pa cak i jaca reprezentacija od vas mi bi dobili . Ono je bilo nenadjebivo sto se kaze tako da ... A što se tice vas vi nas sad ne bi dobili u to sam siguran a on govori za Belgiju nakon ovih mladih igraca koji jesu klasa sigurno .
To bi ti cak imalo smisla da Hrvati nisu pod jedan konstitutivna nacija u ovoj drzavi, drugo stoljetna nacija na ovim prostorima i jedni od starosjedilaca u BiH na kojoj je, podsjetit cu te, i udaren temelj hrvatskoj drzavi krunjenjem prvog Hrvatskog kralja na Duvanjskom polju, odnosno to je jedan te isti narod, bez razlika i podjela, ukoliko to ne postujes, ne postujes ni temeljni Ustav i najvisi zakon ove drzave, a ni bliznjeg svoga s kojim dijelis drzavu. Nema to veze s katolicanstvom. Nigdje ne pise da Katolik mora biti Hrvat, ima Hrvata koji nisu Katolici koliko hoces, ta automatska identifikacija ti ne postoji, to je legitimno, neosporivo povijesno pravo, i pored svega temeljno ljudsko pravo na opredijeljenje. Vrlo jednostavno. Druga stvar postujes li to ili ne, to ovu cinjenicu ne cini nista manje cinjenicom.
Belgija je dobra reprezentacija, bit ce dobra reprezentacija, al Hrvatska je pokazala da se nema koga plasiti i da sa svima moze igrati, samo mora naci rijesenje osim Bilica i rijesenje za poziciju koju je ostavio upraznjenom Niko Kovac. I to ce ponovno biti kako spada. Koliko god Belgijanaca ceka da stasa u prave igrace, ima i Hrvatska igraca koji tek trebaju sazrijeti, tako da ne vidim nikakvu poantu navodjenja igraca Belgije koji kao trebaju pokazati tek sta znaju, isto kao da Hrvatska toga nema. Smijesno.
Kako god, ok grupa, nema se sta plakati oko toga, ionako uvijek ide onaj tko je zasluzio i tko je imao malo srece na kraju.
A da je Hrvatska favorit skupine, to je cinjenica, i od toga ne treba bjezati, podbacilo se, ne podbacilo.
...Život za Široki...