Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
a sta ces, tako ti je kad kupujes auto, nikad ne mozes biti 100% siguran
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Treba mi informacija.
Automobil Volkswagen Sharan,veliki porodični auto,nešto kao mini-bus,koje gorivo troši,i koliko troši na 100 km?
Automobil Volkswagen Sharan,veliki porodični auto,nešto kao mini-bus,koje gorivo troši,i koliko troši na 100 km?
Keep walking.
- Marsal
- Kontakt:
Troši 4 puta manje od tvog Magirus Deutza.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Automobili, motori...
Svaka čast,dobra fora,ali nije vrijeme za zayebanciju,hitno mi treba informacija.Marsal je napisao/la:Troši 4 puta manje od tvog Magirus Deutza.
Keep walking.
Marsal je napisao/la:Troši 4 puta manje od tvog Magirus Deutza.

naprijed rejal
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trosi ti u gradu jedno 10 litara sigurno, na otvorenom dosta manje. Ja bih ga uzeo jedino ako sam neki majstor pa ako stalno nesto prevozim, za to je dobar jer je malo veci 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako te vec zanima takva vrsta auta, ja bih razmislio o Opel Zafiri 2.0 DTICautinho je napisao/la:Treba mi informacija.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Sta kazete na ovo auto http://www.askramar.com/vozilo.aspx?IDVozila=3163" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije li ovo malo niska cijena, jos 2010.godiste, mislio sam da su skuplji, ali eto mozda se varam.Inace sta je bolji izbor ovaj Audi ili Passat CC 2009-2010 godiste?
Nije li ovo malo niska cijena, jos 2010.godiste, mislio sam da su skuplji, ali eto mozda se varam.Inace sta je bolji izbor ovaj Audi ili Passat CC 2009-2010 godiste?
- peppo_owen
- Kontakt:
http://www.****/artikal/10534516/skoda-oktavia/" onclick="window.open(this.href);return false;
haman da cu kupit ovo auto,kako trenutno stoje stvari.De upuceni malo mi ovo pogledajte,nesto mi ovo previse smrdi,mada sve uredno ima,servisnu itd...De ako neko zna kakav je ovo model i zasto je cijena ovako mala itd...Ajd hica mi je,pa ako nemo moze da pojasni
haman da cu kupit ovo auto,kako trenutno stoje stvari.De upuceni malo mi ovo pogledajte,nesto mi ovo previse smrdi,mada sve uredno ima,servisnu itd...De ako neko zna kakav je ovo model i zasto je cijena ovako mala itd...Ajd hica mi je,pa ako nemo moze da pojasni
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Marsal
- Kontakt:
Cijena je ok, moj prijatelj nedavno uvez'o Škodu oktaviji noviji model od ove i sa manje kilometraže iz Njemačke i sve ga ispalo 6 hiljada i nešto sitno...takve su cijene ljudi, teško je danas prodat auto. Jedan drugi prijatelj prodaje Alfa 166 jtd za 4000 milje i to kaže bit ću presretan ako toliko dobijem. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Za tu opremu i cinjenicu da je 88 KW (najslabiji model) nije, a u otvorenom su ratu sa AS Centar, tako da su cijene spustene, a mozes komotno utjecati i na jos nizu cijenu.enobarca je napisao/la:Sta kazete na ovo auto http://www.askramar.com/vozilo.aspx?IDVozila=3163" onclick="window.open(this.href);return false;
Izmedju Audia i billo kojeg Passata, VW-a, uvijek Audi.
...Život za Široki...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

cool privjesak

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne kontam im sad ovu politiku kod Mercedesa
ova nova C klasa je pozeljnija od E klase, trenutno, koliko sam upoznat E klasa bi trebala hajmo reci bolja od C klase, koliko vidim sad je to drugacije, C klasa dodje kao nesto umanjena verzija S klase
inace taj BMW e92 je najljepsi bmw ikad, ova novi bmw m4 i m3 su bas ruzni, bar meni
ova nova C klasa je pozeljnija od E klase, trenutno, koliko sam upoznat E klasa bi trebala hajmo reci bolja od C klase, koliko vidim sad je to drugacije, C klasa dodje kao nesto umanjena verzija S klase
inace taj BMW e92 je najljepsi bmw ikad, ova novi bmw m4 i m3 su bas ruzni, bar meni
Definitivno je izbor pao na Audija A4 2010. godiste, zna li ko kakvo je stanje sa njihovim 2.0 motorima..Cuo sam price kako su ti motori nepouzdaniji od 1.9, ali i da su problemi sa tim motorima kasnije rijeseni, da li je neko bolje upucen u to?
- Centre forward
- Kontakt:
Ako imaš izbor onda uvijek uzimaš 1.9 TDI ispred 2.0 TDI. Razlika u performansama skoro i da nema,1.9 se manje kvari (8 ventila dok su 2.0 16v), ne troši ulje a i jeftiniji je za održavat. Od jednog majstora sam čuo da se 1.9 TDI motori koji su se ugrađivali u Audije na 200.000 km na neki način restartuju i bukvalno dobiješ novu mašinu. A nije se zezat' s njim jer je u iraku radio kao mehaničar i to dugo vremena za Amere koji su po njegovoj priči bukvalno ludi za njemačkom trojkom (Audi,Bmw,Mercedes) više nego što smi mi za njihovim atmosferskim Mustanzima i Čardžerima 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Hvala druze..kako sam ja primjetio veoma malo je Audija A4 2010.godista sa 1.9 motorima, barem na mobile.de, tu sam najvise trazio, vecina ih je 2.0, isti je slucaj sa nasim auto kucama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.