Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
U pojedinim utakmicama, Real je zaista izgledao kao Čelik iz Zenice.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- hule_barca
- Kontakt:
Haj dobro 
Nego imal sta o tome ko dolazi jos u Barsu ?
Nego imal sta o tome ko dolazi jos u Barsu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- hule_barca
- Kontakt:
Ma slabo nešto skroz. Možda zatišje pred buru, ko će znati. Uglavnom želje se suzavaju, pa je tako najozbiljniji Martinez, ali on kaže da se ne vidi u Barci, plus je Bielsa ostao i neće ga se lako odreći. Moguće je da više nikoga ne dovedu, a i nije prijeko potrebno, skrpit će oni to nekako, samo da nema povreda puno. Mislim da je prošle godine bilo povreda zbog slabe predsezone, jer kad porediš Real i početak prošle njihove predsezone i početak naše predsezone, gdje Messi dolazi 5 dana prije tekme sa Realom, mogućnost povreda u našem timu je znatno veća. 
Mes Que Un Club
Pa trebala bi Barsa dovest jednog stopera.
Puyol skrsio koljeno, Alves slomio kljucnu kost a Villa se vraca nakon loma noge.
Mislim da nijedan od njih vise nece igrati u onakvoj formi ..
Puyol skrsio koljeno, Alves slomio kljucnu kost a Villa se vraca nakon loma noge.
Mislim da nijedan od njih vise nece igrati u onakvoj formi ..
Ne uvreda.BlasfemijaIli to sto kazem da je Modric na nivou Ozila i da je bolji igrac od Khedire, oni smatraju nekom uvredom ..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
To znamo ti, ja i možda još par forumaša, a ostali svi misle da voljeti Real po defaultu znači mrziti Barcu i obrnuto..."hule_barca"
Valjda se tema zove "diskusija" a ne vrijeđanje i ostale nepotrebne stvari![]()
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Gdje je ljubav tu je i mržnjaraul-zakon je napisao/la:To znamo ti, ja i možda još par forumaša, a ostali svi misle da voljeti Real po defaultu znači mrziti Barcu i obrnuto..."hule_barca"
Ja ne vidim razloga da ih mrzim, a lijepo se je prepucavat zna nekad bit dosadno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma uredu je jarane da se prepucavamo, ja imam masu jarana kulesa, prepucavamo se non-stop, zajebancija na nivouLBJ MVP je napisao/la:Gdje je ljubav tu je i mržnjaraul-zakon je napisao/la:To znamo ti, ja i možda još par forumaša, a ostali svi misle da voljeti Real po defaultu znači mrziti Barcu i obrnuto..."hule_barca"
![]()
Ja ne vidim razloga da ih mrzim, a lijepo se je prepucavat zna nekad bit dosadno![]()
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- hule_barca
- Kontakt:
Ma ajd to manje više, ipak forum ne bi bio forum kad ne bi bilo provokacija i drugih stvari. Fali i to nekad, samo što nevalja što to preraste u mnogo veće od običnih provokacija, u tome je belajraul-zakon je napisao/la: To znamo ti, ja i možda još par forumaša, a ostali svi misle da voljeti Real po defaultu znači mrziti Barcu i obrnuto...
Mes Que Un Club
Mnogi to shvataju lično, neki kanališu svoje postove da se da naslutiti da su na ličnoj bazi, tako da to po meni ne izgleda niti malo simpatično
Imam svoj način za riješavanje viška energije, a forum mi nije omiljeno mjesto za tu vrstu aktivnosti, tako da, ko je raspoložen za takve stvari, nek' traži sebi mušteriju, a nek' mene prekriži
Imam svoj način za riješavanje viška energije, a forum mi nije omiljeno mjesto za tu vrstu aktivnosti, tako da, ko je raspoložen za takve stvari, nek' traži sebi mušteriju, a nek' mene prekriži
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
⊲ u autobusu sjedi sam u posljednjem redu i posljednji napušta vozilo
⊲ u avionu uvijek sjedi uz Pepea i prvi napušta letjelicu
⊲ u poluvremenu u svlačionici obavezno promijeni frizuru
⊲ mora dodirnuti loptu prije nego što izađe iz svlačionice
⊲ jedini od Portugalaca smije početi utakmicu u dresu dugih rukava
⊲ na teren uvijek prvo zakorači desnom nogom
⊲ kada postigne gol prvo maše obitelji na tribinama
FORZA NAPOLI

- hule_barca
- Kontakt:
Treb'o si barem kakvu poznatu sudijsku trojku ubaciti 
Mes Que Un Club
Ovrebo, Stark, Bussaca?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta fali Celiku iz Zenice, trolu?M4kaveli je napisao/la:U pojedinim utakmicama, Real je zaista izgledao kao Čelik iz Zenice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šta će svi ti gore nabrojani kraj Medine Catalonieja 
Cuj sta fali 
- Nail for Real
- Kontakt:
Lijepo te pitam. Trolu.M4kaveli je napisao/la:Cuj sta fali
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sve im fali.
Igraci, uprava, trener .. al to se ne moze imati u BiH.
Nasa liga nije ni pokusaj fudbala.
Igraci, uprava, trener .. al to se ne moze imati u BiH.
Nasa liga nije ni pokusaj fudbala.