SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Ja sam pogodio s trade ovima al opet me ne ide...kontantno gubim 4-5 a subotom vece uvjek imam vodstvo 6-3 ili 7-2
Dobro sam utrpao sessesiona,jeffersona,wiliamsa,mathewsa pa cak i nenea
Dobro sam utrpao sessesiona,jeffersona,wiliamsa,mathewsa pa cak i nenea
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
kakva prednost u skokovima
to je kad ti jedan igrac u 2 utakmice sam skupi skoro 40 skokova

to je kad ti jedan igrac u 2 utakmice sam skupi skoro 40 skokova
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ponovo malo izmjenjenMelo15 je napisao/la:a ja sam ti poslao ponudu,a ti je malo preuredi etosamo mi denverovce ne diraj
Anfernee "Penny" Hardaway #1
eto dodao sam po jos jednog igraca,da malo poravnamo snage,jer je ovaj jos na staklenim nogamaTracy3McGrady je napisao/la:Ponovo malo izmjenjenMelo15 je napisao/la:a ja sam ti poslao ponudu,a ti je malo preuredi etosamo mi denverovce ne diraj
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
E jbg.Melo15 je napisao/la:eto dodao sam po jos jednog igraca,da malo poravnamo snage,jer je ovaj jos na staklenim nogamaTracy3McGrady je napisao/la:Ponovo malo izmjenjenMelo15 je napisao/la:a ja sam ti poslao ponudu,a ti je malo preuredi etosamo mi denverovce ne diraj
Bilo mi je drago poslovati s vama 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kad su me svi yebali zasto nebi i tiMelo15 je napisao/la:Bilo mi je drago poslovati s vama
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo odobren trade, mislim da ces ti profitirati ako Gordon ostane zdrav i ako Ginobili pocne igrati kako zna, u slucaju da bude igrao kao do sada onda ti se lose pise sa njim i sa Terry-em i razmisljao sam ionako da ih bacim na FA listu, Gordona sam uzeo skoro sa FA liste i odma ga dao tebi, u Gay-u sam dobio odlicnog superstara fakticki za nista ulozeno sto je ipak solidno poslovanje, a u Dunleaviju i Knightu ne vidim nista dobro :/
1-8
Aj valjda će biti bolje
Ne pamtim nijednu sedmicu bez povrede bar jednog igrača 
Aj valjda će biti bolje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neće biti povreda kad prihvatiš tradeLBJ MVP je napisao/la:1-8![]()
Aj valjda će biti boljeNe pamtim nijednu sedmicu bez povrede bar jednog igrača
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
vjeruj mi da mi je zao DunleavijaTracy3McGrady je napisao/la:Evo odobren trade, mislim da ces ti profitirati ako Gordon ostane zdrav i ako Ginobili pocne igrati kako zna, u slucaju da bude igrao kao do sada onda ti se lose pise sa njim i sa Terry-em i razmisljao sam ionako da ih bacim na FA listu, Gordona sam uzeo skoro sa FA liste i odma ga dao tebi, u Gay-u sam dobio odlicnog superstara fakticki za nista ulozeno sto je ipak solidno poslovanje, a u Dunleaviju i Knightu ne vidim nista dobro :/
Odbio sam dakako.Neću ti dozvoliti da me opet opljačkašCarlo je napisao/la:Neće biti povreda kad prihvatiš tradeLBJ MVP je napisao/la:1-8![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Brate, nisam te uopšte opljačkao. Dobio si Duncana i Batum, a ja Kobea i Horforda, a i ovaj trade nije pljačka, dobićeš na skokovima (+17), a ja na tricama i par asistencijaLBJ MVP je napisao/la:Odbio sam dakako.Neću ti dozvoliti da me opet opljačkašCarlo je napisao/la:Neće biti povreda kad prihvatiš tradeLBJ MVP je napisao/la:1-8![]()
jesam li to jedini u ligi sto je ove sedmice isao preko 200 skokova?

Zezam se za prošli trade,ali ovaj jeste pljačka.Barem prema yahoou gdje mi piše da gubim u 6 od 9 kategorija,ja prihvatam najviše 5 dakakoCarlo je napisao/la: Brate, nisam te uopšte opljačkao. Dobio si Duncana i Batum, a ja Kobea i Horforda, a i ovaj trade nije pljačka, dobićeš na skokovima (+17), a ja na tricama i par asistencija
Ne znam što želiš reći ali ja sam preko 300 i gubimMelo15 je napisao/la:jesam li to jedini u ligi sto je ove sedmice isao preko 200 skokova?![]()
EDIT:Zeza me nešto statistika sad piše 300 skokova sad 98
prije ce biti da je to drugoLBJ MVP je napisao/la:Zezam se za prošli trade,ali ovaj jeste pljačka.Barem prema yahoou gdje mi piše da gubim u 6 od 9 kategorija,ja prihvatam najviše 5 dakakoCarlo je napisao/la: Brate, nisam te uopšte opljačkao. Dobio si Duncana i Batum, a ja Kobea i Horforda, a i ovaj trade nije pljačka, dobićeš na skokovima (+17), a ja na tricama i par asistencijaMožemo seopet dogovoriti
Ne znam što želiš reći ali ja sam preko 300 i gubimMelo15 je napisao/la:jesam li to jedini u ligi sto je ove sedmice isao preko 200 skokova?![]()
EDIT:Zeza me nešto statistika sad piše 300 skokova sad 98
jer kad sam danas gledao 2i. je imao 180 ja mislim
LBJ MVP je napisao/la:Zezam se za prošli trade,ali ovaj jeste pljačka.Barem prema yahoou gdje mi piše da gubim u 6 od 9 kategorija,ja prihvatam najviše 5 dakakoCarlo je napisao/la: Brate, nisam te uopšte opljačkao. Dobio si Duncana i Batum, a ja Kobea i Horforda, a i ovaj trade nije pljačka, dobićeš na skokovima (+17), a ja na tricama i par asistencijaMožemo seopet dogovoriti

Dobio si ponudu i u prednosti si 4,68 ako je vjerovati mom digitronu
Carlo,sta trazis za Batuma?
Nije moj jošMelo15 je napisao/la:Carlo,sta trazis za Batuma?
ja te razumio da dajes duncana i batumaCarlo je napisao/la:Nije moj jošMelo15 je napisao/la:Carlo,sta trazis za Batuma?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.