Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Ahaha jeste smijesni bosanci do bola, svega mi.
Ovo je Spaha mogao napraviti i sa klupe i da nikog nije dodirno, posto dodirno nije ovog igraca nema se pravo
ni kazna, pa jebote nije ubijen igrac.
Ovo je Spaha mogao napraviti i sa klupe i da nikog nije dodirno, posto dodirno nije ovog igraca nema se pravo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iako se u prvi mah cini da je kazna prestroga, ipak sam ovdje za istu. Jednostavno, Spaha je u onom "duelu" pokazao sve ono sto fudbal u biti nije. Zasluzio je kaznu, sto jes' jes'.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- fahrenheit
- Kontakt:
Elmar je napisao/la:Ahaha jeste smijesni bosanci do bola, svega mi.

"Like a krme in Teheran."
Jest sa ramenom malo, ali u lice nema sanse.
Ne vidim razlog za ovu kaznu, ali eto to je Montpellier i nekima je trn u oku.
Ne vidim razlog za ovu kaznu, ali eto to je Montpellier i nekima je trn u oku.
Samo nasi igraci dobijaju astronomske suspenzije Salihovic zbog prigovora 4 utakmice,Spahic zbog udarca u igri(nisu se pokoskali pa da ga je odalamio) 5 utakmica..... 

RIP SALE VILENJAK
A sto je najgore glupi Bosanac pomisli da to treba proci samo tako.RKO je napisao/la:Samo nasi igraci dobijaju astronomske suspenzije Salihovic zbog prigovora 4 utakmice,Spahic zbog udarca u igri(nisu se pokoskali pa da ga je odalamio) 5 utakmica.....
Dosta je vise i toga, cuj pet utakmica nije hokej u pitanju jebote.
Ni u hokeju ne smijes nekoga laktom u glavu udariti...Elmar je napisao/la:A sto je najgore glupi Bosanac pomisli da to treba proci samo tako.RKO je napisao/la:Samo nasi igraci dobijaju astronomske suspenzije Salihovic zbog prigovora 4 utakmice,Spahic zbog udarca u igri(nisu se pokoskali pa da ga je odalamio) 5 utakmica.....
Dosta je vise i toga, cuj pet utakmica nije hokej u pitanju jebote.
Neka mu ova kazna, neka se opameti. Kako je onog Slovaka u glavu udario, mogao je crveni fasovati.
Doduse, boli me briga sta radi u Montpellieru, ali kada igra za repku, ne smije ovako igrati, da zavrsimo svaku drugu tekmu sa 10 igraca samo zato jer gospodin hoce da nekoga laktom spuca u lice...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Opravdano..jos dok ovi uloze zalbu smanjice mu jednu dvije i svi zadovoljni.
1921-2011
Pa Samuel Eto'o udario glavom igrača Chieva Boštjana Cesara pa dobio tri utakmice, a Spahicu za ovo pet strasno. Trebao je biti kaznjen, ali maksimalno 2-3 utakmice.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Megamon
- Kontakt:
Evo sad na hayatu rekose da je Spahic blizu Aston Ville 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Volio bi Spahica vidjeti u Arsenalu ali njegov klub navodno hoce 30 miliona eura za Spahica.
Mislim da Emir Spahic ima kvaliteta za Arsenala i Premiership

Mislim da Emir Spahic ima kvaliteta za Arsenala i Premiership

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Ponos Torina
- Kontakt:
Spahic:Arsenal ili Aston Villa 99,99% 
sto ce se Paja obradovati Spahicu

sto ce se Paja obradovati Spahicu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pajo lako prihvati one koji igraju u dominatnom klubu.Ponos Torina je napisao/la:Spahic:Arsenal ili Aston Villa 99,99%
sto ce se Paja obradovati Spahicu![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nadam se da je ovo istina, zasluzio je spaha jak transfer u PL - j.ebes rusiju i francusku 

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Pajo lako prihvati one koji igraju u dominatnom klubu.Ponos Torina je napisao/la:Spahic:Arsenal ili Aston Villa 99,99%
sto ce se Paja obradovati Spahicu![]()

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Vise bi volio da on ode tamo nego Pjanic, Pjana je mal i slabasan nekakav a ovaj lav bi ih trzajem obaro s' nogu
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Da je ovo dvije godine ranije rekao bih Arsenal li sada trenutno Villa je Spahicu pravo po mjeri .
Svaka cast ako se ovo ostvari !!!
Svaka cast ako se ovo ostvari !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Spahic je zasluzio jedan ovako veliki transfer! nas kapiten bi se sigurno dobro uklopio u engleskoj ligi! jak je ,brz..u najboljim godinama! ako i ne bude nista od ovoga,nije ni Francuska losa!..
upravo tako taj bi mu transfer došao kao bonus, a u Villi su ionako uvijek računali na ''zrelije'' štopere samo se treba sjetiti Mellberga ili Dunne-a.bosnas_ je napisao/la:Spahic je zasluzio jedan ovako veliki transfer! nas kapiten bi se sigurno dobro uklopio u engleskoj ligi! jak je ,brz..u najboljim godinama! ako i ne bude nista od ovoga,nije ni Francuska losa!..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ovaj transfer u Aston Villu je jako realan po meni.
Villa ce jos dovesti Miroslava Klose-a, te ce sigurno osigurati opstanak u PL.
Villa ce jos dovesti Miroslava Klose-a, te ce sigurno osigurati opstanak u PL.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, EdinjoBos, Proximic i 22 gosta.