Virtu4l je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Sjeća li se neko francuskog crtanog sa nekim likom u dvorcu i nekim zlim sestrama koje su protiv njega? Ili tako nešto... Bilo je na nekom našem kanalom, BHT ili FTV. Ne sjećam se jesmo li to već spominjali ovdje.

Kraj devedesetih i početak 2000? Možda malo kasnije. Tačno znam o kojem se radi, ali ne mogu da sjetim niti jednog imena kojeg bi mogao proguglati.... nemoć...
Da, tako nekad. Znam da su one imale ljubičastu kosu, a on je kao bio neki doktor, hemičar, ne znam šta tačno, ali sve mi se čini da je pravio nekakve rastvore. Možda i nije, ali mi je zelena boja u glavi iz nekog razloga, pa me na to asocira.
I ja pokušavam naći, ali ne znam ni kako da tražim, evidentno je da su Francuzi mnogo crtanih filmova izbacili. A, moje znanje francuskog nije previše široko, davno sam ga učila, ali ni tad dovoljno jako i ozbiljno. Znala sam da ću se nekad pokajati.
Gdje je legenda kad ga čovjek najviše treba?
JHam je napisao/la:Da ne trazim sad sve stranice, je li gledao ko ove
Spominjale su se, ništa ne brini.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka