Apsolutno kao i Chielini za udaranje laktom...IlPrincipe je napisao/la:Zubarez je također morao dobiti crveni karton

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Apsolutno kao i Chielini za udaranje laktom...IlPrincipe je napisao/la:Zubarez je također morao dobiti crveni karton
A druze ne mislim ja na ovo danas nego inace govorim da su tu sudije koje dijele pravdu na amaterskim utakmicama i onda dodu na SP. Meni nema logike amaterima davati toliku odgovornost.Lillard je napisao/la:Taj sudija iz Gambije je odsudio najbolje na ovom prventvu. Predrasude ciste.. Da bilo je gresaka, ali bgti koliko je gresaka u karijeri napravio Howard Webb pa se opet smatra za najboljeg suca na svijetu...
Procitajte pravila jbemu, ona kazu da je ono cist crveni, a sada sto vi to ne vidite...
pa normalno kad je vidio da nije sudio ni prekršaj i ja bi ga ubio šakama ..Lillard je napisao/la:Apsolutno kao i Chielini za udaranje laktom...IlPrincipe je napisao/la:Zubarez je također morao dobiti crveni karton
Iz ove grupe je samo Kostarika zasluzila prolaz dalje.Kolumbija je zasluzla da bude oslobodjena u sledecoj rundi i da ceka pobednika meca Brazil-Cile.Saurman je napisao/la:Urugvaj sasvim zasluženo u 1/8 a Prandeliju se obila kukavička taktika o glavu čuvanje rezultata.
Btw bravo za Suareza neka je ugrizao onog čobana.
Naravno da se šilji Brazilu. Potrošiti 14.5 milijardiIlPrincipe je napisao/la:Rebić je s namjerom i đonom direktno išao na igrača a Marchisio više tijelom i teatralno bacanje Arevalo Riosa ..
Štima se da Brazil uzme, treba im odma dat trofej![]()
Sudije iz Gambije,Novog Zelanda,Tahiti,Burgundije,pi'zde materine aa nigdje Rizzolija,Webba,Cakira i ostalih provjerenih sudaca a ne ovih amatera
tako treba.suhi je napisao/la:
Sve slijepo jbo teTill je napisao/la:Ovdje ima ljudi koji ne znaju ni fudbalska pravila...![]()
Svaki start u kojem noga ne ide na loptu i gdje se ozbiljno ugrožava zdravlje protivničkog igrača se kažnjava crvenim kartonom! Namjerno, nenamjerno - nema razlike! Kao što nije ni intenzitet starta bitan!
Sudija je ispravno isključio Marchisia! Imao je dvije greške! Nije sudio čist penal na Cavaniju (oboren u grčko-rismkom stilu od Chiellinija, što nije u duhu fudbalske igre), i nije isključio Suáreza za ujedanje.
Urugvaj zasluženo iako sam navijao za Italiju! Više su htjeli, više trčali, bili fudbalski bolji!
dr.van nostrand je napisao/la:subhanallah![]()
Džaba je omladini pričat' neke stvari još prije pola godine. Sva sreća pa englezi nisu završili peti od ove četveročlane grupe, jer je i 4 mjesto za njih kako će se na kraju ispostavit' premija.Centre forward je napisao/la:Englezima je treće mjesto u grupi ravno osvajanju SP
Ja sam te davno pitao koliko ti imaš godina jer me zanima , zbog velike količine "nejasnih" komentara po kojima se vidi da se zelen .rambo16 je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la: Štima se da Brazil uzme, treba im odma dat trofej![]()
Španci apsolutno razbijeni i idu kući zasluženo...Englezi odron i idu kući zasluženo....Italijani, kukavički kao i uobičajeno ušli u tekmu, i idu kući zasluženo....Brazilcima sviran jedan sumnjiv penal i to je to....i na osnovu kojih argumenata se to štima Brazilu??? zašto Holandeze i Francuze niko ne može "oštetit"?..zato što ljudi igraju pravi fudbal...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.