EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pinoglavi
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la pinoglavi » 10 okt 2015, 23:40

HVALA TI MEŠA :bow: :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 10 okt 2015, 23:43

Momciluk je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Bolje bi bilo da su izrael i kipar odigrali 1-1.
Ne bi, onda bi nam trebala pobjeda na Kipru u slucaju da Izrael iscupa bod.. ovako nam i bod odgovara samo da Izrael ne pobijedi a pobjeda nam odgovara u svakom slucaju. I ovako imamo sve u svojim rukama a da je Izrael danas uzeo bod ne bi samo od sebe zavisili nego bi morali osluskivat rez u Belgiji da zidovi slucajno ne pobijede.

Izrael ne bi izcupao bod u Belgiji taman kada bi im Boziji poslanik Musa a.s sisao s nebesa.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 okt 2015, 23:44

Momciluk je napisao/la:
Ne bi, onda bi nam trebala pobjeda na Kipru u slucaju da Izrael iscupa bod.. ovako nam i bod odgovara samo da Izrael ne pobijedi a pobjeda nam odgovara u svakom slucaju. I ovako imamo sve u svojim rukama a da je Izrael danas uzeo bod ne bi samo od sebe zavisili nego bi morali osluskivat rez u Belgiji da zidovi slucajno ne pobijede.
vjerovatno je mislio na to sto tad Kipar ne bi imao nikakve sanse, pa bi nam bilo mnogo lakse tamo :think:
Don't believe the hype.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 10 okt 2015, 23:45

akisarajevo92 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
vjerovatno je mislio na to sto tad Kipar ne bi imao nikakve sanse, pa bi nam bilo mnogo lakse tamo

Da, a ruku na srce, ni izraeliti nemaju ama bas nikakvu sansu protiv Belgijanaca.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 10 okt 2015, 23:49

JackTheStripper je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Ne bi, onda bi nam trebala pobjeda na Kipru u slucaju da Izrael iscupa bod.. ovako nam i bod odgovara samo da Izrael ne pobijedi a pobjeda nam odgovara u svakom slucaju. I ovako imamo sve u svojim rukama a da je Izrael danas uzeo bod ne bi samo od sebe zavisili nego bi morali osluskivat rez u Belgiji da zidovi slucajno ne pobijede.
vjerovatno je mislio na to sto tad Kipar ne bi imao nikakve sanse, pa bi nam bilo mnogo lakse tamo

Da, a ruku na srce, ni izraeliti nemaju ama bas nikakvu sansu protiv Belgijanaca.
Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama, mi samo trebamo drzati nulu i jednim golom zavrsit pricu. Jesi siguran da Izrael ne moze nista protiv Belgije ako ovi izvedu igrace koji nisu u prvom planu, jest to opet prejaka reprezentacija ali ne treba mi i to da razmisljam o njima, ovako na miru pogledat nasu utakmicu i na kraju proslavit.
This time next year we'll be millionaires.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 okt 2015, 23:52

Znaci tri ekipe imaju sanse za baraz pred zadnje kolo. Nije jos nista gotovo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 10 okt 2015, 23:53

Momciluk je napisao/la:Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama, mi samo trebamo drzati nulu i jednim golom zavrsit pricu. Jesi siguran da Izrael ne moze nista protiv Belgije ako ovi izvedu igrace koji nisu u prvom planu, jest to opet prejaka reprezentacija ali ne treba mi i to da razmisljam o njima, ovako na miru pogledat nasu utakmicu i na kraju proslavit.

Zaboravljas na psiholoski efekat. Ova utakmica je za obje ekipe sve ili nista. Ili mi ili oni. Ja se bojim da se ne useremo i da nas noge ne drze. A da nas oni zatim, osokoljeni domacem terenu i navijacima, dobiju.

Nakon takvog debakla se ne bi mogao oporaviti. Da ne govorim o teskim mukama u eventualnom barazu...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 okt 2015, 23:56

fakat bi se sjebo da nas Kipar uzme u utorak
Don't believe the hype.

carnevale

Post Postao/la carnevale » 10 okt 2015, 23:57

Hajde,da MI razvalimo ove umjetne Grke pa ce mo onda o Barazu!!!
Zadnja izmjena: carnevale, dana/u 10 okt 2015, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 10 okt 2015, 23:58

Momciluk je napisao/la:Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama, mi samo trebamo drzati nulu i jednim golom zavrsit pricu. Jesi siguran da Izrael ne moze nista protiv Belgije ako ovi izvedu igrace koji nisu u prvom planu, jest to opet prejaka reprezentacija ali ne treba mi i to da razmisljam o njima, ovako na miru pogledat nasu utakmicu i na kraju proslavit.

Zaboravljas na psiholoski efekat. Ova utakmica je za obje ekipe sve ili nista. Ili mi ili oni. Ja se bojim da se ne useremo i da nas noge ne drze. A da nas oni zatim, osokoljeni domacem terenu i navijacima, dobiju.

Nakon takvog debakla se ne bi mogao oporaviti. Da ne govorim o teskim mukama u eventualnom barazu...
Mene uopće nije strah. Treba ih poštovati ali bolji smo od njih u svakom pogledu još imamo iskustvo igranja takvih utakmica.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

hodža
Kontakt:

Re: RE: Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la hodža » 10 okt 2015, 23:58

Momciluk je napisao/la: Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama.
Vidjelo se veceras kolko su limitirani ;) Ljudi u borbi za baraz a bili 100 pozicija iza nas :-?

Nece biti ni malo lahko.
FORZA MARŠAL !!!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 10 okt 2015, 23:59

Ma opusteno, nekad smo mi igrali ovakve utakmice kakvu u utorak igra Cipar a znamo kako su to teske utakmice kada imas limitirane igrace a mi smo u svoje vrijeme imali i mnogo kvalitetnije igrace nego Cipar danas. Kad mi nismo pred onakvom publikom na Kosevu uspjeli dobiti Dansku ne vidim kako ce nas Cipar dobit da igraju pred 200 hiljada domacih navijaca, ovo je njima jedna od prvih "historijskih" utakmica a imaju jos mnogo da ih odigraju prije nego se plasiraju na takmicenje, u utorak nemaju sta trazit.
hodža je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama.
Vidjelo se veceras kolko su limitirani ;) Ljudi u borbi za baraz a bili 100 pozicija iza nas :-?

Nece biti ni malo lahko.
Ja, vidjeli smo ih protiv mozda jos limitiranije reprezentacije.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 11 okt 2015, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 okt 2015, 23:59

Dobra stvar je sto i Kiprani putuju,odlazak i povratak u Izrael iziskuje vrijeme a time i umor..ekipa koja dobije i nas i one koji su dobili ponovo nas ,nije za nikako.losa...ceka nas borba..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 10 okt 2015, 23:59

znači ovo što sam ja gledao u slučaju aBd eventualnog baraža , valjda ćemo biti baš na granici za nosioce u baražu ...od nas bi prije na uefa ljestvici bili bi ukrajina,švedska,danska(ako albanija pobijedi) , a ispod mađarskaili turska ako mađari budu najbolji trećeplasirani što vjerovatno hoće, irska, norveška i slovenija...ako ovako bude, samo turke izbjeći i to je to ...

ako albanija ne pobijedi(što je po nas bolje) , nosioci : ukrajina,švedska,BiH,irska
nenositelji: norveška,slovenija,turska,albanija

ako albanija pobijedi: ukrajina,švedska,danska,BiH
irska,norveška,slovenija,turska

nek neko ako ima upućeniji ispravi ako griješim šta :/ , valjda sam dobro ovo opazio,obzirom da jedini uefa ranking koji sam našao od 15. juna ove godine :/

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 okt 2015, 00:03

Nema teorije da prokockamo bodove protiv Kipra, pogotovo jer ni oni nece igrati svoj klasicni bunker nego ce morati krenuti naprijed.
Dobra stvar sto nam odgovara bod jer ni Izrael nece izboriti vise od jednog boda protiv belgijanaca (ako i toliko jer belgijancima treba pobjeda), a vrlo moguce da nam i potencijalni poraz protiv Kipra ne poremeti planove za baraz, al' o tom po tom. :mrgreen:

Kako god, baraz je 99% nas. :bih:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 okt 2015, 00:05

slika

Nosioci smo 99%
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 okt 2015, 00:06

rope11 je napisao/la:Nema teorije da prokockamo bodove protiv Kipra, pogotovo jer ni oni nece igrati svoj klasicni bunker nego ce morati krenuti naprijed.
Dobra stvar sto nam odgovara bod jer ni Izrael nece izboriti vise od jednog boda protiv belgijanaca (ako i toliko jer belgijancima treba pobjeda), a vrlo moguce da nam i potencijalni poraz protiv Kipra ne poremeti planove za baraz, al' o tom po tom. :mrgreen:

u slucaju poraza buraz kipar ide u baraz

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 11 okt 2015, 00:07

loše po nas bi bilo jedino da hrvati ispadnu u baraž, a da nas švedska i danska nekako prestignu ako ima za to šanse :/ , to je valjda jedini način kako ne bi bili nosioci

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 okt 2015, 00:13

Kvota je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Nema teorije da prokockamo bodove protiv Kipra, pogotovo jer ni oni nece igrati svoj klasicni bunker nego ce morati krenuti naprijed.

u slucaju poraza buraz kipar ide u baraz
A vidi stvarno, u pravu si, ovo sam skroz smetnuo sa uma. :mrgreen:

Ma kako god okrenes, sanse da nas dobiju su male.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 okt 2015, 00:17

boomerang5 je napisao/la:loše po nas bi bilo jedino da hrvati ispadnu u baraž, a da nas švedska i danska nekako prestignu ako ima za to šanse :/ , to je valjda jedini način kako ne bi bili nosioci
Švedska i Danska nas ne mogu prestići, Danska nikako jer oni više nemaju utakmica, Švedska može ali to znači da mi moramo izgubiti od Cipra, ali onda ionako nećemo biti u baražu pa nam je svejedno :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.