Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Momciluk je napisao/la:Ne bi, onda bi nam trebala pobjeda na Kipru u slucaju da Izrael iscupa bod.. ovako nam i bod odgovara samo da Izrael ne pobijedi a pobjeda nam odgovara u svakom slucaju. I ovako imamo sve u svojim rukama a da je Izrael danas uzeo bod ne bi samo od sebe zavisili nego bi morali osluskivat rez u Belgiji da zidovi slucajno ne pobijede.JackTheStripper je napisao/la:Bolje bi bilo da su izrael i kipar odigrali 1-1.
vjerovatno je mislio na to sto tad Kipar ne bi imao nikakve sanse, pa bi nam bilo mnogo lakse tamoMomciluk je napisao/la:Ne bi, onda bi nam trebala pobjeda na Kipru u slucaju da Izrael iscupa bod.. ovako nam i bod odgovara samo da Izrael ne pobijedi a pobjeda nam odgovara u svakom slucaju. I ovako imamo sve u svojim rukama a da je Izrael danas uzeo bod ne bi samo od sebe zavisili nego bi morali osluskivat rez u Belgiji da zidovi slucajno ne pobijede.JackTheStripper je napisao/la:Bolje bi bilo da su izrael i kipar odigrali 1-1.
akisarajevo92 je napisao/la:vjerovatno je mislio na to sto tad Kipar ne bi imao nikakve sanse, pa bi nam bilo mnogo lakse tamoMomciluk je napisao/la:Ne bi, onda bi nam trebala pobjeda na Kipru u slucaju da Izrael iscupa bod.. ovako nam i bod odgovara samo da Izrael ne pobijedi a pobjeda nam odgovara u svakom slucaju. I ovako imamo sve u svojim rukama a da je Izrael danas uzeo bod ne bi samo od sebe zavisili nego bi morali osluskivat rez u Belgiji da zidovi slucajno ne pobijede.JackTheStripper je napisao/la:Bolje bi bilo da su izrael i kipar odigrali 1-1.
Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama, mi samo trebamo drzati nulu i jednim golom zavrsit pricu. Jesi siguran da Izrael ne moze nista protiv Belgije ako ovi izvedu igrace koji nisu u prvom planu, jest to opet prejaka reprezentacija ali ne treba mi i to da razmisljam o njima, ovako na miru pogledat nasu utakmicu i na kraju proslavit.JackTheStripper je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:vjerovatno je mislio na to sto tad Kipar ne bi imao nikakve sanse, pa bi nam bilo mnogo lakse tamoMomciluk je napisao/la: Ne bi, onda bi nam trebala pobjeda na Kipru u slucaju da Izrael iscupa bod.. ovako nam i bod odgovara samo da Izrael ne pobijedi a pobjeda nam odgovara u svakom slucaju. I ovako imamo sve u svojim rukama a da je Izrael danas uzeo bod ne bi samo od sebe zavisili nego bi morali osluskivat rez u Belgiji da zidovi slucajno ne pobijede.
Da, a ruku na srce, ni izraeliti nemaju ama bas nikakvu sansu protiv Belgijanaca.
Momciluk je napisao/la:Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama, mi samo trebamo drzati nulu i jednim golom zavrsit pricu. Jesi siguran da Izrael ne moze nista protiv Belgije ako ovi izvedu igrace koji nisu u prvom planu, jest to opet prejaka reprezentacija ali ne treba mi i to da razmisljam o njima, ovako na miru pogledat nasu utakmicu i na kraju proslavit.
Mene uopće nije strah. Treba ih poštovati ali bolji smo od njih u svakom pogledu još imamo iskustvo igranja takvih utakmica.JackTheStripper je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama, mi samo trebamo drzati nulu i jednim golom zavrsit pricu. Jesi siguran da Izrael ne moze nista protiv Belgije ako ovi izvedu igrace koji nisu u prvom planu, jest to opet prejaka reprezentacija ali ne treba mi i to da razmisljam o njima, ovako na miru pogledat nasu utakmicu i na kraju proslavit.
Zaboravljas na psiholoski efekat. Ova utakmica je za obje ekipe sve ili nista. Ili mi ili oni. Ja se bojim da se ne useremo i da nas noge ne drze. A da nas oni zatim, osokoljeni domacem terenu i navijacima, dobiju.
Nakon takvog debakla se ne bi mogao oporaviti. Da ne govorim o teskim mukama u eventualnom barazu...
Vidjelo se veceras kolko su limitiraniMomciluk je napisao/la: Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama.
Ma opusteno, nekad smo mi igrali ovakve utakmice kakvu u utorak igra Cipar a znamo kako su to teske utakmice kada imas limitirane igrace a mi smo u svoje vrijeme imali i mnogo kvalitetnije igrace nego Cipar danas. Kad mi nismo pred onakvom publikom na Kosevu uspjeli dobiti Dansku ne vidim kako ce nas Cipar dobit da igraju pred 200 hiljada domacih navijaca, ovo je njima jedna od prvih "historijskih" utakmica a imaju jos mnogo da ih odigraju prije nego se plasiraju na takmicenje, u utorak nemaju sta trazit.JackTheStripper je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama, mi samo trebamo drzati nulu i jednim golom zavrsit pricu. Jesi siguran da Izrael ne moze nista protiv Belgije ako ovi izvedu igrace koji nisu u prvom planu, jest to opet prejaka reprezentacija ali ne treba mi i to da razmisljam o njima, ovako na miru pogledat nasu utakmicu i na kraju proslavit.
Zaboravljas na psiholoski efekat. Ova utakmica je za obje ekipe sve ili nista. Ili mi ili oni. Ja se bojim da se ne useremo i da nas noge ne drze. A da nas oni zatim, osokoljeni domacem terenu i navijacima, dobiju.
Nakon takvog debakla se ne bi mogao oporaviti. Da ne govorim o teskim mukama u eventualnom barazu...
Ja, vidjeli smo ih protiv mozda jos limitiranije reprezentacije.hodža je napisao/la:Vidjelo se veceras kolko su limitiraniMomciluk je napisao/la: Ma lakse je ovako jer se Cipar mora otvorit i napast a vrlo su limitarani pogotovo u takvim situacijama.Ljudi u borbi za baraz a bili 100 pozicija iza nas
Nece biti ni malo lahko.
u slucaju poraza buraz kipar ide u barazrope11 je napisao/la:Nema teorije da prokockamo bodove protiv Kipra, pogotovo jer ni oni nece igrati svoj klasicni bunker nego ce morati krenuti naprijed.
Dobra stvar sto nam odgovara bod jer ni Izrael nece izboriti vise od jednog boda protiv belgijanaca (ako i toliko jer belgijancima treba pobjeda), a vrlo moguce da nam i potencijalni poraz protiv Kipra ne poremeti planove za baraz, al' o tom po tom.
Kako god, baraz je 99% nas.
A vidi stvarno, u pravu si, ovo sam skroz smetnuo sa uma.Kvota je napisao/la:u slucaju poraza buraz kipar ide u barazrope11 je napisao/la:Nema teorije da prokockamo bodove protiv Kipra, pogotovo jer ni oni nece igrati svoj klasicni bunker nego ce morati krenuti naprijed.
Dobra stvar sto nam odgovara bod jer ni Izrael nece izboriti vise od jednog boda protiv belgijanaca (ako i toliko jer belgijancima treba pobjeda), a vrlo moguce da nam i potencijalni poraz protiv Kipra ne poremeti planove za baraz, al' o tom po tom.
Kako god, baraz je 99% nas.
Švedska i Danska nas ne mogu prestići, Danska nikako jer oni više nemaju utakmica, Švedska može ali to znači da mi moramo izgubiti od Cipra, ali onda ionako nećemo biti u baražu pa nam je svejednoboomerang5 je napisao/la:loše po nas bi bilo jedino da hrvati ispadnu u baraž, a da nas švedska i danska nekako prestignu ako ima za to šanse :/ , to je valjda jedini način kako ne bi bili nosioci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.