Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

BrnJeeH
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 00:43

Saurman je napisao/la:primiti dva komada od prosjecne ekipe i to kuci je zalosno sta se tek biti kad se sastanete s jacim ekipama....i ove mi sezone mirise šestica :D
jos da ti sta znas od nogometa pa da shvatis da ih je sedmero danas po prvi put igralo za real la ligu :mrgreen: govorio bi drukcije..

pokazali su vise nego barca protiv sahtara koji igra u dalekoj i hladnoj zemlji :mrgreen:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 30 avg 2009, 00:46

BrnJeeH je napisao/la:
Saurman je napisao/la:primiti dva komada od prosjecne ekipe i to kuci je zalosno sta se tek biti kad se sastanete s jacim ekipama....i ove mi sezone mirise šestica :D
jos da ti sta znas od nogometa pa da shvatis da ih je sedmero danas po prvi put igralo za real la ligu :mrgreen: govorio bi drukcije..

pokazali su vise nego barca protiv sahtara koji igra u dalekoj i hladnoj zemlji :mrgreen:
utakmica je bila manje bitna od vase :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 00:50

Jesi mi pametan ko te je takvog napravio....mora ču ja stavitit 11:1 u Avatar da "malo" umanjim tvoj.. :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2009, 00:51

Sigurno Evopski super kup nije bitan,kako glup razlog za losu utakmic Barcelonu nemogu da vjerujem...pa sta je onda vazno ako ona jucer utakmica nije,pa jesul se radovali ko da rodjendan slavili...joj joj sto nemogu ovih sto se izlvace na nebitnost utakmice a utakmica bitna da nemoze biti bitnija ;)

sad da nebufe OFF sve...Real je veceras odigrao toplo-hladno naprijed tu i tamo pozadi lose,Valeron fulio bodove za Deportivo,al eto razumjet cu prva utakmica,tri boda su tu i cilj je ispunjen i cestitam ;)

sad poredit igru Barcelone i Reala nema smisla jer svako igra za sebe a ne za to kako ce neki maloljetnici komentarisatii joojj moji bolje igrali,joj tvoji primili 2 gola aaaaaa tvoji dali samo 1 :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 00:53

@ miky - sto svi spominete tog valerona - niste vidjeli prilike reala? :|

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 00:54

28 udarac Reala nije loše...za prvu utakmicu protiv solidnog Deportiva koji če biti među prvih 8..3 boda se piše...igra se briše..

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 30 avg 2009, 00:54

Raul_64 je napisao/la:Jesi mi pametan ko te je takvog napravio....mora ču ja stavitit 11:1 u Avatar da "malo" umanjim tvoj.. :mrgreen:
stavi ako nadjes sliku u boji :D ,a de mi sad objasni to "Jesi mi pametan ko te je takvog napravio" :?:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2009, 00:56

Ama spominjem jer je imao najbolju priliku na utakmici,jer je sa 2 metra uspio da fuli gol...jel tako tako je :mrgreen:

nisam rekao da Real nije imao prilika kako nije imao preko 20 suteva jbt,iako su te vecinom bili sutevi van 16,tacno da je Benzema pogodio i stativu i precku...i nisam rekao da niste bolji bili,ali da je Valeron ondje pogodio sigurno bi Deportivo bod uzo...al tako ti je to u fudbalu sad pa sad se okrene ;) iako to nije to po meni niste odigrali neku kvalitetnu utakmicu da se razumijemo puno se vise ocekuje od ovakvog Reala vjerujem da i ti nisi bas nesto zadovoljan da si ocekivao 3 razlike najmanje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 00:59

-Barcelona- je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Jesi mi pametan ko te je takvog napravio....mora ču ja stavitit 11:1 u Avatar da "malo" umanjim tvoj.. :mrgreen:
stavi ako nadjes sliku u boji :D ,a de mi sad objasni to "Jesi mi pametan ko te je takvog napravio" :?:
Nema slike u boji :D a odgovor je jednostavan Tata..samo što je banovan trenutno...5x..
Optimisti su očekivali petardu...al budi realan...Chelsea na guzove dobio prvu..Bayern nije ni dobio a Liverpool je izgubio treba vremena 7 novih igrača..slijedi pauza koja samo može pomoči Realu..

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 30 avg 2009, 01:02

Tek je pocetak Primere momci jos nisu dovoljno uigrani i siguran sam da ce poraditi da se ne primaju ovakvi golovi i da se ne stvaraju prilike u njihovom sesnestercu tako lahko.Mnogo je novih igraca u klubu i ne moze se ocekivati da odmah bljesnu. Vrijeme ce pokazati kakav sastav Real ima.Bitno je da je zabiljezena pobjeda na startu sezone i mogu reci da sam prezadovoljan napadom i realizacijom i koliko su izglednih prilika igraci stvorili
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 30 avg 2009, 01:03

Raul_64 je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:
Nema slike u boji :D a odgovor je jednostavan Tata..samo što je banovan trenutno...5x..
Optimisti su očekivali petardu...al budi realan...Chelsea na guzove dobio prvu..Bayern nije ni dobio a Liverpool je izgubio treba vremena 7 novih igrača..slijedi pauza koja samo može pomoči Realu..
nisam ja jarane nista rekao za realovu igru,vec samo to da je ova utakmica bila bitnija od one barca-sahtar :!:

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 01:05

miky_hz je napisao/la:Ama spominjem jer je imao najbolju priliku na utakmici,jer je sa 2 metra uspio da fuli gol...jel tako tako je :mrgreen:

nisam rekao da Real nije imao prilika kako nije imao preko 20 suteva jbt,iako su te vecinom bili sutevi van 16,tacno da je Benzema pogodio i stativu i precku...i nisam rekao da niste bolji bili,ali da je Valeron ondje pogodio sigurno bi Deportivo bod uzo...al tako ti je to u fudbalu sad pa sad se okrene ;) iako to nije to po meni niste odigrali neku kvalitetnu utakmicu da se razumijemo puno se vise ocekuje od ovakvog Reala vjerujem da i ti nisi bas nesto zadovoljan da si ocekivao 3 razlike najmanje
da je pogodio da je pogodio :roll: sve se svodi na tu pricu

razmisli malo, i benzema je imao svoje - pa da je pogodio bilo bi i 5-6 golova.. ronaldo je sam izasao pred golmana - i da je pogodio bilo bi jos golova

da je da je

da je jucer onaj igrac sahtara pogodio onu priliku pred kraj uzeli bi trofej - da je da je

Nismo odigrali kvalitetno - al od tebe nisam ocekivao takav komentar (barem bi ti trebao znati nesto o tome) - kako da ocekujes od reala pobjedu od tri gola najmanje kad je sedam igraca po prvi put zaigralo u la ligi za real madrid

vi mislite da oni nemaju tremu.. to vam je isto kad bi vi izasli pred 80.000 ljudi a morate pjevate - a ne znate :mrgreen:

Real je odigrao sasvim dobro.. bio je bolji na svim podrucjima i statistika govori svoje..

zakljucak: Real je igrao prvu utakmicu La Lige ove sezone i to sa sedam igraca kojima je to prva utakmica u tom natjecanju s Realom. Bili su bolji, imali su prilike bas kao i Deportivo, ali nekad jedan od njih ima vise srece, u ovom slucaju je uglavnom presudilo to, a i pomalo kvalitet. Ja vam jamcim laganu pobjedu protiv Espanyola u slijedecem kolu.

-Barcelona- jel se ti to salis?

Evo sazetaka utakmice: http://www.youtube.com/watch?v=dm9_CItuqCE
Zadnja izmjena: BrnJeeH, dana/u 30 avg 2009, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 30 avg 2009, 01:10

BrnJeeH je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ama spominjem jer je imao najbolju priliku na utakmici,jer je sa 2 metra uspio da fuli gol...jel tako tako je :mrgreen:

da je pogodio da je pogodio :roll: sve se svodi na tu pricu

razmisli malo, i benzema je imao svoje - pa da je pogodio bilo bi i 5-6 golova.. ronaldo je sam izasao pred golmana - i da je pogodio bilo bi jos golova

da je da je

da je jucer onaj igrac sahtara pogodio onu priliku pred kraj uzeli bi trofej - da je da je

Nismo odigrali kvalitetno - al od tebe nisam ocekivao takav komentar (barem bi ti trebao znati nesto o tome) - kako da ocekujes od reala pobjedu od tri gola najmanje kad je sedam igraca po prvi put zaigralo u la ligi za real madrid

vi mislite da oni nemaju tremu.. to vam je isto kad bi vi izasli pred 80.000 ljudi a morate pjevate - a ne znate :mrgreen:

Real je odigrao sasvim dobro.. bio je bolji na svim podrucjima i statistika govori svoje..

zakljucak: Real je igrao prvu utakmicu La Lige ove sezone i to sa sedam igraca kojima je to prva utakmica u tom natjecanju s Realom. Bili su bolji, imali su prilike bas kao i Deportivo, ali nekad jedan od njih ima vise srece, u ovom slucaju je uglavnom presudilo to, a i pomalo kvalitet. Ja vam jamcim laganu pobjedu protiv Espanyola u slijedecem kolu.

-Barcelona- jel se ti to salis?
ne zasto bi se salio,normalo da je bitnija utakmica lige nego nekakav nebitni trofej.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 01:13

Neznam kako poredite ovu utakmicu sa superkupom....nije nešto važan ali je trofej...a zar stvarno misliš da smo ispustili bodove sinoč da bi izgubili La Ligu,il priključak sa Barcom...ova godina ide do kraja kao i 2006/07 nadam se istom ishodu :D 1 Real 76(2:0,3:3) :mrgreen:
2 Barca76

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 avg 2009, 02:13

-Barcelona- - nisi ni ti dobar, cuj nebitan trofej, nema potrebe ovo dalje komentarisati.
A sto se tice Reala i Barce, treba jos barem nekoliko kola da bi mogli detaljnije analizirati ko je top a ko flop ... Iskreno kao sto sam vec naveo jednom danasnja igra Reala je vise licila na cirkus, ne zbog toga sto je izgledala lose, nego vidi se da nisu uigrani, ali ipak su individualni kvaliteti na kraju i presudili.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2009, 10:44

Napoli je napisao/la:Tek je pocetak Primere momci jos nisu dovoljno uigrani i ne moze se ocekivati da odmah bljesnu.
hohohoho :mrgreen:
kad ono dodje roben u minhen i koliko se pripremao sa ekipom? hahahaha
problem je sto vi nemate igraca nego manekene koji ce pereci donositi lovinu prodajuci slike hihihi :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 10:50

secer je napisao/la:
Napoli je napisao/la:Tek je pocetak Primere momci jos nisu dovoljno uigrani i ne moze se ocekivati da odmah bljesnu.
problem je sto vi nemate igraca nego manekene koji ce pereci donositi lovinu prodajuci slike hihihi :mrgreen:
Ja bi volio da sam navijač Bayerna....tako im malo treba....iz prve kao Bayern iz tri utakmice :mrgreen:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 avg 2009, 12:38

Raul_64 je napisao/la:
secer je napisao/la:
Ja bi volio da sam navijač Bayerna....tako im malo treba....iz prve kao Bayern iz tri utakmice :mrgreen:
stipu ba šečera nek on lupeta svoje gluposti,vidjecete kad Bayern izgubi u sljedecoj utakmici :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 30 avg 2009, 13:06

secer je napisao/la:

Hohoho sto si smjesan.Prva pobjeda Bayerna u ligi odmah se djecica digla.Kontaj ti kako cete izaci na kraj sa Hoffenhajmom i Mainzom sljedecu polusezonu :lol:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 13:32

Napoli je napisao/la:
secer je napisao/la:

Hohoho sto si smjesan.Prva pobjeda Bayerna u ligi odmah se djecica digla.Kontaj ti kako cete izaci na kraj sa Hoffenhajmom i Mainzom sljedecu polusezonu :lol:

ahahahahahha zuckeru, naviko sam da ti ljudi ovako spustaju hahahah

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 00944.aspx nista od riberya

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99938.aspx ramos sve blize oporavku

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99913.aspx danas odluka o vdv-u, koliko sam juce vidio granero je nosi 24, mozda sam slabo vidio xD to bi moglo znaciti ostanak vdv-a

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.