miky_hz je napisao/la:Ama spominjem jer je imao najbolju priliku na utakmici,jer je sa 2 metra uspio da fuli gol...jel tako tako je
nisam rekao da Real nije imao prilika kako nije imao preko 20 suteva jbt,iako su te vecinom bili sutevi van 16,tacno da je Benzema pogodio i stativu i precku...i nisam rekao da niste bolji bili,ali da je Valeron ondje pogodio sigurno bi Deportivo bod uzo...al tako ti je to u fudbalu sad pa sad se okrene

iako to nije to po meni niste odigrali neku kvalitetnu utakmicu da se razumijemo puno se vise ocekuje od ovakvog Reala vjerujem da i ti nisi bas nesto zadovoljan da si ocekivao 3 razlike najmanje
da je pogodio da je pogodio

sve se svodi na tu pricu
razmisli malo, i benzema je imao svoje - pa da je pogodio bilo bi i 5-6 golova.. ronaldo je sam izasao pred golmana - i da je pogodio bilo bi jos golova
da je da je
da je jucer onaj igrac sahtara pogodio onu priliku pred kraj uzeli bi trofej - da je da je
Nismo odigrali kvalitetno - al od tebe nisam ocekivao takav komentar (barem bi ti trebao znati nesto o tome) - kako da ocekujes od reala pobjedu od tri gola najmanje kad je sedam igraca po prvi put zaigralo u la ligi za real madrid
vi mislite da oni nemaju tremu.. to vam je isto kad bi vi izasli pred 80.000 ljudi a morate pjevate - a ne znate
Real je odigrao sasvim dobro.. bio je bolji na svim podrucjima i statistika govori svoje..
zakljucak: Real je igrao prvu utakmicu La Lige ove sezone i to sa sedam igraca kojima je to prva utakmica u tom natjecanju s Realom. Bili su bolji, imali su prilike bas kao i Deportivo, ali nekad jedan od njih ima vise srece, u ovom slucaju je uglavnom presudilo to, a i pomalo kvalitet. Ja vam jamcim laganu pobjedu protiv Espanyola u slijedecem kolu.
-Barcelona- jel se ti to salis?
Evo sazetaka utakmice:
http://www.youtube.com/watch?v=dm9_CItuqCE