Ja nikada nisam delio igrace na svoje i njihove.Za mene su svi isti.Logicno je da mi je draze kada napravi karijeru jedan Srbin nego neko drugi,ali kada je u pitanju kvalitet to mi je potpuno isto.Gledam Medojevica redovno od kadetske selekcije,a narocito sam ga posmatrao u seniorskom fudbalu u Vosi jer sam odgledao sve njihove utakmice,sto uzivo sto sa CD-a.Radi se o odlicnom zadnjem igracu,velikom potencijalu i steta je sto u ovim godinama on ne igra.Ja bih sada vise voleo da se vrati u Vosu i da ponovo ponese kapitensku traku pa sledece sezone negde da ide,nego da sedi u Wolfsburgu i u ovim godinama greje klupu,ovaj tribine,a i on zna da moze mnogo vise da radi od toga da zauzima mesto na tribinama.Cini mi se samo tri utakmice da je bio na klupi ali da nije usao.anton 1983 je napisao/la:To zbog nacionalnosti kažeš ili? Mislim ja niš ne znam o tom igraču, ali znam da se na ovom forumu uvijek neopravdano hvale "svoji"...Devil je napisao/la:Steta je sto Medojevic nije jos uvek dobio sansu u Wolfsburgu.Ima on mnogo toga da pokaze.
Ista stvar kao i kod Malbasica u Hoffenheimu.Prosto mi je neverovatno da ih drze u klubu a nikada im sansu nisu dali da igraju,jos Medojevic ima sasvim lepu platu.