al mi interesantno kako pero ide protiv igraca i svih ,igraci pjene ja mislim a peru boli q

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
kako ne kontaš tako proste cinjenceAhonen je napisao/la:sve razumijem ali da dodje navijac barce i on kao lajka ovaj potez, to nikako. a ovamo carlo ima negativan omjer protiv barce ( ukljucujuci cirkus tate martina), atletica i valencie. plus pred svaku sezonu mogu sebi upisati titulu primere unaprijed jer carlo ocigledno ligasku titulu moze osvojiti samo u konkurenciji montpelliera.
pa to se uglavnom gleda u prvom dijelu sezone i sta ti vrijedi na kraju? bitno je jahati jedne te iste, klupu zapostaviti i moliti Boga za zdravlje igraca.messilla je napisao/la:Mani se Babuke, ono sto se gledalo na Bernabeuu u prvom dijelu sezone nije valjalo nikako (kao i u prvom poluvremenu na Campu).Ovoj Barci nije bas odgovarao Carlov Real.
benitez uopste nije toliko los. ako nista barem je cuo za glagol 'rotirati' pa su sanse za titulu koliko toliko vece. iako je to ista sorta, dva kup trenera.let3 je napisao/la:
Carlo ili Benitez, to je kao sa najboljeg rasnog cistokrvnog lipicanera na neku isluženu ragu pred lipsavanje....namjerno sam malo karikirao da bolje shvatiš komapraciju
Nije loš za Napolija, ali ako je Realu dobar i nama je dobarAhonen je napisao/la: benitez uopste nije toliko los. ako nista barem je cuo za glagol 'rotirati' pa su sanse za titulu koliko toliko vece. iako je to ista sorta, dva kup trenera.
naravno da jeste. do januara je imao sve u svojim rukama a onda je dosao atletico, bilbao, villareal gdje je presudio fizicki pad igraca a i njegova kancerogena 4-3-3 formacija.messilla je napisao/la: I kako ne shvatate da se protiv ovakve Barce jednostavno nije moglo.
u punom sastavu real je bolji od barcelonemessilla je napisao/la:
I kako ne shvatate da se protiv ovakve Barce jednostavno nije moglo.
izgleda da nikad necemo saznatiandro234 je napisao/la:u punom sastavu real je bolji od barcelonemessilla je napisao/la:
A dobro si, nisu vam Ribery i Robben igrali jbg.andro234 je napisao/la:u punom sastavu real je bolji od barcelonemessilla je napisao/la:
pa pošteno i to, realnoMozambik je napisao/la:Pero je poslusao igrace prije dvije godine i otpustio Jozuna, tada je ispao mekusac kome igraci odredjuju ko ce biti trener.
Sad se mogla dignuti citava ekipa sa sve sociosima i skupstinom, al Pero je zacrtao nogu u dupe Carla![]()
Pero je ispao toliko glup i doveo se u situaciju da sta god uradi to ce biti lose.
ne znam fakat šta da mislim o tomeRajaz je napisao/la:Benitez je gotova stvar. Četvrtak oproštajna pressica s Napolijem. @Portillo uživaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.