Safet Sušić - Pape
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Mene brine kako ce se slagat Miske i Pjana,oboje playmajkeri teski.Neznam dali su nam dva potrebna,ali sudeci po igri i formi,vjerujem da ce na dobro izaci.
Keep walking.
Yeb,ga a pola reprezentativaca u Turskim sporovima,Bjeloruskim,Ukrajinskim ili Ruskim na dnu ili vrhu klubovima.
I opet ovako ''tanko''igrati
Nego kad ce komemorativna sjednica za one tusimire i kruticare
I opet ovako ''tanko''igrati

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 mar 2013, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
im
im
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa kad ne igra Cocalic.LenBias je napisao/la:pape zabili su nam gol na kraju, odlazi pape

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
najpopularna pjesma danas u Ateni ..."Guzio me jedan Englez,Guzio me jedan Spanac,ali niko ko Bosanac,ali niko ko Bosanac
Latvija ce bit vrlo defanzivna, tako da Pjana i Miske itekako imaju mjesta. Oni su i razbili bunkere Lihtenstajna, Latvije i Litvanije u ranijim utakmicama. Sto vise tehnicara protiv takvih ekipa. Hrvatska jucer igrala sa Modricem, Kranjcarom, Kovacicem i Rakiticem u ekipi protiv Srbije, jer znali su da ce Srbi bit defanzivni.Cautinho je napisao/la:Mene brine kako ce se slagat Miske i Pjana,oboje playmajkeri teski.Neznam dali su nam dva potrebna,ali sudeci po igri i formi,vjerujem da ce na dobro izaci.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 mar 2013, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ljudi, od kada vi pratite reprezentaciju? Pa Miske i Pjana igraju zajedno skoro cijelo vrijeme od kako je Pape selektor.
Slažem se, ali šta ćemo protiv ozbiljnijih ekipa tipa Slovačke? Mislim da je dva playmakera ipak mnogo, jer treba i defanzivu odigrati. Mada, nije nemoguće da do kraja kvalifikacija gledamo obojicu na terenu. Što @Cartman reče, Pjanić nije lošiji od Medunjanina u defanzivi, ali opet... Neka Sušić pažljivo secira stvari i odluči šta je najbolje.Cartman je napisao/la:Latvija ce bit vrlo defanzivna, tako da Pjana i Miske itekako imaju mjesta. Oni su i razbili bunkere Lihtenstajna, Latvije i Litvanije u ranijim utakmicama. Sto vise tehnicara protiv takvih ekipa.Cautinho je napisao/la:Mene brine kako ce se slagat Miske i Pjana,oboje playmajkeri teski.Neznam dali su nam dva potrebna,ali sudeci po igri i formi,vjerujem da ce na dobro izaci.
Uzivaj bolan u pobjedi. Moras li svoj svaki post posvetiti nekom trecem, provocirati ga, izazivati i slicne stvari radite?harishp je napisao/la:Yeb,ga a pola reprezentativaca u Turskim sporovima,Bjeloruskim,Ukrajinskim ili Ruskim na dnu ili vrhu klubovima.
I opet ovako ''tanko''igrati![]()
Sta radi ova moderacija ovdje, pa da pusta da ljudi svoje komplekse ispoljavaju na drugima. Gluho bilo lika!
Bas tako, administracija,molimo predstavite gosp.@svrleta.Svrki je napisao/la:Uzivaj bolan u pobjedi. Moras li svoj svaki post posvetiti nekom trecem, provocirati ga, izazivati i slicne stvari radite?harishp je napisao/la:Yeb,ga a pola reprezentativaca u Turskim sporovima,Bjeloruskim,Ukrajinskim ili Ruskim na dnu ili vrhu klubovima.
I opet ovako ''tanko''igrati![]()
Sta radi ova moderacija ovdje, pa da pusta da ljudi svoje komplekse ispoljavaju na drugima. Gluho bilo lika!
Osoba A molimo predstavite se.
Osoba B molimo predstavite se
Osoba C takodjer

Da fazon bude veci,svrle se nasao isprovociranim u mom prethodnom postu,zanimljivo zar ne?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Princi bez obzira na sve,ti si moj drug
P.S Spremaj te papire

P.S Spremaj te papire

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ma i ja tebe volim. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde posto si mi se se obratio direktno, daleko od toga. Da si procitao sta sam napisao, dobro bi se zapitao ko muca i ko je traumatiziran. Ma sve je ok, ali se nadam da ces ti biti ok. Procitaj, nisam te nigdje napao, ali zao mi je ako sam u pravu - a jesam... Nije mala stvar da spomenes firmu na sportskom forumu i time pokazujes velicinu, valjda nedostatak iste na drugom mjestu. Onom patriotskom, a i onom fizickom. Ali eto, ako ista znaci, zao mi je. Iskreno.Principatus je napisao/la:
A ovom Storm Raideru odgovarati nemoram, on i danas jos muca o firmi jer ga je to zesce traumatiziralo izgleda.Ajde sve ce biti ok.
:
Bice to sve ok.

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 mar 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
igraju zajedno od kad je Miske poceo rafalati protiv bijele rusijecalcio je napisao/la:Ljudi, od kada vi pratite reprezentaciju? Pa Miske i Pjana igraju zajedno skoro cijelo vrijeme od kako je Pape selektor.

Nisam na njih mislio..oni su bistri..
ajd dalje citaj... 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Igrali su i prije rafala, samo sto uglavnom nije licilo ni na sta (osim meča protiv Rumunije u Zenici) i igrat će akobogda i ubuduće skupa, grehota bi bilo jednog od njih dvojice ostaviti na klupi kada su u ovakvoj formiSakuragi je napisao/la:igraju zajedno od kad je Miske poceo rafalati protiv bijele rusijecalcio je napisao/la:Ljudi, od kada vi pratite reprezentaciju? Pa Miske i Pjana igraju zajedno skoro cijelo vrijeme od kako je Pape selektor.
Koliko mene sjećanje služi, Pape dok je došao na klupu, prvi zadatak mu je bio obojici naći mjesto na terenu. (Negdje je izjavljivao da obojica zaslužuju igrati, i da nam znače...)
To je vrlo dobro vremenom gradio, i sad je zasigurno, dok mogu trčati, obojica će tu biti.
Pape, čestitam na svemu. Na smirenosti posebno!
To je vrlo dobro vremenom gradio, i sad je zasigurno, dok mogu trčati, obojica će tu biti.
Pape, čestitam na svemu. Na smirenosti posebno!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Šta se bola blamirate, čovjek nijednom nije firmu pomenuo dok ga se nije nazvalo bauštelcom, i obrazložio je da je to posao kao i svaki drugi, al ne želi da ga se etiketira.SB90 je napisao/la:dajte taj post gdje spominje firmu
Ohan'te malo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sad bajgi svi vole Papeta i brane ga. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.