za sjaj u ocima koristite kozmetiku Heineken

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hvala bogu da niste,tu i tamo je napisao/la:a vi mene ufatili sad zahebavati sto sam se nacugo, bjezi tamo,![]()
za sjaj u ocima koristite kozmetiku Heineken(naravno da nismo pili Heineken)
BAVARIAturbo1 je napisao/la:Hvala bogu da niste,tu i tamo je napisao/la:a vi mene ufatili sad zahebavati sto sam se nacugo, bjezi tamo,![]()
za sjaj u ocima koristite kozmetiku Heineken(naravno da nismo pili Heineken)
vi drinkajte sarajevsko, mi tuzlansko![]()
Al kad vidim carsijanere pa pocnu izmisljat, turborg,hajneken uz pricu ne valja domace...prangiju i samo degeniciti
Tacno je da je privuklo publiku(gledo sam malo protiv celika)SaltCityAttack je napisao/la:ja sam reko jos kad nismo bili u poasnoj zoni, da se bolje borit za opstanak nego biti u sredini.. razlog jer se raja nalozi dolazi na utakmice jer kad vrag odnese salu vise ne razmisljs o kojekakvim bojkotima, ebenim upravama i td
... naravno pored opstanka u najboljem slucaju je ona borba za evropu
...da me ne skontate pogresno ne zelim ja da se mi borimo za opstanak naravno, ali ebiga ovakve stvari nas nekako mnoge privuce nazad (mislim na one koji godinama bojkotuju utakmice)
Naravno da je dzaba ulaz zadnja 2,3 kola iz prostog razloga(ekonomska situacija)jer svijet nema novac za kartu. i 5KM je puno za ovako loš fudbal, ali to je već neka druga tematika.90%, svijeta sigurno teško živi. Nemamo mi keša kao neki u Tojšićima, Devetaku, Vukovijama i sl...Tkanton je napisao/la:Tacno je da je privuklo publiku(gledo sam malo protiv celika)SaltCityAttack je napisao/la:ja sam reko jos kad nismo bili u poasnoj zoni, da se bolje borit za opstanak nego biti u sredini.. razlog jer se raja nalozi dolazi na utakmice jer kad vrag odnese salu vise ne razmisljs o kojekakvim bojkotima, ebenim upravama i td
... naravno pored opstanka u najboljem slucaju je ona borba za evropu
...da me ne skontate pogresno ne zelim ja da se mi borimo za opstanak naravno, ali ebiga ovakve stvari nas nekako mnoge privuce nazad (mislim na one koji godinama bojkotuju utakmice)
A koliko sad ono kosta ulaz na utakmicu zadnja 2-3 kola???
Ma po 1KM da stave to je 4-5 hiljada KMSaltCityAttack je napisao/la:ma bili smo mi jos par puta ako nista barem malo slicnoj situaicji kao danas..jos smo jendom u zadnjem kolu osigurali opstanak...jos u te godine Fukare bojkotovale utkamice zbog uprave koja je nama oduzela tribinu protiv Celika i opet tad u onim utakmicama i FUkare su se vratile , a i publika je dolazila po 3-4 hiljade ... znaci ipak kad vrag odnese salu narod pocne dolaziti..istina sigurno je vise sto je djaba, ali vjerujem da u ovim kolima kojim trebamo pobjedu bilo bi gledalaca sigurno 3.000,,,ja da sam umjesto nasih u upravi ja bi naplacivao i nebi pustao ovo..ja znam da je potrebna podrska, ali valja i plate igracima dati.... toliko dugova, a djabalame ove 2-3 utakmice.. pa barem po 2km su rebali staviti ulaznice ebiga
1. Naravno, pasoš pod obaveznoTkanton je napisao/la:A ti si onaj sto bi uveo pasose kod TE
Aha, ok pa se ja pitam jel narod privuklo sto je dzaba ili sto se borite za opstanak... u buduce trebaju svi klubovi primjenit tu taktitu da privuku narod da im dzaba dolaze na utakmice
Slazem se u potpunosti, i jos nedaj boze da ste kiksali protiv celika, kakvih je sve debila bilo, hebali bi igracima sve od A do Z. a u ovakvim trenutcima svaka marka je bitna, i sa 2 KM bi bilo ovako svijeta... jedino ko sto neko rece juce da se nije neki Seik pojavio--- ko zna, u bosni je sve moguceFkr.87 je napisao/la:Ma po 1KM da stave to je 4-5 hiljada KMSaltCityAttack je napisao/la:ma bili smo mi jos par puta ako nista barem malo slicnoj situaicji kao danas..jos smo jendom u zadnjem kolu osigurali opstanak...jos u te godine Fukare bojkotovale utkamice zbog uprave koja je nama oduzela tribinu protiv Celika i opet tad u onim utakmicama i FUkare su se vratile , a i publika je dolazila po 3-4 hiljade ... znaci ipak kad vrag odnese salu narod pocne dolaziti..istina sigurno je vise sto je djaba, ali vjerujem da u ovim kolima kojim trebamo pobjedu bilo bi gledalaca sigurno 3.000,,,ja da sam umjesto nasih u upravi ja bi naplacivao i nebi pustao ovo..ja znam da je potrebna podrska, ali valja i plate igracima dati.... toliko dugova, a djabalame ove 2-3 utakmice.. pa barem po 2km su rebali staviti ulaznice ebiga
Bolje viza da se vadi, danas pasos nista neznaci...stomaklija je napisao/la:1. Naravno, pasoš pod obaveznoTkanton je napisao/la:A ti si onaj sto bi uveo pasose kod TE
Aha, ok pa se ja pitam jel narod privuklo sto je dzaba ili sto se borite za opstanak... u buduce trebaju svi klubovi primjenit tu taktitu da privuku narod da im dzaba dolaze na utakmice![]()
2. Prije 7,8 god. karta je isto bila petica-pun Tušanj. Ali tada je bio kvalitetniji fudbal. Ovu mladost treba ispoštovati i u nedjelju abd da dobijemo Velež pa onda Jovo-nanovo. Btw, koliko ulaz "u" vas???
Bravo majstore za tebe, baš zato 5KM je veoma teško izdvojiti za fudbal-ne do bog nikome. Prije lakše-sada teže. Bolje uzeti 2 kutije puha nego loš meč. Ali šta je tu je, da se novci slivaju za plate igrače i stadion, zašto da ne?? Ovako genge idu mom komšiji ex-golmanu, legendi kluba koji je donedavno bio prezidente. Kuća na 4 sprataTkanton je napisao/la:Bolje viza da se vadi, danas pasos nista neznaci...stomaklija je napisao/la:1. Naravno, pasoš pod obaveznoTkanton je napisao/la:A ti si onaj sto bi uveo pasose kod TE
Aha, ok pa se ja pitam jel narod privuklo sto je dzaba ili sto se borite za opstanak... u buduce trebaju svi klubovi primjenit tu taktitu da privuku narod da im dzaba dolaze na utakmice![]()
2. Prije 7,8 god. karta je isto bila petica-pun Tušanj. Ali tada je bio kvalitetniji fudbal. Ovu mladost treba ispoštovati i u nedjelju abd da dobijemo Velež pa onda Jovo-nanovo. Btw, koliko ulaz "u" vas???
E nije rijec prije 5 godina vec sad, a znas li ti koliko je bilo 5 maraka prije 5 godina, uzmi samo koliko si mogo goriva nasut za 5 maraka, kutija obicne drine marka bila, prije 5 g i danas 5 maraka nije isto
Kod nas 5 maraka ulaz evo vec nekih 5-6 godina sta god igrali nemijenja se, jos spiker kaze to pomazemo za izgradnju stadiona, dodjite nam opet
nije istina cojk koji je pogodio za dva jedan dao je gol koji nije bio iz penala i a taj igrac je djedovic skojim gotovu svaki mjesec posjedim i kojeg sam slucajno upozno a da nisam ni znao da je igro za nasu Slobodu, on je modricanin a sada zivi blizu mene daleko od Tuzle i Modrice cak kada sam to cuo poklonio sam mu od mene i moj jedini sal Slobode koji sam imao, nije istina da su bila dva penala, meni je zao Veleza sto nije tada bio prvak, ali mi smo se morali boriti za opstanak, ja bih volio da smo mogli pustiti Velezu tada jer ipak ja volim Velez to je nas BIH klub pravi sa dusom, a kada je ta utakmica bila ja sam imao samo godinu dana a sada uzivam da slusam price o toj utakmici od ljudi kao i od Djedovica koji je tada zabio gol zlata vrijedan za SloboduForza velez je napisao/la:.Jedan od prvih incidenata na stadionima bivše domovine, koji je u medijima dobio veliki publicitet i čak nazivan Yugo-Hejselom, vezan je za Red Army i dogodio se 1987. godine u Tuzli, na utakmici Sloboda - Velež. To je bilo zadnje kolo koje je sve odlučivalo. Veležu je pobjeda trebala za titulu, a Slobodi za opstanak u društvu najboljih. Čak 3 - 4000 pripadnika Red Army je otišlo u Tuzlu.
Kada je na utakmici Velež poveo, nastala je prava ludnica. Ograda se tresla, a ljudi su letjeli preko nje. Nešto kasnije, očigledno dobro plaćeni sudija iz Klisa je izmislio dva penala za Slobodu i ona je povela sa 2:1. Velež je bio šampion samo 13 minuta!. Tada su navijači Veleža počeli gadjati pomoćnog sudiju, a uprava Slobode je pozvala specijalce u akciju. Počeli su preskakati ogradu i udarati. Stadion u Tuzli je imao vrlo usku kapiju. Tri hiljade navijača je tada krenulo kroz nju, a drotovi su i dalje tukli bez milosti. Nisu gledali ni koga ni gdje udaraju. Počela je opsta tuča i Red Army su bili izbačeni sa stadiona. To je bio ujedno i kraj utakmice, a tek početak haosa po gradu. Veležovi tifozi su tada rušili sve pred sobom. Razvalili su robnu kuću i usput sve lomili, a stradali su i obični gradjani.
Vjeruj mi skakao sam kad je Sloboda dala za 1:2neroazzuro je napisao/la:Mislim da je juce 90 % ljudi u BiH koji prate fudbal odusevila pobjeda Slobode. Ipak se zna sta je Sloboda.
Zaganjale ninja turtles a?harry_90 je napisao/la:Hvala svima na cestitkama i podrsci u ovih par sedmica koje su teske za nas klub![]()
Bem ti ostao sam bez patike sinoc,ko glupan necu da vezem jee..
Drug ja sam kao dijete bio na toj tekmi (rodjak me poveo) i ja bi dao glavu da su bila 2 penalamarseille_unique je napisao/la:nije istina cojk koji je pogodio za dva jedan dao je gol koji nije bio iz penala i a taj igrac je djedovic skojim gotovu svaki mjesec posjedim i kojeg sam slucajno upozno a da nisam ni znao da je igro za nasu Slobodu, on je modricanin a sada zivi blizu mene daleko od Tuzle i Modrice cak kada sam to cuo poklonio sam mu od mene i moj jedini sal Slobode koji sam imao, nije istina da su bila dva penala, meni je zao Veleza sto nije tada bio prvak, ali mi smo se morali boriti za opstanak, ja bih volio da smo mogli pustiti Velezu tada jer ipak ja volim Velez to je nas BIH klub pravi sa dusom, a kada je ta utakmica bila ja sam imao samo godinu dana a sada uzivam da slusam price o toj utakmici od ljudi kao i od Djedovica koji je tada zabio gol zlata vrijedan za SloboduForza velez je napisao/la:.Jedan od prvih incidenata na stadionima bivše domovine, koji je u medijima dobio veliki publicitet i čak nazivan Yugo-Hejselom, vezan je za Red Army i dogodio se 1987. godine u Tuzli, na utakmici Sloboda - Velež. To je bilo zadnje kolo koje je sve odlučivalo. Veležu je pobjeda trebala za titulu, a Slobodi za opstanak u društvu najboljih. Čak 3 - 4000 pripadnika Red Army je otišlo u Tuzlu.
Kada je na utakmici Velež poveo, nastala je prava ludnica. Ograda se tresla, a ljudi su letjeli preko nje. Nešto kasnije, očigledno dobro plaćeni sudija iz Klisa je izmislio dva penala za Slobodu i ona je povela sa 2:1. Velež je bio šampion samo 13 minuta!. Tada su navijači Veleža počeli gadjati pomoćnog sudiju, a uprava Slobode je pozvala specijalce u akciju. Počeli su preskakati ogradu i udarati. Stadion u Tuzli je imao vrlo usku kapiju. Tri hiljade navijača je tada krenulo kroz nju, a drotovi su i dalje tukli bez milosti. Nisu gledali ni koga ni gdje udaraju. Počela je opsta tuča i Red Army su bili izbačeni sa stadiona. To je bio ujedno i kraj utakmice, a tek početak haosa po gradu. Veležovi tifozi su tada rušili sve pred sobom. Razvalili su robnu kuću i usput sve lomili, a stradali su i obični gradjani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.