NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

SoloControTutti
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la SoloControTutti » 26 sep 2024, 18:34

Prozvati sve imenima i prezimenima redom, protest, sabotaze istih na bilo koje nacine, podnijeti tuzbe protiv svih koji imaju prste u bilo cemu od prljavih radnji. Da bi to uspjeli trebaju svjedoci s cistim dokazima, evo neka Ismet i svi slicni Ismetu koji su bili tu saperu ljagu sa sebe i dokazu sve ovo tako sto ce stati uz SN i neka zajedno pravno ganjaju pravdu, stat ce iza njih sviju hrpetina ljudi. Potrebni su dokazi kojih ocigledno ima na tone i potrebna je volja pojedinaca koji su obavljali ozbiljne funkcije u klubu, treba ici i do gradonacelnika i predstavnika sportskog saveza i zatrazit razgovor, naravno sve to zajedno s ozbiljnim ljudima i pristupom i planom.

Stavljam se licno na raspolaganje svima i svemu, finansijski i fizicki, kako god.

Jednom i za sva vremena se mora to rijesiti ili okrenuti glavu od svega i pratiti basket.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 sep 2024, 18:36

Nemojte zivjeti u tim nekim ocekivanjima i snovima, kakvo ganjanje pravde i hrpetina ljudi bolan, jucer na utakmici bilo 150 ljudi. U gradu sad ima vise ljudi koji bi potpisali da se Jedinstvo ugasi nego da se ganja neka pravda.

Izmedju ostalog, moze se izmedju redova procitati kako ce 'spasioc' Jedinstva biti Tigar. Kljuc -> brava.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 26 sep 2024, 18:44

Prestao sam sanjati 2013-e god. Nije san pokusati nesto sto nikad niko nije (zvuci preglupo, kao da pricam o kvantnoj fizici), a to je da s grupom ljudi na ozbiljan nacin se pozabavi s klubom, ako imaju 2-3-4 covjeka koja ce ovako javno reci i prozvati sve ljude i njihova zlodjela siguran sam da ce grupa ljudi stati iza istih, treba imati muda i volje, nista vise. Dokaza ima na svakom cosku, sve je do ljudi. Ljudi u gradu istina je ne zele ni da cuju ime NKJ, a sve zbog 20 god sistemskog unistavanja, mozda pokusati jos jednom, a ako nema volje i zelje, snage itd. onda se slazem, brava i kljuc.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 sep 2024, 18:46

SoloControTutti je napisao/la:
26 sep 2024, 18:44
ako imaju 2-3-4 covjeka
To i jest problem, nema, nema ni ljudi nit su svi slozni oko Jedinstva. Kao i svugdje drugo ima 55 interesa i svi na svoju stranu vuku, puče jufka :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 26 sep 2024, 18:57

Interista je napisao/la:
26 sep 2024, 18:30
Definitivno nama niko pomoci ne moze.. Ovaj sadasnji nacelnik je sve ne samo dobar izbor niti za grad niti za klub niti njegova politicka opcija uhljeba (nisam simpatizer ni drugog kandidata niti stranke).. Zao mi je jer ovi ljudi u upravi sigurno su imali dobre namjere ali nekom ocito nije interes... Nadam se samo sad da se ne vracaju bivsi predsjesnici mjenicama hranarinama itd..
Nek nam je Bog u pomoci...
Cuj dobre namjere. Kao da se od toga zivi. Ima i moj komso koji ne zna citati dobru namjeru, pa daj ga u upravni odbor.

Ovaj Nanin dosao kako je i otisao prosli put. Nabaca se onako hrpa stranih igraca da to izgleda egzoticno, dosao trener maksuz iz mocne Turske, a u sustini dodjes do toga da ne samo isplacujes placu igracima nego finansiras citav zivot hrpi polovnjaka. Nema tu s od strategije.

Sto je najgore od svega, gora je alternativa u vidu onih metuzalema u skupstini. Povraca mi se vise i kad cujem za Tigra, Tahrica, Budimlice i slicne, kamoli da ih vidim i slusam.

Sto se Semanica tice, covjek je kako vidim u kampanji. Mozda bi on svakako otisao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 sep 2024, 21:55

Kako ovi fake profili botuju za Adija i Hamdu, hahaha, zna se ko im najvise pakas lize.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 26 sep 2024, 22:42

harden je napisao/la:
26 sep 2024, 21:55
Kako ovi fake profili botuju za Adija i Hamdu, hahaha, zna se ko im najvise pakas lize.
Bihac je pun lizaca pakasa, bukvalno botovi i poltroni, primitivni moroni, a najvise izgmizu iz rupica kod ovakvih situacija. Sad je njihov period, izbori, ova situacija sa NKJ itd. Sta se mi cudimo sto pametni ljudi ili idu iz grada ili sute i gledaju svoja posla jer im se sve ovo gadi. Off topic ali pogledaj samo te face ljigave na plakatima po gradu, sve je jasno.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 26 sep 2024, 22:52

Misljenja sam da je Ismet doveden od nekog iz SDA stranke da napravi rasulo tacno prije izbora. Da ocrni gradonacelnika, da mu smanje broj glasova preko Jedinstva. Ismet je sigurno za ovo dobio neke pare, jer je sam prozvao Sedica.
Naveo da je izbor Jedinstva Hamdo za izbor u savezu. Ako SDA dobije u gradu, preuzimaju sve moguce. Velika igra.

Mi smo glup narod, to je dokaz u komentarima, jadan narod koji nema yebeni trun ponosa. Koji je svoj obraz prodao za siću.
A kad se izgubi ponos, izgubili smo sve.
Ni jedan komentar nema da se napiše pismeno, ono što jeste za sve. Grad u kojem zive ljudi bez muda, koji bi se prodali za 10 maraka. Koji bi za stranku umrli, koja im je donijela bijedu. Meni nije bit da imam ja sve u zivotu, ako mi komsija umire od gladi. Ljepse mi je da imamo i ja i komsija. Ali ovo je postao grad gdje imaju uvijek isti, i gdje se isticu isti, bez obraza, kulture, ponosa, obrazovanja, itd.

Jedinstvo je sramota grada. Sramota kantona. Sramota svih nas koji smo dopustili da se radi ovo sve.
Da nas ne izadje 5000 i smijeni sva ta **** šugava. Ali nas nema toliko jer je od 5000 80% za yebenu SDA stranku, jer svi imaju neku korist. Malo nas ima iskrenu ljubav prema klubu.
Mi kao narod bi trebali prvo krenuti od sebe, od nase djece, od vrtica, da ne odgajamo šuge kao što su ovi sad koji nas predstavljaju i koji nam upravljaju u svemu. Ne samo u sportu. Unistili su sve sto se moglo unistiti. I onda mi po gradu, po internetu samo izbacuju slike kako su oni neko i nesto.
Ja kad sam kriv, priznacu da je glava u pitanju. Ismet je pobjegao ko najveca ****, ali je morao to uraditi po nečijem nalogu. Sad ce doci neki spasioc, kojem ce se prebaciti pare nakon izbora, da se izvuku iz kluba, i opet jedna te ista ekipa bude sretna i zadovoljna kao i zadnjih 20 sezona.
Hamdo, Budimlic, taj neki Adi i ekipa nemaju šta traziti u ovom klubu i dok je njih, mi kluba nemamo.
Pod hitno policija treba uci u klub, osuditi sve koji su ukralo fening iz kluba, krenuti iz kantonalne, makar nikad ne igrali federalnu, ali da imsmo čist klub.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 sep 2024, 23:44

Interista je napisao/la:
26 sep 2024, 18:30
Definitivno nama niko pomoci ne moze.. Ovaj sadasnji nacelnik je sve ne samo dobar izbor niti za grad niti za klub niti njegova politicka opcija uhljeba (nisam simpatizer ni drugog kandidata niti stranke).. Zao mi je jer ovi ljudi u upravi sigurno su imali dobre namjere ali nekom ocito nije interes... Nadam se samo sad da se ne vracaju bivsi predsjesnici mjenicama hranarinama itd..
Nek nam je Bog u pomoci...
Ta **** i dolaze, sve je ovo smisljeno i ciljano radjeno, pun ku.rac laznih profila po fb koji komentarisu po (zvanicnoj stranici i prvoj ligi federacije) i koji podrzavaju jedna te ista **** od ljudi.

A zna se ko koristi te lazne profile, upravo ce se i vratiti nazad u klub a inace je nekad ovdje znao komentarisati i biti aktivan na forumu.

Mislite da slucajno semafor nije radio onu domacu utakmicu prije par kola ?

Da slucajno nisu imali djecu da iskupljaju lopte na onoj utakmici protiv Gorazda ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 27 sep 2024, 10:31

Nije njega SDA dovela.. jaka je to mašinerija da se bavim jedinstvom jer nemaju od njega toliko glasova a i hamdo je iz iste opcije i može ući u njega kad hoće. Bez obzira kakav je karakter i šta je uradio to me ne zanima nek stariji naglabaju ali je on jedan od jačih i može rješiti i izlobirati mnoge stvari jer odi u SA, ZG ili BG svi znaju ko je hamdo tigar.
Ja sam i poslije Gradine napisao da ćemo se raspast do kraja oktobra dok ne krene zima ali uranili su skroz i očigledno su opet pare problem, nažalost klub nam je rupa bez dna i iziskuje neke ,,nove,, tranše svake sedmice a grad nije voljan dati tolike novce.
Opet mislim da ćemo se izvući, 66 bodova je još u igri...opet ću ja u subotu iduću doći protiv gornjeg rahića iako će nas 50 biti na tribinama...alii opet se vraćamo na skupštinu i na UO...
Samo nek se pojedini zapitaju da li smo se zamarali 2013 sa slobodom kad je bila borba jel ikog b k za UO ili skupštinu? naravno NE
To su mjesta i opcije za ljude koji sjede i rotiraju se već 30 godina, ljudi dragi bez obzira pare trebaju da to neko gura ali nema BEZ ZNANJA o sportu i funkcionisanju kluba ništa, mlati se prazna slama tolike godine i HOĆU DA NEKO DOĐE SA MUDIMA I URADI REVIZIJU SVE I JEDNOG REGISTRATORA IZ SVIH KANCELARIJA, naravno to se ne smije neka ne diraj gurat ćemo pa kako god.. to je dečki problem guraj glavni problem pod tepih koji koči razvoj i napredovanje kluba a ostalo nek ide kako ide naći će se i ti igrači i 320.000 itd.
Ismet je obznanio sve napismeno i uvijek sam rekao ko me jednom zajebe u životu uvijek će, koji gradonačelnik nakon 2 dana što se ponudiš da preuzmeš klub te zove u Bihać haj dođi da potpišeš pa da preuzmeš eee moj Sediću naivan li si... odradio je opet istu stvar prema većini majice i članske kartice (nek se izjasne iz KN SN koliko je njima prebačeno od tih para išta!?!)
I opet ponavljam NE MOŽEŠ BITI PREDSJEDNIK I VODITI KLUB IZ SARAJEVA haloo to je firma koja hrani 30 ljudi, pusti priču imao sam povjerenje u pojedine, oko nas su većine balije i zajebat će te za marku.
Emdžo rahmetli se nije zamarao već je dao ljudima BIŠĆANIMA da se bakću s tim i zamalo smo ušli, pa vi se dečki presaberite jel problem što neko traži nazad svojih 150.000 koje nije trebao uložiti ili ovi što dođu na 6 mjeseci gricnu nam klub samo zamisliš grb i kako ga glođu sa strana malo po malo istihana što bi se reklo dok ne dođe do kraja.

OVAJ KLUB JE ZAJEDNO S NAMA SVIMA TRENUTNO NA INFUZIJAMA!!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 sep 2024, 10:50

Majice i clanske je Sila nebeska pravila i oni direktno prodavali klub nema veze sa tim.. Jedino sezonske karte su projekt kluba

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 sep 2024, 12:08

Sad ce Emir Mujadzic biti spasioc, ko da gledam. Evo i Tahric vec daje intervju

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 sep 2024, 14:05

nebeskasila je napisao/la:
27 sep 2024, 12:08

Evo i Tahric vec daje intervju
Yebo glavu svoju prica kako su svi u upravi tu za licnu korist, on prvi usao zbog sebe i licne koristi koju smo vec ustanovili :urnebes:

Nema milimetra napredka dok slicnima ne zabranimo prilaz stadionu, a oni su jos dio skupstine i UO

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 27 sep 2024, 14:33

nebeskasila je napisao/la:
27 sep 2024, 12:08
Sad ce Emir Mujadzic biti spasioc, ko da gledam. Evo i Tahric vec daje intervju
Predizborna kampanja. Nadjite objavu F.B prvi put kad je Ismet otisao, sad kao pravi intervju sa njim, zao mu covjeka biva.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 27 sep 2024, 15:25

Bihac1299 je napisao/la:
27 sep 2024, 10:31
Nije njega SDA dovela.. jaka je to mašinerija da se bavim jedinstvom jer nemaju od njega toliko glasova a i hamdo je iz iste opcije i može ući u njega kad hoće. Bez obzira kakav je karakter i šta je uradio to me ne zanima nek stariji naglabaju ali je on jedan od jačih i može rješiti i izlobirati mnoge stvari jer odi u SA, ZG ili BG svi znaju ko je hamdo tigar.
Ja sam i poslije Gradine napisao da ćemo se raspast do kraja oktobra dok ne krene zima ali uranili su skroz i očigledno su opet pare problem, nažalost klub nam je rupa bez dna i iziskuje neke ,,nove,, tranše svake sedmice a grad nije voljan dati tolike novce.
Opet mislim da ćemo se izvući, 66 bodova je još u igri...opet ću ja u subotu iduću doći protiv gornjeg rahića iako će nas 50 biti na tribinama...alii opet se vraćamo na skupštinu i na UO...
Samo nek se pojedini zapitaju da li smo se zamarali 2013 sa slobodom kad je bila borba jel ikog b k za UO ili skupštinu? naravno NE
To su mjesta i opcije za ljude koji sjede i rotiraju se već 30 godina, ljudi dragi bez obzira pare trebaju da to neko gura ali nema BEZ ZNANJA o sportu i funkcionisanju kluba ništa, mlati se prazna slama tolike godine i HOĆU DA NEKO DOĐE SA MUDIMA I URADI REVIZIJU SVE I JEDNOG REGISTRATORA IZ SVIH KANCELARIJA, naravno to se ne smije neka ne diraj gurat ćemo pa kako god.. to je dečki problem guraj glavni problem pod tepih koji koči razvoj i napredovanje kluba a ostalo nek ide kako ide naći će se i ti igrači i 320.000 itd.
Ismet je obznanio sve napismeno i uvijek sam rekao ko me jednom zajebe u životu uvijek će, koji gradonačelnik nakon 2 dana što se ponudiš da preuzmeš klub te zove u Bihać haj dođi da potpišeš pa da preuzmeš eee moj Sediću naivan li si... odradio je opet istu stvar prema većini majice i članske kartice (nek se izjasne iz KN SN koliko je njima prebačeno od tih para išta!?!)
I opet ponavljam NE MOŽEŠ BITI PREDSJEDNIK I VODITI KLUB IZ SARAJEVA haloo to je firma koja hrani 30 ljudi, pusti priču imao sam povjerenje u pojedine, oko nas su većine balije i zajebat će te za marku.
Emdžo rahmetli se nije zamarao već je dao ljudima BIŠĆANIMA da se bakću s tim i zamalo smo ušli, pa vi se dečki presaberite jel problem što neko traži nazad svojih 150.000 koje nije trebao uložiti ili ovi što dođu na 6 mjeseci gricnu nam klub samo zamisliš grb i kako ga glođu sa strana malo po malo istihana što bi se reklo dok ne dođe do kraja.

Tako je Hamdo pravi kući, treba je i završiti...

Klub jedino treba prodati u privatno vlasništvo i da se protjeraju svi stranački uhljebi...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 27 sep 2024, 18:45

Bihac1299 je napisao/la:
Pa po meni jeste problem sto neko trazi 150 000KM nazad. Osnovni cilj svake uprave je da OBEZBJEDI SREDSTVA za normalno funkcionisanje kluba, ne da racionalno/neracionalno trosi budzetska sredstva svih nas. Pogotovo da aktivira mjenicu po neuspjehu kluba. Jako se dobro sjecam tog perioda, gradska uprava i uposlenici iste nisu imali primanja po 6 mjeseci a Jedinstvo je redovno tranšu imalo. Pred kraj potrosili sve pare i molili ljude da doniraju karton ulja.

Vazda za primjer dajem MNK Bubamara. Džaja plast predsjednik i ujedno najveci donator kluba, uprava broji cini mi se 12 clanova i plus odjel marketinga. Svaki clan na godisnjem nivou u klub donosi odredjenu svotu novca da bi bio clan uprave. Hoces sponzor biti, potpisi ugovor na 10 mjeseci po 100KM i sponzor si. A govorimo o futsalu gdje sigurno nikakvog povrata novca nema.

Bujrum Zijo u upravu ako si voljan ali daj 10 000KM, bujrum Aras daj 10k i tako redom. Dicite se Jedinstvom, obrcete gradske pare i gledate da ako mozete marku ukradete.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 sep 2024, 20:36

Bihac1299 je napisao/la:

Zao mi je sto ovo nije bila prva recenica da ostatak teksta ne citam, fakat mi je zao !!

Al ajde bitno je lupnuti pa ako prođe prođe.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 27 sep 2024, 22:01

LloriS je napisao/la:
27 sep 2024, 20:36
Bihac1299 je napisao/la:

Zao mi je sto ovo nije bila prva recenica da ostatak teksta ne citam, fakat mi je zao !!

Al ajde bitno je lupnuti pa ako prođe prođe.
Očigledno više znaš pa uputi nas onda…

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 28 sep 2024, 15:32

Dobro nam došli prijatelji iz Bihaća (ekipa je od jucer u Lukavcu), steta sto atmosfera ni kod jednih ni kod drugih nije bolja pa da uživamo u utakmici.

slika

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 28 sep 2024, 15:40

Jedno pitanje.

Jesu li danas na utakmici u Lukavcu Hamdo Tigar, Zijo Tahric, Emir Mujadzic?

Cisto sumnjam. Nego ovi momci potegnuli 300,350 kilometara, izlozili se kisi, vikend potrosili na omiljeni klub, poveli dijete ...

Oni vole Jedinstvo. Ovi ga iskoristavaju.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.