Nama ne mozes nista prigovoriti jer smo mi uvijek bili klub u kojeg su dobrodosli ljudi svih nacionalnosti i rasa. Vi ste uvijek furali ono "boja fesa, boja dresa" , pa je bila i ona parola "bolji treci u Allaha, nego prvi uz vlaha" (tako nesto). Ne mogu vise s tobom pricati jer ne vidis dalje od nosa, a pisao sam o Peljti ali su mi obrisali post. Momak koji je prosao sve selekcije Sarajeva, i ove godine nije prosao u Wolfsburgu, sada nema mjesta u Sarajevu od Blekicevih ''igraca'' jer doticni o kojem ce Bakir uskoro napraviti prilog ne moze zaraditi pare na djetetu Sarajeva.admin je napisao/la:koliko puta treba reci da su sva misljenja o temi za nas jednaka. pozitivna ili negativna, ona sa kojima se slazes i ona sa kojima se ne slazes. ne pada mi na pamet da na nekoj temi ja diktiram o kome treba da se pise pozitivno, a o kome negativno.Necromacer je napisao/la:Jesi li glup prirodno ili samo zelis da ispadnes glup..pa pola ekipe vam je donedavno iz Srbije bilo!!1921 je napisao/la: Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.
RAZUMIJEMO DA VAM JE VATRA i da ste svijesni koliko smo jaki ove godine...ali brate smirite se i uzivajte.
Bar cemo za razliku od vas napraviti bolje rezultate u Europi ,pa da opet za koju godinu mozete preko nasih ledja koje pretkolo preskociti![]()
![]()
Stvarno **** sa teme....ADMINISTRATOR daj molim te uvodi reda...kako dozvolite da se na temi FKS pljuje po SArajevu..ili odrzavjte forum iili i vi idite u penziju.
s druge strane, vrijeđanje forumaša je nešto što nije ok i sto je moj zadatak da sprijecim.
Dokle god ove teme budu dio foruma sportsport.ba, pisati cu sta mi je ku**u cejf na svakoj temi. Kada neko privatizuje odredjenu temu, neka mi zabrani.