FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1921 » 31 avg 2010, 21:44

admin je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:
1921 je napisao/la: Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.
Jesi li glup prirodno ili samo zelis da ispadnes glup..pa pola ekipe vam je donedavno iz Srbije bilo!!
RAZUMIJEMO DA VAM JE VATRA i da ste svijesni koliko smo jaki ove godine...ali brate smirite se i uzivajte.
Bar cemo za razliku od vas napraviti bolje rezultate u Europi ,pa da opet za koju godinu mozete preko nasih ledja koje pretkolo preskociti :P :mrgreen:
Stvarno **** sa teme....ADMINISTRATOR daj molim te uvodi reda...kako dozvolite da se na temi FKS pljuje po SArajevu..ili odrzavjte forum iili i vi idite u penziju.
koliko puta treba reci da su sva misljenja o temi za nas jednaka. pozitivna ili negativna, ona sa kojima se slazes i ona sa kojima se ne slazes. ne pada mi na pamet da na nekoj temi ja diktiram o kome treba da se pise pozitivno, a o kome negativno.

s druge strane, vrijeđanje forumaša je nešto što nije ok i sto je moj zadatak da sprijecim.
Nama ne mozes nista prigovoriti jer smo mi uvijek bili klub u kojeg su dobrodosli ljudi svih nacionalnosti i rasa. Vi ste uvijek furali ono "boja fesa, boja dresa" , pa je bila i ona parola "bolji treci u Allaha, nego prvi uz vlaha" (tako nesto). Ne mogu vise s tobom pricati jer ne vidis dalje od nosa, a pisao sam o Peljti ali su mi obrisali post. Momak koji je prosao sve selekcije Sarajeva, i ove godine nije prosao u Wolfsburgu, sada nema mjesta u Sarajevu od Blekicevih ''igraca'' jer doticni o kojem ce Bakir uskoro napraviti prilog ne moze zaraditi pare na djetetu Sarajeva.

Dokle god ove teme budu dio foruma sportsport.ba, pisati cu sta mi je ku**u cejf na svakoj temi. Kada neko privatizuje odredjenu temu, neka mi zabrani.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 avg 2010, 21:49

Sam si rekao, kad nije prošao u Wolfsburgu, kako će igrati kod nas?? :lol:

Sad ozbiljno, Peljto je u Banovićima bio na klupi, a titule se ne osvajaju sa juniorima, a kod nas u ekipi već standardno igraju 2 juniora, a 2 su uvijek na klupi ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 31 avg 2010, 22:15

sta je s ovim mujom :?: on ce prelezat ovu polusezonu :D
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 31 avg 2010, 22:32

@1921
Preporucujem lexillium od 7 mg...mozda pomognu da manje balis. Nisam doktor,ali viidm da si zapjenio pa rekoh da pomognem...ipak smo mi raja iz istog grada. :P
Tebe ne treba da brinu nasi igraci i sta Blekic ili neko u nasoj uprvi radi. Ti kao zelis nama dobro neko je li? Jak si nema sta :lol: Pisi koliko hoces i bali po nasoj temi kad ti je toliko milo i drago.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 31 avg 2010, 22:37

1921 je napisao/la:
Nama ne mozes nista prigovoriti jer smo mi uvijek bili klub u kojeg su dobrodosli ljudi svih nacionalnosti i rasa.
Hoćeš da kažeš da smo mi jednonacionalan tim? Nosioci naše igre su Srbi. A kad je rasa u pitanju... Pa eto imamo i Brazilca koji je tamnije puti, zato svoja g-o-v-n-a izbacuj negdje drugo nemoj na ovoj temi ljubomorni skretničaru.

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 31 avg 2010, 22:43

Elektrika je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Nama ne mozes nista prigovoriti jer smo mi uvijek bili klub u kojeg su dobrodosli ljudi svih nacionalnosti i rasa.
Hoćeš da kažeš da smo mi jednonacionalan tim? Nosioci naše igre su Srbi. A kad je rasa u pitanju... Pa eto imamo i Brazilca koji je tamnije puti, zato svoja g-o-v-n-a izbacuj negdje drugo nemoj na ovoj temi ljubomorni skretničaru.
NOEKEN

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 31 avg 2010, 22:46

Hairlija je napisao/la:Nemamo pasos,samo licnu volimo Blekica vise nego pi*ku :mrgreen:

PED.ERSKA POSLA ! :)

(znam da je za bana, al jednostavno mor'o sam, no hard feelings ;) )

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 31 avg 2010, 22:49

Mozeli neko reci tacnu informaciu..Vako viidim na internet stranici da je utakmica sa borcem 11.09 a u avaz sportu pise 12.09 :( :( :( :( Znali neko tacan datum tekme? hvala unaprijed ;)

BORDO BOY
Kontakt:

Post Postao/la BORDO BOY » 31 avg 2010, 22:54

Silkoni je napisao/la:Mozeli neko reci tacnu informaciu..Vako viidim na internet stranici da je utakmica sa borcem 11.09 a u avaz sportu pise 12.09 :( :( :( :( Znali neko tacan datum tekme? hvala unaprijed ;)
Na zvaničnom sajtu http://www.fcsarajevo.ba piše da je 12.9.2010. u 19:30h
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

7 UP - moje omiljeno piće :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 avg 2010, 22:54

Silkoni je napisao/la:Mozeli neko reci tacnu informaciu..Vako viidim na internet stranici da je utakmica sa borcem 11.09 a u avaz sportu pise 12.09 :( :( :( :( Znali neko tacan datum tekme? hvala unaprijed ;)
12.09.2010 ;)

Stvarno vala mi smo uvijek bilo tim jedne vjere,jedne nacije politika kluba nam je takva da mogu igrat samo muslimani , mi smo (Hz) muslimanski orijentirani na nasoj tribini nema nijednog brata koji nije musliman , rasisti smo ...... pa bolan to su price za malu djecu dijete od 5 godina zna kakvo je Sarajevo ;)

PS Ovim putem molim sve ali sve navijace i simpatizere FKS da ne prenosite informacije sa naseg foruma !

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 31 avg 2010, 22:55

Nedelja, 19:30h.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 31 avg 2010, 22:57

Hvala :D :D

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 31 avg 2010, 22:59

Elektrika je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Vidi se da pratis Sarajevo od 2010 godine pa ti neke stvari nisu jasne. Nisi kompetentan za dijalog, s toga odyebi. Da.. i nastavi sa pracenjem nasih klipova po youtube. Ne mogu naci ono prepucavanje sa @Mandrakom, ali si i sam izjavio kako si impresioniran brojkom na treningu pred derbi u sezoni 09/10.
Necromacer je napisao/la:@1921
Preporucujem lexillium od 7 mg...mozda pomognu da manje balis. Nisam doktor,ali viidm da si zapjenio pa rekoh da pomognem...ipak smo mi raja iz istog grada. :P
Tebe ne treba da brinu nasi igraci i sta Blekic ili neko u nasoj uprvi radi. Ti kao zelis nama dobro neko je li? Jak si nema sta :lol: Pisi koliko hoces i bali po nasoj temi kad ti je toliko milo i drago.
Ja svima zelim dobro, najmanje vama (ne persiram te). Isto tako ne brinu me vasi igraci, ali me brine kriminalac na celu vaseg kluba koji ce i moje pare oprati preko Kojasevica i ostalih ''pojacanja''. Da ti malo bude jasnije.

http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59
dzenan01 je napisao/la:Sam si rekao, kad nije prošao u Wolfsburgu, kako će igrati kod nas?? :lol:

Sad ozbiljno, Peljto je u Banovićima bio na klupi, a titule se ne osvajaju sa juniorima, a kod nas u ekipi već standardno igraju 2 juniora, a 2 su uvijek na klupi ;)
Peljto je bio u Banovicima radi par telefonskih poziva ;)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 avg 2010, 23:08

:D :D :D :D :D sto mi popravi dan bolan znas koji je vas najveci problem ?? Sto zivite u proslosti ;)

BORDO BOY
Kontakt:

Post Postao/la BORDO BOY » 31 avg 2010, 23:08

Aha, sada sami sebe ubjeđujete da ste naj, naj... je li vas taj Blekić toliko nervira da fakat morate provesti pola dana na forumu FK Sarajevo i laprdat i liječit svoje unutrašnje nemire????
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

7 UP - moje omiljeno piće :D

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 avg 2010, 23:11

Samo F.K.S !! je napisao/la::D :D :D :D :D sto mi popravi dan bolan znas koji je vas najveci problem ?? Sto zivite u proslosti ;)
Kakvoj proslosti? Mi smo aktuelni prvaci BiH decko.

Pogledaj nase i vase uspjehe, vama svi uspjesi stali pod 3 faktora, nase moras listati pola sata stranicu, s toga je suvisno bilo sta reci i prepirati se uopste.

Dovidjenja i prijatno...
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 avg 2010, 23:12

tema nije fk željezničar.

Dovidjenja i prijatno...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 avg 2010, 23:13

admin je napisao/la:tema nije fk željezničar.

Dovidjenja i prijatno...

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 31 avg 2010, 23:15

1921 je napisao/la: Vidi se da pratis Sarajevo od 2010 godine pa ti neke stvari nisu jasne. Nisi kompetentan za dijalog, s toga odyebi. Da.. i nastavi sa pracenjem nasih klipova po youtube. Ne mogu naci ono prepucavanje sa @Mandrakom, ali si i sam izjavio kako si impresioniran brojkom na treningu pred derbi u sezoni 09/10.
Parolu "bolje treći uz allaha, nego prvi uz ljubav i pomoć vlaha" su postavili pitići i njihova kompanija. Mi smo tu agenturu odstranili sa tribine, tako da je sad sve cakum-pakum što se toga tiče.
Mandraku sam rekao citiram: respekt za onu brojku na treningu, ali sramota da palite one transparente i da skandirate pogrdno Sarajevu. Više ste Sarajevo spominjali nego što ste davali podršku svom timu pred tu utakmicu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2010, 23:21

Da se malo vratimo na temu ako je moguce :)

Danas je kombinovani tim igrao u Vakufu humanitarnu utakmicu,pobjedilo smo 3-0 Suljic opet kicme lomio i 2 zabio :P i Ihtijarevic iz penala

Sad valjda u Medjugorju su dogovorili protiv Splita utakmicu,neznam tacan datum kad igraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], casual033, Dave, JavierBosnia, johntravolta123, Lecler, Majestic-12 [Bot] i 72 gosta.