FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bilo bi lijepo kad bi pobjedili ali nekako X mi je najrealnija opcija. Na njihovom pf su se pravo nalozili...
Sve se nadam trenutku, sekundi, da Benko pobjegne cuvaru i da ga zabije jako, pod precku. 0:1.
Sve se nadam trenutku, sekundi, da Benko pobjegne cuvaru i da ga zabije jako, pod precku. 0:1.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma na zapadu natkrivenom nisu primitivci. Ja sam nakon golova skakao, proslavljao niko mi nije ni a rekao.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma idem na sjever, tamo skroz prema istoku, pogled je odličan šta mi više treba. Nadam se da tu nece bit problemaHordasOdMalena je napisao/la:Ma na zapadu natkrivenom nisu primitivci. Ja sam nakon golova skakao, proslavljao niko mi nije ni a rekao.
Eno čitam da je stampano 2.000 ulaznica, znači hiljadu manje nego inače ako se ne varam, guzva ce isto biti manja..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Evolution87
- Kontakt:
Ma najmanji problem je broj karti, bitan je prostor koji nam daju. Ja im evo cetri derbija unazad nisam marke dao, niti namjeravam ovaj put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- JavierBosnia
- Kontakt:
U koliko se otvaraju kapije na grbavici?
Ako neko može da nam pojasni situaciju u vezi stepanova , šta će i kako bit s njim extra bi bilo
Stepanov neće biti u konkurenciji za derbi, i to je samo bitno, razlozi u ovom trenutku nebitni i nema potrebe da se o njima priča pred ovakvu utakmicu.hifans je napisao/la:Ako neko može da nam pojasni situaciju u vezi stepanova , šta će i kako bit s njim extra bi bilo
Okrenimo se bitnijim stvarim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Manje price vise derbija 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Tražimo najboljeg igrača za mjesece august i septembar, ko je vaš izbor? Glasajte na: http://www.fcsarajevo.ba
Izaberimo najboljeg
http://www.fcsarajevo.ba/
Nećete vjerovati ja glasao za Okića iz razloga što je u proteklom mjesecu dosta uradio za ekipu, neće biti proglašen za igrača mjeseca, biće to vjerovatno Matej, ali nije fer da ne dobije ni jedan glas.
@wwwfcs
Navrati češće 
http://www.fcsarajevo.ba/
Nećete vjerovati ja glasao za Okića iz razloga što je u proteklom mjesecu dosta uradio za ekipu, neće biti proglašen za igrača mjeseca, biće to vjerovatno Matej, ali nije fer da ne dobije ni jedan glas.
@wwwfcs
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MATEJ DELAC,NE POSTOJI DRUGA OSOBA
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
THEC je napisao/la:ako ces na sjevernu tribinu ici odmah da ti kazem jednu dobru vijest a to je da neces sigurno pasti u nesvijest....tamo mozes samo stajati u nesvijest![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
THEC je napisao/la:ako ces na sjevernu tribinu ici odmah da ti kazem jednu dobru vijest a to je da neces sigurno pasti u nesvijest....tamo mozes samo stajati u nesvijest![]()
Dodjes mi pet minuta zivota sto mi je otislo na plakanje od smijeha.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
OMOGUĆITE DA SE GLASA ZA STEPANOVA.wwwfcsarajevoba je napisao/la:Tražimo najboljeg igrača za mjesece august i septembar, ko je vaš izbor? Glasajte na: http://www.fcsarajevo.ba
SVI SMO MI STEPANOV.
4.10.2009.
Kovacevic je trebao naci mjesto u ovoj anketi,i po meni je on najbolji igrac u proteklom periodu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
hahahah brate eno 2000 ulaznica, znaci bit ce dosta manje guzveBolanos je napisao/la:THEC je napisao/la:ako ces na sjevernu tribinu ici odmah da ti kazem jednu dobru vijest a to je da neces sigurno pasti u nesvijest....tamo mozes samo stajati u nesvijest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Momci, jel iko nekad od vas ušao na naš dio Sjeverne tribine sa press ili sličnom akreditacijom?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne moze to.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Joj kad zagrmi pod onim krovom poslije gola HAAAAAJMO PLAAAVI ALEEE!! Sto Morto kaze da mi je kako prespavati sad do ned. sve bih dao.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A mogu se karte kupiti i na Grbavici, iste su za oba dijela tribine.JavierBosnia je napisao/la:hahahah brate eno 2000 ulaznica, znaci bit ce dosta manje guzveBolanos je napisao/la:THEC je napisao/la:ako ces na sjevernu tribinu ici odmah da ti kazem jednu dobru vijest a to je da neces sigurno pasti u nesvijest....tamo mozes samo stajati u nesvijest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakve 2milje, bice nas preko 3 sigurno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.